Találatok a következő kifejezésre: Fogamzásgátló abbahagyása mennyi idővel áll vissza (2 db)

Ha a fogamzásgátló abbahagyása után nem áll vissza a rendszeres ciklus, akkor az orvosnak milyen eszközei vannak, hogy ezt rendbe tegye? Általában mennyi idő alatt áll vissza a szervezet a régi kerékvágásba?

3 hónapja hagytam abba, de egyel?re még mensi sehol. Legalább jönne meg...! Így semmi esély a babára... :-(

Legjobb válasz: Tablettával lehet helyreállítani,de ez csak 90 nap után lehetséges! Legalábbis nekem ezt mondta a doki. Viszont leis cseszett,hogy ettõl még lehet próbálkozni,mire várunk! Szerintem azért kérd ki az orvosod véleményét,aztán mindent bele...

Tablettával lehet helyreállítani, de ez csak 90 nap után lehetséges! Legalábbis nekem ezt mondta a doki. Viszont leis cseszett, hogy ettõl még lehet próbálkozni, mire várunk! Szerintem azért kérd ki az orvosod véleményét, aztán mindent bele...
a javaslatom irány az orvoshoz, és nézess vele egy uh-ot, mert én is ugyanígy jártam, bár nem vártam csak 45 napot, elmentem orvoshoz, de csak rákszûrést csinált. a menszi csak nem jött, visszamentem egy hónap múlva, és uh-on kiderítette hogy pcom-van.egyébként uh után felír menszi megindítót, duphaston, vagy provera, ezzel mesterséges menszeszed lesz. 1 héten belül a kúra után.
Én is igy voltam.Szintén pcos!! Most 4hónapja szedek duphaston-t, még két hónapot szedem és utána kell mennem kontrolra, hogy javult-e a helyzet!Persze kozbe próbálkozunk!
Szia! Menj orvoshoz, ne hagyd magad lerázni, nekem ugyanez volt a problémám, ciszta lett a petesejtbõl, emiatt nem jött meg. Írt az orvos Norcolut-ot, attól megjött, kiürült a ciszta, utána 28 naposak lettek a ciklusaim. 4 hetes kismami

Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idővel áll vissza a "normális" mensi? Ha nem jön meg, honnan tudhatom, hogy mikor van peteérés, ill. hogy van-e egyáltalán?

Mi a tapasztalat? Nekem már 25 napja késik...

Legjobb válasz: Szia! Én aug.22én hagytam abba. Nekem is rendszertelen még. Eddig 3x jött meg, de remélem, hogy most nem is jön meg, mert babát szeretnénk! :)) Nekem megjött már 34, 41, és 29 napra is. Szóval össze-vissza. Én most 28-29 napos ciklust számolok, ami a hétvégén telik le, de tesztet inkább csak a jövõhéten csinálok, ha olyan 35 napnáj járok. Sok sikert neked is! :))

Szia! Én aug.22én hagytam abba. Nekem is rendszertelen még. Eddig 3x jött meg, de remélem, hogy most nem is jön meg, mert babát szeretnénk! :) ) Nekem megjött már 34, 41, és 29 napra is. Szóval össze-vissza. Én most 28-29 napos ciklust számolok, ami a hétvégén telik le, de tesztet inkább csak a jövõhéten csinálok, ha olyan 35 napnáj járok. Sok sikert neked is! :) )
Nekem tabi után(vagyis hüvelygyûrût használtam) az elsõ hónap is percre pontos volt.A második már nem is jelentkezett, és reményeim szerint júliusig nem is nagyon találkozom a havi vendégemmel:D:D De ahány nõ annyi szokás.Barátnõmnek, még mindig nem állt helyre rendesen, pedig egy fél éve abbahagyta, valamelyik hónapban késik, másikban hamarabb megjön.Amúgy 3 hónapot szoktak mondani.
Én is aug. 22-én hagytam abba. A következõ 2 mensi abszolút kimaradt, reménykedtem kismama vagyok, de sajna csalódnom kellett. Természetesen mindennap úgy éreztem, most meg fog jönni. Szenvedtem a tünetekkel: görcs, hangulatingadozás, mellfeszülés. Gondolhatod milyen ezt 60 napon keresztül elviselni:( Aztán a doki felírta a Norcolutot és Clostilbegyit, ezek segítségével rendesen megjött (3 nappal korábban), de most a köv. mensim újra 12 napot késett. Szintén újra reménykedtem. Szerintem kb. 6 hónap, mire helyre áll. Szóval ez van. Viszont megfogadtam, hogy soha többé hormon tabi! Barátnõm 4 évig szedte, és azóta is percre pontosan megjön. Hát nem vagyunk egyformák:)
SziaIÉn áprilisban hagytam abba és lehet szerencsés vagyok de nekem 24 napra beállt a ciklusom!Hallottam rémhíreket én is hogy nem fog helyreállni, de hála az égnek nálam minden oké.Remélem nálad is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!