Találatok a következő kifejezésre: Fogamzásgátló tablettát ha elfogy a (3 db)

Szülés után a 6 hetes kontrollon kaptam fogamzásgátlót Cerazettet de még nem jött meg. A doki szerint szedjem be ne zavarjon. Soha nem szedtem be még ilyen gyógyszert hogy is működik? Mikor kell szünetet tartani? Ha elfogy a 28 tabletta?

Legjobb válasz: Szia! A fogamzásgátló tablettalevél 21 szem tablettát tartalmaz. 21 tabletta elfogyása után ( a szedését a papírján jelzett nyilak és hetet jelölõ betûk irányítják, nem lehet eltéveszteni) kell 7 nap szünetet tartani és a 8. nap bevenni a következõ levélbõl a tablettát. :)

Szia! A fogamzásgátló tablettalevél 21 szem tablettát tartalmaz. 21 tabletta elfogyása után ( a szedését a papírján jelzett nyilak és hetet jelölõ betûk irányítják, nem lehet eltéveszteni) kell 7 nap szünetet tartani és a 8. nap bevenni a következõ levélbõl a tablettát. :)
Hátrány, hogy szedése alatt szabálytalan lehet a havi vérzés, elõfordulhat, hogy nem is lesz havi vérzése egyáltalán. Nézze meg, melyiket veszi ki. Pl. ha szerdán kezdi, a szerda jelzésû tablettát vegye ki. Minden nap egy filmtablettát vegyen be a nyílnak megfelelõen haladva. Ha a csomag kiürült, másnap folytassa a következõ csomaggal, azaz nem kell szünetet tartani és havi vérzésre várni. na ezeket találtam neked. azaz, nemkell szünetet tartani, hanem folyamatosan kell szedni. havi vérzésre pedig nwemkell várni, mert lehet h nemfog megjönni. ezeket írta a betegtájékoztató.
A Cezrette teljesen más, mint a többi fogamzásgátló!!!!!! http://www.pirulapatika.hu/210150451/betegtajekoztato Nincs szünet a levelek között és lehet, hogy nem is fog megjönni még vagy fél évig, hiszen ha szoptatsz valószínûleg nincs peteérésed. Olvas el a linket!

Fogamzásgátló tablettát szedek, ha elfogy a 21 tabletta 48-órán belül megkell, hogy kapjam, 3-nap elmúlt és nem, miért?

Terhes nem vagyok!

Legjobb válasz: Most arra gondoltál, hogy nem jött meg? Mert elég értelmetlen a kérdés. A lényeg hogy a szünetben megjöjjön, ha nem akkor irány a doki.

Most arra gondoltál, hogy nem jött meg? Mert elég értelmetlen a kérdés. A lényeg hogy a szünetben megjöjjön, ha nem akkor irány a doki.
nekem kedden fogy el és szombaton jön meg.De ez nem betegség, vagy fertõzés hogy megkapd!
mindenképp szedd ki az egészet.
Mindenképp szedd be. Sõt egy pár hónapot én biztos várnék a védekezés nélküli szexszel, hiába mondják, hogy nem árt a magzatnak a fog.gátló, mégis minden gyógyszernél azt írják, ha terhesség van, haladéktalanul abba kell hagyni... Szóval valami zûrt igenis okozhat a mûhormon. De ez most ilyen egyik napról a másikra, hirtelen jött, hogy gyereket akartok?
A kérdező hozzászólása: Dehogy egyik napról a másikra!Már rég elterveztük h esküvö után nekiállunk a babaprojectnek.Most lesz a lagzi 2 hónap múlva.Csak minél kevesebb ideig szeretném szedni a gyógyszert amit azért kell szednem mert sok volt a férfihormon állitólag a szervezetemben és csúnya volt a böröm ez a fogamzásgátló rakta csak helyre.Magamtól csak úgy el sem kezdtem vna szedni.
Nekem azt mondta a nõgyógyászom, amikor elõször felírattam hogy semmiképpen ne hagyjam abba a gyógyszert szedni míg el nem fogy a havi adag, különben elõfordulhat hogy két hétig vérzek tõle.. Szóval szerintem ne kísérletezz vele..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!