Találatok a következő kifejezésre: Fogamzásgátlót szedek és (919 db)

Fogamzásgátlót szedek, és hóközben olyan mintha megakarna jönni. Barnás folyásom van. De ez még nem a menszi kellene hogy legyen.6 hónapja szültem, és lehet ez emiatt? A fogamzásgátló pedig rendszeressé kellene, hogy tegye a ciklust

Legjobb válasz: Nekem 1x volt ilyen,mikor nem szívódott fel valami okból kifolyólag a tabi.Orvos mondta.Hát köv.hónapban teherbe is estem..... Èn is 6 hónapja szültem a 2.gyermekem,tabit szedek,cerazette-t mert szoptatok.Nekem nem is jön meg.....

Nekem 1x volt ilyen, mikor nem szívódott fel valami okból kifolyólag a tabi.Orvos mondta.Hát köv.hónapban teherbe is estem..... Èn is 6 hónapja szültem a 2.gyermekem, tabit szedek, cerazette-t mert szoptatok.Nekem nem is jön meg.....
Mióta szeded?Nem lehet, hogy áttöréses vérzésrõl van szó?A tabletta szedésének kezdetén gyakran elõfordul barnás áttöréses vérzés, nálam is volt, bár én még nem szültem. 25/L

Két napot késett, vasárnap kellett volna megjönnie, de csak ma jött meg, fogamzásgátlót szedek, és soha nem volt még ilyen. Mi lehet ez?

Ma reggel csak barna folyás jött, egyáltalán nem vér kinézetű. Lehet terhesség? :/

Legjobb válasz: Elõfordul az ilyen, még fogamzásgátló mellett is. Nem vagyunk gépek. Még akkor sem, ha valamit szedünk, ami hatással van a vérzésünkre. De ha terhességet feltételezel, akkor meg csinálj tesztet.

Elõfordul az ilyen, még fogamzásgátló mellett is. Nem vagyunk gépek. Még akkor sem, ha valamit szedünk, ami hatással van a vérzésünkre. De ha terhességet feltételezel, akkor meg csinálj tesztet.
Lehetséges, hogy a késés miatt mondjuk holnapra lesz erõsebb csak a vérzésed. Két nap miatt nem szabad pánikolni, és nem is elõírás, hogy piros vérrel kell kezdõdnie. Nagyon meleg van, a tested is érzi. Ha esetleg van ok aggodalomra, akkor csinálj egy tesztet és legalább megnyugszol.

Ha fogamzásgátlót szedek és a gyógyszerszünetben megjön biztosan biztos nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: ha fogamzasgatlot szedsz, eleve nehezen lehetsz terhes, fõleg ha normálisan szeded......

ha fogamzasgatlot szedsz, eleve nehezen lehetsz terhes, fõleg ha normálisan szeded......
Megjöhet, hiszen az nem természetes menstruáció, csak megvonásos vérzés.

Adhatok vért, h fogamzásgátlót szedek és két hónapja elszívtam egy füves cigit? Valamelyik kizáró ok?

Legjobb válasz: A fogamzásgátló biztos nem. Én is most adtam vért, mondtam hogy gyógyszert szedek, nem volt gond. A füvet nem tudom.

