Találatok a következő kifejezésre: Fociban bármilyen bevethető vagyok. védő, középpályás, (1 db)

Fociban bármilyen poszton bevethető vagyok. (védő, középpályás, csatár) Mindegyiken jól játszok, csak nem tudom melyiken a legjobban. Hogy tudhatom meg, hogy melyik fekszik nekem a legjobban?

Ha véd? vagyok akkor nem tudok gólt rúgni, viszont általában kevés gólt kap a csapatom.

Legjobb válasz: A legjobban ott fgsz jatszani, ahol a legjobban szeretsz jatszani. A jatekot a gondolkodason kivul nagyban befolyasolja az is,h hol szeretsz jatszani. Ez legyen az elso szempont. Egy ido utan ugyanis elfasult - unott lehet a jatekod, es akkor mar a teljesitmeny is mas...ahol szeretsz jatszani, ott fejlodsz, ahol nem, ott nem...

A legjobban ott fgsz jatszani, ahol a legjobban szeretsz jatszani. A jatekot a gondolkodason kivul nagyban befolyasolja az is, h hol szeretsz jatszani. Ez legyen az elso szempont. Egy ido utan ugyanis elfasult - unott lehet a jatekod, es akkor mar a teljesitmeny is mas...ahol szeretsz jatszani, ott fejlodsz, ahol nem, ott nem...
Valamelyik ifi válogatotthoz kezdj el járni, ha még nem jársz sehová, és ott kérdezd meg az edzõt, õ külsõ szemmel mit javasol. Vagy egyszerûen te melyik poszton érzed a legjobban magad.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pár olyan videóra lennék kíváncsi, ahol magyarul tenisz tippeket, leckéket mutatnak. Melyik a legjobb?

Már nagyon szeretnék teniszezni, de sajnos csak jövőre tudom elkezdeni, és addigra tudni szeretnék pár tippet, és nagyjából az alapokat. Van ilyen videó?

2

Újpest, Fradi, vagy Kispest? Miért?

Szurkolásra gondolok természetesen...

6

Ez eredeti termék lehet?

Vagy csak rá van nyomtatva a párnára?

8

Egy Adidas F50 X-ite labdával lehet freestyle focizni?

Előre is köszi a válaszokat :)

3

Már lehet venni a Győri ETO - Bayern München meccsre jegyeket? Ha lehet, akkor hol lehet venni? Ha nem lehet, akkor mikortól lehet?

Elnézést a kicsit ostoba kérdésért, de eddig nem jártam foci meccsekre és nem tudom, hogy ez hogyan zajlik.

3

Újpesten hol van szabadtéri ingyenes teniszpálya?

Sima betonos is jó.

1

Hogyan lehet megcsavarni a lövést fociban?

5

Melyik a legjobb labdarúgással kapcsolatos hírportál?

1

Lehetne a korom szerint (28) focizni?

Utoljára a sulicsapatban voltam, de azóta a munka és a tanulás miatt nem fociztam amatőr megyei csapatban. Most viszont megint lenne kedvem és fizikálisan is rendben vagyok és azon gondolkodtam, hogy keresek itt vidéken valami falusi kis csapatot és eljárok edzésre. De a kérdés: Hogyan? Mármint hívjam fel az edzőt és mondjam el neki, hogy én szeretnék náluk focizni? Jelenleg gőzöm sincsen hogyan megy ez...Tudna valaki tanácsot adni? Előre is köszönöm!

1

Tudtok oldalakat amelyeken kifejezetten a foci játékosok átigazolásait lehet követni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!