Találatok a következő kifejezésre: Fogamzasgatlo abbahagyasa hany (8 db)

Buksi, dicsak miccsinalsz morejja! Tudtommal 2-3 nap kell, hogy az ilyen anyagok tavozzanak a szervezetbol.
miért baj, ha kimutatja a vizsgálat?
Hát attól függ mit vizsgálnak... az általános, sima vérvétel nem biztos, hogy kimutatja. De ha rákérdeznek ne tagadd le mert befolyásolhat bizonyos eredményeket, el kell mondani mindent õszintén, hogy elkerüld a felesleges kezeléseket vagy hasonlókat. Szerintem jó pár hónap kell, mire kiürül a szervezetbõl teljesen. Sima gyógyszernek is kell 3 hét, akkor ennek kellhet 1-2 hónap is vagy több.
A kérdező hozzászólása: KOszonom szepen a valaszokat, csak anyuka nem kellene megtudja
hogy kaptál egyáltalán fogamzásgátlót? nem anyukáddal mentél el nõgyógyászhoz?
A kérdező hozzászólása: Nem
Na ettõl nem kell tartani, számok lesznek rajta, mindenféle értékek sima hétköznapi ember nem tudja értelmezni a legtöbb részt, szóval abból az anyuka nem fog rájönni, ha csak nem orvos vagy hasonló aki ért az ilyesmihez. Nem úgy lesz kiírva, hogy fogamzásgátló, csak bizonyos értékek magasabbak-alacsonyabbak lesznek számbelileg. Vagy valami ilyesmi, a lényeg, hogy nem fog ebbõl rájönni.
A kérdező hozzászólása: Csak attol felek h az orvos elmondja neki
Mondd, hogy a fogamzásgátlót ha lehet ne említse anyukádnak, mert õ elég szigorú asszony. Nem olyan nagy dolog ez, akkor nem fogja mondani és kész.

Fogamzásgátló abbahagyása után hány hónappal estetek teherbe?

Mi nem tartottunk tisztulási idõszakot, ez lesz a 3. próbálkozós hónapunk. Elsõ gyógyszermentes hónapban 1 hetet, másodikban 2 hetet késett, baba még nincs. Kinek mi a tapasztalata?

Legjobb válasz: én másfél év után estem teherbe most 5 hetes vagyok!

én másfél év után estem teherbe most 5 hetes vagyok!
Elsõ hónapban.
9
elsõ hónapban
1, 5 év utàn hétfõn leszek 23hetes
elég sokára, sajnos csak öt év múlva
72
Ti nem de a természet tart.
Kb fél évvel utána, bár én 3 hónap "tisztulást" mindenképpen gondoltam tartani, fõleg mert esküvõre készültünk, és féltem, ha elõtte becsúszik a baba, nehogy a rosszullétek megkeserítsék a boldog napot. Szóval 2010 december végén hagytam abba, onnantól mi megszakítással voltunk együtt, remélve, hogy még pár hónapig nem csúszik be. Aztán az esküvõ utáni hónapban, júniusban, tehát az elsõ éles, ovu-figyelõs hónapban megfogant a lányunk :)
Ez volt a 3. hónap, nem sikerült :(
6 hónap
Az elsonel a 3.honapban ea most a 2-nal 1honap utan sikerult
23 hónapja hagytam abba, még semmi eredmény :(
a 3.hónapba
7. honapban

A fogamzásgátló abbahagyása után egyből beállt a ciklusod? Hány naposra?

