Találatok a következő kifejezésre: Fociban bármilyen bevethető vagyok. védő, (1 db)

Fociban bármilyen poszton bevethető vagyok. (védő, középpályás, csatár) Mindegyiken jól játszok, csak nem tudom melyiken a legjobban. Hogy tudhatom meg, hogy melyik fekszik nekem a legjobban?

Ha véd? vagyok akkor nem tudok gólt rúgni, viszont általában kevés gólt kap a csapatom.

Legjobb válasz: A legjobban ott fgsz jatszani, ahol a legjobban szeretsz jatszani. A jatekot a gondolkodason kivul nagyban befolyasolja az is,h hol szeretsz jatszani. Ez legyen az elso szempont. Egy ido utan ugyanis elfasult - unott lehet a jatekod, es akkor mar a teljesitmeny is mas...ahol szeretsz jatszani, ott fejlodsz, ahol nem, ott nem...

A legjobban ott fgsz jatszani, ahol a legjobban szeretsz jatszani. A jatekot a gondolkodason kivul nagyban befolyasolja az is, h hol szeretsz jatszani. Ez legyen az elso szempont. Egy ido utan ugyanis elfasult - unott lehet a jatekod, es akkor mar a teljesitmeny is mas...ahol szeretsz jatszani, ott fejlodsz, ahol nem, ott nem...
Valamelyik ifi válogatotthoz kezdj el járni, ha még nem jársz sehová, és ott kérdezd meg az edzõt, õ külsõ szemmel mit javasol. Vagy egyszerûen te melyik poszton érzed a legjobban magad.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mivel ragadhat jobban a cipőm? (kézilabda)

Új cipőt veszek kézire,pontosabban ezt:Az lenne a kérdésem,hogy tehetek az ellen valamit,hogy ne kopjon el a cipő talpa?Tehát hogy később ne csússzon annyira?És hallottam még egy olyan módszert,hogy leokoplasztot tesznek a cipő talpára,azt hogy tudnám megoldani?
(Waxot nem teszek a talpára,1:tönkretette a cipőm,2:az edző adja a waxot,nincs pofám mé a cipőmre is tenni :S)

8

Szerintetek ki a jobb csatár, Leandro Damiao vagy Alexandre Pato?

Azt is, hogy miért?

4

Valaki le írná nekem a 2013-2014-es szezon Barceona tagjait? Mert nekem meg voltak, csak mivel neymar is bent van. és lehet mez szám szerint? Az az pl. : 1. Valdes stb.

mert nem tudom sorba,és kellenének a mez számokkal együtt az össze játékos.

3

Szerintetek megefelelek kézilabdára?

13 éves,171-172 cm magas vagyok,65 kg-val.Tudom,van rajtam egy kis felesleg,de még ,,elérhetem,, a társaim szintjét,illetve játszhatok egy szinten velük(Azért kérdem,mert csak 1 éve kézizek,ezelőtt 4 éve kosaraztam.)
ÉS MÉG 1 FONTOS KÉRDÉS:125 g wax mennyi időre elég,ha heti 4-5 edzés van? :)) (Trimona wax)

5

Szerintetek ez megfelel? (12-13/F)

Egy fél éve kezdtem el kézilabdázni,valamennyire ,,használható,, , nem annyira csúszós cipőt keresek.Szerintetek ez megfelel? :

4

Szeretnék magasabbra ugrani. Olvastam olyanról, hogy emelkedőn hátrafelé felugrálás segít. Igaz ez?

Kíváncsi vagyok bármilyen ötletre, ami segíthet, elég fontos lenne, hogy viszonylag gyorsan fejlődjek. A válaszokat előre is köszönöm!

3

Balatonfüred és környékén van Női foci edzés lehetőség?

16 éves vagyok és lány. Ha valaki valami információt tud akkor írjon!

0

Mikor kezdődik az NBA 2013/14 szezon?

Melyik adó adja?

1

Futball: szerinted kik a 2012/13-as szezon legnagyobb felfedezettjei?

Fiatal játékosok, akik remek szezont teljesítettek, és szép jövő állhat előttük.

9

A fradinál van női kosárlabda csapat juniorba?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!