Találatok a következő kifejezésre: Fiu vagyok, tegnap (43 db)

Fiú vagyok. Tegnap megujjazott a barátnőm. Lehet ettől valami fertőzést kapni?

Legjobb válasz: utólsó válaszoló vagyok, a betegebb íróknak mondom, csaj vagyok és semmi nem lesz belõle, ha tiszták voltatok. Amúgy hogy tetszett, milyen érzés volt neked, élvezted, tetszett?

utólsó válaszoló vagyok, a betegebb íróknak mondom, csaj vagyok és semmi nem lesz belõle, ha tiszták voltatok. Amúgy hogy tetszett, milyen érzés volt neked, élvezted, tetszett?
nem kell piszkálni. kérdezett, normálisan kell válaszolni vagy sehogy. inkább a barátnõje csinálja, mit egy pasi.he nekik jó, miért ne. és, milyen érzés...? :)
szerintem ebben nincs semmi, akár izgató is lehet de mégis hogy vetted rá a barátnõdet, hogy került szóba, õ akarta, vagy te hogy jutottatok el idááig? érdekelne a válasz, szerintem izgalmas
Hááát nem is tudom, h ezt komolyan kérdezted-e? ha komoly, akkor elég érdekes szexuális életet éltek.....
wow! figyelj ha tiszta a keze, szerintem nem..erosen vad a csaj, te se vagy semmi ha belementel.De mostmar csaj csinalja fiunak vagy forditva amig tisztak vagytok mindketten nicns baj. Maskepp minden buzi fertozott kene legyen nem? csak epp vigyazzatok magatokra
Azért tûnik kicsit furának mert ha a srác benne van ilyesmibe akkor tutti a csaj is, tehát ha a csaj megujjazta a csávót akkor a csávó is megujjazta már a csajt, elvileg, és akkor tudnia kéne hogy hülyeséget kérdez.
Hány évesek vagytok? Van egy szexuális életetek, én nem reklámoznám.
Ki a barátnõd Marok Marcsa, vagy Tenyér Teréz?
egyetértek az elottem hozzàszoloval. innen làtszik h ismét egy kamu kérdéssel van dolgunk.
huvejk panna (bcs kihagyhatatllan volt ) amugy vigyazz ra h tiszta legyen az ujja meg a kormei ja es te is moss kezed mindig ha a baratnodet ujjazod minimum vigyazatok egymas egeszsegere!!!!
Védekeztetek? Mert ha nem, akár terhes is maradhattál! Mindig húzzatok kotont a barátnõd ujjára!
Utánna romantikusan szivecskét is rajzolt a hasadra a szaros ujjával?
Rengeteg informaciot talalsz akar az interneten es rengeteg szak irodalom is letezik ami foglalkozik a temaval reszletesen. Kiindulopontnak itt a wikipedia: magyar verzio kisebb igenyessegel igy fogalmaz peldaul: A végbél ujjazásának segítségével izgatható a férfi prosztatája, ezáltal juttatva orgazmushoz a férfit. Az így elért magömlés során nagyobb mennyiségû ondó ürül ki, mint az egyszerû (orális vagy genitális úton elért) orgazmus esetén, ezáltal téve élvezetesebbé. Az anális izgatást használják a homoszexuális és heteroszexuális párok is. Angolul egy kicsit bovebb: Anal fingering is an effective[citation needed] way of stimulating the prostate gland of males, and thus bringing the receiver to orgasm. The orgasms produced by anal fingering of a male are usually much more pleasurable[citation needed] than the orgasm of regular masturbation and the amount of semen that is ejaculated is increased[citation needed], thus producing a more satisfying and pleasurable orgasm. Anal fingering can also stimulate the perineal sponge in females. Anal fingering is commonly enjoyed by both homosexual and heterosexual couples. valaszadok joreszenek ajanlom: Hyde, Janet Shibley, John D. DeLamater. Understanding human sexuality cimü könyvet mielott itelkeznenk nezzunk magunkba.

Én 25 hetes kismama vagyok tegnap voltam UH-on és a doki ezt megelőzően 2 UH-on is azt mondta, hogy kisfiam lesz most viszont tegnap közölte velem, hogy lehet még sem fiú, mert nem látja a fütykösét! Ekkorát tévedhet egy orvos?

Eddig fiú most meg talán lány?

