Találatok a következő kifejezésre: Fogadjam el, a (349 db)

Iskolatámogatói utalványt hogy fogadják el a Westendben?

ez az Erzsébet utalványos cucc

Legjobb válasz: Nem fogadják el.. a new yorkerbe c&a-ba, takko-ba, dm-be tuti nem. Ebbõl kiindulva a többi boltba se fogadják el szerintem. a mekibe elfogadják..

Nem fogadják el.. a new yorkerbe c&a-ba, takko-ba, dm-be tuti nem. Ebbõl kiindulva a többi boltba se fogadják el szerintem. a mekibe elfogadják..

Melyik angol nyelvvizsgát fogadják el a legtöbb egytemen?

Külföldre szeretnék angol nyelvű egyetemre menni melyik nyelvvizsgát ajánlanátok és az árát meg úgy kb azt is írjátok le légyszi h miből készüljek az adott nyelvvizsgánál pl BME -re inkább nyelvtanból de a többit szoval bármilyen angol nyelvvizsga v nemzetközi írjatok légyszi ! Köszi

Legjobb válasz: IETLS, TOEFL, csak ezeket fogadják el. De ha annyira penge vagy angolból, akkor te is nyugodtan rá tudsz guglizni.

IETLS, TOEFL, csak ezeket fogadják el. De ha annyira penge vagy angolból, akkor te is nyugodtan rá tudsz guglizni.
Minden olyan nyelvvizsgát, ami a Közös Európai Referenciakeretnek megfelel; magyarul, ami B1 (alapfok), B2 (középfok) vagy C2 (felsõfok) minõsítést ad.
A kérdező hozzászólása: A city and Guilds-et elfogadják a külföldi egyetemeken ???
Attól függ miért nem fogadják el?


Szegeden hol fogadják el a 'régi' üdülési csekket, ahol pizzát lehet rendelni házhoz?

a graffitopizzeria szépkártyát elfogad, de üdülésit is?

Legjobb válasz: A régi üdülési csekket már sehol sem fogadják el, áprilisban lejárt az érvényessége!

A régi üdülési csekket már sehol sem fogadják el, áprilisban lejárt az érvényessége!
Nem értelek, miért itt kell kélrdezni? Egy telefon vagy egy email... 6720 Szeged, Kárász utca 5. Telefon: +36/62 423-830. Mobil: +36/30 630-0185. Weboldal: http://www.graffitopizzeria.hu. E-mail: [email protected] ...
A kérdező hozzászólása: Öhmm.... Nem akarok kötekedni http://www.udulesicsekk.hu/index_1.php

Hol fogadják el a a posta paletta iskolakezdési utalványt?

Fontos lenne mert anya ìgy kapott csak pénzt.... Köki terminálban a müllerben elfogadják?

Legjobb válasz: http://postapaletta.avangrade.com/Elfogadohelyek itt választhatod ki hol fogadják el

http://postapaletta.avangrade.com/Elfogadohelyek itt választhatod ki hol fogadják el
A kérdező hozzászólása: Telefonon nem engedi. Azért tettem fel a kérdést.

Tényleg vannak olyan munkahelyek ahol nem fogadják el a tetoválást?

Legjobb válasz: azt úgy gondoltam. pont ezért csináltatok majd a lábfejemre pedig látható helyeken is úgy tetszene ha lenne.. :\ és azt lehet tudni hogy milyen helyeken nem fogadják el?

A kérdező hozzászólása: azt úgy gondoltam. pont ezért csináltatok majd a lábfejemre pedig látható helyeken is úgy tetszene ha lenne.. :\ és azt lehet tudni hogy milyen helyeken nem fogadják el?
Vannak olyan munkahelyek, ahol nem fogadják el a LÁTHATÓ HELYEN lévõ tetoválást. Tehát az senkit nem zavar, ha Mancikának a bugyivonalon van egy lepkéje, vagy akár a hátán egy sárkány, ha azt a ruha mindig takarja.

Miért nem fogadják el a gimnáziumom által kiadott érettségi bizonyítványom angol fordítását?

(University of applied sciences FINLAND) A papír amit kuldtem alá van írva az iskola fordítójával és igazgatójával, emellett rajta van a pecsét, hogy az eredeti érettségi bizonyítvány hiteles fordítása, mégis azt válaszolta az egyetem fura ura, hogy amit kuldtem az nem hivatalos fordítás. Lehedtséges, hogy valami konzullal aláírt levél vagy valami más kellett volna? Nem elég, hogyha az iskola hitelesíti?

