Találatok a következő kifejezésre: Fogamzásgátlót szedek. menstruációm még a (76 db)

Miért lehet barnás folyásom, ha fogamzásgátlót szedek, amiből még van 2 heti adag, tehát 3 hét múlva várható a menstruációm? FÉLEK!

Nem értem,olyan ,mint melőtt megjön,olyan barnás színű a folyás,és apró görcsök is vannak.De még nem kéne megjönnie,és azért rémültem meg ettől,mert egy éve volt egy LLETZ műtétem és azóta rettegek,hogy valami bajom van! Normális ez a barnás dolog? Hasznos válaszokat kérnék!Köszönöm!

Legjobb válasz: Amióta fogamzásgátlót szedek nálam is fennáll ez a probléma, pedig már próbáltam egy-kettõ illetve három fázisút is. A nõgyógyászom szerint ez sajnos egy természetes mellékhatás, kicsit kellemetlen. Szóval ne aggódj, sajnos elõfordul! Nekem is volt több LLETZ mûtétem, remélem azóta jobban vagy!

Amióta fogamzásgátlót szedek nálam is fennáll ez a probléma, pedig már próbáltam egy-kettõ illetve három fázisút is. A nõgyógyászom szerint ez sajnos egy természetes mellékhatás, kicsit kellemetlen. Szóval ne aggódj, sajnos elõfordul! Nekem is volt több LLETZ mûtétem, remélem azóta jobban vagy!
A kérdező hozzászólása: Jaj, de nagyon kedvesen írtál! Köszönöm! Eddig ha itt valakit kérdeztem, mindig csak lehurrogtak :S. Hát csak tudod az a furi, hogy nekem ilyen még nem volt, pedig 4 éve szedek gyógyszert, ezért is rémültem meg. Hát a LLETZ mûtétem P3-as eredmény miatt volt a szövettan CIN II, szóval nem voltam nyugodt és ezért félek most is, hogy megint van valami baj.És hát én nem évente hanem félévente járok a biztonság kedvéért rákszûrésre, de az volt a legjobb, akkor voltam a legnyugodtabb, mikor a mûtétem után 3havonta kellett mennem, mert tudtam, hogy nem lehet baj, mert sûrûn ellenõriznek.Tudom ez az én hülyeségem, de mégis megnyugtatott. Neked miért volt LLETZ mûtéted? Ha gondolod privátban is leírhatod!
Nekem nem a rákszûréssel volt gond, amióta csak szûrnek, mindig p2-es volt, hanem sok gondot okozott a ki-kiújuló méhszájseb. Folyton vérzett, fájt, fertõzések táptalaja volt. Sokat ecseteltek, fagyasztottak, majd azt hiszem kb. 3-szor volt LLETZ. Szerencsére nyár óta elvileg nem újult ki. Remélem veled is rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, de én a mûtétem óta képes vagyok bármit, még a legrosszabbat is beképzelni! Nem tudom, de bízom benne, hogy ez tényleg csak a gyógyszer velejárója.De azért jövõhéten felkeresem a dokimat, csak a magam nyugalmáért.

Daylette 24 (napos) fogamzásgátlót szedek, miután beszemdem a 24 tabit és a 4 napos szünetnek csak a 4 napján jön meg a menstruáció, vagyis én már ujra kezdem szedni a következő levél gyógyszert mikor épp megjön.!?

Orvos azt mondta hogy idővel hozzáidomul a gyógyszerszünethez a menstruáció megjötte, de 4 hónapja még ugyanugy van.!? Probléma az hogyha nem akkor jön meg a menstruáció amikor a 4 napos szünetet tartom,hanem a 4 ik napon? és tart kb 3 napig miközbe már a következő havi gyógyszert szedem.Attól félek hogy nem hat a gyóygszer.Egyáltalán miből lehet tudni hogy hatásos a gyóygszer? ok,ha nem esek teherbe ,ez világos,de ezt a tesztelési lehetőséget nem akarom kipróbálni,ezen kivül nincs más módja hogy megtudjuk ugye?