Legjobb válasz: Én sok olyat hallottam már, hogy azt mondta a doki, h x, aztán mágis y lett a szülés után. Ezek a tévedések persze mindig a 2D-s UH alapján voltak.Szerintem a !D-s Uh lesz a biztos, addig ne éld bele magad semmibe. Ott neked is egyértelmû lesz, ha éppen mutogatja magát. Én mindig kislányt szerettem volna, a párom fiút. És nekem is fiú érzésem volt, álmomban is fiú lett. Aztán kiderült, hogy kislány lesz. És nem éreztem magam boldogabbnak tõle, és a párom sem csalódottabbnak egy pillanatig sem. Hisz az a lényeg, hogy egészséges legyen, bármennyire közhelyes is.

Én sok olyat hallottam már, hogy azt mondta a doki, h x, aztán mágis y lett a szülés után. Ezek a tévedések persze mindig a 2D-s UH alapján voltak.Szerintem a !D-s Uh lesz a biztos, addig ne éld bele magad semmibe. Ott neked is egyértelmû lesz, ha éppen mutogatja magát. Én mindig kislányt szerettem volna, a párom fiút. És nekem is fiú érzésem volt, álmomban is fiú lett. Aztán kiderült, hogy kislány lesz. És nem éreztem magam boldogabbnak tõle, és a párom sem csalódottabbnak egy pillanatig sem. Hisz az a lényeg, hogy egészséges legyen, bármennyire közhelyes is.
27 hetes kismama vagyok. A nagyobbik fiam 5 éves. És most is kisfiút várok. Nem tudom, hogy hogyan tudják félrenézni, vagy elnézni a dokik a "dolgot", mert nálam mind a kettõnél nagyon látszott hogy fütykös van:) tisztán látszott a zacsi, és a hegye is:) még fordított helyzetet el tudok képzelni, hogy elõször azt mondják lány, utána meg hogy fiú, de így.... na mindegy! tudom, könnyû azt mondani, hogy ne legyél elkeseredve, de próbáld meg! a lényeg tényleg az, hogy egészséges legyen! örülj neki, hogy ez most a legnagyobb probléma!:) boldog babavárást!
Valamelyik csatornán láttam egy mûsort, ahol mutatták a bébi fejlõdését a pocakban, és mondták is, hogy az elsõ hetekben (amikor már látszik a pici formája) mind a két nemû babának van egy kis "nyulványa" ott, ami maga az ivarszerv, és ez kislányoknál visszahúzódik.. Nem akarok nagy hülyeséget mondani, csak lehet, hogy ilyesmi az oka. Még nem biztos így sem, hogy kislány lesz, állítólag a fiúk szégyellõsebbek és lehet, hogy épp elbújt. De gratulálok nagyon, bármilyen nemû is lesz a bébi!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a biztatást nagyon jól esik! Tiszta szívembõl kívánok mindenkinek Boldog babavárást!
Szia! Mi 27 hetesek vagyunk, az elsõ 3 UH-n kisfiút láttak, majd közölte az orvos, hogy fütyinek igen nagy lenne amit lát, ( egy férfi megirigyelhetné), végül beismerte, hogy a köldökzsinórt látta.Tegnap viszont a 4Dn mondta a dr.nõ, hogy egy mozgékony pici hölgy lakik odabenn.Ilyenek elõfordulnak! További szép babavárást!

12 hetes terhes vagyok tegnap voltam ultrahangon szerintetek ezeken a képeken látszik, hogy fiú vagy lány lesz?

http://kepfeltoltes.hu/view/130416/img037_www.kepfeltoltes.h..

Legjobb válasz: Fú, nehéz ügy. Az elsõ kép kicsit lányos, de még akár lehetne fiú is. A másik inkább fiú :) Mondtak valamit? Nekem 12 hetesen egyértelmûen lányt mondtak, és most a 16. héten is.