A fogamzásgátló biztos nem. Én is most adtam vért, mondtam hogy gyógyszert szedek, nem volt gond. A füvet nem tudom.
A fogamzásgátló biztos, hogy nem kizáró ok, ezt 100%-ra mondhatom, mert én is adtam vért mialatt szedtem. Viszont a droghasználatot én sem tudom biztosan.De ez úgyis kiderül már az elején, ugyanis a donorkérdõívben szerepel a kérdés, hogy élete során használt-e drogot? Nem tudom, hogy a könnyû drogok mennyire számítanak, lehet, hogy ez a kérdés inkább a nagyobb rizikófaktorú kemény-, illetve intravénás drogozás (és az így elkapható fertõzések, HIV, AIDS, stb.) miatt fontos.De ha beikszeled ezt a pontot a donorkérdõíven, akkor a véradás elõtt megvizsgáló orvos úgyis rákérdez, és eldönti, hogy adhatsz-e vért, vagy sem. Üdv:25/L (10-szeres véradó)
Én 2 éve szívok rendszeresen, én is adhattam vért eddig mindig. L/20
A sok okos.Kicsim gratulálok h te füvezel és úgy adsz vért.Igazán Érett gondolgodás te idióta.Nem szabad vért adni ha drogozol.Nemvéletlen kérdeznek rá.jézusom azért ennyire nemkéne hülyének lenni, az ilyan idiótákat irtanám.Nem kell több hülye erre a világra.
A kérdező hozzászólása: utolsó, neked meg az értõ olvasásoddal van gond... nem azt mondtam, h drogozok, hanem, hogy 2 hónappal ezelõtt elszívtam 1, azaz egy szál füves cigit... sem elõtte, sem utána többet. gondolom, nem kell távolmaradnom egész életemben a véradástól 1 szál cigi miatt... arra lettem volna kíváncsi, mikor adhatok vért újra ha tudsz a kérdésre válaszolni, azt megköszönöm, amennyiben nem, akkor kerüld el a kérdést

Van olyan nő, aki fogamzásgátlót szed és nincs gombás problémája? Vagy ki tudott belőle sikeresen gyógyulni?

Legjobb válasz: Igen van, én több, mint 2éve szedek fogamzásgátlót, semmi bajom tõle.

Igen van, én több, mint 2éve szedek fogamzásgátlót, semmi bajom tõle.
A kérdező hozzászólása: és micsudit? ilyen irrigálást meg hasonlót végzel?
én 3.5 éve szedek, és semmi bajom..
Ez hajlam kérdése is. Vkinek nincs semmi baja tõle, más meg állandó fertõzéssel szenved. Próbálj meg másik gyógyszert, ha az sem segít, akkor keress más fogamzásgátló eszközt.
17 évig szedtem.Nem ismerem a gombás fertõzést-hála égnek.
14:21-es.De gondolom megszakitással, szedted olyan sokáig?.
Korábban 5 évig szedtem, most 2 éve, semmi bajom. Az irrigálás inkább árt, mint használ, a dokik tiltják. Nekem 1-szer volt gombám, pont a gyógyszerszünetben, és antibiotikumtól alakult ki. A táplálkozás sokat segít vagy ront, a sok cukor, penészes sajtok, élesztõ rontanak a helyzeten.
Nem megszakitással, egyfolytában... A doki utólag mondta, h nem kellett volna ennyi ideig, ki tudja mit okoz a késõbbiekben. Viszont tény, h nekem nem okozott hála égnek semmi gondot, még az oly gyakori gombásodás is elkerült(koppkopp..).Ha még egyszer kezdeném, nem szednék semmilyen hormonális készitményt.

Ha fogamzásgátlót szedek és valahogy mégis teherbe esek - de erről nyilván nem tudok - de tovább szedem a bogyót akkor a 7 napos szünetben ugyan úgy lesz megvonásos vérzés?

Tudom hogy kicsi az esélye de elfelejtettem bevenni egy bogyót, másnap szeretkeztünk párommal és most elgondolkodtam, ha én vagyok az a 0,001% aki teherbe esik azt honnan tudom meg? :)

Legjobb válasz: Vedd be utólag, rajta van a papírján, hogy ilyen esetben mi a teendõ. 0,001% akkor van, ha tökéletesen szeded. Te nem így tettél... Amikor már 1 is kimarad, már jóval nagyobb az esélyed. Ilyenkor írja is, hogy meddig kell kiegészítõ védekezés. Ha minden "normálisan" mûködik és terhes vagy, akkor nem lesz megvonásos vérzésed.

