Találatok a következő kifejezésre: Fogamzásgátlót szedek, ma van (36 db)

Ebben az esetben inkább védekezzetek 7 napig gumival!
A kérdező hozzászólása: a 7.nap péntekre essik. akkor lehet gumi nélkül vagy? gumival?
Én is azt szedek. Azt mondta a dokim h az ami rá bvan írva, azaz 7 nap után hat, ha a menstruáció elsõ napjától szeded. 7 nap után nem kell máshogy védekezni

2ѐve fogamzasgatlot szedek. Ma viszont elfselejtettem bevenni a baratom pedig belem elvezet. Van eselye h terhesvagyok?

Legjobb válasz: 12 órán belül ha pótlod a kimaradt szemet, akkor nem. Nem kell feltétlenül percre pontosan szedni. Most vedd be, és kész (mivel azt mondtad, ma felejtetted el). Nem olvastad el a tájékoztatót?

12 órán belül ha pótlod a kimaradt szemet, akkor nem. Nem kell feltétlenül percre pontosan szedni. Most vedd be, és kész (mivel azt mondtad, ma felejtetted el). Nem olvastad el a tájékoztatót?
Van esélye, de elég kevés. Amit az elsõ írt, én is csak ezt tudnám írni, hogy minél hamarabb vedd be a kimaradt szemet.
A kérdező hozzászólása: 2 eve szedem. az mar elegge vedd nem??
Ha egy hónapja szeded is eléggé véd, ha rendesen szeded, és fordítva: szedheted két éve, ha egyszer teljesen kimarad, rögtön megszakad a védelem. De ahogy már írtam - elsõ voltam -, és amit a másik megerõsített, ha beveszed bizonyos idõn belül, akkor nincs gond. De van két nagyon jó és megbízható válaszforrás: a betegtájékoztató és a nõgyógyász.
Pontosítok, nem biztos, hogy rögtön megszakad a védelem, de gyengül.

Fogamzásgátlót szedek. Mikor utoljára elfogyott nem betegedtem meg, teszteltem negatív (3x is). Egy hete kezdtem el szedni a gyógyszert újra, mára nyúlós folyásom van, mitõl lehet? Mire utalhat?

Legjobb válasz: Milyen színû? Van mellette egyéb tüneted (pl. viszketés)? A fogamzásgátló hajlamosíthat pl. gombára, ez fehéres-sárgás folyást és viszketést okoz. Ha nem normális a folyás, meg kellene nézetned az orvossal.

Milyen színû? Van mellette egyéb tüneted (pl. viszketés)? A fogamzásgátló hajlamosíthat pl. gombára, ez fehéres-sárgás folyást és viszketést okoz. Ha nem normális a folyás, meg kellene nézetned az orvossal.
A kérdező hozzászólása: Nem csak sima átlátszós fehéres, de a normálnál több. Semmi más jel nincs, annyi, hogy alul jobb oldalt szúrkál a hasam néha.
Ha a tünetek nem múlnak pár napon belül, akkor szerintem nézesd meg magad az orvossal
A kérdező hozzászólása: Elmúltak :)
Igen, lehet, még át kell , h álljon a szervezeted erre!Ha rosszabbodna, ekkor hérfön menj el nögyógyászhoz, de ezek a tünetek még beleférnek!

Ma van a 14napja h szedem a Lindynette20tabit, és együttvoltam a barátommal. Fogamzásgátló szedés alatt van peteérés? Mennyi az esély a terhességre?

Legjobb válasz: Ha normálisan szeded a gyógyszer, nem esel teherbe. Megvártad amíg hat a gyógyszer? Ha igen akkor nyugi:)

Ha normálisan szeded a gyógyszer, nem esel teherbe. Megvártad amíg hat a gyógyszer? Ha igen akkor nyugi:)
A kérdező hozzászólása: szedem rendesen mindig ugyanabban az idõben, de van egy kis baj, most fogom bevenni a mait 10 perc múlva, aggódjak?
nem értem mirõl beszélsz. Hanyadik naptól véd a gyógyszer?
Én is ezt szedem és nekem azt mondták már 2 hét után védve vagy. De most miért kellene aggódni?
nem értem h miért szedsz gyógyszert, ha abszolút nem vagy tisztába h mikor véd hogy kell szedni stb... olvasd el párszor a tájékoztatót, vagy olvass utána a neten.
te jó isten... szerinted mire szeded a fogamzásgátlót, mellnövesztésre? téged el kellene tiltani az élettõl, ha ennyire buta vagy.
Nincs peteérés a fogamzásgátló szedése alatt, de ezt tudhatnád, ha már elkezdted szedni.

Negyedik levéllel szedem a milligest fogamzásgátlót, hét szemem van még, és ma vérzésem volt (van). Terhesség ezúttal kizárva. Pénteken lenne esélyem együtt lenni a párommal, ha elmúlik a vérzés, akkor véd a gyógyszer? Mitől lehet ez a vérzés?

Miel?tt jönnének a kioktató üzenetek, h miért nem a dokit kérdezem, a válaszom az, h mert csak csütörtökön tudok elmenni a dokihoz, és jó lenne, ha hamarabb is hallanék néhány infót...

