Találatok a következő kifejezésre: Fogamzásgátló szedése - ha eddig (3 db)

Van valakinek azzal kapcsolatban tapasztalata h meddig tart a fogamzásgátló hatása ha abbahagyom a szedését? Úgy értem h eddig szedtem és párommal úgy döntöttünk h csak szeretnénk gyereket.

Legjobb válasz: Azt nem tudom, de sok helyen olvastam, hogy érdemes a szedés után pár hónapot várni míg kiürül a szervezetbõl. Kérdezd a nõgyógyászt.

Azt nem tudom, de sok helyen olvastam, hogy érdemes a szedés után pár hónapot várni míg kiürül a szervezetbõl. Kérdezd a nõgyógyászt.

Fogamzásgátló szedése mellett - ha eddig pontosan megjött a mensim - hamarabb megjöhet egy héttel?

Érzek egy kis fájdalmat a hasam aljában, de csak egy hét múlva kellene megjönnie. Más el?jele nincs.

Legjobb válasz: Ha már hosszabb ideje szeded a gyógyszert ,akkor pontosan 28.napra kell megjönnie,tehát nem hiszem hogy meg fog jönni.

Ha már hosszabb ideje szeded a gyógyszert , akkor pontosan 28.napra kell megjönnie, tehát nem hiszem hogy meg fog jönni.
Sürgõsen menj el orvoshoz, ez nem játék!
Igen, igen, orvos! Mert pecseteles elofordulhat de normalis menstruacio??? Az nem nagyon! Kulonben is 2 evente jo abbahagyni par honapra a bogyoszedest. Szunet kell a testednek.
Nem lehet, hogy kifelejtettél egy-két szem tablettát? Elõfordulhat még ilyen áttöréses vérzés bizonyos gyógyszerek szedése mellett, ugyanis vannak olyanok, amik közömbösítik a fogamzásgátló hatását. Nem szedsz valami egyéb gyógyszert? Ha egyikrõl sincs szó, akkor bizony orvoshoz kell menni.
2. hozzászólónak! Nem kell 2 évente pár napra abbahagyni, ez nagyon nagy butaság, hisz csak összezavarodik a szervezet és akkor fog össze-vissza megjönni! A mai tablettákat már több, mint 10 évig is lehet szedni, hogy bármi baja lenne az embernek! Szerintem is menj el orvoshoz, mert ez biztos nem normális! Fõleg, ha már 2 éve szeded!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!