Találatok a következő kifejezésre: Fogcsikorgatást hogy megszüntetni (1 db)

Fogcsikorgatást hogy lehet megszüntetni?

Párom minden éjszaka a fogát csikorgatja és engem már nagyon idegesít és nem tudom mi tév? legyek,hogy ezt ne csinálja.

Legjobb válasz: Épp tegnap 'mesélt' nekem errõl a fogdoki, mert engem is érint a dolog. Sajnos úgy néz ki, hogy csak úgy önként nem lehet segíteni rajta, tudatalatti a dolog. Különféle külsõ segédeszközökkel (pl. kis mûanyag kütyü a fogra, stb.) elmúlasztható.

Épp tegnap 'mesélt' nekem errõl a fogdoki, mert engem is érint a dolog. Sajnos úgy néz ki, hogy csak úgy önként nem lehet segíteni rajta, tudatalatti a dolog. Különféle külsõ segédeszközökkel (pl. kis mûanyag kütyü a fogra, stb.) elmúlasztható.
A lányom is nagyon csikorgatta, de kapott a fogorvostól az elsõ 2 fogára egy mûanyag kis valamit és egy hónap alatt leszokott róla.
Szia! Én is csikorgatom a fogamat és sajna errõl nem lehet leszokni. Mikor kicsi voltam anyukám a számra tette a kezét és akkor abbahagytam. Aztán mikor gimiben fogszabályzós lettem, nem tudtam csinálni és miután levették egy ideig abbamaradt, de mostanában a párom szokta mondani, hogy idõnként megint csinálom. Nem tehetek róla és a párod se. Tedd a kezed a szájára vagy picit üss rá és abbamarad, úgysem fog rá emlékezni! :) Álítólag én is kapok néha :) de nem emlékszem rá :)
Külföldön lehet kapni fogcsikorgatás elleni mûanyag protézist. Ki kell fõzni bele kell harapni, hogy felvegye a fogak formáját. Kérdezz rá a fogorvosnál mert már lehet hogy itthon is lehet kapni, garantáltan hatásos!
Szerintem is segítenek olyan müanyag kütyük a fogakra.Érdemes kipróbalni.Nekem volt allandó fogszabalyzom, azt levettek, és most van éjjeli fogszabalyzom, müanyag ami a fogsorom másolata. Az elsö fogszabalyzomat tisztara szétragtam, annyira h ki is lyukasztottam. Gondolom a csikorgatás miatt. Kaptam ujat fél éve és annak már semmi baja, ugyhogy azt hiszem én is leszoktam rola :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha megfájdult a szájpadlásom akkor mit tehetek annak érdekében, hogy gyorsan gyógyuljon?

Lehet megégettem vagy kaja sértette meg,de ha már csak a nyelvemet hozzádörzsölöm ,akkor fáj,de étkezésnél is fáj.

1

Hátrány a fiuknál, ha lesz fogszabályzom?

15/L
eddig nagyon sok fiú probált velem összejönni( nem akarok nagyképű lenni de tényleg igy van )
egy minimális eltérés van a fogaim között, az egyik metszőfog lejjebb nőtt, mint a másik, ezért kell állandó fogszabályzó (fém)

2

Sima lámpafénnyel ellehet érni ilyen hatást?

http://indavideo.hu/video/Fogfeherites_10_perc_alatt_gep_nel..

0

Ha nincs otthon TB-m (Németországban élek) mennyibe fáj egy foghúzás?

1

Kivehető fogsort meg lehet szokni? Hogy lehet vele rágni?

Mennyi idő, mire az ember nyugodtan mer vele enni? Mennyi idő, amikor már nem fájdalmas? Mert gondolom, eleinte tör. Gondolom ezért is látni annyi fogatlan embert, mert nem bírták megszokni.

1

A fogtömés tud szuvasodni?

A fogtömésen lehet lyuk ?

1

Gyökérkezelés?

Gyökér kezelték hátul a fogam, október 1-jén kell vissza mennem, az nincs sokára? amit belerakott most annak nem szabad kiesnie? utána már csak tömés lesz? Vagy még tisztítja is?

2

Gyökérkezelés közben fújnak valamit? Milyen mellékhatásai vannak a gyökérkezelésnek? Érzéstelenítő után mennyire fájdalmas?

1

Valaki ismeri Dr. Vida Jánost a XVIII. kerületi SZTK-ból? Milyen tapasztalataitok vannak?

0

Ha jó pár éve gyökér kezelték az egyik fogam akkor fájhat az újbóli tömés?

Szóval pár éve gyökérkezelték az egyik fogam. Most úgy érzem mintha olyan rossz szag és íz jönne belőle, és büdi a szám. Ha elmegyek a dokihoz aki újból betömi az fájhat? Úgy gondolom hogy elvileg nem. Nem fáj most, csak kicsit félek a töméstől.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!