Fú, nehéz ügy. Az elsõ kép kicsit lányos, de még akár lehetne fiú is. A másik inkább fiú :) Mondtak valamit? Nekem 12 hetesen egyértelmûen lányt mondtak, és most a 16. héten is.
Én ezekrõl a képekrõl még nem tudom egyértelmûen megmondani a nemét. A doki nem mondott semmit?
Nem igazán látom, a második kép valóban fiús, de lehet akár térde is:-) Amúgy elsõ babád? Nagyon ragaszkodnál egyik vagy másik nemhez? Nekem 2. babám, de nemigen ragaszkodom egyik nemhez sem.Párom dettó.Lányunk van amúgy.Tegnap voltunk 12 hetes uh-n nekünk is mondták van valami nyúlvány, és a doki kérdõn mondta "lehet hogy fiú?"
Szerintem itt mi laikusok ezt nem tudjuk megmondani neked. A fejét, testét ki lehet venni.
Nálam a 12 hetesen már azt mondta a doki, hogy fiúgyanús de még nem merte biztosra mondani akkor-18 hetesen már egyértelmûen látszott, hogy igaza volt:) 38hkm
A kérdező hozzászólása: Igen az elsõ babám és nem ragaszkodok, hogy fiú vagy lány legyen.Csak kíváncsiság. Azt mondta a doki, hogy nem nagyon tudja még megmondani a nemét.
lányra tippelek
3x voltam kismama és nekem egyszer sem tudta megmondani a doki 12hetesen, hogy fiuk-e vagy lányok. Mondta is, hogy ne kérdezzem, mert nem akar találgatásokba bocsátkozni. :) Pedig olyan dokinál voltam akinek nagyon tuti 4D uh-ja volt. És 18hetesen mindháromszor kiderült, hogy kisfiuk lesznek!! :) ) Nagyon örültem mindháromszor! Én nem tudom a Te képeid alapján, hogy ki lakhat a pocakodban. :) Én csak a fejét és a kis testét tudom kivenni-mást nem! :) Gratulálok a kicsihez!

Én egy meleg fiú vagyok és a tegnap estét egy másik fiúval töltöttem másnap reggelre apró gennyes pöttyök jelentek meg az ánuszomon. Szerintetek mi a teendő?

Legjobb válasz: fertõzés. nem emgfelelõen készítettétek elõ a terepet. fürödj meg, és kezeld gyulladáscsökkentõ krémmel, vagy aloe vera levéllel, illetve körömvirág kenõccsel.

fertõzés. nem emgfelelõen készítettétek elõ a terepet. fürödj meg, és kezeld gyulladáscsökkentõ krémmel, vagy aloe vera levéllel, illetve körömvirág kenõccsel.
Elkaptál tõle egy fertõzést, menj orvoshoz. Máskor igényesebben válasz partnert, és obban ügyeljetek a tisztaságra, mert a végbél hámrétege sokkal érzékenyebb a hüvelyénél, és sokkal sérülékenyebb. A funkcióját tekintve nagyobb a fertõzés veszélye is. Mindig használj óveszert, mert lecsökkenti a fertõzések kockázatát.
Öld meg magad.
Legközelebb ne buzulj.
Hát ne csodálkozz.. -_-
Szerintem ez gombás fertõzés lesz... Irány a doki, de S.O.S!
Nemibeteg gondozó, és szólj neki is mert nyilván õ is fertõzött. Gumi nélkül jó veszélyes mondjuk, én nem csinálnám így, dehát a nemi betegségeknek is kell egy kis élettér... :)
olaj alapú síkosító + óvszer = elszakad a gumi
Akaszd fel magad ahogy az elõttem szóló mondta

Tegnap lefeküdtem a barátommal, anyukám nagyon szigorú azt sem nagyon engedi, hogy találkozzam a fiúval, de tegnap megtörtént a dolog. Hogy mondjam el anyukámnak, hogy már nem vagyok szűz?

Legjobb válasz: Én sem akartam elmondani... de egyszer nagyon megijedtem h terhes lettem és végül rászántam magam. Azóta jobb, hogy tudja. De a te döntésed, ahogy jobbnak látod, viszont ha eltiltana akkor ne mond el.

Szerintem csak kérd meg, hogy menjen el veled fogamzásgátlót íratni. :D
Én sem akartam elmondani... de egyszer nagyon megijedtem h terhes lettem és végül rászántam magam. Azóta jobb, hogy tudja. De a te döntésed, ahogy jobbnak látod, viszont ha eltiltana akkor ne mond el.
Miért kell elmondani?
hát jahh ne mondd el
Ne mond el. Inkább próbáld összebarátkoztatni õket.
Sehogy. Ha nem akarod, hogy eltiltson tõle, akkor nem mondod el. Anyám, komolyan, miért gondolja úgy mindenki, hogy errõl kötelessége beszámolni a szüleinek? -.- Én se mondtam meg, és jobb is, majd ha eljön az ideje, pedig õ szimpatizál a párommal meg minden.
Ne mondd el neki, miért mondanád? Esetleg akkor, ha rákérdez.
Mégis minek kéne elmondanod neki? Õ elmondta neked hány hapsival volt apád elõtt? Ugye hogy nem. Tartsd ehhez magad, gondolom nem vagy 14 éves neked is lehetnek titkaid. Isten meg nem létezik ne félj a haragjától 18/F
Így, ahogy most itt leírtad. Vagy várd meg, amíg terhes leszel és akkor már nehezebb lesz.
Majd akkor mond el ha már terhs vagy ;)
Minek mondanád el? Majd ha rákérdez egyszer, akkor megmondod. Egyszer, majd biztos levágja, hogy már nem vagy az.

