Találatok a következő kifejezésre: Fizet a ha véletlenül (3 db)

Mit csináljak hogy ha véletlenül egy olyan oldalra regisztráltam ahol a regisztráció még ingyenes volt, de a használata már fizetõs? Hogy ha nem használom az oldalt, tehát nem fizetek érte abból lehet valami?

Legjobb válasz: miert, megadtal bankkartya- vagy hitelkartya-szamot? amugy mi ez az oldal, hatha pl. ha elolvasod a felhasznalasi felteteleket es kiderul belole? me' gondolom en, hogy valami p0rnorol van szo...

miert, megadtal bankkartya- vagy hitelkartya-szamot? amugy mi ez az oldal, hatha pl. ha elolvasod a felhasznalasi felteteleket es kiderul belole? me' gondolom en, hogy valami p0rnorol van szo...
A kérdező hozzászólása: Olyat nem írnak a felhasználási tételben hogy mi van akkor ha nem használom az oldalt. Nem adtam meg a személyes adataimat, a bankszámlaszámomat és telefonszámomat sem. Miután regisztráltam az oldalra utána jöttem rá hogy fizetõs, mert ha valamit megakarok rajta nézni behozza a fizetési lehetõségeket.
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi lennék olyanok tapasztalatára akik jártak már így.
Nem lesz belõle semmi, nem fognak érte macerálni, leszámítva a promó emailek áradatát.
"Nem adtam meg a személyes adataimat, a bankszámlaszámomat és telefonszámomat sem." "nem fizetek érte abból lehet valami?" Szerinted? Ha nem adtál meg magadról adatot, mi történhetne? Töröld az acc-ot az oldalon és kész.
A kérdező hozzászólása: Ez nem az én kérdésem. Csak arra voltam kiváncsi hogy aki járt-e már így azzal mi történt. Amúgy köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom az accountot törölni. Szerinted akkor miért kérdeztem erre rá?

Fizet a casco ha véletlenül letörtem a visszapillantó tükrömet?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen a szerzõdésed! Általában igen, de ha van önrész azt biztos levonják a kárértékbõl!

Attól függ, milyen a szerzõdésed! Általában igen, de ha van önrész azt biztos levonják a kárértékbõl!
Visszapillantónál nemhiszem, hogy kellene önrészt is fizetni, hisz általában úgy kötik, hogy x összegig és azon felül kell önrészt fizetni.
A Casco-s kár 50e Ft-ig (feltéve, hogy a legdrágább fajtát fizeted), a te költséged. A biztosító csak a fölött téríti az összeget. Tehát 50e Ft-ot így is-úgy is fizetned kell.
Na akkor tisztázzuk. Ha valaki magasabb önrészt vállal, akkor csökken a havidíja. A kárt az önrész felett fizetik ki! Nekem 25000 az önrészem, egy fûthetõ tükör 70-80 ezer forint + beépítés. A biztosító a számla végöszegébõl levonja az önrészt, és a többit kifizeti!

Véletlenül regisztráltam egy fizetõs oldalon. Azt írták hogy 3 napig ingyen használhatom az oldalt. Hogy ha nem tudják a bankszámla számomat nem tudnak pénzt kérni tõlem ugye?

Legjobb válasz: Pénzt kérni tudnak, de ha nem adtad meg a számlaszámod, akkor nem valószínû, hogy be tudnák hajtani. Kivéve, ha a szerzõdésben (amit véletlenül elfogadtál) megadtad minden személyes adatod és tartalmazza azt a kitételt, hogy márpedig te fizetni fogsz.

Pénzt kérni tudnak, de ha nem adtad meg a számlaszámod, akkor nem valószínû, hogy be tudnák hajtani. Kivéve, ha a szerzõdésben (amit véletlenül elfogadtál) megadtad minden személyes adatod és tartalmazza azt a kitételt, hogy márpedig te fizetni fogsz.
A kérdező hozzászólása: A számlaszámomat nem adtam meg, csak a kamu e-mail címem.
A kérdező hozzászólása: Tehát olyat nem adtam meg hogy hol lakom vagy ilyesmi.
Akkor leshetik a pénzt, nem tudnak rajta behajtani semmit.
Akkor nyugodtan hajthatod álomra a buksid, nem fognak tudni behajtani rajtad semmit :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már ezen felidegesítettem magam. De ha regisztráció után kérik a bankszámla számot és nem adom meg akkor nincs semmi ugye? Ez küldték levélben: Próba hozzáférés és elõfizetés törölhetõ legalább 6 órával a teljes három napos próbaverzió hozzáférést. Angol nyelvû oldal.
nincs semmi csak a próba ha lejár nem tudod használni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!