Találatok a következő kifejezésre: Fogadott szülésznőm csak akkor lehet, (2 db)

Fogadott szülésznőm valóban csak akkor lehet, ha fogadott orvosom is van a szülésnél?

Legjobb válasz: Szia. Ez hülyeség. Nagyon sokan csak szülésznõt fogadnak orvost azt nem. Én amikor szültem nagyon kifogtam nagyon rendes szülésznõ volt mellettem. Ha fogadott lett volna az sem csinált volna semmit másként az biztos. Még maszirozott is. Pedig nem kötelessége. Én nagyon meg voltam vele elégedve. Jó lenne ha most is õt fognám ki. De nem lesz szerencsém biztos. A fogadott orvosról meg jobb nem beszélni....Most nekem semmim nincs. 3 hét és elvileg szülök. Boldog babavárást és könnyû szûlést kívánok.

Szia. Ez hülyeség. Nagyon sokan csak szülésznõt fogadnak orvost azt nem. Én amikor szültem nagyon kifogtam nagyon rendes szülésznõ volt mellettem. Ha fogadott lett volna az sem csinált volna semmit másként az biztos. Még maszirozott is. Pedig nem kötelessége. Én nagyon meg voltam vele elégedve. Jó lenne ha most is õt fognám ki. De nem lesz szerencsém biztos. A fogadott orvosról meg jobb nem beszélni....Most nekem semmim nincs. 3 hét és elvileg szülök. Boldog babavárást és könnyû szûlést kívánok.
Nem, a kettõ független. Lehet orvosod, lehet szülésznõd és lehet mindkettõ is.
Én úgy tudom akkor van így ha nem a saját kh-adban szülsz-területileg.De ha a sajátodban akkor lehet csak szülésznõnél.Nekem legalább is ezt mondták.
Nem. Szülésznõt fogadhatsz orvos nélkül is. Sõt, ha mégegyszer szülök, akkor szülésznõt fogadok csak. Ha komplikáció mentes a szülés - márpedig miért ne lenne az - akkor a szülésznõ vezeti le a szülést. Ha valami van, akkor van ügyeletes orvos, aki foglalkozik veled.

Szigetszenmiklóson lakom, oda is járok terhesgondozásra Horváth Gáborhoz, aki nem vezet szüléseket, nem szeretnék fogadott orvost, az I. számú Női Klinikán szerenék szülni. (elvileg területileg oda tartozom) Lehet ott csak szülésznőt fogadni?

Vagy csak akkor ha fogadott orvosom is van. Oda kell bejárni terhesgondozásra, vagy csak szülni kell bemenni. Valaki segítsen hogy m?ködik ez?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen a válaszod! Akkor jól tudom, hogy területileg a I. számú klinikához tartozunk?? Még csak most költöztünk Miklósra és ezért nem tudom mi, hogy mûködik, velem elég normális volt a doki bár még csak 1x voltam hozzá.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! Akkor jól tudom, hogy területileg a I. számú klinikához tartozunk?? Még csak most költöztünk Miklósra és ezért nem tudom mi, hogy mûködik, velem elég normális volt a doki bár még csak 1x voltam hozzá.
Ja még annyit, hogy én úgy halottam hogy azért nem vezethet le szülést mert minden kórházból ki van tiltva a stílusa miatt, meg azért mert még továbbképzésekre sem jár.De ez csak halottam, ne vedd készpénznek.Szép szülést:)
Igen, jól tudod, oda tartozunk:)
A kérdező hozzászólása: Szia Kedves Válaszoló! Lenne még egy kérdésem, akartam neked privit írni, de nem tudok, szóval neked Horváth doki csinálta a 12 genetikai uh-t? Mert én ma voltam nála, és elvileg megcsinálta, bár semmi nem mondott még a végén én kérdeztem rá hogy minden rendben. Meg az egész kb 15 másodpercig tarott és nekem az elsõ terhességemnél ez a vizságlat legalább 10 perces volt. Szóval még is csak van egy olyan érzésem, hogy doki kellenne váltani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!