Találatok a következő kifejezésre: Fog. tabit már (14 db)

1hete szedek fog.tabit (Lindynette 20) és még van barnás folyásom. Holnap barátomnál alszok, és valszeg lefekszünk, mert már 2hete nem volt semmi, zavarni fogja a barna folyásom?

nagyon szeretnénk, de nemtom hogy ez zavarni fogja e ha pl nyal, ujjaz?! nemtom, hogy undorodni fog ha esetleg az ujján, farkán marad egy kis barna váladék? :S:S...help!! el?r is köszi

Legjobb válasz: Egyszerüen beszéd meg vele mi a szitu, legfeljebb a Nyalos rész elmaradt, de mindenképp meg kell, hogy értse ha szeret és jelentesz neki valamit is. A barna folyás, ha nem mulik el menj el szakemberhez.

Egyszerüen beszéd meg vele mi a szitu, legfeljebb a Nyalos rész elmaradt, de mindenképp meg kell, hogy értse ha szeret és jelentesz neki valamit is. A barna folyás, ha nem mulik el menj el szakemberhez.
egyet értek az elözövel... még azt füzném hozzá hogy használjatok més védekezési módszert, mert a fog.gátló még nem hat 100%-osan
A kérdező hozzászólása: persze, még gumival csináljuk..és hogy mondjam neki h ne essen rosszul neki, v ne menjen el a kedve tõle? aajh félek, hogy aztán nem kíván majd
Ha azt szeretnéd hogy minden sinen menjen a megoldás ha vásárolsz bármelyik drogériában(DM, rossmann) intimzuhanyt(pl.lactacid femina, dr dolhai féle irrigátor, stb.. a tubus és a folyadék külön vásárolhato meg! összesen kb 2000ft). Szex elött menj ki a fürdöbe és használd az irrigátort.A használati utasitás szerint mosd ki a hüvelyed.Ezzel a módszerrel nem uszod meg hogy a barátodnak bevalld mi a helyzet.Ha gondtalan egyuttlétet akarsz ugy hogy ö ne is sejtsen semmit a hüvelyöblités után alkalmazz pesszáriumot, mely a méhgyakra könnyedén felhelyezhetö, a kissebb folyást felogja.Ez a legbiztosabb megoldás.Fontos hogy semmiképp ne sima vizzeltörténjen az irrigálás (nem sajnáld a folyadék árát) mert a hüvely flórája felbomolhat(vegyhatás különbség)és fogékonnyá válik a fertözésekre egyébként az irrigálás az intim higiéne fenntartásának hatásos módszere is.
A legegyszerûbb ha sötétben szeretkeztek. Amúgy meg ha ezen problémázik akkor nem normális! Meg kell értenie, hogy ez a fogamzásgátló mellékhatása (az 1. hónapokban), nem tehetsz róla. Ha zavarja, akkor meg no szex, míg el nem múlik. Lehet választani, melyik megoldást szeretné...Amúgy meg az õ érdeke is, hogy szedd a gyógyszert, mert gondolom õ is, mint a legtöbb pasi, utálja a gumit...TISZTELET A KIVÉTELNEK!
mindenképp beszéld meg vele, meg kell értenie, ha normális és szeret. nekem az elmólt 2 hétben hüvelygombám volt, elmondtam a barátomnak, és teljesen megértõ volt, kicsit én is féltem, nem fog-e "másképp" nézni rám, de nem nézett és szépen türelmesen kiszedtem a kúpot, kenõcsöt, és Õ IS kenegette magát, mert a doki így látta jónak és ennyi. ne félj elmondani, bármi van is, ketten vagytok, kettõtöknek kell megoldanotok a problémát.
hopp nem néztem a dátumot, bocsi:D

Fog. tabit szedek már fél éve, és a barátom így se élvez el bennem. Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?

Mégis attól félek, hogy terhes vagyok, mert vasárnaptól rosszul érzem magam: hasfájás,hányinger, melleim is megduzzadtak(menzi el?tt is megszoktak).menzimet csütörtökre várom. lehetek terhes?18 éves vagyok

Legjobb válasz: Ne aggódj, biztos, h nem vagy terhes,ez arra utal, h hamarosan meg fog jönni!