Legjobb válasz: Igen.Nem baj,ha az utolsó nap jön meg a vérzés.A lényeg,hogy meglegyen a 4napos szüne és az 5.napon kezd el a következõ levelet.Nembaj ha vérzel közben mikor szeded már a tablettát.Biztos hat a tabletta :) Tesztelni pedig aktus utáni 14.napon érdemes és bármikor nyugodtan tesztelhetsz,lényeg hogy reggeli elsõ vizeletbõl legyen.Amúgy meg a fog.gátló leállítja teljesen a peteérést,ezért nincs esélye teherbe esni!

Igen.Nem baj, ha az utolsó nap jön meg a vérzés.A lényeg, hogy meglegyen a 4napos szüne és az 5.napon kezd el a következõ levelet.Nembaj ha vérzel közben mikor szeded már a tablettát.Biztos hat a tabletta :) Tesztelni pedig aktus utáni 14.napon érdemes és bármikor nyugodtan tesztelhetsz, lényeg hogy reggeli elsõ vizeletbõl legyen.Amúgy meg a fog.gátló leállítja teljesen a peteérést, ezért nincs esélye teherbe esni!

Este 11 után jött meg a menstruációm, yasminelle fogamzásgátlót szedek vagyis még most venném be elsőként. Még most este vegyem be vagy majd reggel? Ez már az 1. napnak számít?

Legjobb válasz: Hát... ha arra gondolsz, hogy ilyenkor már bõven lehetne aludni és akkor csak holnap reggel vetted volna észre... Nem tudom, mert nekem ha este jön meg kb reggelre lesz valamennyi, este még szinte semmi, ezért nekem könnyebb lenne holnaptól venni az elsõ napot. Nem tudom, neked hogy van. Véleményem szerint majd csak holnap. Este vagy reggel, vagy amikorra mondták, hogy be kell venned.

Hát... ha arra gondolsz, hogy ilyenkor már bõven lehetne aludni és akkor csak holnap reggel vetted volna észre... Nem tudom, mert nekem ha este jön meg kb reggelre lesz valamennyi, este még szinte semmi, ezért nekem könnyebb lenne holnaptól venni az elsõ napot. Nem tudom, neked hogy van. Véleményem szerint majd csak holnap. Este vagy reggel, vagy amikorra mondták, hogy be kell venned.

Fogamzásgátlót szedek. A " menstruációm" még a gyógyszer szedése közben megjött. Nagyon feszül a hasam a méhnél, fáj a cicim. Normálisan szedtem a gyógyszert soha egy szem nem maradt el. Lehet hogy csak a hormonok? Vagy v. mi más?

Legjobb válasz: Kéne tudni, mióta szeded ugyanazt. Ha kevesebb, mint 3 hónapja, akkor a szervezeted szokja a gyógyszert, ha több, akkor már nem teljesen normális dolog. Szerintem keresd fel a nõgyógyászod és konzultálj vele mindenképp.

Kéne tudni, mióta szeded ugyanazt. Ha kevesebb, mint 3 hónapja, akkor a szervezeted szokja a gyógyszert, ha több, akkor már nem teljesen normális dolog. Szerintem keresd fel a nõgyógyászod és konzultálj vele mindenképp.
A menstruációd nem jöhet meg a gyógyszer szedése közben, hisz az elvonás okozza a vérzést. Menj el dokihoz. A hasfeszülés, cicifeszülés aterhesség jele is lehet. Kicsi az esély, de bogyó mellett is teherbe lehet esni. De azt is kéne tudni, hogy mióta szede. Mert ha ez csak az elsõ vagy a második hónapod, akkor a szervezeted még reagálhat így a hormonokra.
Nekem kb másfél év után volt ez, és a doki azt mondta gyógyszert kell váltani (gyenge)nagyon hozzá szokott a szervezetem.Kaptam újat azóta semmi gáz...