Vedd be utólag, rajta van a papírján, hogy ilyen esetben mi a teendõ. 0, 001% akkor van, ha tökéletesen szeded. Te nem így tettél... Amikor már 1 is kimarad, már jóval nagyobb az esélyed. Ilyenkor írja is, hogy meddig kell kiegészítõ védekezés. Ha minden "normálisan" mûködik és terhes vagy, akkor nem lesz megvonásos vérzésed.

Normális az, ha fogamzásgátlót szedek, és pecsételően vérezgetek, akkor is, ha már nem menstruálok? Mikortól leszek védett? (8 napja szedem)

Milligestet szedek, ez az els? tabletta, amit kaptam, már 8-at bevettem, nemrég múlt el a mensim. (az els? napjától szedtem a tabit). Mégis azt vettem észre, hogy pecsétel?, gyenge vérzéseim vannak. Normális ez? Mikor fog elmúlni?

Legjobb válasz: Ne aggódj nekem is így volt a mensturációs idõszakomat beleszámítva 2 hétig,várd meg hogy teljesen elmúljon a vérzés és akkor már bõven védett leszel!Én is milligestet szedek!Légy türelmes,és elégedett leszel vele!nekem bevált!

Ne aggódj nekem is így volt a mensturációs idõszakomat beleszámítva 2 hétig, várd meg hogy teljesen elmúljon a vérzés és akkor már bõven védett leszel!Én is milligestet szedek!Légy türelmes, és elégedett leszel vele!nekem bevált!
Pont egy elõzõ kérdezõnek is leírtam:) Nekem a dokim azt javasolta, az elsõ hónapban-azaz levélnél-védekezzünk másodlagosan is. Az elsõ 3 levélnél elõfordulhatnak vérzések. Utána viszont már nem normális, akkor szólni kell a dokinak, hogy mást írjon fel.
Énis most kezdtem el szedni 1hete amikor te, bár én nem Milligestet szedek és még most is a mensim után 4napja is vannak ilyen vérzéseim...anyut megkérdtem de azt mondta h ez ilyenkor még természetes:) ...

Komáromban melyik nőgyógyászt ajánljátok? Mennyiért lehet hozzá menni? Ki milyen fogamzásgátlót szed, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Csak az utolsó 2 kérdésre tudok válaszolni, messze lakom Komáromtól. A fogamzásgátlóm Gestomix, 3havi adag kb. 5000 Ft-ba kerül, bár attól függ melyik gyógyszertárban váltom ki, 4800 és 5100 közt mozog. Egyébként a gyógyszerrel meg vagyok elégedve, nincsenek menstruációs problémáim, és szinte órára pontosan megjön.

Csak az utolsó 2 kérdésre tudok válaszolni, messze lakom Komáromtól. A fogamzásgátlóm Gestomix, 3havi adag kb. 5000 Ft-ba kerül, bár attól függ melyik gyógyszertárban váltom ki, 4800 és 5100 közt mozog. Egyébként a gyógyszerrel meg vagyok elégedve, nincsenek menstruációs problémáim, és szinte órára pontosan megjön.
Szia! Én simán az Sztk-ba járok nõgyógyászhoz. Sajnos nincs sok idõm így épp aki rendel ahhoz. Mondjuk évente egyszer van rákszûrés a fogamzásgátló miatt egyébként csak íratni járok. Nekem a legszimpibb akivel pont múlt héten találkoztam a Lakos Vendel fõorvos, ha jól tudom tatai csak itt is rendel. Plusz a Vadászt ajánlom, ha még rendel. Igazából egyik sem gázos, inkább akkor foglalkoznék vele, ha terhesgondozásra járnék. Íg 3 havonta kihez megyek 3 percre tök mindegy. Amúgy Milligestet szedek kb 5800ft 3 hónapra. Eddig bevált, nagyon pontos a menstruációm.
Mozejkó doktor, de úgy emlékszem, hogy õ most elutazott, úgyhogy Eördög doktor! :)
A kérdező hozzászólása: és ha csak simán az sztk-ba megyek, akkor csak simán odamegyek amikor ráérek éppen, húzok sorszámot és kész?

