Találatok a következő kifejezésre: Fog még albumot a (3 db)

A Rammstein még valaha fog kiadni albumot, vagy csinál új számokat? Már egy ideje nincsenek új számaik, éd eléggé hiányolom õket. Meg arra is kíváncsi lennék, hogy vajon jönnek e mostanában koncertezni Budapestre?

Legjobb válasz: Hát hivatalos inforámció még nincs errõl a témáról. De 2012ben adták ki a mein herz brennt kislemezt, amin volt 2 új szám, igaz az egyik csak egy régi átirata, alõtte 2011ben a mein landot, és 2009, 2010, 2011, 2012, 2013ban is koncerteztek, ez idõ alatt kettõször is megfordultak kis hazánkban. (2010, 2011.) Ez még nem volt olyan túl régen. De válaszolva a kérdésre: Richard elhintet egy interjúban valami morzsát, arról, hogy lesz ..és azt hiszem kábé 2015re lesz belõle vmi. És hát nagyon remélem, hogy így is lesz, és hogy majd jönnek hazánkba az új albummal koncerezni :D

Hát hivatalos inforámció még nincs errõl a témáról. De 2012ben adták ki a mein herz brennt kislemezt, amin volt 2 új szám, igaz az egyik csak egy régi átirata, alõtte 2011ben a mein landot, és 2009, 2010, 2011, 2012, 2013ban is koncerteztek, ez idõ alatt kettõször is megfordultak kis hazánkban. (2010, 2011.) Ez még nem volt olyan túl régen. De válaszolva a kérdésre: Richard elhintet egy interjúban valami morzsát, arról, hogy lesz ..és azt hiszem kábé 2015re lesz belõle vmi. És hát nagyon remélem, hogy így is lesz, és hogy majd jönnek hazánkba az új albummal koncerezni :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Én isnagyon remélem :) ))
2 hónapja találtam ezt :) elvileg 2014-es http://www.youtube.com/watch?v=GgaPywP8CgE

Fog még kiadni albumot a Placebo? És Brian Molko, a Placebo énekese meleg?

Mostanában nagyon megszerettem a placebo-t. Ugye még fognak kiadni albumot? Meg az egyik képen Molko egy pasival smárol,de Helena Berg-el van egy kisfia.Meleg?

Legjobb válasz: az albumos válaszra csak feltételezni tudom hogy igen.Brian viszont biszexuális.

az albumos válaszra csak feltételezni tudom hogy igen.Brian viszont biszexuális.
Most júniusban jelent meg az új album a Battle for the sun. Brian biszex, a dalaiban is sokat foglalkozik a szexuális ambivalenciával (például a Nancy boy), elõképei David Bowie, illetve Brett Anderson a korai Suede-bõl. Meg még egy rakás más elõadó, különösen a 80-as években volt divat a "lányos fiú", "fiús lány" külsõ. A zenekar bassusgitárosa Stefan Olsdal homoszexuális, a jelenlegi dobosukról nem tudok semmi konkrétat. A legeslegelsõ dobosuk együtt is élt Brian-nel, a második dobos Steven Hewitt viszont heteró volt.
A kérdező hozzászólása: Igen, igen, azóta már megtudtam ezeket a dolgokat, és az új albumukat is tudom. Köszi a válaszod. :)

Ha Facebookon csinálok egy új albumot, és bejelölöm hogy egy x személy ne láthassa, akkor ha közzéteszem (ami ugye látszik az üzenőfalamon meg a főoldalon is) akkor az a "tiltott" személy látni fogja?

Mármint pl az üzen?falamon látja az albumot? Mondjuk úgy hogy megnézni már nem tudja?

Legjobb válasz: Ha esetleg látja, de le van tiltva, akkor meg tudja nyitni az albumot, de a thumbnailek helyett valószínûleg azt az üzenetet látja csak, hogy nem létezik, vagy nincs jogosultsága megtekinteni azt az albumot. Tehát az értesítést látja hogy van egy új valami (hiszen csak akkor nem látná, ha le lenne tiltva), de a tartalmáról nem szerez tudomást.

Ha esetleg látja, de le van tiltva, akkor meg tudja nyitni az albumot, de a thumbnailek helyett valószínûleg azt az üzenetet látja csak, hogy nem létezik, vagy nincs jogosultsága megtekinteni azt az albumot. Tehát az értesítést látja hogy van egy új valami (hiszen csak akkor nem látná, ha le lenne tiltva), de a tartalmáról nem szerez tudomást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!