Találatok a következő kifejezésre: Fogamzásgátló mellett Béres (2 db)

Fogamzásgátló mellett szedhetek Béres cseppet? Nincs hatással egyik a másikra?

Legjobb válasz: Nincs.A fog.gátló az hormon,a Béres csepp meg vitamin.Csak ne felejtsd el szedni hozzá a C-vitamint.

Nincs.A fog.gátló az hormon, a Béres csepp meg vitamin.Csak ne felejtsd el szedni hozzá a C-vitamint.
meg ne felejtsd el elolvasni a hasznalati utasitast. ha jobban megnezed a kis papiron rajta van milyen anyagokra van hatassal, es a dobozon rajta kell lenni h mi a hatoanyag. ^.^

Fogamzásgátlót szedek már több mint 1 hónapja, és most egy kicsit megvagyok fázva és szedek mellette gyogyszereket, sinecodot, doxycyclin-zentivát, és c-vitamint is meg béres cseppet, baj ha ezeket szedem a fogamzásgátló mellett?

Legjobb válasz: szerintem nem gond, de jobb ha védekeztek óvszerrel is a barátoddal. gyengíthetik a tabi hatását. amit abba hagyod még utána is jó ha védekeztek kb 2-3 hétig, de lehet jobb ha abban a hónapban még.

szerintem nem gond, de jobb ha védekeztek óvszerrel is a barátoddal. gyengíthetik a tabi hatását. amit abba hagyod még utána is jó ha védekeztek kb 2-3 hétig, de lehet jobb ha abban a hónapban még.
A Doxycyclin egy antibiotikum, ami a fogamzásgátlók hatását csökkenti. Abban a ciklusban, amelyikben ezt szeded, a fogamzásgátló gyakorlatilag nem véd, tehertbe eshetsz mellette. Gondoskodnod kell másféle védekezésrõl is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!