Ne aggódj, biztos, h nem vagy terhes, ez arra utal, h hamarosan meg fog jönni!
Szia! Hallottam már olyan esetrõl, hogy valaki fogamzásgátló mellett eset teherbe. De ennek kicsi az esélye. Ebben a nagy melegben nem ettél esetleg valamit ami ezeket a tüneteket okozhatja?
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem leirni, hogy az anyum nem rég volt beteg, hasfájás, hasmenés, hányás.lehet hogy tõle kaptam el, mert ez most a városunkban járvány. de mégis minden menzi elõtt attól félek, hogy terhes leszek, mert az anyum agyoncsapna ha az volnék. még azt se engedi, hogy lefeküdjek a barátommal vagy csak ott aludjak náluk, pedig már 8 hónaja együtt vagyunk.
Fú, lehet, hogy szemmel vert valaki. Vagy belédnézett egy gyereket. Mit lehet ma már tudni?

Kinek nőtt már a melle fog. gátlótól? Ha nőtt, akkor mi a tabi neve?

Legjobb válasz: Nekem is nõtt. Belara. Ugyanakkora melltartót hordok, talán a kosárméretem lett B-rõl C, de nem lett hatalmas nagy. Kb. 75/C. Észre lehet venni, hogy nagyobb, szebb, kerekebb és formásabb lett, de nem kell talicskával hordani, akkorát sosem fog nõni senkinek...és már az elsõ hónap után tapasztaltam, hogy nõ, de kb a 3. hónap végefelé alakult ki ez a méret.

Nekem is nõtt. Belara. Ugyanakkora melltartót hordok, talán a kosárméretem lett B-rõl C, de nem lett hatalmas nagy. Kb. 75/C. Észre lehet venni, hogy nagyobb, szebb, kerekebb és formásabb lett, de nem kell talicskával hordani, akkorát sosem fog nõni senkinek...és már az elsõ hónap után tapasztaltam, hogy nõ, de kb a 3. hónap végefelé alakult ki ez a méret.
Igen, nekem nõtt a cicim. Narancsbõröm lett. Híztam tõle, vagyis inkább vizesedtem. Méhszájsebem és gombám lett. Megéri?
nekem. mercilon. de nem biztos h neked is fog. amugy meg ne az legyen a mérvadó h nõl-e a cicid :S
te azt akarod h. nõjön a melled..??:O ne akard..:) a természetes a legjobb..és ne bogyók miatt.. 14 évesen..90-es melltartók..azgáz.:) milesz felnõtt koromba..talicskával kell hordani.. 14/L :)
az utolsó 18:52-es vok.:) nyugiiii..csak megkérdeztem..am meg amit az elõttem szólok mondanak..az a fog gátló.:) napuszii
neked a mellplasztikát ajánlanám
igazából nem a melled nõ, hanem hízol, nem csak oda, mindehova...én nem szedek, de sokan mondták, és más különbözõ mellékhatása is van, ezért nem kockáztatok.
és akkor azt fogod feliratni?! nemár h a mellnövelésre hajtasz....hány éves vagy te?!
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem arra hajtok, csak kérdeztem basszus......
19.11est kérdezném, h az mellé hízott is?? gondolom igen...
Stodette-t szedek. 70A-s mellem volt miután lefogytam 12kilót, mióta szedem a gyógyszert, 75Bs. De nekem a fogyás elõtt is ekkora volt. Lehet fogamzásgátló nélkül is nõtt volna. Bár egy hónap leforgása alatt történt ez.
Yadine, máshova nem híztam csak "mellre".Senkinek nem ajánlom a fog.gátlókat, nekem elég nagy bajom lett tõle.(5évig szedtem)

Ha 1 hónapja szedek fog. Gátlót és jelentkezett a tablettamentes 7 napban vérzés akkor mehet már a sex. Elvileg hat a tabi?

Legjobb válasz: A gyógyszer megkezdése után két héttel már védett vagy. Ha a gyógyszert a menzeszed elsõ napjától kezdted szedni, akkor pedig elvileg már az eleje óta védve vagy. De mindez bele van írva a gyógyszer tájékoztatójába, amit kötelezõ elolvasni.

A gyógyszer megkezdése után két héttel már védett vagy. Ha a gyógyszert a menzeszed elsõ napjától kezdted szedni, akkor pedig elvileg már az eleje óta védve vagy. De mindez bele van írva a gyógyszer tájékoztatójába, amit kötelezõ elolvasni.
A kérdező hozzászólása: Köszi....:) tudom h bele van irva el is olvastam, de gondoltam itt is megbizonyosodok róla...:)
Mivel tud itt bárki többet mint aki a kezelésit írta hozzá? Amúgy csak hogy megnyugtassalak ismerõsöm most esett teherbe gyógyszer mellett. Megvan a bizonyosság amit vártál? :)
te jobban hiszel az itteni valaszoknak, mint a tajekoztatonak?????? na ne máááááár....