Legjobb válasz: nekem be. 23-25 naposra, pont úgy, mint a tabi elõtt

nekem be. 23-25 naposra, pont úgy, mint a tabi elõtt
Nekem 1, 5 év abbahagyás után kezd beállni. 35 napos
Igen, azonnal. 28 naposra rögtön volt is rendesen peteérésem.
Nekem kétszer volt szünetem. Elõször egy majdnem évig, akkor nem akart beállni, 2 havonta jött meg, aztán 20 napra, de utána lett barátom és tabit kezdtem. Most van másodjára szünetem, most nem is tervezem szedni mert sokkal jobb nélküle. Most viszont szabályos 28 napos, soha nem volt még ilyen pontos. 29/L
Sajnos nem :( Az elõtte "tankönyvi" 28 napos ciklusomat teljesen szétzilálta, elõször 60 napra, majd 40-re jött meg, majd nagyon sokszor 35-36-ra. Majd kiderült, hogy teljes hormonzavart okozott, és szednem kell rá gyógyszert, ettõl most 27-28 napos, de pecsételõ vérzésekkel :( Nagyon megbántam, hogy tablettát szedtem, soha többet nem fogok!
Nem. Nem jött meg egyáltalán, majd utána is hosszú ciklusokban. Kiderült, hogy éveken át elnyomta a PCOS/IR tüneteim, és ezután kellett szembenéznem vele.
Én január közepén hagytam abba ápr 1-én jött meg. Azóta semmi, kivéve hogy 1 hete barnás folyásom van. Jövõ héten megyek dokihoz. Vizsgálatok stb. Egyébként sok tünete nem volt nálam .. nem kimondottan hullott a hajam, pattanások is csak elvétve jöttek elõ.

Lindynette fogamzásgátló abbahagyása után hány hónappal estél teherbe? Egyből próbálkoztatok?

Mennyi ideig szedted a gyógyszert?

Legjobb válasz: 5 evig szedtem a gyogyszert, egybol probalkoztunk, de csak 8 honappal utana sikerult, de ugy felboritotta a szervezetemet, hogy pajzsmirigy problemam lett, es azt kellett kezelni, aztan amikornujra lehetett probalkozni, mert mar nem szedtem a gyogyszert, akkor a 2. honapban sikerult :))) juliusban hagytam abba, probalkoztunk rogton, semmii. Oktoberben kiderult a betegseg, januarig gyogyszert kellett ra szednem es tilos volt probalkozni. Februartol lehetett ujra, es marciusban menstrualtam utoljara :) 16+3 hetes kismami

5 evig szedtem a gyogyszert, egybol probalkoztunk, de csak 8 honappal utana sikerult, de ugy felboritotta a szervezetemet, hogy pajzsmirigy problemam lett, es azt kellett kezelni, aztan amikornujra lehetett probalkozni, mert mar nem szedtem a gyogyszert, akkor a 2. honapban sikerult :) )) juliusban hagytam abba, probalkoztunk rogton, semmii. Oktoberben kiderult a betegseg, januarig gyogyszert kellett ra szednem es tilos volt probalkozni. Februartol lehetett ujra, es marciusban menstrualtam utoljara :) 16+3 hetes kismami
Én már 14 éve szedtem fogamzásgátlót (még TriRegollal kezdtem anno), és kb. 5 éve Lindynettet, mikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba (32 éves voltam ekkor). A dokim azt mondta, hagyjunk ki 3 hónapot (más módon védekezzünk), aztán mehet "élesben". Így tettünk. Novemberben abbahagytam a fogamzásgátlót, január 26-án megjött, azután már nem védekeztünk, és március elején kb. 4-5 hetes terhességet állapított meg a doki. Úgyhogy én egybõl teherbe estem, ahogy abbahagytuk a védekezést.

A fogamzásgátló abbahagyása után hány hónappal estetek teherbe? Fél éve próbálkozunk, el vagyok keseredve.

Legjobb válasz: Mi megszakitással "védezektünk" a gyógyszer abba hagyása után. Egybõl sikerült, pedig 3hónap múlva terveztük hogy nem védekezünk. Nem lett egyébként semmi baja a picinek.