Ha fogamzásgátlót szed és mégis teherbe esik a menzesz kimarad/ ez hülyeség?

Legjobb válasz: Szia! Vannak olyan nõk akik fogamzásgátló tabi szedése melett is teherbe esik/eshet,de ennek az esélye kevés. Van olyan nõ is aki terhesség alatt is menstruál,de ennek is kevés az esélye!1000nõböl 1-2akinél elõfordulhat!

Szia! Vannak olyan nõk akik fogamzásgátló tabi szedése melett is teherbe esik/eshet, de ennek az esélye kevés. Van olyan nõ is aki terhesség alatt is menstruál, de ennek is kevés az esélye!1000nõböl 1-2akinél elõfordulhat!
nem marad ki valószínûleg, mivel a gyógyszerszedés alatt a vérzés a hormonok megvonása miatt keletkezik.
szia, nekem kimaradt a múlt hónapban, voltam dokinál aki azt mondta h természetes, ha 1x nem jön meg és elvileg terhes se vagyok...
ha terhes vagy bogyó mellett akkor nemfeltétlen jön meg, az nemigaz h mindenképpen megjön. ha megisjön, a vérzés akkoris jóval kevesebb és inkább barnás.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) )... én is úgy tudtam, mint az utolsó kommentelõ

Szeretnénk babát a párommal, de még fogamzásgátlót szedek, és ha abbahagyom akkoor a 3 hónap alatt amíg tisztul a szervezet addig ne próbálkozzunk? Mert úgy hallottam, hogy beteg lehet a baba, ha még nincs kitisztulva a szervezet.

Legjobb válasz: Ez hülyeség.Mondanak mindenféle ilyesmit,de a napjainkban fogalomban lévõ fogamzásgátlók nagy részének olyan alacsony a hormontartalma,hogy akkor sincs baj,ha valaki amellett lesz babás.Tehát,nyugodtan szexeljetek védekezés nélkül.Ha nem hiszel nekem,akkor menj el egy nõgyógyászhoz és kérdezd meg õt.Amúgy én a második tabimentes hónapban estem teherbe,barátnõm a tabi mellett és mindkettõnknek egészséges a gyermeke.

Ez hülyeség.Mondanak mindenféle ilyesmit, de a napjainkban fogalomban lévõ fogamzásgátlók nagy részének olyan alacsony a hormontartalma, hogy akkor sincs baj, ha valaki amellett lesz babás.Tehát, nyugodtan szexeljetek védekezés nélkül.Ha nem hiszel nekem, akkor menj el egy nõgyógyászhoz és kérdezd meg õt.Amúgy én a második tabimentes hónapban estem teherbe, barátnõm a tabi mellett és mindkettõnknek egészséges a gyermeke.
Szia! Én miután a fogamzásgátló (Triodena) szedését abbahagytam, rá 1 hónapra terhes lettem. Mikor kiderült, hogy jön a baba, kérdeztem a nõgyógyásztól, hogy nem baj-e, hogy csak ennyi idõ telt el a gyógyszer abbahagyása és a terhesség között. Azt válaszolta, hogy a mai fogamzásgátlókban olyan kevés a hormontartalom, hogy emiatt nem probléma. 3 hetes egészséges kisfiú anyukája.
A fogamzásgátlót ma már minimális hormontartalommal készítik. Néhány nap alatt kiürül. A gondot az okozhatja, hogy a fogamzásgátló levékonyítja a méhnyálkahártyát, szinte kiiktatja a peteérést. Na ennek kell több idõ! Nekem a 3. hónap után sajnos még mindig vékony a nyálkahártyám, ebbe nem tud megtapadni a baba. Az elsõ hónapot hagytam, hogy rendes mens. jelentkezzen, majd azt követõen már teherbe is estem nagy valószínûséggel (2 db halvány pozitív teszt), de nem maradt meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!