Találatok a következő kifejezésre: Fodrászt, kozmetikust Miskolcon, (4 db)

Fodrászt, kozmetikust keresek Miskolcon, aki elfogadható áron vág hajat ill. kezelné az arcom. Hol találhatnék ilyet?

Sajnos megszünt a fodrászat ahová jártam és kb egy éve nem voltam már ilyen helyen. Valaki tud ajánlani vlmit? Köszönöm

Legjobb válasz: hogy hol?? Miskolcon:D

hogy hol?? Miskolcon:D
Szia! Én évek óta a Százszorszép fodrászatba járok Icához a fodrászhoz és Krisztihez a kozmetikushoz. Nagyon meg vagyok elégedve velük. A fodrászat az Avason található a Jezsuita templom mellett egy 10 emeletes bérház aljában.

Tudtok Miskolcon jó fodrászt és kozmetikust?

Legjobb válasz: Miskolc, Középszer u. 46. A tapolcai elágazástól kb. 3 perc. Nagyon jól dolgozik mindkét fodrász, régebben voltam a kozmetikusnál, vele is meg voltam elégedve

Miskolc, Középszer u. 46. A tapolcai elágazástól kb. 3 perc. Nagyon jól dolgozik mindkét fodrász, régebben voltam a kozmetikusnál, vele is meg voltam elégedve
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod!

Miskolcon tudtok jó fodrászt és kozmetikust ajánlani?

Nem menyasszony leszek, hanem koszorúslány az egyiken, a másikon csak vendég (2 esküvőre is hivatalos vagyok). Valami tapasztalat, kihez érdemes menni, aki jól dolgozik? Köszönöm.

Legjobb válasz: Nem tudom, merre laksz? Az Avas II. ütemben az Ifjúság útja 10 sz. alatt jó fodrász, Melinda. Itt kozmetika és mûkörmös is mûködik.

Nem tudom, merre laksz? Az Avas II. ütemben az Ifjúság útja 10 sz. alatt jó fodrász, Melinda. Itt kozmetika és mûkörmös is mûködik.
Igen, tudok mindkettõt. Dolgozok velük, képet is tudok mutatni. A fodrász házhoz megy, a kozmetikus nem. Mutatok linket, és privátban küldöm az elérhetõségeiket! :)


Jó kozmetikust, fodrászt, pedikűr, manikűröst esetleg edzőtermet Miskolcon a Győri kapu környékén?

Legjobb válasz: Én az Újgyõrin tudok jó fodrász, kozmetika, manikûr, pedikûrös szalont. Az andrássy úton!

Én az Újgyõrin tudok jó fodrász, kozmetika, manikûr, pedikûrös szalont. Az andrássy úton!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!