Találatok a következő kifejezésre: Fogamzásgátlók szedésénél, év (2 db)

Fogamzásgátlók szedésénél, 3-4 év után 1 év szünetet kell tartani?

Legjobb válasz: Én 5 évig szedtem, nyáron hagytam abba, mert majd babát akarunk.

Én 5 évig szedtem, nyáron hagytam abba, mert majd babát akarunk.
hát ha nem akarod abba hagyni a fogamzásgátlást akkor NEM!!nem szabad abba hagyni mert fel "boritod" a hormonokat!!!és orvosok sem ajálják!!szerintem ne hagyd abba csak ha te is babát akarsz!!
Ha modern gyógyszert szedsz és nem a régi magas hormontartalmút akkor nem kell szünet.Én 7éve szedem és semmi bajom a dokim mondta hogy nem kell szünet.
Megoszlik rajta a nõk és az orvosok véleménye is. Sokan hisznek abban, hogy 1-2 évente kell 3 hónap szünetet tartani. De statisztikák bebizonyították, hogy a legtöbben ilyenkor nem várt terhességgel találkoznak. A mai tabik nagyon jók, ha nem akarsz babát ne hagyd abba, szedd addig, amíg babát nem akarsz!!

Fogamzásgátló szedésénél is szurkálhat a hasam lent két oldalon meg a köldöknél mensi előtt? 3 éve szedem eddig nem nagyon volt ilyen érzés, létezik, hogy terhesség miatt van?

Tudom nem so kesély van tabi mellett babára,de pár szemet kihagytam mostanság.Ahogy olvasom a fórumot láttam, hogy ez a hasszurka a menzesz el?jele is lehet,de tabiszedésnél is?Mert én eddig ilyet nem éreztem.Akkor ez most lehet terhesség miatt van?

Legjobb válasz: ja és pár napja a mellem vége meg a bimbó fehér volt,már elmúlt.néha émelygek,de csak pár msp-ig ha eszek jobb,és olyan szegycsonttól torokig érzem h nyom vmi,de nem hányok.

A kérdező hozzászólása: ja és pár napja a mellem vége meg a bimbó fehér volt, már elmúlt.néha émelygek, de csak pár msp-ig ha eszek jobb, és olyan szegycsonttól torokig érzem h nyom vmi, de nem hányok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!