Találatok a következő kifejezésre: Fogamzásgátlót szedek, fogyott el, de (5 db)

lehet de ez a tegnap elfogyott - nem elég ahhoz h hozzá képest mi történt hétfõn

Jangee fogamzásgátlót szedek már 2 hónapja, és most fogyott el szerdán a 2. levél, de még nem jött meg azóta. Mikor fog megjönni? Van miért aggódnom?

Legjobb válasz: úgy érted, hogy a 7 napos szünetben nem jött meg? ha igen, akkor szerintem most már szedd be a levelet, aztán ha most sem jön meg, akkor keresd fel a nõgyógyászodat!

úgy érted, hogy a 7 napos szünetben nem jött meg? ha igen, akkor szerintem most már szedd be a levelet, aztán ha most sem jön meg, akkor keresd fel a nõgyógyászodat!
A kérdező hozzászólása: Hát úgy van, hogy szerdán vettem be az utolsó szemet a 2. levélbõl, és ez a 3. nap h nem jött meg ...
Várj még. Nekem általában az 5. napon szokott megjönni.

Terhes lennék? 4honapja szedek lindynette 20 fogamzásgátlo gyogyszert Most hétfőn fogyott el a 4. dik levél! Hnap kellene megjönnie. De 2hete hánytam a kajátol olyan fél 12körül de 8kor szoktam beszedni.

Tgnap délelött ismét hánytam meg este is. Ma csináltam reggel tesztet és negativ lett. Derékfájásom van meg feszül a hasam is mellem is fáj:S Mult7ten állandoan pisilnem kellet egyfolytába elmentwm dokihoz és azt mondta h gomás fert?zés irt hüvelykupot rá.

Legjobb válasz: Szerintem biztos nem vagy terhes. Inkább a fertõzés okozhat ilyen tüneteket. Meg az a gyógyszer már felszívódott ha 8-kor vetted be és kb. délben hánytál. Ne aggódj, de ha mégsem jönne meg, amit mondjuk kizártnak tartok akkor csinálj akkor még egy tesztet.

Szerintem biztos nem vagy terhes. Inkább a fertõzés okozhat ilyen tüneteket. Meg az a gyógyszer már felszívódott ha 8-kor vetted be és kb. délben hánytál. Ne aggódj, de ha mégsem jönne meg, amit mondjuk kizártnak tartok akkor csinálj akkor még egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köxi szépen a gyors választ.Remélem h nincs semmi baaj és meg jön.
Mivel nem kell szünetet tartani a levelek között, természetesen beveheted a maradék 3 db-ot. Így mindig csütörtökkel kezded az új levelet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megerõsítést.
Kedves kérdezõ, megkérdezhetem, hogy szoptatsz-e esetleg, vagy trombózis hajlam miatt, vagy miért ezt a gyógyszert kaptad? És mi a tapasztalatod vele? teljesen elmúlt a menzeszed? egyszer sem jött meg, mióta szeded? Ne haragudj, de nem sok kielégítõ választ találtam, amikor rákerestem, mert mindenki vagy most kezdte el, vagy szoptat. Nekem trombózis hajlam miatt írták ezt. A válaszodat elõre is köszönöm.

Együtt voltam a barátommal szombaton! Fogamzásgátlót szedek még csak 1 hónapja (lindynette 20)de pont szombaton fogyott el az utolsó szem! Csütörtökit és a péntekit elfelejtettem bevenni és ki kellett dobnom! Vajon terhes leszek?

így az utolsó szemet vettem be szombaton és akkr voltam eggyütt a párommal!Elment bennem!Terhes leszek?

Legjobb válasz: nem valószínû. A nõ termékenységi idõszaka a ciklus 13-15 napja közé esik. Ha te szombaton vetted be az utolsó tablettát, az azt jelenti, hogy bõven túl voltál ezen az idõszakon.

nem valószínû. A nõ termékenységi idõszaka a ciklus 13-15 napja közé esik. Ha te szombaton vetted be az utolsó tablettát, az azt jelenti, hogy bõven túl voltál ezen az idõszakon.
Biztosan nem estél teherbe, viszont arra számíts hogy elõbb fog megjönni a mensid, mivel elõbb abbahagytad a szedést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!a Barátom szerint terhes leszek!Nagyon biztos benne!
Hát ne legyen! Vagy szülni is õ fog, hogy ennyire ért hozzá? :-)))
A kérdező hozzászólása: Nem kellene még gyerek!18 éves vagyok õ meg 20!Kicsit korai lenne:)
Nem leszel terhes! Egyébként én is a Lindynette-t szedtem! Szerintem az egyik lejobb fogamzásgátló! Nekem bejött! De ha nem szeretnétek gyereket, akkor pontosan szedd be a gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes!Köszönöm:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!