Találatok a következő kifejezésre: Finnországban miért olyan (2 db)

Miért olyan tiszta Finnország?

Konkrét kell, házihoz.

Legjobb válasz: A tobbi eszaki orszag (svedorszag, stb) is tiszta, mert nagyon csunyan buntetik azt, ha valaki szemetel. bar nem hiszem, hogy erre gondoltak, amikor feltettek a kerdest, vagy igen?

A tobbi eszaki orszag (svedorszag, stb) is tiszta, mert nagyon csunyan buntetik azt, ha valaki szemetel. bar nem hiszem, hogy erre gondoltak, amikor feltettek a kerdest, vagy igen?
Szerintem a háziban olyasmiket várnak, hogy ott más az emberek gondolkodásmódja, a gyerekeket kiskoruktól a szülõk a környezettudatos magatartásra tanítják, és a felelõsségteljes közösség fellép a szemetelõk ellen (magyarul rászólnak arra aki eldobja a csikket az utcán). Próbálj meg valami frappánsat alkotni ezek mellé saját kútfõbõl és kész is a feladat. Szerintem.
kicsit elkéstem, na mind1. Szóval mert ott normális emberek vannak
A kérdező hozzászólása: Hát egy oknak ez is jó, csak kevés:) de azért köszi

Finnországban miért van olyan sok szőke ember?

Legjobb válasz: a szöke kékszemüség egy géndefekt. úgy mint az ázsiai népeknél a ferde szem. pl két szöke kékszemünek csak szöke kékszemü gyereke lehet, míg a barna egyéb szinüeknál "bármi" elöfordulhat.

a szöke kékszemüség egy géndefekt. úgy mint az ázsiai népeknél a ferde szem. pl két szöke kékszemünek csak szöke kékszemü gyereke lehet, míg a barna egyéb szinüeknál "bármi" elöfordulhat.
Én rengeteget foglakozok az európai fajokkal, de a sakndináv országok közül éppen Finnországban nincs sok szõke.Inkább Norvégiában, Svédországban, Dániában, Hollandiában, Észak-Németországban esetleg Angliában van sok szõke...
így van, Finnországban rengeteg a fekete hajú is.
az összes skandináv országban szõkék az emberek :) én sok hónapot eltöltöttem kint és kissé világosodott a hajam is, szerintem a víz miatt. egyébként ez olyan minthogy ázsiában meg sok feketehajú van, afrikában meg sok fekete ember :D
Na szóval. Ember - homo sapiens sapiens. Vannak nagyrasszok, mi itt Európában az europidokhoz tartozunk. És ezen belül is vannak csoportok, amik fõként az idõjáráshoz, napviszonyokhoz, meg ilyenekhez alkalmazkodtak. Így az észak népek, a finnek, skandinávok, hollandok, svédek inkább magas, világos szemûek és bõrûek és szõkék. De Dél-Európában , pl. Görögországban, mindenkinek sötét a bõre, fekete, sötétbarna hajúak és a szemük is sötét. Kb, ennyi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!