Nektek, akik fogamzásgátlót szednek miután bevettétek a levélen lévő utolsó gyógyszert utána hány napjára jött meg a menstruáció? 18/L

Azért kérdezem, mert most végeztem a második levéllel és mikor a barátommal együtt voltunk mindig belém élvezett,1nap többször is. Pár napja mikor még szedtem a gyógyszert éreztem egy kis görcsöt a hasamban és miután bevettem az utolsót azóta ez a 3. nap és még mindig nem jött meg. Lehet valami baj? Vagy netán nem hatott a gyógyszer és terhes lehetek? A teszt már kimutatná? El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ne aggódj! Nekem általában az utolsó bogyó bevétele után 5 nappal jön a megvonásos vérzés. Szerintem csak azt érezted, hogy lassan, de biztosan meg fog jönni.

Ne aggódj! Nekem általában az utolsó bogyó bevétele után 5 nappal jön a megvonásos vérzés. Szerintem csak azt érezted, hogy lassan, de biztosan meg fog jönni.
Nekem a 4. napon jelentkezett a megvonásos vérzés. Ne aggódj, ha rendesen szeded, akkor nem lesz baj. Akkor kell aggódni majd, ha a szünet alatt nem jön meg, de addig nyugi.
4.
én szerdán hagyom abba és általában vasárnap jön meg délután. bár most kivételesen szombat este jött meg. szerintem még ne ijedj meg, van hogy késõbb jön meg.
4. napon. Tényleg csak akkor aggódj, ha teljesen kimarad.
Csütön hagyom abba, általában vasárnap jön meg, de most pénteken sikerült neki...
4. napon
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:) Akkor még van ideje megjönni:)

Fogamzásgátlót szedek, de már a második hónapja egy héttel hamarabb jön meg a menstruációm. Mitől lehet ez?

Mit?l lehet az, hogy a gyógyszer szedésének ellenére mégis megjön úgy, hogy még van 4 szem a gyógyszer plusz a várakozási id? kb 3 nap.?

Legjobb válasz: 1. Ez nem megjött, hanem közti vérzés, ami nem normális. 2. Ettõl függetlenül nem szabadott volna kihagyni a gyógyszerszünetet!!!! Vissza kell menned a dokihoz és másik tabit kérni. Nyilvánvaló, hogy ez nem vált be neked.

1. Ez nem megjött, hanem közti vérzés, ami nem normális. 2. Ettõl függetlenül nem szabadott volna kihagyni a gyógyszerszünetet!!!! Vissza kell menned a dokihoz és másik tabit kérni. Nyilvánvaló, hogy ez nem vált be neked.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Már kb 2, 5 éve szedem, szóval lehet ez eddig tartott.
Már nem jó a gyógyszer. Vagy inkább a szervezetednek elege van a fogamzásgátlóból. Menj el orvoshoz.

Ha fogamzasgatlot szedek, akkor tenyleg rovidebb ideig lesz meg a menstruaciom? (2honapja szedem)

Legjobb válasz: Enis fogamzasgatlot szedtem. Csak par napja hagytam abba. Tenyleg rovidebb ideig tart a menstruacia, ha fogamzasgatlot szedsz.

Enis fogamzasgatlot szedtem. Csak par napja hagytam abba. Tenyleg rovidebb ideig tart a menstruacia, ha fogamzasgatlot szedsz.
elozo vagyok, bocs menstruacio
A kérdező hozzászólása: es kinek mennyi ideig tart?
Hat nekem 4-5 nap. Annal sosem szokott tovabb tartani. De nekem ezelott ossze-vissza jott meg es tovabb is tartott.
nekem a mercilontol 3 nap lett.
A kérdező hozzászólása: Koszike a valaszokat!

9 hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. Az elején a menstruációm a szünet 3. napján jött meg, de az utolsó néhány hónapban ez a 4. napon volt várható. Ha évekig szedem lehetséges, hogy a havi vérzésem 2-3 nap lesz?

Mi az oka, hogy késõbb jön meg?

