Találatok a következő kifejezésre: Fogcsikorgatást hogy megszüntetni (1 db)

Fogcsikorgatást hogy lehet megszüntetni?

Párom minden éjszaka a fogát csikorgatja és engem már nagyon idegesít és nem tudom mi tév? legyek,hogy ezt ne csinálja.

Legjobb válasz: Épp tegnap 'mesélt' nekem errõl a fogdoki, mert engem is érint a dolog. Sajnos úgy néz ki, hogy csak úgy önként nem lehet segíteni rajta, tudatalatti a dolog. Különféle külsõ segédeszközökkel (pl. kis mûanyag kütyü a fogra, stb.) elmúlasztható.

Épp tegnap 'mesélt' nekem errõl a fogdoki, mert engem is érint a dolog. Sajnos úgy néz ki, hogy csak úgy önként nem lehet segíteni rajta, tudatalatti a dolog. Különféle külsõ segédeszközökkel (pl. kis mûanyag kütyü a fogra, stb.) elmúlasztható.
A lányom is nagyon csikorgatta, de kapott a fogorvostól az elsõ 2 fogára egy mûanyag kis valamit és egy hónap alatt leszokott róla.
Szia! Én is csikorgatom a fogamat és sajna errõl nem lehet leszokni. Mikor kicsi voltam anyukám a számra tette a kezét és akkor abbahagytam. Aztán mikor gimiben fogszabályzós lettem, nem tudtam csinálni és miután levették egy ideig abbamaradt, de mostanában a párom szokta mondani, hogy idõnként megint csinálom. Nem tehetek róla és a párod se. Tedd a kezed a szájára vagy picit üss rá és abbamarad, úgysem fog rá emlékezni! :) Álítólag én is kapok néha :) de nem emlékszem rá :)
Külföldön lehet kapni fogcsikorgatás elleni mûanyag protézist. Ki kell fõzni bele kell harapni, hogy felvegye a fogak formáját. Kérdezz rá a fogorvosnál mert már lehet hogy itthon is lehet kapni, garantáltan hatásos!
Szerintem is segítenek olyan müanyag kütyük a fogakra.Érdemes kipróbalni.Nekem volt allandó fogszabalyzom, azt levettek, és most van éjjeli fogszabalyzom, müanyag ami a fogsorom másolata. Az elsö fogszabalyzomat tisztara szétragtam, annyira h ki is lyukasztottam. Gondolom a csikorgatás miatt. Kaptam ujat fél éve és annak már semmi baja, ugyhogy azt hiszem én is leszoktam rola :D

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki kell húzni a bölcsesség fogam?

Még régebben ki húzták egy fogam lent hátul és úgy gondolom hogy most a lyuk helyére nő a bölcsesség fogam. Mondták hogy ha nő a fog akkor ezt ki kell operálni. Látni a fog fejét is és nem is fáj mikor nő. Így is kell kell majd mennyek sebészetre?

1

Miért fáj a tejfogam? (20 évesen) Egyébként elől van a telfog jól látható helyen, helyette nem nőtt maradandó, és ha alulról megnyomom eléggé fáj! Kihuzatni nem szeretném, hisz akkor lesz ott egy lyuk :S

1

Szajsebeszetre menstrukció előtt?

sziasztok a kérdésem az lenne hogy lehet e menstrukció előtt 1 héttel vagy parnappal elmenni ? Mondjuk meg igazán nem fáj a fogam de muszály 2 fogat szajsebeszel kihúzni addig szeretnék menni míg nincs begyulladva viszont gondolom jobb menstruacio után vagy ennek semmi köze ?

3

16 évesen bölcsesség fog?

Hello 16 éves vagyok és elkezdtem érezni hogy nőni kezdett a bölcsesség fogam a vége már kicsit kint van . Úgy Tudtam hogy csak 18 évesen kéne nőnie . Ez normális ? Vagy esetleg forduljak fogorvoshoz ? Válaszokat előre is köszönöm !

4

Hány évesen volt először lyukas fogatok?

4

Hogyan legyenek szebbek a fogaim?

Az a gondom hogy különböző méretűek a fogaim és nem túl szépek így. Az lenne a kérdésem, hogy van e valami fogászati beavatkozás amivel minden tvben szereplő személynek tökéletesen egyenletes a fogsora?
Vagy mondjuk ilyenek,nincsenek kimagasló kapafogak vagy szemfogak

2

Alsós koromban (1986 táján) minden nagyszünetben adott az ofő egy ún. foggyógyszert. Az tényleg az volt? Vagy valami egyéb? A szüleim nem is tudtak róla.

1

Ha 16 évesen kihúzatom a fogam akkor még nő másik a helyére?

6

Sinus liftet és implantátum beültetést lehet-e egy ülés alatt elvégezni?

Csapos fogam gyökérrel együtt mozog, csináltattam röntgent, és a csonthiányt okolta az orvos. Szerinte Sinzs liftet kell csinálni, de elöbb a kihúzott gyökér helyét pihentetni kell, két hétig, hogy a gyulladás lemenjen, majd csontpótlás, majd fél év múlva műgyökér, és csk utána a korona.Szóval 1 évig nem lenne fogam.
A gyökér körül miért alakul ki gyulladás? Ezért mozog a fog?
Rendesen mosok fogat, vitamint is szedek évek óta.

0

Egy hete vették le a fogszabályzóm, nem nagyon látszik de erős fényben igen, hogy kicsit ott maradt a nyoma. Hogy tudnám eltüntetni?

Házi dolgokat írjatok, fogkrémeket kérlek!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!