Legjobb válasz: Telefonon nem tudod felhívni? A fogamzásgátló szedése közben nem kellene vérezz, csak a szünetben.

Telefonon nem tudod felhívni? A fogamzásgátló szedése közben nem kellene vérezz, csak a szünetben.
tényleg nem kellene, hogy vérzésed legyen.. erõs, vagy gyenge? én is felhívnám a helyedben.. biztos, ami biztos. :)
Vagy nem hat a gyogyid, vagy gyenge és váltanod kell. Mindenképpen orvos!

2 hónapja nincs meg a menstruációm, terhességi tesztet vettem, negatív lett. Orvosi időpontom 2 hét múlva van. Fogamzásgátlót szedek. Mit javasoltok? Hagyjam abba? Ma kezdtem el a gyógyszert a 7 nap kihagyás után.

Legjobb válasz: Én is ugyan ebben a cipõben járok. 2 havi menstruációm maradt ki, a teszt nem mutat ki semmit. Viszont én nem szedek gyógyszert. De te ne hagyd abba, elõbb várd meg mit mond az orvos. Már az a 2 két ide vagy oda. De ha abba hagyod a szedését nehogy még jobban felkavarodjon a hormonrendszered..

Én is ugyan ebben a cipõben járok. 2 havi menstruációm maradt ki, a teszt nem mutat ki semmit. Viszont én nem szedek gyógyszert. De te ne hagyd abba, elõbb várd meg mit mond az orvos. Már az a 2 két ide vagy oda. De ha abba hagyod a szedését nehogy még jobban felkavarodjon a hormonrendszered..
Hívd fel az orvosod és kérdezd meg tõle. Én felhívtam mikor kiderült, hogy aurás migrénem van és megkérdeztem, hogy most azonnal hagyjam abba a tabit vagy inkább vegyem be végig. Kb 3 napja kezdtem el azt a levelet, de azt mondta inkább szedjem végig ha tudom. Ha még ma fel tudod hívni az jó lenne, mert még csak egyet vettél be.

Ezt a tesztet ma reggel csináltam. Fogamzásgátlót szedek mert még nem szeretnék gyereket és emellett óvszerrel is védekezünk.14 napja történt, hogy kipróbáltuk 1 perc erejéig óvszer nélkül a szexet. Azóta hányingerem van, remélem csak idegi alapon?

kepfeltoltes.hu/view/130818/safasfasf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ti láttok halvány vonalat, vagy akár milyet? (Nem azért írtam, hogy lehurrogjatok a következőkkel: "Jaj ilyen védekezés mellett, hogy lennél terhes?! " Stb Nem egy ismerősöm lett már tabletta mellett terhes. És igen pontosan szedem a tablettát (Corenelle). Mielőtt ezt is felhozná valaki)

Legjobb válasz: Már eleve 14 nap után még terhességi tünet sincsen! A hányinger és az émelygés a terhesség 6-7. hetében szokott általánosságban elõjönni, akkor 2 hét után mit vársz? Meg szerinted hányingert csak terhesség tud okozni? Hallottál már gyomorbetegségrõl, gyomorrontásról, vírusos fertõzésrõl? Ezek mind-mind járhatnak hányingerrel. Különben meg ha nálatok a szex arról szól, hogy több fajta fogamzásgátló módszert is kell alkalmazni, mert ennyire fosol, akkor inkább ne szexelj és akkor biztos nem leszel terhes. Gyógyszer mellett azért baromi ritka, hogy valaki terhes lesz! Persze, ha nem figyel oda a szedés mellett dolgokra, az más...

