Találatok a következő kifejezésre: Fogamzásgátlót szedek hónapja, és már rögtön (2 db)

Fogamzásgátlót szedek négy hónapja, és már rögtön az első hónap után 28 napos lett a ciklusom. Most viszont egy nappal előbb jött meg. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nincs semmi baj egyszerûen csak a szervezeted olyan változáson megy át ami bezavar!Szerintem várj egy kicsit majd be áll az rendesen!NE aggódj!

Nincs semmi baj egyszerûen csak a szervezeted olyan változáson megy át ami bezavar!Szerintem várj egy kicsit majd be áll az rendesen!NE aggódj!
Ne aggódj, van akinek még egy év rendszeres gyógyszer szedése mellett is hamarabb avyg késõbb jön meg egy két nappal.

Fogamzásgátlót szedek már 2 hónapja. Csak azt nem tudom ha a mensinek vége és az első tabit beveszem akkor már rögtön hat? Vagy várni kell egy-két napot azzal, h belém élvezzen?

Köszi a válaszokat:D

Legjobb válasz: rögtön hat az 1. szem is már:) mivel a 7 nap szünet alatt is védet tvagy, logikus, mégha ezt nem is tudtad:)

rögtön hat az 1. szem is már:) mivel a 7 nap szünet alatt is védet tvagy, logikus, mégha ezt nem is tudtad:)
Folyamatos szedés mellett folymatos a védelem is. Ha ez másképp lenne, akkor azt nyilván írná a betegtájákoztató és a hangsúlyozná az orvos.
Folyamatosan véd, a hét napos szünetben is, szóval semmi para :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!