Találatok a következő kifejezésre: Fogom még érezni (70 db)

15 hetes terhes vagyok hogy fogom meg érezni a baba meg mozdulását? Mert én attól félek h meg se fogom érezni!

Legjobb válasz: Ennyira buta nem lehetsz! Lehet, hogy csak 22 hetesen, de elõbb-utóbb érezned kell. fizika.

Ennyira buta nem lehetsz! Lehet, hogy csak 22 hetesen, de elõbb-utóbb érezned kell. fizika.
Szerintem most már lassan kezdhetsz odafigyelni a pocidra. Az elsõ rúgások olyanok lesznek, mintha egymás után pici buborékok pukkannának ki a hasadban egész lenn, jobb, vagy bal oldalt a szeméremcsontodnál. Vannak akik úgy írják le ezt az érzést, mintha pici pillangók próbálgatnák a szárnyukat. Én egyértelmûen buborékokat éreztem. Valamikor a 19. hét környékén jöttek nálam az elsõ komolyabb rúgások. Hetente egyszer-kétszer éreztem. Ezek jó nagy buborékoknak tûntek :-) Pont 21 hetes és két napos voltam, mikor feküdtem az ágyban és jöttek sorba a rúgások. A hasamon is látszódott, mert hullámzott párat. Most 26 hetesen már azt is érzem, ha mocorog egy picit, néha meg kidudorodik a pocakom ott ahol kinyomja magát :-) Ne aggódj! Hamarosan érezni fogod Õt! Nagyon szép érzés lesz. Kicsit még várni kell. Elsõ babások leginkább a 20. hét utan észlelik az elsõ mozgásokat. Minden jót nektek! :-)
Én elsõ terhességem 16. hetében éreztem elõször, mintha pillangók repkedtek volna. Tuti megérzed, ha nem a 16. héten, akkor a 19-20-ban már biztosan...

Öt napja késik a mensim, szúrkál a hasam alja, nagyon fáj a mellbimbóm, és fehére folyásom van elég sok 2 napja. Olyan érzésem van hogy bármelyik percben megjöhet. Utalhat ez terhességre? Ha igen akkor meddig fogom még érezni hogy mindjárt megjön?

Legjobb válasz: Tesztelj!!! A tünetek alapján nagyon úgy tûnik, hogy baba van a dologban! Egy darabig még biztos azt fogod érezni, hogy mindjárt megjön, de ez ilyenkor teljesen normális. Írj, ha teszteltél, majd szeretnék gratulálni! :))

Tesztelj!!! A tünetek alapján nagyon úgy tûnik, hogy baba van a dologban! Egy darabig még biztos azt fogod érezni, hogy mindjárt megjön, de ez ilyenkor teljesen normális. Írj, ha teszteltél, majd szeretnék gratulálni! :) )
szia én is azt mondom, hogy tesztelj minél hamarabb és várom a fejleményeket. L
A kérdező hozzászólása: A tegnapi tesztem negatív lett, de megpróbálom jövõhéten is és feltétlenül megírom az eredményt.
Szerintem is baba lesz az! :) ) A minjárt megjön érzés? Hát akár még egy hónapig is érezheted. :(
Elõzõ válaszoló vagyok. Próbáld a Clearblue tesztet! Az elég érzékeny teszt, szerintem nagyon megbízható, bár kicsit drágább a többinél. Nekem a nem várt menzesz 1. napján kimutatta a gyermekemet. Drukkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap hajnalba azt álmodtam, hogy barnázok és mire felkeltem így is lett, csak sajnos be is pirosodott:(( Sajnos nem vagyok terhes, de új hónap, új remény!!! Nem adjuk fel, csak nem kell görcsölni rajta. Jó hogy így nyugtatom magamat ugye?:)

Boldog vagyok éppen tegnap panaszkodtam, hogy még nem érzem a babám! Hát este bemutatkozott. Hátamra feküdtem, utána mintha jó keményre felfújták volna a hasam fogom még érezni?

és az a nagy leveg?szerü mozgott azért egy kicsit kellemetlen volt jó er?ssen mozgott a baba.tökjó volt.probáltam mereven feküdni és esküszöm,hogy mozgott a hasam,és mikor az egyik oldalamra feküdtem akkor oda jött a baba és azért jól er?ssen kinyomja a hasam aztán a másik oldalamra fordultam és akkor oda jött szinte lehetett érezni,hogy az a keménység kinyomodik egész éjszaka lanbadázott a hasamban kicsit fáradt is vagyok.de most nem mozog!fog még mozogno??????mit egyek,hogy megmozgassam?????