16 éves fiu vagyok és eléggé nehezen kedvelek meg valakit. Most alakult valami egy lánnyal, de tegnap azt mondta, hogy összejött a volt pasijával. Most nagyon ki vagyok. Mit csináljak?

Sosem volt még barátn?m, de már nagyon vágyok 1 lányra akit szerethetek, de még lányokat se ismerek. Minden reményem benne volt és akkor jött ez. Suliba nincsenek csajok. És barátaim sincsenek akik által megismerhetnék lányokat. Nem tartozok sehova, de változni szeretnék. A osztálytársaim közt sincsenek barátaim. Közösségileg kifogtam a legrosszabb sulit. Mit kéne tennem? Reménytelennek látom a helyzetem. Eddig 2 lánnyal sikerült majdnem összejönnöm, akiket a netr?l ismerek. Hát nem jött össze. :( Az egyik a távolság miatt, a másik a volt barát miatt. Kikészülök, ha nem változik meg teljesen az életem. Tartozni akarok valahova.

Legjobb válasz: talán járkálhatnál sokat a városban vagy menny buliba de am ha nem keresed a szerelmet akkor elõbb megtalál akár hol akár mikor

talán járkálhatnál sokat a városban vagy menny buliba de am ha nem keresed a szerelmet akkor elõbb megtalál akár hol akár mikor
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy kereshetnék társaságot
Te alakítod.Önsajnálat helyett járkálj el, keress barátokat, társaságot.Van ennél szarabb dolog is, hidd el.Fel a fejjel.
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon van. Asszem túl jó suliba mentem és nem érzem jól ott magam, de máshol nem kaphatok ilyen szakmát az a gond. Nincsenek olyan osztálytársaim, akire azt mondanám, hogy jó fej. Akire azt mondom, hogy talán az is bejárós. Élni akarok, de így nem tudok.
22:57:D haverom mi??:D:D:D jóvan peeeersze:D amúgy...basszus.nem tom mit kezdhetnél.egyedül semmit sem tudsz csinálni...hallod, nagyon sürgõsen próbálj meg barátkozni...ott is van, aki hozzád illik, nem csak a párkapcsolatokban. utána meg minden egyszerûbb.
A kérdező hozzászólása: és õ mit csinált? v mit csinál?
ismerõs a helyzeted, egyik haverom is így van
Keress valami klubbot, csoportot, csetszobát, ahova, akikhez tartozhatsz: Konditerem, kickbox, kungfu edzés, Lan party, járj el úszni, stb. Hasonló érdeklõdésû fiatalokkal, már edzés után vagy hétvégén ellehet menni biliárdozni, bowlingozni, kocsmázni, szórakozni, és lehet ismerkedni. Élvezd az életedet! Nyílj ki!
A kérdező hozzászólása: Járkálnék én, de nincs kivel. 1 barátom van és már mi is kezdünk különbözni.
A kérdező hozzászólása: A lányokkal szemben sincs nagy elvárásom, csak hogy ne legyen ronda, törõdjön magával, legyen kedves, aranyos, és nem beképzelt [email protected] Nem vagyok a legjóképûbb pasi, de próbálom magamból a maximumot kihozni, kedves, figyelmes lenni.
Csajt felejtsd el. Eleinte nehéz lesz, de szokj hozzá, el fogsz még veszíteni párat, abban biztos vagyok, és jobb túlesni rajta. Én is küszködtem ezzel, hogy tartozni valahova, mindig is sok ismerõsöm volt, de kevés igazi barát, és ami inkább gond, hogy kevés hasonló érdeklõdésû ember. Kezdj hozzászokni ahhoz, hogy egyedül járkálsz ide-oda, és ismerkedsz a helyszínen, lehet hogy idõközben találkozol olyannal akivel komoly barátok lehettek, vagy találsz magadnak való lányt. Sok sikert. ^^ Ja és járj el sportolni, meg iskolai eseményekre, vagy akármire ahol tudod hogy sok korosztályodbeli ember lesz. Aztán szép nyugodtan lehet barátkozni / nõzni. Eleinte szokatlan lesz, de hamar bele lehet jönni.

