Találatok a következő kifejezésre: Fogadott szülésznőm csak (18 db)

A nyíregyházi szülésznők aranyosak? Mert nincs fogadott szülésznőm, csak orvosom, és félek, hogy egy embertelen, lenéző szülésznő lesz pont az ügyeletes! Tapasztalatokat légyszíves küldjetek!

Legjobb válasz: nekem dr.Fábián Antal volt a fogadott dokim és vele párban volt Podlovics Tiborné szülésznõ és végtelen aranyos volt. végig fogta a kezem még a varráskor is ott állt mellettem pedig 40 percig varrtak mert belsõ repedésem is volt, meg vágtak is. lent az osztályon amikor felvettek háát ott a beöntést végzõ szülésznõ elég mogorva volt, de akkor már nem érdekelt. miután szülõszobbára kerültem ott volt a dokim meg az aranyos szülésznõ és ez volt a lényeg. ki a dokid? 9 hós kisfiú anyuja

nekem dr.Fábián Antal volt a fogadott dokim és vele párban volt Podlovics Tiborné szülésznõ és végtelen aranyos volt. végig fogta a kezem még a varráskor is ott állt mellettem pedig 40 percig varrtak mert belsõ repedésem is volt, meg vágtak is. lent az osztályon amikor felvettek háát ott a beöntést végzõ szülésznõ elég mogorva volt, de akkor már nem érdekelt. miután szülõszobbára kerültem ott volt a dokim meg az aranyos szülésznõ és ez volt a lényeg. ki a dokid? 9 hós kisfiú anyuja
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem Dr. Petróczy Ottó a dokim. Én nagyon szeretem õt, csak fogadott szülésznõm nincs. De ha ott lesz a doki, akkor csak nem fog a szülésznõ állat módjára bánni velem! És a beöntés az fájt? Én jelenleg attól félek a legjobban! Tudom, hogy hülyeség, de ez van! Szia!
szia. nekem sem volt fogadott szülésznõm, csak dokim. a szülésznõ egy fiatal nõ volt, valamilyen Ibolya, a teljes nevére nem emlékszem. plusz volt egy tanuló szülésznõ. mindenkivel max. meg voltam elégedve. teljesen jó kezekben voltam. ne félj. aranyosak. ja és Podlovicsné az egyik ismerõsöm anyukája, és nem ismer engem, de adta a drótot az ismerõsömnek.... szóval biztos Õ is rendes nagyon.
1.vagyok: dehogy fáj a beöntés. én meg sem éreztem, hogy betolta a csövet, jól csinálják. na meg nem te leszel az elsõ! :) én is tartottam ettõl, de nincs ott idõ szégyenlõsködni, meg semmire. csak el kell lazulni és kész. :) ne félj tõle, komolyan mondom nem kell!!!
egyetértek az elsõ válaszolóval. tényleg nem kell félni. nekem sem fájt.az egészre olyan szép élményként gondolok vissza. hiányzik :((

Nyíregyházán a Jósa András korházban fogok szülni, nincs fogadott szülésznőm csak dokim, megkapom ugyanazt az ellátást az ügyeletes szülésznőtől is? Segítőkészek?

A szül?szobába kell vinni külön csomagot,ha igen mit kell belepakolni?

Legjobb válasz: szia! Az elsõ babámnál nekem is igy volt. Szerintem nagyon aranyosak a szülésznõk, egymást is segítik. Nekem nem volt gondom velük. Folyamatosan rámnézett vajúdás közben. Az igaz, hogy a fogadott szülésznõtõl több figyelmet kapsz. Papucs neked, a férjednek (ha bemegy), innivaló, vmi kaja (szintén a kisérõnek, nekünk enni nem igazán lehet). Bent meleg van a kísérõnek nem kell túlöltözni. Rajtunk meg a kórházi cucc van, amit adnak. Azt hiszem ennyi, ha vmi érdekel még kérdezz nyugodtan! 39+2

szia! Az elsõ babámnál nekem is igy volt. Szerintem nagyon aranyosak a szülésznõk, egymást is segítik. Nekem nem volt gondom velük. Folyamatosan rámnézett vajúdás közben. Az igaz, hogy a fogadott szülésznõtõl több figyelmet kapsz. Papucs neked, a férjednek (ha bemegy), innivaló, vmi kaja (szintén a kisérõnek, nekünk enni nem igazán lehet). Bent meleg van a kísérõnek nem kell túlöltözni. Rajtunk meg a kórházi cucc van, amit adnak. Azt hiszem ennyi, ha vmi érdekel még kérdezz nyugodtan! 39+2

Fogadott szülésznőm valóban csak akkor lehet, ha fogadott orvosom is van a szülésnél?

Legjobb válasz: Szia. Ez hülyeség. Nagyon sokan csak szülésznõt fogadnak orvost azt nem. Én amikor szültem nagyon kifogtam nagyon rendes szülésznõ volt mellettem. Ha fogadott lett volna az sem csinált volna semmit másként az biztos. Még maszirozott is. Pedig nem kötelessége. Én nagyon meg voltam vele elégedve. Jó lenne ha most is õt fognám ki. De nem lesz szerencsém biztos. A fogadott orvosról meg jobb nem beszélni....Most nekem semmim nincs. 3 hét és elvileg szülök. Boldog babavárást és könnyû szûlést kívánok.