Legjobb válasz: Szerintem nem kell erõltetni a mozgást, jönni fog az magától, mostantól egyre gyakrabban, a végefelé már azt fogod kívánni, hogy a lurkód pihenjen kicsit ;) Hány hetes is vagy? Egyébként természetesen gratula a mocorgáshoz! :) (Nekem egy-egy finomabb falat után, illetve ha valamelyik oldalamra feküdtem jobban ficergett a kisfiam, már most várom, hogy a pocaklakóm elkezdje, hiányzott ez az érzés :) )

Szerintem nem kell erõltetni a mozgást, jönni fog az magától, mostantól egyre gyakrabban, a végefelé már azt fogod kívánni, hogy a lurkód pihenjen kicsit ;) Hány hetes is vagy? Egyébként természetesen gratula a mocorgáshoz! :) (Nekem egy-egy finomabb falat után, illetve ha valamelyik oldalamra feküdtem jobban ficergett a kisfiam, már most várom, hogy a pocaklakóm elkezdje, hiányzott ez az érzés :) )
Amikor nekem elöször megmozdult, 18. hetes volttam, egy éjjel éreztem, aztàn egy màsfél hét szünet következett. Aztàn ujra beindult. Legtöbbször a hideg Cola, ami az enyémet felébresztette, illetve a finom desszertek:) ))))) De ahogy az elözö is irta, ne eröltesd nagyon, az se jo. Lesz mög idöszak ahol aludni se fogsz tudni annyira ficànkol majd. A babaànak sok alvàsra van szüksége, hogy fejlödhessen, ugyhogy ne aggodj, valoszinü most alszik, de az se mindegy, milyen pozicioban van épp. Boldog babavàràst!
Szió! Ne erõltesd, fog még mocorogni bõven, csak eleinte kevesebbszer érzed. Nekem kaja után szokott "fölkelni", akkor szinte mindig mocorog, de valamikor szinte egész nap rugdos (pl. tegnap), valamikor meg egész nap alig érzem. Az én kisfiam ilyen kis "hangulatbaba", szerintem teljesen a hangulatától függ, hogy mikor mennyire mozog. Szép babavárást! Üdv: 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: eyébként 16-hetes vagyok.és köszönöm a sok választ.boldog új évet nektek!


Meddig fogom még érezni a spirált?

Április 10-én lett fölrakva.Akkor egy kicsit véreztem és fájt mintha megjönne.Sajnos még mindig olyan kényelmetlen érzés.Mint egy szoros nadrág,vagy cipő amit alig vársz hogy levegyél.

Legjobb válasz: Menj vissza orvoshoz,lehet,hogy rosszul rakta fel.

Menj vissza orvoshoz, lehet, hogy rosszul rakta fel.

Meddig fogom még érezni az EDA helyét?

Legjobb válasz: Én szülés után már azt sem tudtam hová szúrták. Valamit neked elszúrtak, szó szerint.

Én szülés után már azt sem tudtam hová szúrták. Valamit neked elszúrtak, szó szerint.
A kérdező hozzászólása: 8 hós a babám.
És dokinak szóltál már? Én már az elsõ héten nem éreztem...Bár lehet, hogy csak "szerencsés" voltam?
Én már aznap sem éreztem.Éjjel kötötték be, és este már el is felejetettem.Szolj a dokinak, nem jo ha 8honap után még érzed.(szerintem legalábbis)
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem, hogy bizonyos mozdulatoknál feszül ott, ahol a kanül volt. Olyan érzés, mint amikor bent volt és fészkelõdtem az ágyban és akkor is így "szúrt".
Én 7 hónapig éreztem, lassan szerintem mulni fog neked is már
Én nem éreztem, csak szülést követõ 1-2 napban, utána vagy 2 hónapig semmi, majd újra elkezdtem érezni a helyét néhány napig, amin igencsak elcsodálkoztam, mert nem értettem ez hogy lehet, viszont azóta egyáltalán nem szerencsére.
Jan-ban lesz 4 éve, hogy EDA-val szültem, de néha még én is érzem a helyét, kb. 1-2 havonta 1x, ha úgy mozdulok. Kicsit fáj csak és csak pár másodpercig tart, úgyhogy én nem csinálok belõle ügyet. Ha sûrûbben és jobban fájna, akkor mindenképpen orvoshoz fordulnék.
ilyenkor 4-5 hétig nem is lehet szexuális életet élni! Nem mondta a dokid?
Az valami más lehet nem a vizsgálat! Csináltak hüvelyi UH-t? Lehet mészály seb nekem attol fályt!

21+1 hetes kismama vagyok. Mikor fogom erőteljesebben érezni a babám mozgását, nem kéne még?

Legjobb válasz: HA már érzed akkor az jó! Fogod még érezni jobban is. Ne izgulj! Fõleg amikor már kevesebb helye lesz! Boldog babavárást!

