Találatok a következő kifejezésre: Figyelnem kell babám mozgását, (3 db)

Figyelnem kell a babám mozgását, mert nem túl aktív a drágám. Hogyan kell számolni a napi 10-et?

Úgy értem, ha egy óráig semmi, majd rúg egyet, de csak egyetlen egyet az számít? Vagy csak ha legalább egy percig mozgolódik folyamatosan.

Legjobb válasz: Szia. Ha egyet rúg egy mozgás, de ha folyamatosan mozog 1-2 percig az is egynek számít. A lényeg, hogy valamennyi idõ teljen el a két mozgás között. Üdv, 40 hetes kismama

Szia. Ha egyet rúg egy mozgás, de ha folyamatosan mozog 1-2 percig az is egynek számít. A lényeg, hogy valamennyi idõ teljen el a két mozgás között. Üdv, 40 hetes kismama

21hetes kismama vagyok, de nem érzem a babám mozgását :- ( Szívhangját szokták figyelni emiatt és mindig minden rendben de vajon meddig kell még aggodnom?

Egyáltalán aggodnom kell? Elsõ babám lesz. 16-17dik.hetekben éreztem mindent boldog voltam most 2-3hete semmit :-( El vagyok keseredve. Köszönöm válaszaitokat!!!

Legjobb válasz: Hol van a lepény? Ha mellsõ fali, akkor lehet, hogy a 23. hétig nem nagyon fogod még érezni. Utána már mindenképpen kellene. A tanácsom az, hogy holnap ebéd után feküdj le egy kicsit. A legjobb ha oldalra fekszel és figyeld a pocidat. Egy kicsit meg is razhatod óvatosan. Ha erre nincs lehetõséged, akkor mikor ágy közelben leszel, kapjál be egy falat csokit ésfél óráig feküdj a fenn említett módon. Az édességre az enyém mindig beindul. Reméljük a te babód is

Hol van a lepény? Ha mellsõ fali, akkor lehet, hogy a 23. hétig nem nagyon fogod még érezni. Utána már mindenképpen kellene. A tanácsom az, hogy holnap ebéd után feküdj le egy kicsit. A legjobb ha oldalra fekszel és figyeld a pocidat. Egy kicsit meg is razhatod óvatosan. Ha erre nincs lehetõséged, akkor mikor ágy közelben leszel, kapjál be egy falat csokit ésfél óráig feküdj a fenn említett módon. Az édességre az enyém mindig beindul. Reméljük a te babód is
Én most leszek 22 hetes. Kb. a 20-21. hét közt volt 1 hét, amikor nem éreztem mozogni a babát. Nagyon megijedtem, de nem rögtön. Nem szoktam, de akkor ittam egy kis kávét és 2-3 óra múlva éreztem is a hatását, mocorogni kezdett picikét. Azóta újra minden nap érzem. Az a hetem nagyon húzós volt, rengeteg munka a munkahelyen és otthon is, plusz front is volt, valami ilyesmi lehetett az oka. De akkor nyugodtam meg igazán, amikor újra éreztem mozogni és elmentünk 4D babamozira. Ilyenkor már érdemes, nagyon kis formásak 21 hetesen:)

33 hetes kismami vagyok. A babám farfekvéses volt a 30. heti ultrahang vizsgálaton. Hol kell érezni a mozgásokat (figyelni jobban) a faros és nem faros babuciknál?

Legjobb válasz: Nekem a 38. héten fordult meg!!! Már megvoltak a belgyógyászati vizsgálatról a papírjaim a császárhoz. Van remény! Én azóta a lábakat fent a bordáimnál,gyomrom helyén érzem,a könyököt,vagy kezet(?) pedig a hasam alján.Popsit középen dugja ki a hasfalnál,köldök fölött. Vasárnap lesz remélhetõleg a nagy nap! Gyors,könnyû szülést!

Nekem a 38. héten fordult meg!!! Már megvoltak a belgyógyászati vizsgálatról a papírjaim a császárhoz. Van remény! Én azóta a lábakat fent a bordáimnál, gyomrom helyén érzem, a könyököt, vagy kezet(?) pedig a hasam alján.Popsit középen dugja ki a hasfalnál, köldök fölött. Vasárnap lesz remélhetõleg a nagy nap! Gyors, könnyû szülést!
Igazából nehéz eldönteni, hogy most ez a popsi vagy kar, vagy a kis feje amit érzel. Viszont vannak nagyon jó ötletek a neten több helyen ezzel kapcsolatban, hogy milyen szelíd módszerekkel, mit lehet tenni, hogy beforduljon a baba. (pl négykézláb járás, stb). De még van ideje 36-37. hétig kb. :o)
Azt nem tudom, de nekem a 35. héten fordult meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Én már mindenhol érzek mindent, pld.mind a két combom tövénél kiakar lyukasztani, a hátát(talán mert túl hosszú és gömbölyû)a köldököm mellett érzem, sõt látom kidudorodni.Már nem tudom követni, mert már csak rángat, csuklik, és feszít nagyon.Rúgásokat nem igen érzek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!