Szia. Ez hülyeség. Nagyon sokan csak szülésznõt fogadnak orvost azt nem. Én amikor szültem nagyon kifogtam nagyon rendes szülésznõ volt mellettem. Ha fogadott lett volna az sem csinált volna semmit másként az biztos. Még maszirozott is. Pedig nem kötelessége. Én nagyon meg voltam vele elégedve. Jó lenne ha most is õt fognám ki. De nem lesz szerencsém biztos. A fogadott orvosról meg jobb nem beszélni....Most nekem semmim nincs. 3 hét és elvileg szülök. Boldog babavárást és könnyû szûlést kívánok.
Nem, a kettõ független. Lehet orvosod, lehet szülésznõd és lehet mindkettõ is.
Én úgy tudom akkor van így ha nem a saját kh-adban szülsz-területileg.De ha a sajátodban akkor lehet csak szülésznõnél.Nekem legalább is ezt mondták.
Nem. Szülésznõt fogadhatsz orvos nélkül is. Sõt, ha mégegyszer szülök, akkor szülésznõt fogadok csak. Ha komplikáció mentes a szülés - márpedig miért ne lenne az - akkor a szülésznõ vezeti le a szülést. Ha valami van, akkor van ügyeletes orvos, aki foglalkozik veled.


A párommal babát szeretnén. Holnap megyek dokihoz. Már előre gondolkodunk, és ha tényleg terhes vagyok, akkor szeretnénk szülésznőt fogadni, dokit NEM. Csak félünk, hogy drága. Mennyit kell fizetni egy fogadott szülésznőnek?

Azért fontos már ennyire korán, mert azt a szülészn?t, akit szeretnénk megfogadni, nagyon sokan kedvelik, és ezért id?ben kell nála jelentkezni, különben nem tud elvállalni.

Legjobb válasz: Szia. Minenkinek más az ára.Kórházanként változik.Ezt a szülésznötöl személyesen kérdezd meg,nincsen benne semmi.

Szia. Minenkinek más az ára.Kórházanként változik.Ezt a szülésznötöl személyesen kérdezd meg, nincsen benne semmi.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem, és azt mondta, ahogy majd mi gondoljuk. Nem akarok neki túl keveset, de túl sokat sem adni.
Én azt olvastam, hogy a nõgyógyász "ára" min. 50 e, a szülésznõé pedig min. 20 e. De aztán ki tudja, ha fogadott és jó, én adnék neki 30 e-et is ha ki tudom gazdálkodni, végülis õ végzi a kemény melót és õ van veled a vajúdáskor is.

Győrben gátvédelem? Létezik? Kérni kell? Csak fogadott szülésznővel/orvossal lehet?

Legjobb válasz: Igen van! Most szült hétfõn az ismerõsöm nem volt fogadott dokija és gátvédelemmel szült!

Igen van! Most szült hétfõn az ismerõsöm nem volt fogadott dokija és gátvédelemmel szült!
jajj lemaradt nem kellett neki kérni!
A kérdező hozzászólása: Elsõ babája volt?
esetleg megkérdeznéd kinél szült ? engem is nagyon érdekelne a dolog....szerintem az sem mindegy melyik orvos van a szülésnél...

A terhesség alatt (vége felé) a fogadott szülésznő is megvizsgál, ellenőrzi a méhszájat? Vagy csak a doki?

Legjobb válasz: engem a szülésznõk (2 szülés, 2 szülésznõ) csak a vajúdás alatt és a szülés alatt vizsgáltak meg viszont õk már akkor, amikor beértünk a kórházba, tehát még a doki elõtt

engem a szülésznõk (2 szülés, 2 szülésznõ) csak a vajúdás alatt és a szülés alatt vizsgáltak meg viszont õk már akkor, amikor beértünk a kórházba, tehát még a doki elõtt
2 szules 1szulesznonel a sote2on.a szuleszno csak szuleskor vizsgalt.illetve mikor mar befekudtem es volt vmi panaszom.amugy csak az orvosom. Gyors szulest kivanok!!;)
Engem egyszer sem vizsgált meg a szülésznõ, végig csak az orvos.
Nem kell, csak ha akarsz!
Nem kell sõt úgy egyébként törvény tiltja is. Csak akkor ha akarsz és annyit amennyit gondolsz. Nyilván ha maszek rendelésre mész akkor a vizsgálat díját igen, de ha kórházba mész vissza akkor miért adnál? Egyébként Fehérváron fogadott orvosnak, ha fõorvos, akkor 20-30 között, ha csak sima kezdõ ügyeletes akkor 5-10 ezret. Jó nyilván van aki ebben is rákontráz és százezreket dugdos meg ajándék az osztály dolgozói számára stb.
Nem kell. A doki megkapja minden honapban a fizeteset.