Legjobb válasz: Én 4 éve szedem, és minden hónapban kb 3 órával késõbb jön meg mindig, annak idején még kedden jött meg, most már pénteken :D Úgyhogy ezek után én azt mondom bármi lehetséges. De az ne feltétlenül legyen biztosítás, hogy "jajj már 3 nap múlva elkezdem a következõ levelet, akkor csak addig fog tartani a menstruációm" mert attól még tarthat tovább. (Nekem legalábbis volt már így)

Én 4 éve szedem, és minden hónapban kb 3 órával késõbb jön meg mindig, annak idején még kedden jött meg, most már pénteken :D Úgyhogy ezek után én azt mondom bármi lehetséges. De az ne feltétlenül legyen biztosítás, hogy "jajj már 3 nap múlva elkezdem a következõ levelet, akkor csak addig fog tartani a menstruációm" mert attól még tarthat tovább. (Nekem legalábbis volt már így)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A tablettát mindig idõben kezdem el szedni, és tapasztaltam, hogy attól még néha van egy kis pecsételõ vérzés, ami normális.

Eshetek-e teherbe úgy, hogy a menstruációm meg volt már 4 napja és 3 hónapja szedek fogamzásgátlót is?

4 napja volt meg a menszeszem, amikor a barátommal szeretkeztünk és nem védekeztünk, de bennem ment el. 3hónapja szedek fogamzásgátlót, de nem igazán vagyok biztos semmiben sem, mert bármi megtörténhet. Lehetséges, hogy teherbe tudok esni?

Legjobb válasz: Ha három hónapja szeded a fogamzásgátlót, akkor miért ne mehetne el benned? Minek szeded? Nem cukorka. Igen, teherbe eshetsz, nincs 100%-os védekezési módszer. (még a gumi sem)

Ha három hónapja szeded a fogamzásgátlót, akkor miért ne mehetne el benned? Minek szeded? Nem cukorka. Igen, teherbe eshetsz, nincs 100%-os védekezési módszer. (még a gumi sem)
Kolleganõm az elsõ gyerekével fogamzásgátló mellett, a másodikkal spirál mellett esett teherbe.... szóval sose lehet tudni!
Igen kevès az esély rá hogy teherbe ess gyogyszer mellett, fõleg ha betartottad a használati utasitást. 4es, ha a kolleganõd ennyire fogékony volt kellett volna kiegészitõ védekezésként gumit használni v. egyszerûen elköttetnie magàt. Sztem kevés ilyen nõ van.
Nekem és a barátaimnak sem sikerült még teherbe ejtenünk egy lányt se akik szedtek fogamzásgátlót... Teljesen független attól, hogy hol állt a ciklusával...
A kérdező hozzászólása: Nem azért szedem mert cukorka vagy annyira ízlik vagy tudja az isten... Igazából pont ezért tettem fel a kérdést itt, hátha kapok egy normális választ, mert mindenki mást mond. :) Az én véleményem szerint, meg az életben bármi megtörténhet és semmi sem biztos. :) Vannak csodák. Köszönöm szépen a válaszokat! :) További szép estét.
Lehetséges. De akkor is lehetséges, ha fog.gátlót szedsz, gumival védekeztek, pharmatexet használtok, és a termékeny napjaidon nem szexeltek. Ha "az van megírva", úgyis terhes leszel, akárhogy is óvatoskodsz. Ha nem bízol a bogyóban, ne is szedd, mert így több, mint felesleges.
Elköttetnie magát?????? Úgy, hogy még sose volt gyereke????? Te meg vagy huzatva.

Rövid ideig tartó (péntek reggeltõl kb vasárnap du-ig) barna darabos menstruációm volt. Fogamzásgátlót szedek, idõben jött meg a "menstruáció". Mire utalhat ez?

Legjobb válasz: Szerintem nincs ok aggodalomra. Ha nem régóta szeded a tablettát,akkor amiatt is lehet "furcsa",de azt se felejtsük el,hogy két havi vérzés se egyforma,mikor milyen. Plusz tabletta mellett nekem is körülbelül 3 napig tart a vérzésem. Ha nincs mellette egyéb tünet, nincs gond. Szerintem.

Szerintem nincs ok aggodalomra. Ha nem régóta szeded a tablettát, akkor amiatt is lehet "furcsa", de azt se felejtsük el, hogy két havi vérzés se egyforma, mikor milyen. Plusz tabletta mellett nekem is körülbelül 3 napig tart a vérzésem. Ha nincs mellette egyéb tünet, nincs gond. Szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!