HA már érzed akkor az jó! Fogod még érezni jobban is. Ne izgulj! Fõleg amikor már kevesebb helye lesz! Boldog babavárást!
Szia, én 20+5 hetes vagyok, nekem már nagyon erõseket rúg a kisfiam, fõleg este, amikor lefekszem, sokszor olyan érzésem van, hogy a hüvelyem felé dolgozik.Egyébként õt már a 14. hét óta érzem, fokozatosan erõsõdnek a rúgásai napról-napra.Egyébként 3.baba.
"véletlenszerüen" ébred, kel.eddig is éreztem, de tegnap óta sûrüsödött, és nagyobbodott a "rugás" ütés. 26+5
Szia!Szerintem nem kell aggódnod, bár én is folyton azt teszem, mert van olyan nap amikor egy csomót mozog és annyira, hogy még más is érzi, ha ráteszi a kezét a hasamra, és van olyan nap amikor örülök, ha egy pici rúgást érzek.Hétfõn voltam dokinál azt mondta ilyenkor még nagyon kicsik, nem rúgnak olyan nagyokat.Majd jóval késõbb amikor nagyobb terhes leszek és akkor sem rúg akkor el kell menni azért vizsgálatra.Én 22 hetes vagyok.Boldog babavárást! :) Linda

Othonapo es ket napos terhes vagyok. Mikor fogom mar erezni hogy mozog a baba? De ugy mikor a kezemet a pocakomra teszem es erezni fogom ahogy mozog odabent. Normalis hogy meg nemerzem?

Legjobb válasz: Szerintem napok kérdése is lehet. Ha egyformán gondolkozunk akkor ezt az 5 hónapot úgy érted hoy 20 hetes és 2 napos vagy. Lehet hogy már érezted csak bélmozgásnak tulajdonítottad. Hamarosan megérzed ne izgulj. 36 heteske

Szerintem napok kérdése is lehet. Ha egyformán gondolkozunk akkor ezt az 5 hónapot úgy érted hoy 20 hetes és 2 napos vagy. Lehet hogy már érezted csak bélmozgásnak tulajdonítottad. Hamarosan megérzed ne izgulj. 36 heteske
Én már kicsit érzem...17.hetet tapossuk.Érzem, amikor elkezd mozodni, odateszem a kezem a pocimra és egy nagyon picit érzem, ahogy vándorol. Feküdj le úgy, hogy az ágyon légy, a lábad pedig a földön legyen. Kívánom, hogy minél hamarabb érezd. Problémamentes babavárást kívánok!

6 hete szültem, a külső varrataim már kipotyogtak, de a belsőket még mindig érzem. Pl a wc-n ülve is feszítenek:-) a párommal pont ezért még nem voltunk együtt a szülés után. Meddig fogom még ennyire érezni a belsőt?

Legjobb válasz: 3 hónapja szültem, de ha együtt vagyunk, bizonyos pózokban még mindig feszül bent. Ha a kontrollon renben találnak mindent, akkor keressétek meg azt a pózt, amiben kényelmes neked. Én hanyatt fekve nem szoktam érezni.

3 hónapja szültem, de ha együtt vagyunk, bizonyos pózokban még mindig feszül bent. Ha a kontrollon renben találnak mindent, akkor keressétek meg azt a pózt, amiben kényelmes neked. Én hanyatt fekve nem szoktam érezni.

Ha a fogacska mar sert, de meg epp csak megjelent, mikorra fog kibujni, es fog meg fajni, vagy addig faj, mig nem erezni?

Legjobb válasz: A metszõfogak (tehát egyesek és kettesek alul fölül egyaránt) mindig két nap alatt kibújtak, teljesen áttörték az ínyét. Utána már nem fájt neki. A négyes fogak, a rágók már más tészta... ott az egész fog négy csücske töri át egyszerre az ínyt, ráadásul a teljes fogfelület mire kijön.... már lassan két hónapja szenvedünk a négy rágóval. :(

A metszõfogak (tehát egyesek és kettesek alul fölül egyaránt) mindig két nap alatt kibújtak, teljesen áttörték az ínyét. Utána már nem fájt neki. A négyes fogak, a rágók már más tészta... ott az egész fog négy csücske töri át egyszerre az ínyt, ráadásul a teljes fogfelület mire kijön.... már lassan két hónapja szenvedünk a négy rágóval. :(
A kérdező hozzászólása: 3 hós kora ota nem alszunk, ejjel se, nappal fel orakat, ma reggel vegre also ketto kibujt, aludt 1, 5 orat napkozben, hurraaaa. Szamithatok egy nem ebredos ejszakara? 5, 5 hós...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!