1 levél tabit szedtem eddig be. Most vagyok a gyógyszerszünet utáni 3. napon. Ilyenkor már hat a fog. Gátló? V Már a szünet utáni első napon is ha beveszem?

Legjobb válasz: plusz még az is érdekelne, hogy ha a 7 napos szünetbe vagyok együtt a párommal, akkorse lehetek terhes?

A kérdező hozzászólása: plusz még az is érdekelne, hogy ha a 7 napos szünetbe vagyok együtt a párommal, akkorse lehetek terhes?
nézd meg mi van irva a tájékoztatóra! Amugy már biztos védett vagy, vanamelyik tabletta az 1. naptól véd
a tabletta a 7napos szünetben is véd
Akármilyen gyógyszert veszel, az elsõ dolgod mindig az legyen, hogy elolvasod a betegtájékoztatót, nem dísznek rakták bele. Igen védve vagy, és a szünetben is, ha rendesen szedted.

Fogamzásgátló tabit fogok kiiratni. Anyukám úgy tudja h még csak 1hete vesztettem el a szüzességem és ő jön velem. Az a helyzet h már jo ideje nem vagyok szüz. Megtudja állapitani a nődoki?

megtudja állapitani h hányszor,hány emberrel feküdtem le?és h miota nem vagyok szüz?:( kérlek irjatok...nem akarom h anyukám csalodjon azért m 15 évesen hülye voltam és szerelmes:( most 17 vagyok...

Legjobb válasz: Tõlem csak azt kérdezte, hogy "van fiú?" mielõtt vizsgált, azt is csak azért szerintem, nehogy sokkot kapjak, hogy nyúlkál, meg benézeget. :) Nem erkölcs-csõsz, anyukádnak nem mondja el ami mondasz neki, különben is honnan tudná megállapítani, ha nincs semmi nemi betegséged, hogy egy foci-csapat ment már át rajtad, vagy néhány szép uborka.

Tõlem csak azt kérdezte, hogy "van fiú?" mielõtt vizsgált, azt is csak azért szerintem, nehogy sokkot kapjak, hogy nyúlkál, meg benézeget. :) Nem erkölcs-csõsz, anyukádnak nem mondja el ami mondasz neki, különben is honnan tudná megállapítani, ha nincs semmi nemi betegséged, hogy egy foci-csapat ment már át rajtad, vagy néhány szép uborka.
Nem tudja megállapítani, azért kérdezget téged. Ha a nõgyógyásznak el is mondod, kérheted hogy anyukád ne tudjon róla, az orvost pedig kötelezi az orvosi titoktartás, így nem fogja anyukádnak elmondani.
16 felett már köti a titoktartás..
ami a nõgyógyásszal lefolytatott beszélgetésben elhangzik az csakis rád és az orvosra fog vonatkozni, nem adhatja ki másnak, köti a titoktartás...feltételezem anyukád nem lesz bent a vizsgálaton és a beszélgetésen, úgyhogy ettõl nem kell tartani, hogy megtudja az orvostól...
18 éves kor alatt a nõdokit (vagy bármilyen más dokit) nem köti a titoktartás és tájékoztatási kötelezettsége van a szülõ felé! De! Lehet hogy belefutsz egy rendes dokiba és akkor kiküldi anyukádat a vizsgálat alatt! Még valami: azt nem tudja megmondani, hogy hányszor és hány emberrel feküdtél le, csak azt, hogy már nem vagy szûz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek:)
Kérd meg anyukádat, hogy ne menjen be veled, mert ilyen idõs korodban már cikinek érzed, hogy bekísér az orvoshoz. A szûzhártyád állapotát meg tudja állapítani, és ebbõl következtetni tud arra, hogy szûz vagy-e, vagy sem, de biztosat õ se tud mondani. A szûzhártya ugyanis nem egyforma a nõknél, lehet kisebb, nagyobb. Van, akinek több közösülés után is megvan még, olyan is volt, akinek csak szülés után tágult ki annyira, hogy már alig látszott. A partnereid számát nem fogja tudni megállapítani az orvos, és azt se, hogy mióta élsz nemi életet.

Mikor fog megjönni, ha már nem szedem a tabit?

Abba hagytam a fogamzásgátlót,amikor elmúlt a 7nap szünet már nem is kezdtem bele egy másik levélbe. Február 12.-én múlt el a mensim,és akkor lett vége a 7napos szünetnek.Mikor kell igy megjönnie,ha nem szedem a tabit? Befolyásolja hogy abba hagytam??? 22vagyok.

Legjobb válasz: En is most hagytam abba, most vok a 7 napos szünetben. aztan mar nem akarom folytatni. nem hiszem h baj kellene h legyen. amugy mit szedtél?

