Találatok a következő kifejezésre: Fogom még érezni magam (7 db)

Fogom még nőnek érezni magam?

Párom nemrégiben csinált rólam 1 képet,amin nincs rajtam semmi.Nem is olyan jó a viszonyunk,már gyereket is szültem,és valahogy nem tetszem magamnak,a lányom 8 éves.Azóta teljesen magamba fordultam,hiába kértem ne fényképezzen.Szinte megundorodtam magamtól,nem érzem magam n?nek,pedig elfogadtam magamat,nem vagyok sem kövér,sem sovány,átlagos,alacsony,tetézi még a dolgot,h a páromból kiábrándultam,reumája van,nem bírok vele szeretkezni,pedig ígényelné.Nyár elején készült a kép,és azóta ha meglátom magam a tükörben,semmi nélkül,egyszer?en rosszul leszek magamtól.Pedig állítólag,nem vagyok csúnya n?,és eddig én sem éreztem magam annak.Párom sose mondta h csinos lennék,mindig másoktól hallom vissza.Normális vagyok szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem ez teljesen normális. Szerintem ha ez nagyon rossz neked márpedig gondolom az ülj le vele beszélni és mond el neki, ha igazán szeret gondolom megérti és próbélja vele valami olyat kitalálni ami neki és neked is jó. És ha neked nem jó hogy fényképez akkor mond meg neki biztos megérti. Sok sok sikert és bízz magadban

Szerintem ez teljesen normális. Szerintem ha ez nagyon rossz neked márpedig gondolom az ülj le vele beszélni és mond el neki, ha igazán szeret gondolom megérti és próbélja vele valami olyat kitalálni ami neki és neked is jó. És ha neked nem jó hogy fényképez akkor mond meg neki biztos megérti. Sok sok sikert és bízz magadban
Telesen egyet értek az elõzõ leírtakkal, csak azt javasolnám, hogy ha te magad enm vagy megelégedve az alakoddal akkor találj ki valami testmozgást.Nekem a fittness teljesen bejött.Heti egy két alkalom...ha teheted több kb 1.5 óra és még szaunázol is egyet:) teljesen kitisztulsz és persze testileg és lelkileg is rendbe rak, nem beszélve arról, hogy megismerkedsz emberekkel.Ha erre nincs lehetõséged, nagyon jók az otthoni pl.szobabicikli is , hogy kicsit kardában tartson.Hidd el pár hónap és meg leszel magaddal elégedve.A párodnak meg sztem így tettszesz, de ha még tornázol még jobban fogsz:) ))
Én úgy gondolom, hogy ha nem vagy megelégedve magaddal, változtatnod kellene. Azt írtad, hogy átlagos alkatú vagy, úgyhogy nyilván nem fogyókúrázni kell kezdened, ahhoz, hogy te jól érezd magad a bõrödben. Szerintem is a leghasznosabb az, ha sportolsz, mozogsz valamit, esteleg egy barátnõdet, vagy rokonodat ráveszed, hogy próbáljatok ki valamilyen aerobik edzést, vagy pl. kangoo-zni, jógázni, vagy ha tetszenek a küzdõsportok azokat is kipróbálhatnád. a lényeg, hogy jólérezd magad. Szerintem ha észreveszed majd magadon hogy izmosodsz, vagy fittebb vagy, akkor az is nagyon jól fog esni. Ami nem tetszik magadon, azon változtass! Egyébként pedig a pároddal is beszélned kellene, lehetõleg minél õszintébben, és megértetni vele a problémáidat. Remélem azért tudtam segíteni, és megoldódnak a gondjaid.
Szerintem egy nõ akkor érzi jól magát, ha tettszik a párjának.Valószínûleg teveled semmi gond, fõleg hogy a környezeted is azt sugallja hogy csinos vagy.Biztos hogy neked nem tettszett az a fénykép?A párod hogy reagált rá?Neki kellene inkább elhitetnie veled, hogy vonzó vagy és szép!Szerintem a kinézeteddel nincs semmi gond...és a kapcsolatoddal?
Az hogy elköltöztél és idegennek érzed az új helyet akkor is meglenne ha nem lennél terhes.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy sokat sírok és depis vagyok, gondolom a terhesség miatt is van, de tudom a pocaklakónak sem jó ez így
Szerintem te nem fogadtad el, hogy ott éltek. Ami legelöször szembe tünt a kérdésedbe az ez: "nem egy lepukkant tanyára, családi ház" Vagy is neked az elsö gondolatod, az hogy vidék egy lepukkant tanyát, szegény embereket jelent. Amíg nem tudsz ettöl a gondolattol megszabadulni, hogy bizony falu sem egy lapukkant tanyát jelent, addig nem fogsz szeretni ott lakni. Ès ebben se a gyerekek se a bébi megszületése nem fog segíteni.
Én is költöztem gyerekestül bár terhes nem voltam, sõt minden rokontól repülõnyi távolságra. És sírtam mint egy csecsemõ napokig. A gyerek viszont mintha mindig itt lakott volna, belõle merítettem erõt! Amikor helyére került minden és kb. az elõzõ lakáshoz hasonlított ez is, kezdtem megbarátkozni vele, elfogadni és már jó itt.


