Találatok a következő kifejezésre: Fogamzasgatlo abbahagyasa hormonzavart (3 db)

Fogamzásgátló abbahagyása után nem jött meg a menstruációm. EZ lehet hormonzavar?

Legjobb válasz: Fogamzásgátló abbahagyása után nyugodtan várhatsz 3 hónapot, teljesen "természetes", hogy nem áll egybõl helyre a hormonrendszered.

Fogamzásgátló abbahagyása után nyugodtan várhatsz 3 hónapot, teljesen "természetes", hogy nem áll egybõl helyre a hormonrendszered.
Nyilván a fogamzásgátló hormonbombája megzavarhatja a szervezet normális hormonháztartását, ami akkor jelentkezik, ha abbahagyod. Ahogy az elsõ válaszoló írta, kb 3 hónapig normális, hogy rendetlenkedik a foggátló, utána orvoshoz kell menni. Azért egy terhességi tesztet csinálj ha éltél nemi életet, nehogy az legyen a ludas.
A kérdező hozzászólása: Voltam nõgyógyásznál, meg is vizsgált, azt mondta nem vagyok terhes. A barátommal négy hete megszakításosan voltunk együtt, akkor már nem szedtem a fogamzásgátlót, azóta mindig gumival védekeztünk. De úgy olvastam, hogy a terhességet már a 2.-3. héttõl látja a doki is. SZóval sztetek?
A kérdező hozzászólása: Ja, és amúgy kaptam gyógyszert, amitõl pár napon belül meg kéne jönie
a terhességet UH CSAK 6. héttõl láthatja, de a 7. hét már biztosabb vizelet tesztet csináltál már? vagy a doki csináltatott vértesztet? ha nem, akkor tesztelj egyet, mert simán terhes is lehetsz ha negatív, akkor meg szedd be a gyógyszert, majd csak meghozza
A kérdező hozzászólása: 2 hét után volt egy vértesztem, de az nem mutattt ki semmit. Lehet még korai volt

Fogamzásgátló abbahagyása után elõfordulhat hormonzavar?

3 hónapja hagytam abba a gyógyszert, de még nem akar jönni a baba, viszont ebben a hónapban nagyon furca vérzésem volt, mert egy-két napig pecsételés, egy hét múlva megjött, de csak két napig, majd napokig hol egy kis véres folyás, hol semmi... Lehetséges, hogy eddig nem volt tüszõrepedésem, és most több is megrepedt?

Legjobb válasz: Szia! Én ha visszaforgathatnám az idõt, nem szedtem volna fog.gátlót, mert ahogy abbahagytam, úgy beborult a hormonrendszerem, hogy hónapokon keresztül össze-vissza jött meg, meg kiszõrösödtem... :/ Egy év kellett, hogy helyreálljon, de miután elterveztük a férjemmel, hogy babát szeretnénk, az elsõ együttlétünkbõl összejött a mi kis Picurkánk :)

Szia! Én ha visszaforgathatnám az idõt, nem szedtem volna fog.gátlót, mert ahogy abbahagytam, úgy beborult a hormonrendszerem, hogy hónapokon keresztül össze-vissza jött meg, meg kiszõrösödtem... :/ Egy év kellett, hogy helyreálljon, de miután elterveztük a férjemmel, hogy babát szeretnénk, az elsõ együttlétünkbõl összejött a mi kis Picurkánk :)

Fogamzasgatlo abbahagyasa okozhat hormonzavart. Ez miben nyilvanul meg?

Milyen tunetek lephetnek fel? Pl.alterhessegi tunetek lehetnek tole?

Legjobb válasz: Helló! Én októberben hagytam abba, és most elõször menstruálok normálisan. Összevissza jött meg, és nagyon nagyon kevés volt, volt hogy egy vagy csak két nap. Terhességi tüneteim nekem nem voltak.

Helló! Én októberben hagytam abba, és most elõször menstruálok normálisan. Összevissza jött meg, és nagyon nagyon kevés volt, volt hogy egy vagy csak két nap. Terhességi tüneteim nekem nem voltak.
A kérdező hozzászólása: Koszi! Nekem az elso honapban 34 napra megjott, es most a 34-ik napomon meg semmi, csak mindjart megjon erzes. Hanyingerem van, nagyon kivanom a szexet, de gorcsolget picit a hasam, melleim fajnak. Nem tudom, hogy most a tabletta okozza-e vagy terhes lettem. Jart-e mar valaki igy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!