Legjobb válasz: Magyarországon is csak a hivatalos fordító iroda fordítását fogadják el. Gondolom, a finneknél is van ilyen.

Magyarországon is csak a hivatalos fordító iroda fordítását fogadják el. Gondolom, a finneknél is van ilyen.
Ez lehetseges verzio. Kerdezz ra, hogy csak hivatalos forditohelyek altal leforditott papirokat fogadnak el? Folosleges koroket futni, erre csak valaszolnak. Sajnos a forditas penzbe kerul, nem is kevesbe, es nem is a forditasert mintsem a pecsetert fizetsz igazabol, de ha nincs mas alternativa...
Minden hivatalos helyen csak Központi Fordító Iroda (Bajza utca) fordítását fogadják el hitelesnek.

Hol fogadják el a Cadhoc utalványt? A Metro-ban elfogadják?

Legjobb válasz: Tudom javasolni a weblapot: www.cadhoc.hu Illetve ha jól láttam akkor a Metro-ban nem fogadják el...

Tudom javasolni a weblapot: http://www.cadhoc.hu Illetve ha jól láttam akkor a Metro-ban nem fogadják el...
A kérdező hozzászólása: kösz

Főiskoláknál, egyetemeknél egyik angol nyelvű szaknál sem fogadják el a felsőfokú angol nyelvvizsgára kapott 50 pontot?

Corvinuson szeretnék továbbtanulni nemzetközi gazdálkodás szakon, vagy a Gazdasági F?iskolán ugyanezen a szakon, csak pécsen az angol nyelv? közgázon nem fogadják el a nyelvvizsgára kapott 50 pontot, mert azt mondják, hogy az alapkövetelmény, hogy tudj angolul...

Legjobb válasz: A képzés nyelvébõl nem fogadják el sehol. De a többi jelentkezõnek sem, így aztán ez nem jelent hátrányt. Tegyél emelt szintet 40 pontért meg egy másik középfokú nyelvvizsgát.

A képzés nyelvébõl nem fogadják el sehol. De a többi jelentkezõnek sem, így aztán ez nem jelent hátrányt. Tegyél emelt szintet 40 pontért meg egy másik középfokú nyelvvizsgát.
Szerintem járni fog a pont..a felvin nem tudnak semmit és az egyetemek is hajlamosak félre tájékoztatni az embert..neküünk azt mondták, hogy olyan helyen ahol követelmény az emelt szintû érettségi nem jár plusz pont, mégis járt..:S sajnos lutrii..

Neked sem fogadják el a diétád, életmódváltásod?

El?bb vesztünk össze én és az Anyukám. 16 éves lány vagyok, próbálok odafigyelni arra, mit eszek. Ez az 5. nap, hogy nem eszek cukros illetve lisztes dolgokat. Anyukám el?bb bejött a szobába, egy kis csészében kakaót hozott. Visszautasítottam, és amellett, hogy iszonyú lelkiismeretfurdalásom volt, haragudtam is rá. Tudja, hogy mit csinálok, de nem képes ezt elfogadni. Mondta, hogy csak egy nagyon kevés édesít? van benne, meg egy kis vaníliáscukor. Kés?bb elszólta magát, hogy nyírfacukor is van benne...

Legjobb válasz: Nyírfacukrot nyugodtan ehetsz. Ráadásul, 16 évesen, ha mozogsz, ezt ennyire nem is kell szigorúan venned. Értem azért, ami kérdezel, és nem egyszerû, fõleg, ha anyuról, nagyiról van szó. Én felkészülök az ilyenekre, és kis adagban megeszem, mait egy vasárnapi ebéd során elém tesznek, de utána futok is:)) Én nem akarom õket megbántani, illetve anyu kompromisszum képes, múltkor direkt csirkét csinált nekem, salátával. Anyudat meg csald el minimum sétálni. Az elhízottság igen komoly eü.-i bajokhoz vezet...!

