Találatok a következő kifejezésre: Fogamzásgátló tabletta be lehet venni (4 db)

Fogamzásgátló tablettát be lehet ugy venni, hogy nem hagyok közte 7 nap szünetet?

Az a gond,hogy most járna le a gyógyszerem,viszont barátom pont most jön haza és nem lenne a legjobb ha most jönne meg.Első lenne hogy igy rögtön szedem a következő levelet,szerintetek nem gond?

Legjobb válasz: Nem nem lehet.De ha akarsz próbálgatni a hormonokkal hát tedd azt.Sokan megcsinálták már mások is,egyszer elvileg belefér.Aztán a kövi levélnél ne csodálkozz ha összevissza vérzel.

Nem nem lehet.De ha akarsz próbálgatni a hormonokkal hát tedd azt.Sokan megcsinálták már mások is, egyszer elvileg belefér.Aztán a kövi levélnél ne csodálkozz ha összevissza vérzel.
igen lehet azonnal beveszed rendesen a következõ 21 szemet majd ugyanúgy egy hetet hagysz ki csak többet fogsz vérezni, esetleg egy kicsit megzavarod a hormonjaidat de vissza fog állni
Én szinte minden nyáron amikor nyaralni megyek, tuti akkor jönne meg de én mindig kitolom a következõ hónapig, és még soha semmi nem lett.Most meg babát várunk, tehát ne sürün, de a dokim szerint sem szakad le a föld
Az én dokim azt mondta, hogy egyszer egy évben meg lehet ezt csinálni.Kipróbáltam, minden rendben volt nálam.

Fogamzásgátló tabletta mellett be lehet venni esemény utáni tablettát?

Barátn?mbe szeretnék élvezni,de ? fél a dologtól.(másfél éve szed gyógyszert)Mivel tudom meggy?zni hogy nem lesz gond?

Legjobb válasz: Semmiképpen ne vegyen be a barátnõd fogamzásgátló mellé még plusz esemény utánit! Olyan mennyiségû hormon jutna a szervezetébe hogy az bajt is okozhat! A fogamzásgátló az egyik legbiztosabb módja a nemkivánt terhesség megelõzésének! Ha még igy is kétségei lennének használjatok inkább óvszert plusszba,bár teljesen felesleges.

Semmiképpen ne vegyen be a barátnõd fogamzásgátló mellé még plusz esemény utánit! Olyan mennyiségû hormon jutna a szervezetébe hogy az bajt is okozhat! A fogamzásgátló az egyik legbiztosabb módja a nemkivánt terhesség megelõzésének! Ha még igy is kétségei lennének használjatok inkább óvszert plusszba, bár teljesen felesleges.
Egyetértek az elõttem szólóval. A gyógyszer a leghatékonyabb fogamzásgátl módszer, megbízhattok benne, ha rendesen szedi. Nem szabad ennyire félni a terhességtõl, ésszel kell csak csinálni. Ha ilyen frusztrált, keressetek fel egy szakembert (pszichológust) hogy oldja a kétségeit. És igen, akár óvszert használhattok, akár hüvelybe helyzehetõ spermicicd anyagokat, vagy pesszáriumot is(bár ezt lehet csak szült nõknél) De ismétlem , a gyógyszer tökéletes, nálam bevált 10 évig!!

Milyen fogamzásgátló tablettákat ismertek amit 72 órán belül is be lehet venni? Neveiket kérném.

Legjobb válasz: Escapelle, Postinor, EllaOne (ez nem 72, hanem 120 órás), Rigesoft.

Escapelle, Postinor, EllaOne (ez nem 72, hanem 120 órás), Rigesoft.
Elsõ vagyok. Bár nem értem miért itt akarsz gyógyszerneveket, ugyanis vény nélkül úgy se kapod meg. Az orvos meg nyilván tudja, hogy mit kell felírni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!