En is most hagytam abba, most vok a 7 napos szünetben. aztan mar nem akarom folytatni. nem hiszem h baj kellene h legyen. amugy mit szedtél?
A kérdező hozzászólása: szia. Milligest-et szedtem. Ha szedném még a tabit, akkor most kellett volna megjönnie hétfõn.Éreztem is, mert fájt a hasam.De mivel már nem szedem, igy nem tudom mikor számithatok rá. Köszi hogy irtál.
Lehet h késik pár napot, mert a hormonok eléggé be tudnak kavarni. ha még pár napig nem jön meg, akkor menj el egy nõgyógyászhoz. õ tud megnyugtatni. szivesen
Akkor se lepõdj meg, ha nem jön meg. Rendesen bekavar a mensidbe, hogy abbahagytad.
Szia, én is milligestet szedtem 2 évig, elõtte tri regolt 4 évig.Én ahogy abbahagytam a milligestet, rá 28 napra megjött.Azután is pontosan 28 napos ciklusaim voltak.Nekem szerencsém volt.De lehet nem fog megjönni neked csak késõbb, mivel fogamzásgátlók bekavarnak a hormonháztartásba rendesen...De ha 2 mensid is kimaradna, akkor keresd fel a nõdokit, õ ad gyógyszert, h megjöjjön!
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi:)
Ha már látod azért, hogy vérzel, akkor kezd el szedni a tablettát.
Igen, a legelsõ napon kell elkezdeni.
Attól hogy alig jön meg, még megjön, tehát elsõ napnak számít. Ha olyan a tablettád, hogy ha a ciklus elsõ napján elkezded szedni akkor elsõ naptól kezdve véd, akkor kezdd el szedni, mert ez már az elsõ napnak számít.
Kezd el szedni, mert attól, hogy alig jön vér, már mensizel. Ha a követlezõ napod megvárod, akkor már nem nyújt majd teljes védelmet.
ERre én is kíváncsi lennék! ÉN az elsõ nap nem vérzek , hanem barnás folyásom van, és az is épp hogy, alig-alig, másnap viszont már rendesen vérzem. mikor kell beszednem az elsõ szemet?
Én is ugyanezt kérdeztem a dokimtól, õ azt mondta, hogy ha csak pár csepp van, akkor inkább második nap kezdjem el. Úgyhogy én úgy kezdtem és nem is volt semmi baj.
nekem meg pont azt mondta, hogy ha megjött, még ha alig látszik, akkor is kezdjem el.

Mennyit fog drágulni szerintetek a cigi, miután már csak tabakban fogják árulni?

Legjobb válasz: 100..300%. De ez csak libbant riogatás, valójában olcsóbb lesz.

100..300%. De ez csak libbant riogatás, valójában olcsóbb lesz.
Ajánlom nekik, hogy olcsóbb legyen, különben qurva nagy hisztit csapok! Értitek?!!! http://djdodo01.files.wordpress.com/2013/01/szandika_real.jpg

Erősítsetek meg kérlek! Most a fog. Gátló tabi véd a 7naos szünetben is? Illetve ha a 7nap után már az 1. tablettától teljesen ok a dolog?

Sok helyen hallottam h a 7napos szünetben is véd. De a tájékoztatóban az van h ha 1napot kihagysz akkor a kövi 7napban más fog gátló eszköz ajánlott!(magyarul 7napig kéne szedni h újra teljesen védjen) Azaz csökken a hatása. Eleve nem szedem 7napig és mikor elkezdem akkor is még 7napig kéne szedi h védjen. Most én értem nagyon félre vagy hogy van ez?

Legjobb válasz: A 7 napos szünetben is véd.

A 7 napos szünetben is véd.
te milyen fogamzásgátlót szedsz? mert ez a kérdés engem is érdekelne, hogy a 7napos szünetben amikor még nem jött meg, vagy esetleg már elmúlt, akkor is biztonságos e .
A kérdező hozzászólása: novynette. Igazából én már 1, 5éve szedem de mostanában olyanokat olvastam h véd a 7napos szünetben. Eddig úgy használtuk barátommal h a 7napos szünetbe eleve nem mert megvan, utána meg 7napon keresztül szedtem mire óvszer nélkül csináltuk.
A kérdező hozzászólása: Az igazából nem izgat mert ugyse csinálnánk.....és a 7napos szünet utáni 7napban is? Amikor még csak 1-2tabit szedtem be...
Persze hogy véd folyamatosan! Nem kell óvszer mellé, ha rendesen szeded!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!