Mikor adtátok oda a szülésznőnek, fogadott dokinak a pénzt? Ha nem mondták mennyit kérnek, akkor a szülésznőnek 20, a dokinak 30 elég? Nem Bp. és nem jártam hozzá magánrendelésre, csak szülésre kértem fel!

Köszönöm

Legjobb válasz: Engem császároztak mindkét fiam születésekor. A férjem adta át a borítékot a szülésznõnek amikor én még megfigyelés alatt voltam. A doki más helyzet, mert én régóta járok hozzá, neki a 6 hetes kontrollon adtam oda. De szerintem amikor alkalom van rá a szülés után odaadni nem fog tiltakozni.

Engem császároztak mindkét fiam születésekor. A férjem adta át a borítékot a szülésznõnek amikor én még megfigyelés alatt voltam. A doki más helyzet, mert én régóta járok hozzá, neki a 6 hetes kontrollon adtam oda. De szerintem amikor alkalom van rá a szülés után odaadni nem fog tiltakozni.
A párom adta oda közvetlen szülés után, mikor készült haza a doki! A szülésznõnek is akkor adta! Neked kell tudnod, h mennyit szánsz rá! És ha nem mondott árat, akkor annyit adsz amennyit szeretnél! :)
Én csak az orvosomat fogadtam meg, szülésznõt nem. A varrat szedéskor adtam neki oda, aznap, mikor haza engedtek. Az összeg pedig reális, amit adni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nem mondott árat, hozzá, mint orvos nem járok magánrendelésre! A szülésznõ lesz ott jobban, a doki csak úgyis varr, és megnézi, hogy rendben mennek-e a dolgok! Emiatt nem akarok neki többet adni! Köszönöm
Én Csongrád megyében szültem, és én varratszedéskor adtam oda a dokinak a borítékot.A szülésznõt pedig megkerestem privátban, mikor még benn feküdtem a picivel.Ez év februárban volt mindez.
Orvosnak varratszedéskor, szülésznõnek pedig azon a napon, mikor hazajöttünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Szigetszenmiklóson lakom, oda is járok terhesgondozásra Horváth Gáborhoz, aki nem vezet szüléseket, nem szeretnék fogadott orvost, az I. számú Női Klinikán szerenék szülni. (elvileg területileg oda tartozom) Lehet ott csak szülésznőt fogadni?

Vagy csak akkor ha fogadott orvosom is van. Oda kell bejárni terhesgondozásra, vagy csak szülni kell bemenni. Valaki segítsen hogy m?ködik ez?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen a válaszod! Akkor jól tudom, hogy területileg a I. számú klinikához tartozunk?? Még csak most költöztünk Miklósra és ezért nem tudom mi, hogy mûködik, velem elég normális volt a doki bár még csak 1x voltam hozzá.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! Akkor jól tudom, hogy területileg a I. számú klinikához tartozunk?? Még csak most költöztünk Miklósra és ezért nem tudom mi, hogy mûködik, velem elég normális volt a doki bár még csak 1x voltam hozzá.
Ja még annyit, hogy én úgy halottam hogy azért nem vezethet le szülést mert minden kórházból ki van tiltva a stílusa miatt, meg azért mert még továbbképzésekre sem jár.De ez csak halottam, ne vedd készpénznek.Szép szülést:)
Igen, jól tudod, oda tartozunk:)
A kérdező hozzászólása: Szia Kedves Válaszoló! Lenne még egy kérdésem, akartam neked privit írni, de nem tudok, szóval neked Horváth doki csinálta a 12 genetikai uh-t? Mert én ma voltam nála, és elvileg megcsinálta, bár semmi nem mondott még a végén én kérdeztem rá hogy minden rendben. Meg az egész kb 15 másodpercig tarott és nekem az elsõ terhességemnél ez a vizságlat legalább 10 perces volt. Szóval még is csak van egy olyan érzésem, hogy doki kellenne váltani.

Győrben lehet csak szülésznőt fogadni? Vagy csak ha fogadott orvosom van?

Legjobb válasz: A két dolog teljesen független egymástól szerintem. Én fél éve szültem, nem volt se orvosom, se szülésznõm, de nagyon rendes volt mindenki. A szülésznõmmel nagyon meg voltam elégedve, végig ott volt velem és beszélgettünk. Ha érdekel a neve szívesen megadom. A kérdésre visszatérve szerintem igen lehet külön csak szülésznõt is fogadni.

A két dolog teljesen független egymástól szerintem. Én fél éve szültem, nem volt se orvosom, se szülésznõm, de nagyon rendes volt mindenki. A szülésznõmmel nagyon meg voltam elégedve, végig ott volt velem és beszélgettünk. Ha érdekel a neve szívesen megadom. A kérdésre visszatérve szerintem igen lehet külön csak szülésznõt is fogadni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, még gondolkodom mit is csináljak, azt hiszem nem fogadok sem dokit sem szülésznõt. Eddig mindenki csak jókat mondott akinek nem volt.
Szia! Én ugy tudom, hogy most már csak doki mellett fogadhatsz szülésznõt. A szülésznõk mind nagyon rendesek, de azért a dokin én lehet gondolkodnék.Nekem fogadott volt. 1 hetes kislány anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!