Találatok a következő kifejezésre: Fizet a ha véletlenül letörtem a (1 db)

Fizet a casco ha véletlenül letörtem a visszapillantó tükrömet?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen a szerzõdésed! Általában igen, de ha van önrész azt biztos levonják a kárértékbõl!

Attól függ, milyen a szerzõdésed! Általában igen, de ha van önrész azt biztos levonják a kárértékbõl!
Visszapillantónál nemhiszem, hogy kellene önrészt is fizetni, hisz általában úgy kötik, hogy x összegig és azon felül kell önrészt fizetni.
A Casco-s kár 50e Ft-ig (feltéve, hogy a legdrágább fajtát fizeted), a te költséged. A biztosító csak a fölött téríti az összeget. Tehát 50e Ft-ot így is-úgy is fizetned kell.
Na akkor tisztázzuk. Ha valaki magasabb önrészt vállal, akkor csökken a havidíja. A kárt az önrész felett fizetik ki! Nekem 25000 az önrészem, egy fûthetõ tükör 70-80 ezer forint + beépítés. A biztosító a számla végöszegébõl levonja az önrészt, és a többit kifizeti!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan csináljam?

A helyzet az, hogy kölcsönadásival került hozzám egy 50es robogó, mert még december 31.-éig van rajta biztosítás. Január 1.-től kötöttem volna rá új biztosítást, de eladólistára került és bejelentkeztek érte. Irassam át adás-vételivel először hozzám majd az illetőhöz akihez kerül, vagy elég, ha egyből a vásárló nevére iratom a robogót?

1

Lehetséges valahogy hamarabb megszereznem az A kategóriás jogosítványt?

2

Mennyibe kerül egy mz ts 125 motor újra forgalomba helyezése?

A régi papírjai megvannak csak kivan vonatva a forgalomból.

2

Autóbiztosítással kapcsolatban tudnátok nekem segíteni? (többi lent)

Most fog lejárni a kötelező biztosításom egy éves szerződése. Szeptember 10.-éig vagyok még biztosítva. Másik biztosítónál szeretném az új biztosításomat megkötni, mert ahol most vagyok drága.

Viszont most kaptam a jelenlegi biztosítómtól egy levelet, amibe megküldte a következő évi csekkeket, mintha meghosszabbítottam volna náluk a szerződésem.

Ilyenkor mit lehet csinálni? Megköthetem még máshol? Mert ebbe a levélbe semmi választást nem adtak hogy maradhatok náluk vagy elmehetek másik biztosítóhoz, hanem úgy írták mintha aláírtam volna hogy náluk maradok.

Kérlek segítsetek!

5

Autó átírásánál akkor is meg kell fizetni a vagyonszerzési illetéket, ha nem kerül sor adás-vételre?

Az élettársam nevére szeretnénk íratni az én nevemről a kocsit, amit közösen használunk. Ilyen esetben mentesülhetünk az illeték megfizetése alól?

1

Mennyibe kerül a vízum, hol tudom igényelni?

3

Forgalomba visszahelyezés műszaki vizsga nélkül hogyan?

Szeretnék megvásárolni egy autót üzembentartói szerződéssel. Az autón nincs érvényes műszaki vizsga és ki van vonva a forgalomból (természetesen nem véglegesen). A mostani tulajdonosnak volt tartozása, ezért annak idején a végrehajtó lefoglalta(nem lehetett elidegeníteni), de azóta ez a tartozás már rendezve lett. Ráadásul lejárt műszakival is elkapták, ezért az autót KPM vizsgával lehet csak forgalomba helyezni. Az lenne a kérdésem, hogy jelen esetben milyen utat kell ahhoz végig járni, hogy az autó visszakapja a rendszámát, érvényes műszaki vizsgát szerezzen és üzembentartóként bekerüljek a forgalmi engedélybe. Természetesen egy útvonal engedélyre is szükségem lenne majd, hogy eljussak vele műszaki vizsgára. Érdekelne ezeknek a költsége is.

4

Műszaki vizsgán elfogadják a biztosításról az igazolást? (bővebben lent)

Le van járva a biztositás, és most kötök újat (mivel a biztosító megszüntette) és azt az igazolást amit a biztosítónál kapok (tehát nem a csekket) azt elfogadják műszaki vizsgán?

1

Piros rendszámos lassú járművel, aminek a forgalmijában 18000kg vontatás van, húzhatok-e 22000kg-os össztömegű pótkocsit?

Többen állítják,hogy változott a jogszabály,és nem a pótkocsi össztömege számít,hanem a tényleges vontatott súly.Ki mit tud??SOS.

4

Mi kell a műszaki vizsgához?

A kérdésem csak annyi, hogy a műszaki vizsgához kell a rendszámának lennie az autónak? Mert rednszám még nicns, vizsga nélkül meg nem adnak rendszámot azthiszem. KÖszi!

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!