Találatok a következő kifejezésre: Focimeccsek elején mindig (1 db)

Focimeccsek elején miért mindig gyerekekkel vonulnak ki a focisták? Mi ennek a jelentősége?

Legjobb válasz: Nem mindig gyerekekkel vonulnak ki. Ha igen akkor általában valamilyen jótékonyságra hívják fel a figyelmet vele.

Nem mindig gyerekekkel vonulnak ki. Ha igen akkor általában valamilyen jótékonyságra hívják fel a figyelmet vele.
Külföldön (pl Anglia) mindig gyerekekkel vonulnak ki, de itt nálunk Mo.-n ez nem annyira jellemzõ. amúgy nem feltétlenül jótékonyság miatt(de pl a mostani EB-n azért) vannak ott a gyerekek. nekik ez egy nagy megtiszteltetés, és ezáltal még több gyerekkel megszerettetik a futballt.(nem mintha amúgy kevesen szeretnék :P)
gondolom az utánpótlás miatt.Biztos jól esik a gyerkõcöknek, hogy a példaképükkel vonulnak be a pályára
futball népszerûsítése a gyerekek számára.ezt a célt szolgálja


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit játszott 12-én a barca U16-os csapatava győr ellen?

0

Eddig a Győrnek szurkoltam, ETO-s cuccaim voltak, de idén már a Fradinak fogok, mert jobbak es bajnokok lehetnek. Mit találjak a suliban, miért váltottam hirtelen?

8

Valaki vett már ezekről a honlapokról? Nagyon olcsón vannak itt focicipők amik nem rég jelentek meg és kíváncsi lennék hogy valaki vett-e már vagy nem csesznek-e át. Www.Yeahsoccer.com www.tosellshop.com

0

Ki a jobb focista? Torres vagy Balotelli?

5

Hova tűnt az "FTC.hu" megszokott honlapja? Én sajnos nem találom, ami bejön az nem a legfrissebb adatok.

2

Ha a sportorvosi igazolás szeptember 14-én jár le, akkor az adott napon szabad-e engedni a játékost játszani?

Tehát a sportorvosit megcsináltattam március 14-én akkor 6 hónapig jó ami szeptember 14-e.Tehát szabadna e ma pályára lépnem?

0

Szerintetek ha 13 éves vagyok és 6 éve kézilabdázok és 188 cm vagyok van esélyem hogy jövőre felvegyenek a Mocsai akadémiájára vagy a veszprémi akadémiára?

6

Hogy kezdjem el a freestyle focit?

Nagyából tudok dekázni és 1 trükköt tudok félig meddig de azt gyakorlom ezerrel. És ha valaki űzi ezt a sportot az hogy kezdte?

1

Egy focis tudja hogy mi annak a foci trükknek a neve hogy? (többi lent)

Az a trükk hogy kocogsz és vezeted a labdát elötted az ellenfél. Befogod a lábad közé a labdát és a bal lábaddal felhúzod a jobb vádlidra a labdát és bele rugsz a sarkaddal így átrepül fölötted és az ellenfél fölött a labda. Valaki leríja hogy mi ennek a trükknek a neve?

1

Kötelező a "játék" testnevelés órákon?

Testnevelés órákon képességeim szerint mindent teljesítek, legyen az bemelegítés, nyújtás, erősítés, stb. Felméréseknél is mindig odateszem magam. Azonban egy dolgot ki nem állhatok: Mivel eléggé nyeszlett és béna vagyok, nem tudok és nem is szeretek focizni. Főleg nem olyan osztálytársaimmal, akiknek "ez az élete". Durvák, komolyan veszik, így én általában leülök a padra és védem a fejem (mint az összes lány, mert nekik nem kell és nincs elvárva). Az óra utolsó 10-15 perce "játékkal" tellik. Nemrég a tanárom elkezdett nyaggatni, hogy márpedig kötelező, és hogy ez kell nekem mert férfi vagyok, meg ne vegyem magam egy szintre a lányokkal (én szeretem ezt a szintet... no homo). Kérdés: Tehetek valamit?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!