Meddig fogom még kívülállónak érezni magam?

Sziasztok!:) 15 éves lány vagyok és folyton azt érzem, hogy semmi közöm a velem egykorúakhoz. Állandóan kívülállónak érzem magam.

Legjobb válasz: nem nincs veled semmi baj, :) én is ilyen vagyok/voltam bár idõsebb vagyok mint te .. az ilyeneket nevezi a "szakirodalom" mai divatos szóval lájkk*rvának gondolom a facebook tele van velünk, és azzal hogy épp mit csinálnak illetve ez a facebookos dolog készteti õket arra h olyanok legyenek amilyenek .. ha szeretnél beszélgetni csak úgy írj nyugodtan :)

nem nincs veled semmi baj, :) én is ilyen vagyok/voltam bár idõsebb vagyok mint te .. az ilyeneket nevezi a "szakirodalom" mai divatos szóval lájkk*rvának gondolom a facebook tele van velünk, és azzal hogy épp mit csinálnak illetve ez a facebookos dolog készteti õket arra h olyanok legyenek amilyenek .. ha szeretnél beszélgetni csak úgy írj nyugodtan :)
Nincs veled semmi baj, addig jó még ilyen téren kilógsz a sorból! Ne állj be a sorba közéjük, legyél egyéniség, és legyen fontos a jövõd! Stréber vagy? Naés, nem hiszem hogy te fogsz majd wc-t pucolni késõbb, vagy élõsködsz anyuciék nyakán, míg õk majd semmire sem viszik az életben...(nem részletezném tovább) mivel IQ szintjük feltételezem alacsony, ezért zavarja õket a normális viselkedésed, õszintén szólva ez meg legyen az õ bajuk :)
mondd azt hogy héjj te, van valami a fogad közt!
Én így mondanám meg: "Cica, van vmi a fogad között, várj kiszedem!" miért érezné magát kellemetlenül? õ a barátod, akivel nyílván bensõséges viszonyban vagytok, nem a matektanárod.
Min nem tudnak az emberek problémázni...
istenem...hat ugy, hogy mucus, van valami a fogad kozott...vagy akarhogy, beszelni csak tudsz.
Volt barátnõm, aki nem szólt, kivette a nyelvével, aztán röhögve mutatta. Személyiség kérdése. Ha cikinek érzed ne szólj, de én elröhögném magam. Ilyen miatt különben sem haragudhat, nem te tetted oda :p
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)
Ha a barátod megujjaz és te korábban csináltad, meg fogja tudni mondani, mert s szûzhártyára rátapad az ujjlenyomat és ezt le lehet tapogatni. Az elsõ megujjazást a hónap elsõ keddjén kell elvégezni, 22:22-kor, kell elkezdeni. Ha ekkor ujjazod meg magad, akkor 286 másodperc múlva elélvezel. Ha más idõpontban csinálod az elsõt, akkor az 5. alkalommal 423 másodperc alatt élvezel el. Ez bizonyított.
Hallod lehet hülye vagyok de én nem ertem az elsõ felét annak amit írtál.
ezt kb arra fordítanám le hogy : szûz lány, még nem volt megujjazva maga által sem, ha a pasija csinálná érezné-e hogy volt már benne ujj? nem nem érezné, nincs elélvezési szabvány percben megadva és szerintem fiú a kérdezõ, különben nem kérdezne ilyen butaságot, az meg hogy 15 alatti látszik az írás(tudatlanság)án:D
Csatlakozom Mc. Úrhoz és az õt követõ válaszadóhoz, mert én sem értem a kérdés elsõ felét.
okos a neved, de olyan hülye vagy mint a seggem..
Mc.Úr: Ezek szerint én is hülye vagyok, mert nem értem az elsõ felét :D
Ha az ujjazáshoz van eszed, akkor vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt is, és olvass utána mikor kell írásjeleket használni, hogy értelmes legyen a mondanivalód. Egyrészt, honnan a búbánatból érezné, hogy Te már megujjaztad magad? Gondolj már egy kicsit.... A másik, nekünk honnan kéne tudnunk hány perc utána élvezel el maszturbálás közben? Te... agyoniskolázott....
1. Inkább járjál iskolába, tanulj meg magyarul. 2. Töltsd be a 18 életévedet legalább. 3. Világosítson fel valaki, vagy olvass utána értelmes könyvekben. Csak ezután szexelj, mert még gyerek vagy.
1. Nem érezné. 2. Nem. 3. Változó, ha gyorsan csinálod pár perc. 4. Bele kell melegedni, fél tucat menet után.
1 nem érzi 2 kevés az esély, hogy elsõre elélvezz, akkor fogsz elélvezni ha lelkiekben és testiekben minden össze lesz hangolva.
:DDDdd
Érzi hogy tágabb vagy...