Fiu vagyok, és tegnap összejöttem egy gyönörű lánnyal, és már ma ki akarta probálni a szexet. Mit csináljak ha csak azt akarja?

Holnap belemenjek a játékába, vagy ne?

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? Gondolom te még tapasztalatlan vagy és ezért szeretnél lassítani a tempón. Ezt mondd el neki. Kérdezd meg tõle, hogy milyen kapcsolatra vágyik veled. Nem lehet, hogy egyszerûen csak megkívánt téged, de nem akar tõled semmi komolyat? Beszéljétek ezt meg.

Hány évesek vagytok? Gondolom te még tapasztalatlan vagy és ezért szeretnél lassítani a tempón. Ezt mondd el neki. Kérdezd meg tõle, hogy milyen kapcsolatra vágyik veled. Nem lehet, hogy egyszerûen csak megkívánt téged, de nem akar tõled semmi komolyat? Beszéljétek ezt meg.
Már bocs hogy ezt mondom de a te barátnõd egy k..va.Csak azt akarja hogy lefeküdj vele aztán csá.Szerintem ne tedd.Nem éri meg.Tuti hogy már elõtted 20-30 pasival összefeküdt és te meg csak elkpod a külömbözõ betegségeket.Keress másik lányt mert ha ezt már veled is megteszi akkor már mással is megtette/v. meg fogja tenni. Van rajta kívül még ezer szép lány.
ha ö ilyen hamar felkínálta a sexet ...akkor szerintem csak egy kalandot akar...és nem elöször csinál ilyet...de te tudod h mit akarsz a legjobban...de azzal a legjobb akit szeretsz!!!!!!
Nincs benne tartás. Neked kell eldönteni, milyen nõt akarsz magad mellé.
tesó itt a nagy alaklom ... menny bele:D
de azért szerezd be a bõr és nemibeteg gondozó számát valamint egy AIDS tesztet is. JA és manapság sok gyönyörû lány egy kanos férfit takar, hajrá!
Ha szeretitek egymast, es nemcsak dugni akar, akkor nem sok! :)
Nem, nem nagy.
Kicsit sok, de szerintem ez még belefér(het)... Egy kérés, ne tereld el jobban a figyelmét, mint "muszáj". ;P az érettségire való készüléstõl.....:)
Kicsit sok, ne számíts arra, hogy évekig fog tartani. Persze lehetséges, de nem valószínû. Egyébként mi az, hogy 3, lassacskán 4 évvel idõsebb? Korábbra vándorol a születésnapja?
Amikor mi voltunk végzõsök, egyik osztálytársam összejött egy elsõs lánnyal. Kb 2-3 évig együtt voltak.
Az a baj hogy ha nem dugtok hamar vége lesz mivel 18 évesen az a legfontosabb egy fiú számára... szval sztem gáz kicsit
Én nem adok az ilyen kapcsolatnak pár hónapnál többet.

Én egy 15éves fiu vagyok és van egy 15éves lány barátom aki télleg csak barát. és tegnap bunkó voltam vele, és haragszik rám. Mit csináljak vagy mit vegyek nekii?

Legjobb válasz: Vegyél neki vibrátort. XD Amúgy, ha azt nem tudod, ilyen helyzetben mit csinálj, meg is érdemled.

Vegyél neki vibrátort. XD Amúgy, ha azt nem tudod, ilyen helyzetben mit csinálj, meg is érdemled.
Igaza van az elsõnek különben.Egy "bocsi"-hoz is gyakori kérdések.hu kell már? Ennyire átvették a szellemi fogyatékosok a hatalmat? :)
Szerintem nincs abban semmi rossz, ha ráírsz. Legalább látja, hogy érdeklõdsz. 19/F
Szerintem nem, szóval nyugodtan ráírhatszt.
_Ne írj rá! Nem akarlak lehangolni, de írt volna , ha akart volt.+ ugyan ezt a szöveget írta nekem is egyszer egy srác, és tényleg nem lett vele semmi, mert õ nem akarta.
A kérdező hozzászólása: értem én azt hittem hogy majd biztos gondolja majd " hogy már megint rám irt meg ilyesmi ... " de ha rosszul gondoltam akkor finoman azért majd ráírok és köszönöm a válaszokat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!