Találatok a következő kifejezésre: Fogadot orvosom most voltam a magán (2 db)

Tuti! Ha magánba mész biztos kell fizetned.
Ha nem a magánrendelõjébe mész, hanem rendelési ideje alatt a klinikán, állambácsi pénzén végez vizsgálatot, akkor nem kérhet pénzt érte!!!!
Én is 2 hét mulva megyek a magándokimhoz, de a kórházba, mert az ottani uh-n fog megnézni.És aznap du-n meg a magánrendelõjébe kell mennem..Én nem fogok neki 1 nap kétszer fizetni az tuti.Szerintem is csak akkor kell fizetni, ha a magánrendelõjében vizsgál meg.
Csak a magánrendelõjében kell fizetni. Ha a kórházba mész, akkor nem!!
Szia! Én is magánrendelésre járok. Ott kell fizetnem. Az ultrahangot a dokim a klinikán csinálja. Ott nem kell fizetnem.

A védőnőm szerint diétára fog fogni az orvos.45kg keztem és most vagyok 61kg.33 hétben járok. Sosem voltam az a hízós fajta de most emiatt tényleg kövérnek érzem magam. Más is van ilyen helyzetbe?

Legjobb válasz: A toxémia miatt javasolják ilyenkor a diétát én 38 hetes vagyok eddig 20kg szedtem fel, 55-rõl indultam, a dokim és a védõnõm is kivan emiatt akadva, de nem tudok mit csinálni, ha nem eszem a remegés kap el és teljesen leesik a cukrom, sajnos én a párolt zöldségtõl és a gyümölcsöktõl nem tudok jól lakni. Ne érezd magad kövérnek nem te és nem is én vagyok az egyetlen aki sokat hízik, ha a véreredményed és vérnyomásod jó nincs gond, a felesleges kilókat pedig majd leadjuk szülés után. Boldog babavárást, 38 hetes kismama:)

A toxémia miatt javasolják ilyenkor a diétát én 38 hetes vagyok eddig 20kg szedtem fel, 55-rõl indultam, a dokim és a védõnõm is kivan emiatt akadva, de nem tudok mit csinálni, ha nem eszem a remegés kap el és teljesen leesik a cukrom, sajnos én a párolt zöldségtõl és a gyümölcsöktõl nem tudok jól lakni. Ne érezd magad kövérnek nem te és nem is én vagyok az egyetlen aki sokat hízik, ha a véreredményed és vérnyomásod jó nincs gond, a felesleges kilókat pedig majd leadjuk szülés után. Boldog babavárást, 38 hetes kismama:)
Én úgy vagyok vele, hogy mindenki más és a legjobban a saját szervezeted tudja és jelzi, hogy mikor mire és mennyire van szüksége. Nem tudom milyen magas vagy, de a 45 kg az nagyon kevésnek hangzik. Gondolom elõször normál állapotra került a súlyod, majd jött a kellõ tartalék. Ha jól vagy nem vizesedsz ne aggódj emiatt. Kevesebb súllyal kezdõk többet híznak amúgy is. Egy b.nõm kezdte 49rõl, 72vel szült, most fél évre rá 46 kg. Szerintem bízz a testedben.
Én 42rõl kezdtem a terheséget /153cm magas vagyok/, most tartok 52-nél, és a 34 hétnél. Szerintem csak elõvigyázatoságból fogtak diétára, mert szerintem nem hiztál sokat. Nekem nem mondott semmit a dokim, mondjuk a hasamon kívül szinte semmi sincs rajtam.
A kérdező hozzászólása: Én 162cm vagyok és sose voltam több 48 kg.Azt sem monhatnám hogy annyit eszek, szóval nem tudom.Mindenkinek köszönöm a választ! Jó baba várást és könnyü szülést mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!