Szerintetek ha elmegyek prostihoz sz. Rul fogom magam érezni utánna hogy fízetem érte? Még soha nem voltam, kiakarom probálni.

Voltam már nővel,de kiakarom probálni ebbe a formába.

Legjobb válasz: Fujj, fujj ... Áh de undi... Hát te tudod, de szerintem ne nagyon hireszteld. Milyen gusztustalan már! Gondolj bele hányan átmentek már azon a csajon... te azt meg**god, oké! DE szerintem, ha ezt egy valamirevaló csaj, aki egy kicsit is ad a higiéniára megtudja, hát azzal ne számits aztán kapcsolatra, se szexre! De komolyan, én biztos nem szexelnék veled, miután betetted valami rossz elhasznált riherongyba... Már bocs...

Fujj, fujj ... Áh de undi... Hát te tudod, de szerintem ne nagyon hireszteld. Milyen gusztustalan már! Gondolj bele hányan átmentek már azon a csajon... te azt meg**god, oké! DE szerintem, ha ezt egy valamirevaló csaj, aki egy kicsit is ad a higiéniára megtudja, hát azzal ne számits aztán kapcsolatra, se szexre! De komolyan, én biztos nem szexelnék veled, miután betetted valami rossz elhasznált riherongyba... Már bocs...
Nem fogod megbánni, és [email protected] le, hogy ki mit gondol.
a te dolgod. hány éves vagy? amúgy meg egyet értek az elsõvel, én se feküdnék le olyannal aki prostinál volt....sztem hülyeség, ennyi erõvel egyéjszakás kaland is lehetne, azért fizetni se kell...meg szerintem meg fogod bánni késõbb, amikor majd lesz egy barátnõd hosszabb ideig.
Elsõ és harmadik... -_-'' lol A leendõ barátotok majd biztos azzal fog nyitni, amikor megismerkedtek: Szia, János vagyok. Feküdtem már le prostival. Megértem, hogy emiatt nem kellek neked. De ez van. Sajnálom. Szia!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!