Mi megszakitással "védezektünk" a gyógyszer abba hagyása után. Egybõl sikerült, pedig 3hónap múlva terveztük hogy nem védekezünk. Nem lett egyébként semmi baja a picinek.
Én a kisfiamnál fog. abbahagyása után 11 hónap. Most 23 hónapos a Kincsem. Ebben a hónapban sikerült pozit tesztelnem, október elején hagytam abba a gyógyszert. Lényegébe egy mensim jött meg utána rendesen majd terhes is lettem. Pedig azt hittem majd megint várhatok jó pár hónapot. Érdekes!
A kérdező hozzászólása: Köszi.Nem adom fel!
7 hónapja hagytam abba, még nincs baba, sõt, rendszeres mensim sincs....
Eddig fél év telt el nálunk is, de még nem sikerült
Szia! Nekem ma lett pozitív a tesztem 10 hónap várakozás után!!! A
Szia!Nekünk 2 évre rá sikerült!Kitartás!14h kismami :)
8 hónapra rá estem teherbe. De mikor abbahagytam a gyógyszert, mi két hónapot vártunk, biztos, ami biztos és csak utána kezdtünk el próbálkozni. Szóval 6 hónap próbálkozás után lettem terhes.
Én szeptember elején hagytam abba a tabit, azóta próbálkozunk...de semmi..kezdek már én is elkeseredni..
Én abbahagyás után 3. ciklusban estem teherbe. Amikor az elsõ mensi megjött pontosan 28 napra az már fél siker volt, elkezdtem hõmérõzni és LH tesztelni, ami alapján megnyugodtam , hogy volt peteérésem. Próbáld ki Te is, legalább akkor egy lépéssel elõrébb vagytok. Drukk nektek +++++ 17 hetes kismami

A fogamzasgatlo abbahagyasa utan mennyi ido mulva ajanlatos teherbe esni? Hany honapig kell szunetet tartani, hogy a bogyoktol kiuruljon a szervezetem?

Mar 5 eve szedem a tablettakat(Logest) szeretnenk babat csak azt nem tudom, hogy mennyi ido szunetet kel tartani.mar egy honapja abba hagytam, de meg vigyazunk es mar 5 napja kesik

Legjobb válasz: Szia! Én Yadine szedése után,melyet 6 éve szedtem és szüneteltettem,lettem terhes.Az orvosok és a védõnõ is megnyugtatott,hogy semmi gond nem lehet.Most a 9.hétben vagyok.

Szia! Én Yadine szedése után, melyet 6 éve szedtem és szüneteltettem, lettem terhes.Az orvosok és a védõnõ is megnyugtatott, hogy semmi gond nem lehet.Most a 9.hétben vagyok.
Szia! Én januárban voltam dokinál, azt mondta elavult a bogyóm, ír másikat. Kaptam tõle egy próbacsomagot, egy havi adag volt benne. Azt mondta, hogy gyengébb gyógyszer, úgyhogy ha nem akarunk babát, akkor védekezzünk mellette az elsõ hónapban.Akkor megkérdeztem tõle, hogy mi lesz ha mellette mégis teherbe esek, lehet a baja a kicsinek. Azt mondta, hogy ezekbe már annyira kevés hormon van, hogy nem árthat. Nem védekeztünk de nem lett baba. Aztán úgy döntöttünk, hogy szeretnénk a kicsit, úgyhogy nem is váltottam ki a felírt 3 havi adagot, és rögtön terhes lettem. Most 23 hetesek vagyunk, eddig minden vizsgálat szerint rendben fejlõdünk. Szerintem nem lehet baj, ha nem hagysz ki hónapokat! Sok boldogságot!
Nyugodtan próbálkozhattok már az elsõ hónapban is a babával. Amúgy az orvosok azt javasolják, hogy a tabi abbahagyása után 3 hónapig várjunk. De semmi baja nem lesz a kicsinek, ha már akkor teherbe esel. Most valószínûleg azért késik, mert most hagytad abba a tabit és vissza kell állnia a szervezetednek arra, hogy nincs tabi.
Helló! Általában 3 hónapot szoktak javasolni és szerintem a biztonság kedvéért tartsd is be!
Szia! Én harmonetet szedtem majd 2évvig. Abbahagyás után 2héttel lettem kismama!!!
én a helyedben kivárnám a három menszit biztos ami biztos, aztán ha baj van soha nem bocsájtod meg magadnak hogy nem vártál
szia. 10 évig szedtem szünet nélkül a bogyót. doki decemberben javasolta a szüneteltetést, mert úgy látta nagyon elvékonyodott a méh falam. januárban nem lettem terhes, februárban nem volt itthon a párom és márciusban már meg is fogant a kis drága.most a 21.hétben vagyok
Szia! Én 11 éven keresztül szedtem a fogamzásgátlót szünet nélkül. Kb 4-5 évig Triregolt, utána Femodent. 3 hónapot kivártunk, ami alatt össze-vissza menstruáltam, aztán kapásból sikerült a baba. A dokim szerint elég a 3 hónap, azt is azért mondják, hogy beálljon a vérzés. Mert ugye az alapján számolják ki, mennyi idõs terhes vagy. Nálam az utolsó menstruáció helyén mindenhol kérdõjel szerepel, a baba korát az uh adatai alapján számolta ki.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszokat

Fogamzasgatlo abbahagyasa utan hany napos ciklusra szamithatok, ha azelott 30 napos volt?

Most vagyok a 31-ik napon, es meg mensi sehol, viszont emelygek,faj a fejem, allandoan ehes vagyok, es surun kell pisilnem. Most ez hormonzavar, vagy sikerult es babas vagyok?

Legjobb válasz: Hát elõbb-utóbb be kell állnia a szokásos 30 napra, de ez akár hónapokba is telhet. Szerintem, ha ilyen tüneteid vannak, akkor már tesztelhetsz nyugodtan, biztosan ki fogja mutatni, ha sikerült.

Hát elõbb-utóbb be kell állnia a szokásos 30 napra, de ez akár hónapokba is telhet. Szerintem, ha ilyen tüneteid vannak, akkor már tesztelhetsz nyugodtan, biztosan ki fogja mutatni, ha sikerült.
Szerintem egyénenként változik . Barátnõm abbahagyta, két hónap után tökéletesen visszaállt a ciklusa. Én amikor abbahagytam egy évet végigszenvedtem (28-58 közötti ciklusnapokkal, és azóta is rendszertelenek, pedig a gyogyi szedése elõtt nem volt semmiféle problémám. Kívánom a legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszokat! Meg varok vasarnapig, es ha akkor sem jon meg, akkor tesztelek, hatha pozitiv, de dokihoz akkor is elmegyek utana. Kezd aggasztani ez a bizonytalansag...
Szia! Én 3 honapja hagytam abba a gyógyszert és nekem egyböl beállt:D! A ciklusaim 27 naposak!! De a baba még nem jött össze:((

Hány embernek volt baja fogamzásgátló tabletta abbahagyása után?

Úgy értem, hogy híztatok, pattanásosabbak lettetek, szőrnövekedés, esetleg hogy egyáltalán nem jött meg a menzeszetek? Eléggé félek ettől.... L/18

Legjobb válasz: Barátnõm hízott, menzesze késni szokott, szexuális életünk lenullázódott. De nem õ a tipikus példa, az ismeretségi köröm nagyobbik részében a fogamzásgátlóval minden rendben van. Ha van állandó párod már régóta és nagyon akartok rendszeresen szexelni, akkor az én rossz tapasztalataim ellenére javaslom a tablettát. Biztonságosabb, kényelmesebb és férfiak számára élvezhetõbb, mint a gumi.

Barátnõm hízott, menzesze késni szokott, szexuális életünk lenullázódott. De nem õ a tipikus példa, az ismeretségi köröm nagyobbik részében a fogamzásgátlóval minden rendben van. Ha van állandó párod már régóta és nagyon akartok rendszeresen szexelni, akkor az én rossz tapasztalataim ellenére javaslom a tablettát. Biztonságosabb, kényelmesebb és férfiak számára élvezhetõbb, mint a gumi.
Szerintem erre vonatkozólag nincs reprezentatív felmérés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!