Már eleve 14 nap után még terhességi tünet sincsen! A hányinger és az émelygés a terhesség 6-7. hetében szokott általánosságban elõjönni, akkor 2 hét után mit vársz? Meg szerinted hányingert csak terhesség tud okozni? Hallottál már gyomorbetegségrõl, gyomorrontásról, vírusos fertõzésrõl? Ezek mind-mind járhatnak hányingerrel. Különben meg ha nálatok a szex arról szól, hogy több fajta fogamzásgátló módszert is kell alkalmazni, mert ennyire fosol, akkor inkább ne szexelj és akkor biztos nem leszel terhes. Gyógyszer mellett azért baromi ritka, hogy valaki terhes lesz! Persze, ha nem figyel oda a szedés mellett dolgokra, az más...
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/130818/safasfasf_www.kepfeltoltes.hu_..
A kérdező hozzászólása: Ma reggel szokásos idõben a tabletta mentes idõszak 4. napján megjött. Kedves elõzõ! Azért parázok, mert én sok nõtõl látom itt, hogy tabletta mellett esett teherbe. Ugyan minden nap egy idõben, pontosan szedem de még is bennem van a félsz. Ez ilyen.... Nem állunk még készen egy gyermek felnevelésére, ezért a kettõs védelem (gumi + tabletta) Sokan túlzásnak tartják, de ha az egyik nem véd ott a másik (hasmenés, hányás stb.)
Csinálj még 6o tesztet, csak h megnyugodj..... most nem azért, de ennyi rizikót be kell vállalni, vagy ha védekezel egy fajta módszerrel, akkor ismerned kell a hatékonysági fokát, márpedig ha ismernéd h a gyógyszer h mûködik, akkor nem paráznál ennyit..
A kérdező hozzászólása: Augusztus 28-án reggeli elsõ vizelettel csináltam még egy tesztet és egyértelmûen negatív lett pedig a 2 teszt között el telt 10 nap tehát az aktus után 24 nappal a tesztem negatív. Holnap kellene megjönnie.
Ha szeded, akkor nem lehetsz terhes.. akik terhesek lettek, azok meg nem szedték rendesen, vagy vmi mast is szedtek, ami gyengítette a hatást, nem kell ennyire fosni, vagy akkor nem kell szexelni és kész.
Én nem látok az égvilágon semmit. Ha gyógyszert szedsz az esélye annak hogy terhes legyél 0, 1%! Amelyik ismerõsöd meg terhes lett mellett tuti nem jól szedte, kimaradt, elfelejtette, más gyógyszerrel lecsökkentette a hatását....Két 3 éves kapcsolatom volt, mindkettõnél gyógyszert szedtem és nem lettem terhes egyiknél sem. Kizárt hogy Te az legyél!
Akárhogyan nézem, van egy 2. rózsaszín csík....
:D valószínûleg nem vagyok komplett, de én látok egy halvány 2. csíkot... o.O Nézzétek már meg jobban, nem hiszem hogy csak az én monitorom csalna....
Amikor tablettát szedtem, nekem nem a terhességtõl hanem a tablettától volt mindenféle tünetem...
nekem volt olyan hogy 2 hetig egesz nap hanyingerem volt es utana csak ugy elmult szoval nyugi :)
Egyértelmûen látszik , hogy nincs csak egy csìk se halványan sehogy nincs mellete semmi. Határozottan kimutatta nem vagy terhes.
Hasmenés, hányás? Akkor használd a Nuvaringet. Tök felesleges hormonálisan védekezned, mikor gumiztok! Másrészt a tabletta VÉD. PONT.

Nem jött meg mára pedig már fél éve pontosan kiszámitva napra pontosan jön meg, fogamzásgátlót szedek már 9 hónapja, van okom aggodalomra?

Legjobb válasz: NINCS! Szerintem bármi közre játszhat: stressz, gondok, bánat, idegeskedés... Ilyenkor késhet, vagy akár elõbb is megjöhet a mensid. De ha nem volt hasonló az életedben, szerintem akkor sem érdemes ezen görcsölni. Védekeztél, (gondolom pontosan szedet a tabit) nem lehet semmi gond!

NINCS! Szerintem bármi közre játszhat: stressz, gondok, bánat, idegeskedés... Ilyenkor késhet, vagy akár elõbb is megjöhet a mensid. De ha nem volt hasonló az életedben, szerintem akkor sem érdemes ezen görcsölni. Védekeztél, (gondolom pontosan szedet a tabit) nem lehet semmi gond!
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom csak nekem fura bár még csak bennem sem szokott elélvezni a barátom .
Nyugodj meg, nincs okod aggodalomra!
Ha rendesen szedted, nincs gond! Én is rendesen szedem és hol a 4., hol az 5. napon jön meg a szünetben!
Nyugi lényeg hogy megjöjjön még mielõtt beveszed az új levelet :) nekem állandóan máskor jön meg pedig pontosan szedem 1 éve....
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nincsen semmi baj :) )

Ma van a 6. napja h nem menstruálok! Eddig soha nem késett enyit! Nem szedek fogamzásgátlót! De ma megcsináltam a tesztet és negativ lett! Semmi jelet nem érzek h terhes lennék, csak h nem jött meg a menzeszem! Mennyi az esély h terhes vagyok?

Legjobb válasz: Hát ha semmi tûneted nincs sztem kevés az esély arra h terhes vagy... Lehetséges csak az idõjárás miatt késik vagy streszz miatt vagy valami ilyesmi...Ha már késik egy tesztnek ki kellene elvileg mutatnia egy tesztnek...

Hát ha semmi tûneted nincs sztem kevés az esély arra h terhes vagy... Lehetséges csak az idõjárás miatt késik vagy streszz miatt vagy valami ilyesmi...Ha már késik egy tesztnek ki kellene elvileg mutatnia egy tesztnek...
Én is így vagyok, pedig még gyógyszert is szedek ami elvileg 28.napon meghozza. Ma már a 33.napon vagyok, de semmi.Csináltam tesztet-negatív, mellem fáj iszonyatosan. Ja és a bónusz, azt mondta a doki ettol a gyógyszertol csak akkor nem jon meg a menzi, ha baba van. Mi nagyon szeretnénk már.....elképzelheted mikor negatív lett a teszt :o(
ezek szerint nemvagy terhes. egyszerüen most késik.
Milyen tesztel csináltad? Egy Clearblue vagy Qupido már biztos kimutatná, ha babás lennél!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!