Találatok a következő kifejezésre: Fociban bármilyen bevethető vagyok. védő, (1 db)

Fociban bármilyen poszton bevethető vagyok. (védő, középpályás, csatár) Mindegyiken jól játszok, csak nem tudom melyiken a legjobban. Hogy tudhatom meg, hogy melyik fekszik nekem a legjobban?

Ha véd? vagyok akkor nem tudok gólt rúgni, viszont általában kevés gólt kap a csapatom.

Legjobb válasz: A legjobban ott fgsz jatszani, ahol a legjobban szeretsz jatszani. A jatekot a gondolkodason kivul nagyban befolyasolja az is,h hol szeretsz jatszani. Ez legyen az elso szempont. Egy ido utan ugyanis elfasult - unott lehet a jatekod, es akkor mar a teljesitmeny is mas...ahol szeretsz jatszani, ott fejlodsz, ahol nem, ott nem...

A legjobban ott fgsz jatszani, ahol a legjobban szeretsz jatszani. A jatekot a gondolkodason kivul nagyban befolyasolja az is, h hol szeretsz jatszani. Ez legyen az elso szempont. Egy ido utan ugyanis elfasult - unott lehet a jatekod, es akkor mar a teljesitmeny is mas...ahol szeretsz jatszani, ott fejlodsz, ahol nem, ott nem...
Valamelyik ifi válogatotthoz kezdj el járni, ha még nem jársz sehová, és ott kérdezd meg az edzõt, õ külsõ szemmel mit javasol. Vagy egyszerûen te melyik poszton érzed a legjobban magad.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Meghuzodtam foci közben? Mit csináljak?

Meg huzodtam foci közben azt hiszem. Mikor futok semmi baj nincs, de amikor labdába kell rugnom elviselhetetlenül fáj.. Ha probálok nyujtani akkor is ugyanez van. Vélemény? Mit csináljak, hogy helyre jöjön?

2

Hol tudok Debrecenbe kézilabdázni?

16 fiú vagyok és kézilabdézni szeretnék de nem tudom h hol tudnék

7

Igaz hogy az ugrókötelezéstől gyorsabb és robbanékonyabb leszel?

4

Szerintetek Omán vagy Jordánia válogatott focicsapata jobb?

1

Melyik a legjobb cipo csavart rugashoz?

Mondjatok szemelyes tapasztalatokat ha lehet

3

Szerintetek ki a legjobb kosaras, és ki a kedvencetek?

Szerintem a legjobb LeBron, a kedvencem meg Ginobili, kár lesz ha vissza vonul... :(

6

Ki emlékszik erre a Bajnokok Ligája meccsre?

sokat keresgéltem a neten de nemtaláltam, kb . 2005-6-7-ben lehetett egy Barcelona- Chelsea meccs és azthiszem 2-2 volt a végeredmény. Annyi biztos hogy Deco, Lampard és Gudjohnsen szereztek gólt. melyik volt ez a meccs? tudnátok linkelni kérlek?

4

A "futballőrült" Latin-Amerikában miért csak Argentína, Brazília és Uruguay válogatottjának vannak igazi sikerei?

Miért nincs komoly válogatottja például Mexikónak? Hatalmas fociimádó ország, de azonkívül, hogy többnyire mindig ott vannak a világbajnokságokon, mást nem érnek el, mindig kiesnek. Vagy miért nincs és soha nem is volt erős válogatottja Chilének, Kolumbiának, Venezuelának?

4

Legközelebb a Barcelona mikor játszik úgy hogy Neymar is a csapatban van?

5

2013 konföderációs kupa Nigéria - Tahiti melyik csatornán közvetítik?

?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!