Találatok a következő kifejezésre: Fogamzásgátló mellett kimutatja (4 db)

Fogamzásgátló mellett kimutatja a teszt, ha terhes vagyok?

több alkalommal nem szedtem be id?ben a gyógyszert és fél?,h terhes vagyok! néha hányingerem van és folyásom is több lett!

Legjobb válasz: Miért ne mutatná ki? Igen kimutatja.

Miért ne mutatná ki? Igen kimutatja.
Persze, megtartottam.Szerencsére makk egészséges kisfiú.Gestomix.Most is ezt szedem mert a másikat nem bírtam, de mostmár gumit is használunk.Így tuti védelem.Terhes vagy?E.
A kérdező hozzászólása: melyik gyógyszert szedted? én a tri-regolt szedem
A kérdező hozzászólása: jövõ hét pénteken kell megjönnie. te megtartottad?
Mikor kell megjönnie?Én gyógyszer mellett lettem terhes, nekem az tûnt fel, hogy pontosan szokott megjönni és késett.Ott tudtam, hogy baba van.E.
A kérdező hozzászólása: köszi. azért gondoltam, hogy megjöhet mert ugye a fogamzásgátlót szedem.
Ha terhes vagy nem fog megjönni, bár vannak "extrém" esetek, ismerek olyat aki 3 hónapos terhesen tudta meg h babát vár mert addig menstruált rendesen. Kb. 14-15 nappal az együttlét után érdemes tesztelni, reggeli elsõ vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: ha a gyógyszert szedem tovább akkor ugyan úgy meg jön napra pontosan ha terhes vagyok? nem tudom mikor csináljak tesztet, de a gyógyszert se akarom abba hagyni mert nem biztos a terhesség
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat! lehet buta kérdés, de nem voltam benne biztos
Most olvasom ezt a cikket és mérges vagyok.29 éves vagyok két kisfiú anyukája.A napokba jártam úgy hogy én is Tri-regolt szedek és terhes lettem.Tegnap szembesültem a terhességi teszttel és sok(k)ot kaptam.Tudom hogy 100%os védettség nincs.de most olyan helyzetbe hozott amit magamtól soha nem gondoltam.Kétségbe vagyok esve teljesen.Én már nagyon nem akarok 3 gyermeket.az abortusz ellen vagyok de most nincs más választási lehetõségem...Anyagi helyzetünk, egészségi állapotom nem engedi hogy megtartsam.A lelkem fáj és folyamatosan azon jár az agyam hogy mit fognak szólni a kórházban.Én nem bírom elviselni ha szemrehányást tesznek vagy megaláznak amiért ezt teszem.Pedig a körülményekrõl nem is tud senki semmit....

A teszt kimutatja a terhességet akkor is, ha netán valaki fogamzásgátló mellett lesz állapotos, és közben még mindig szedi a tabit?

Legjobb válasz: Igen, kimutatja, mert HCG - a terhességi hormon - akkor is termelõdik, ha fogamzásgátlót szedsz.

Igen, kimutatja, mert HCG - a terhességi hormon - akkor is termelõdik, ha fogamzásgátlót szedsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Aki fogamzásgátló mellett esik teherbe az tudja bizonyítani, hogy szedte a gyógyszer? Vagyis kimutatja vérvétel vagy valamilyen vizsgálat a hormonokat vagy már csak a terhességi hormonokat?

Legjobb válasz: szerintem csak a spirál bizonyítható, ezért van nekem is az. Egyébként meg kinek akarsz bizonyítani, nem értem??

szerintem csak a spirál bizonyítható, ezért van nekem is az. Egyébként meg kinek akarsz bizonyítani, nem értem??
Nem kell félned ha tényleg rendesen szeded akkor nem leszel terhes. Az ilyesmi nem jellemzõ.
Nem lehet kimutatni. A tablettára azért mondják, hogy 99%, mert az 1% az emberi mulasztás része. Késve szeded, hasmenés, más gyógyszerek kombinációja, stb. Ha ezekre figyelsz és naponta azonos idõben szeded, nem lesz belõle gondod. Amúgy egyetértek a korábbi hozzászólóval. Ha húz gumit mellette, akkor õ is tett valamit az ügy érdekében, ha nem, akkor meg ne húzza a száját senki. Részedrõl, amit lehet, megtetted. És ha ez lenne a véleménye anyóséknak, akkor elõ kell lépnie a párodnak a védelmedre, ez a minimum. Ha nekem szólna így be valaki, nemn állna meg a két lábán. Légy erõs, ha mégis ez a helyzet!
Értem. Akkor ha a párod nem húz gumit, 99%-os a tabletta védettsége. Ha húz, nem akar még gyereket. Ha nem húz, akar. Mondd meg neki is. Spirált inkább csak már szült nõknek tesznek fel, mert akkor már kicsit nagyobb a méh.
Egyébként ha rendesen szeded, és figyelsz arra, hogy mi gyengítheti a hatást, akkor nagyon kicsi a valószínûsége, hogy tabletta mellett terhes leszel.
Nem lehet kimutatni, mert ugyanazok a hormonok vannak benne, amik egyébként is a nõi ciklushoz tartoznak. Akkor sem tudják kimutatni, ha valaki nem terhes. :-)
A kérdező hozzászólása: Senkinek nem akarok bizonyítani. Csak félek attól, hogy bogyó mellett terhes lehetek és azt fogják mondani anyámék és párom szülei, hogy direkt nem szedtem a fogamzásgátlót azért, hogy megfogjam majd a gyerekkel a fiukat. Mondjuk ez nem igaz, mert 1, 5éve együtt vagyunk és tervezzük a jövõt de akkor is. Maga a feltételezés is sért. Ezért kérdeztem, hogyha esetleg összejönne a baba akkor azt tudom-e majd bizonyítani, hogy nem direkt volt. Spirált meg még nem akarok, mert alig múltam el 20éves és félek, hogy valami kárt csinál bent.
én amellett estem teherbe, de nem bizonyítható.én mondjuk nem is akartam bizonyítani
Nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Rendesen szedem a gyógyszert. Így remélem nem lesz baleset. A párom meg szeretne már gyereket. Én is szeretnék, de én meg kikötöttem, hogy csak akkor lesz gyerekem, hogyha a férjem lesz és családba tud születni a baba.De erre jövõre lesz lehetõség mire lesz pénzünk egy kisebb lagzit csinálni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!