Találatok a következő kifejezésre: Fogamzásgátló szedése mekkora (4 db)

Mekkora a hízás esélye a fogamzásgátló szedése alatt?

Tudom sok ilyen kérdés volt már, de mégis érdekelne a tapasztalatotok.

Legjobb válasz: Nincs rá százalékos adat. A mai fogamzásgátlók alacsony hormontartalma miatt már nincs akkora hízás veszély mint pár évtizede.

Nincs rá százalékos adat. A mai fogamzásgátlók alacsony hormontartalma miatt már nincs akkora hízás veszély mint pár évtizede.
Olyan fogamzásgátlót szedj, aminek kicsi a hormontartalma, attól nem hízol! :)
Én kicsi hormontartalmú gyógyszert kaptam elõször amitõl egész hónapban véreztem, szóval kaptam másikat, híztam 15 kilót. Egyébiránt azért mert zabáltam. Nem a gyógyszer hízlal, hanem az étvágy amit csinál. Lutri az egész.

Fogamzásgátló szedése mellett mekkora az esélye a teherbeesésnek?

A helyzet, hogy 5 hónapja szedem a lindynette20 tabit, rendszeresen, minden nap ugyanabban az órában, kerülöm a gyógyszerkölcsönhatásokat, szóval a saját megítélésem szerint elég lelkiismeretesen.

Legjobb válasz: Szia!!!A nõvéremnek 4 gyermeke van,abból 2 fogamzásgátló mellett fogant meg...ez biztossá teszi hogy az mellett is lehet valaki terhes.

Szia!!!A nõvéremnek 4 gyermeke van, abból 2 fogamzásgátló mellett fogant meg...ez biztossá teszi hogy az mellett is lehet valaki terhes.
Ha rendszeresen szeded nem lehet semmi baj. Biztos, hogy csak pszihés alapon jönnek elõ a tünetek. Ne gondolj rá. Én 2-3 hónappal ezelõtt annyira beképzeltem magamnak ezt a baba dolgot, hogy még a menstruációm is kimaradt. De nem volt baba a dologban. Próbálj megnyugodni és nem erre gondolni. Ha ez megvan akkor a problémák is megszünnek.
Én az 1. levéllel fejeztem be, és nekem is voltam ilyen tüneteim... Én is nagyon izgultam neghogy legyen valami gond, már minden tünetet beképzeltem magamnak, de az 5. napon megjött! :) Ez a kedvetlenség szerintem a tabi hatása miatt van... Szerintem nyugodj meg, ha iylen lelkiismeretes vagy nem lehet baj!! ;)
Nagyon-nagyon kicsi az esélye, de elõfordulhat. A tünetek meg lehetnek pszichések, igen.
Az én második csemetém fogamzásgátlo mellett fogant. Annak idején a nödoki annyit mondott, hogy a papirjára rá van irva, hogy nem 100%os. A leányzo most 13 éves.
ez csak valószínû a stressz miatt van...

Fogamzásgátló tabletta szedésekor mekkora esély van arra, hogy teherbe esek? Egyáltalán lehetséges?

Rendszeresen szedem, mostanában mégis terhességre utaló jeleket produkálok(émelygés, sokkal érzékenyebb vagyok, és kb. 4kg-ot híztam 2hét alatt pedig alig eszek valamit).

Legjobb válasz: 0.00001% esély kb. szóval nem valószínû, inkább a gyógyszert váltanám le, lehet, hogy besokalt belõle a szervezet, ilyenkor egy gyógyszerváltás segít, diétázz, tornázz, stb. és ha megoldható esetleg más módszert választanék, nem jó ez a sok hormon, pláne, ha még szeretnél babát!

0.00001% esély kb. szóval nem valószínû, inkább a gyógyszert váltanám le, lehet, hogy besokalt belõle a szervezet, ilyenkor egy gyógyszerváltás segít, diétázz, tornázz, stb. és ha megoldható esetleg más módszert választanék, nem jó ez a sok hormon, pláne, ha még szeretnél babát!
http://www.zatik-nogyogyasz.hu/fogamzasgatlas_4.htm A lap alján meg találod az egyes fogamzásgátlók Pearl indexét. (azt mutatja meg, hogy 100 nõ közül hány esik teherbe) A tabletták a legjobbak között vannak. Nem kizárt a terhesség, de lehet a gyógyszer hormon tartalma miatt vannak panaszaid.
Minden lehetséges.Egyik ismerõsömnek Lindinette mellett gyönyörû kislánya született.Én most spirál melett várom a 3.-at
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, megnyugtató. Szeretnék kisbabát, de még túl korai hiszen még csak másfél éve vagyunk együtt. még egyszer köszönöm
A kérdező hozzászólása: Én a Belara nevû gyógyszert szedem. Az orvosom azt mondta, hogy ez egyáltalán nem károsítja a magzatot. Ez azt jelenti, hogy nem nyújt kellõ védettséget?

A barátnőm Yadine fogamzásgátló szedése alatt lett terhes, és mivel nem tudtuk, ezért még a beágyazódás után kb. 4-5 szemet vett be, mire kiderült. Mekkora az esélye annak, hogy a baba nem egészséges?

Legjobb válasz: A Yadinnak nagyon alacsony a hormontartalma, valószínûleg nem lesz baj a babával, de azért inkább kérdezzetek meg az orvost, mert csak õ fogja tudni megmondani, hogy ártahtott -e a babábnak!

A Yadinnak nagyon alacsony a hormontartalma, valószínûleg nem lesz baj a babával, de azért inkább kérdezzetek meg az orvost, mert csak õ fogja tudni megmondani, hogy ártahtott -e a babábnak!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!