Nyírfacukrot nyugodtan ehetsz. Ráadásul, 16 évesen, ha mozogsz, ezt ennyire nem is kell szigorúan venned. Értem azért, ami kérdezel, és nem egyszerû, fõleg, ha anyuról, nagyiról van szó. Én felkészülök az ilyenekre, és kis adagban megeszem, mait egy vasárnapi ebéd során elém tesznek, de utána futok is:) ) Én nem akarom õket megbántani, illetve anyu kompromisszum képes, múltkor direkt csirkét csinált nekem, salátával. Anyudat meg csald el minimum sétálni. Az elhízottság igen komoly eü.-i bajokhoz vezet...!
hány kg vagy?
Szia. Hát igen, nekem évek óta megy a harc anyukámmal(már nem vele élek, pont ezért). Az nem zavarja, hogy nem eszek semmilyen húst, csak az, hogy emellett én évek óta kalóriaszámolgatós vagyok, naponta 1x eszek szilárd ételt... És az én anyukám is el van hízva. Folyamatosan teszi elém a sok zsíros sz*rt, és akkor ha mondom, hogy nem kérek, akkor jön a kigúnyolás "Jajj, mert elhízol egy tál sült krumplitól? Vagy mi lesz? Semmi bajod nem lesz" Meg, a fejemhez vágta múltkor, hogy "Mert te csak csipegetsz, nem?!"... Próbálok. De amióta elköltöztem, azóta van saját életritmusom, és akkor és azt eszem meg ami jól esik (ill. olyat vásárolok, ami számomra jó), nem tukmál rám senki semmit, nem tartunk itthon semmilyen nassolnivalót, édességet. Én így oldottam meg. Próbáltam vele beszélni errõl, hogy "Figyelj anya, nekem ez így jó, én jól érzem magam így, de még fogyni szeretnék..." Ha anyud megértõ típus, egy mélyebb beszélgetés után biztos megérti, sõt lehet együtt fogtok fogyózni :) Sok sikert és kitartást kívánok!! És elnézést a "regényért" :(
A kérdező hozzászólása: Elsõ kettõ hozzászólónak köszönöm a válaszát! A baj az, hogy nem sportol, mert azt mondja, hogy nincs rá ideje. (Egyébként neki van nyári szünete...) Sokat segítek neki a háztartásban, szóval ez csak egy kifogás. A korára fogja, azt mondja, hogy a korral együtt jár az elhízás. Aggódok érte, de ha szóba kerül a dolog, veszekedés van. A nõvérem vett neki egy 7000 Ft-os kondibérletet még tavaly, nem használta... 3. válaszoló: inkább kioktattál, sem mint számomra hasznos választ adtál. Az emberek MEGSZOKÁSBÓL cukrozzák az ételüket, és ezt az idõsebb generáció sokszor rá akarja erõltetni a mostanira. Egyél cukrot, ha neked az úgy jó, de én sokkal jobban érzem magam anélkül. A nyírfacukrot pedig valahonnan olcsóbban szerzi be. De azt hiszem, ez nem ide és nem rád tartozik. Ne higgyétek, hogy elvetemülten koplalok. Reggelire müzlit ettem (nem a cukrozott, hanem a magvas fajtából) joghurttal, aztán egy kis zakuszkát (paprika, paradicsom, hagyma, hasonló a lecsóhoz)és sajtot, majd az ebéd székelykáposzta lesz. Azután eszek abonettet sonkával, paradicsommal és egy kis sajttal, majd késõbb valami salátát és tojást. Ezután majd jön az 1 óra sport. Remélem, azért vannak akik megértik, hogy itt nem maga a cukor mennyisége a lényeg, hanem az, hogy nincs rám tekintettel Anyukám. Bocsi a regényért...
Nem akarok beleszólni a vitába (bár szvsz a vitatkozók hülyék), csak megjegyzem, hogy a nyírfacukor is CUKOR!!! Az egyetlen különbség a diabéteszes ételek készítésénél van, de attól még a kalóriatartalma ugyanaz! Kérdezõ: remélem, hogy nem a 40 kiló a célod. Nem írtad, hogy mik a méreteid most! Amúgy a cukor és fehérliszt elhagyása csak egy lépés, a sportot nem szabad kihagyni semmiképp és a sport fontosabb is, mint a rendes étkezés. Illetve egyformán fontos. Anyukád valószínûleg irigy mert õ nem tud lemondani dolgokról, meg lusta is. Mondd meg neki, hogy lepjen meg egy egészséges ebéddel a kakaó helyett.
*nem eszel krumplit
Bárcsak ilyen alakom lenne, mint neked... :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!