Találatok a következő kifejezésre: Fogamzásgátló tabletta teherbe lehet esni ha (2 db)

Fogamzasgatlo tabletta rendszeres szedese mellett (3ik level) teherbe lehet esni, ha a parom elmen bennem a ciklus 14ik napjan?

amugy mindig megszakitjuk a dolgot. nagyon felek, h teherbe eshetek. meg nem aktualis.

Legjobb válasz: Kedves utolsó! Ajánlok figyelmedbe némi olvasnivalót! Rögtön az elején megtalálod! http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/3031/koztes-verzes Ajánlatos az elsõ 14 napban kiegészítõ védekezés. Ajánlatos! Nem azt írtam, hogy muszáj, kötelezõ, csak ajánlatos. Mert ugyebár az elsõ tablettától kezdve védelmet nyújt. De azért nem árt sosem az óvatosság. Ezért mondják, hogy az elsõ 14 napban. A stílusodon meg még van némi csiszolgatni való.

Kedves utolsó! Ajánlok figyelmedbe némi olvasnivalót! Rögtön az elején megtalálod! http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/3031/koztes-verzes Ajánlatos az elsõ 14 napban kiegészítõ védekezés. Ajánlatos! Nem azt írtam, hogy muszáj, kötelezõ, csak ajánlatos. Mert ugyebár az elsõ tablettától kezdve védelmet nyújt. De azért nem árt sosem az óvatosság. Ezért mondják, hogy az elsõ 14 napban. A stílusodon meg még van némi csiszolgatni való.
Fogamzásgátló tabletta. Elemezzük ki ezt a kifejezést. Az elsõ szó elsõ része a "fogamzás" arra utal, amikor a petesejtet megtermékenyíti egy hímivarsejt. A szó második fele a "gátló" pedig arra, hogy ennek megakadályozása a cél. A "tabletta" mint olyan talán egyértelmû, nem, nem a "tablet" szóból származik a jelentése, szinonímája viszont a pirula, és ha rendesen szeded akkor az elsõ szó elemzésénél megállapított hatást váltja ki.
"A legeslegelsõ levél elsõ 14 napjánál ajánlott a kiegészítõ védekezés." Ebben nagyon biztos lehetsz, fõleg, hogy fogalmad sincs, melyik fogamzásgátlóról van szó... A legtöbb fogamzásgátló egyébként megfelelõ kezdéssel már az 1. naptól véd, rosszabb esetben is 1 hét után. Persze ezek a betegtájékoztatókban teljesen egyértelmûen le vannak írva, csak azt kellene elolvasni. Ennek ellenére rendszeresek a neten az ilyen kérdések, de a legjobb, hogy MINDIG jön legalább egy olyan válasz, ami arról szól, hogy teljesen általánosságban az ÖSSZES fogamzásgátló csak a 14. nap után véd. Ezért is elég nagy probléma, hogy az emberek a netrõl akarnak tájékozódni, ahol a bizonytalan információk nagy hányadban vannak jelen. Csak a betegtájékoztatót kellene elolvasni, és kész. A kérdezõnek: "nagyon felek, h teherbe eshetek. meg nem aktualis." Éppen ezért szedsz fogamzásgátlót, nem? Még jó, hogy a barátoddal nem húzatsz mellé óvszert, és persze még úgy is megszakítjátok... Így csak annyi értelme van a gyógyszernek, hogy pénzt dobsz ki, és még valamilyen szinten mérgezed is magad. Nem kellene ennyire félni, mert nincs miért. Gondolom attól sem rettegsz minden utcára lépéskor, hogy elüt egy busz, pedig van ám rá esély.
Okos dolog megszakítani miközben szeded a fogamzásgátlót. A sok hülyébõl meggazdagszik a gyártó legalább. Gondolkozom hogy milyen gyógyszert szedjek feleslegesen elvégre nincs jobb dolgom hahaha xD
A legeslegelsõ levél elsõ 14 napjánál ajánlott a kiegészítõ védekezés. Te már a 3. hónapja szeded. Ha rendesen szeded és nem szedtél semmilyen gyógyszert, amit csökkentette volna a hatását, akkor már egyáltalán nem kell védekeznetek más módon a terhesség ellen. Elég a gyógyszer.
Nem emlékszem, hogy kérdeztem volna a véleményedet a stílusomról, de azt sem igazán értem, miért személyeskedsz, amikor én sem tettem ezt. Elhiszem, hogy vannak különbözõ elméletek arról, hogy hány nap után véd egy fogamzásgátló, de ezeket én személy szerint nem tudom igazán komolyan venni. Azt írod, hogy ajánlatos az óvatosság miatt. Az lehet, de akkor a teljes szedése alatt ajánlatod, hiszen ugye tudjuk, hogy semmi sem véd 100%-osan. Nem igazán értem, miért kell mindent így túlreagálni, de ettõl függetlenül persze mindenkinek szíve joga. Gondolom õk az utcára is csak bukósisakban lépnek, mert ugye bármikor bármi elütheti, fejére eshet, stb.
Szerintem egyszerûbb, ha megkérdezi a nõgyógyászát.

Fogamzásgátló tabletta mellett teherbe lehet esni ha normálisan szedem?

Legjobb válasz: Elvileg nem, de a gyakorlatban elõfordulhat.

Elvileg nem, de a gyakorlatban elõfordulhat.
Elvileg nem, de bármi elõfordulhat!
Ha rendesen szeded, akkor minimális az esélye (0, 0001%)!
elvileg is igen. meg gyakorlatilag is igen. nem 100%-os egyik tabletta sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!