Találatok a következő kifejezésre: Figyelnem kell babám (35 db)

Meddig kell figyelni a babám fülére? Mert ha oldalra fordítja a fejét a füle mindig elhajlik. Ha észreveszem persze megigazítom, de nem mindig veszem észre. Eegyébként eldeformálódhat a 2 hónapos babám füle?

Legjobb válasz: Szia! Nem kell ezen ennyire aggódnod! Semmi baja nem lesz a babád fülének. Nekik még nincsenek benne porcok, ezért nem tud eldeformálodni. Nem is kell rögtön megigazítanod sem, mert nem fáj neki és nem lesz maradandó károsodása belõle. :)

Szia! Nem kell ezen ennyire aggódnod! Semmi baja nem lesz a babád fülének. Nekik még nincsenek benne porcok, ezért nem tud eldeformálodni. Nem is kell rögtön megigazítanod sem, mert nem fáj neki és nem lesz maradandó károsodása belõle. :)
Én is állandóan azt igazgatom! :) Párom csak nevet rajta, de engem zavar! Meg félek, hogy majd kiáll neki! :)
:D Akkor frászt kapnátok az én fiamtól. Szopi és alvás közben is csavargatja, húzza a fülét, néha már attól tartok, hogy letépi. Nem lesz semmi baja tõle, ha "elhajlik" a füle. 4 hónapos fiúcska anyukája
Én is paráztam, hogy kiálló lesz a füle, ezért vettem neki egy édi fejpántot.Na, azért nem adom rá mindig, csak ha pörög a szõnyegén.Akkor szokott ugyanis úgy feküdni, hogy gyûrõdik a füle.
Jaj de aranyos:) ) Én is mindig visszahajtogatom a csajos fülét, amúgy is picit eláll neki, nem kell hogy még rásegítsen:) )de valahogy mindig összegyûri magának. Én is úgy tudom hogy mikor majd nagyobbak lesznek már és megtanulnak forogni is akár éjjel álmukban is, és függõleges testhelyzetben töltenek több idõt majd, (ülés, mászás, állás stb.) akkor a fej is pl. ha deformált volt egy kicsit akkor kikerekedik és a fülek is a "helyükre kerülnek" :) Hát remélem én is, addig meg igazgatom neki:) Ha eláll majd neki késõbb is, az tuti nem ettõl lesz h 2-3 hósan elfeküdte.
14.19 es vagyok és a 14.16-ostól kérdezném, hol vette a fejpántot a picinek?
Nálunk (Szfehérvár)a Plaza közepén vannak árusok.Az egyiknél találtam, amelyik hajcsatokat, fésûket, bizsukat ad el.300 ft körül volt.Állítólag keresztelõkre szokták venni, de itthon is teljesen jó.Nem túl csicsás, és jól nyúlik.

Figyelnem kell a babám mozgását, mert nem túl aktív a drágám. Hogyan kell számolni a napi 10-et?

Úgy értem, ha egy óráig semmi, majd rúg egyet, de csak egyetlen egyet az számít? Vagy csak ha legalább egy percig mozgolódik folyamatosan.

Legjobb válasz: Szia. Ha egyet rúg egy mozgás, de ha folyamatosan mozog 1-2 percig az is egynek számít. A lényeg, hogy valamennyi idõ teljen el a két mozgás között. Üdv, 40 hetes kismama

Szia. Ha egyet rúg egy mozgás, de ha folyamatosan mozog 1-2 percig az is egynek számít. A lényeg, hogy valamennyi idõ teljen el a két mozgás között. Üdv, 40 hetes kismama

Most akarom elkezdeni adni Babómnak a gluténtartalmú ételeket. Mik azok a jelek, amiket figyelnem kell rajta, hogy nem allergiás-e rá?

Legjobb válasz: Úgy tudom 2 tünete lehet, vagy piros kiütések testszerte, vagy hasmenés. Ezek 2 nappal késõbb jelentkeznek, mint ahogy glutént evett.

Úgy tudom 2 tünete lehet, vagy piros kiütések testszerte, vagy hasmenés. Ezek 2 nappal késõbb jelentkeznek, mint ahogy glutént evett.


Mikor "kell"a babáknak figyelni a nevükre?

Az én fiam 8 hónapos,és nem igazán figyel a nevére.Van olyan pillanat amikor ha szólítom rám néz,de lehet,hogy csak a hangra kapja fel a fejét.Minden más érdekli,minden zajra ,neszre felugrik és figyel!Némelyik szakkönyv 3-6 hónapos korig írja,másik egy éves korig.Nektek mikor kezdett figyelni a nevére?

Legjobb válasz: Egy 8 hónapos babának annyi minden eltereli a figyelmét, annyi felfedezni való van, hogy nem mindig figyel a nevére. Az enyémek valamikor 7 és 9 hónapos koruk körül figyeltek igazán nevükre. Amit a könyvekrõl írtál, arra én mindig azt szoktam mondani, hogy biztos az írók elfelejtették a babákkal közölni, hogy mikor kell bármit is csinálniuk.:) Nyugodj meg, a tiéd is nem sokára figyelni fog! Ahogy írod, a hallása jó, tehát kár nyugtalankodni. Boldog babázást!

Egy 8 hónapos babának annyi minden eltereli a figyelmét, annyi felfedezni való van, hogy nem mindig figyel a nevére. Az enyémek valamikor 7 és 9 hónapos koruk körül figyeltek igazán nevükre. Amit a könyvekrõl írtál, arra én mindig azt szoktam mondani, hogy biztos az írók elfelejtették a babákkal közölni, hogy mikor kell bármit is csinálniuk.:) Nyugodj meg, a tiéd is nem sokára figyelni fog! Ahogy írod, a hallása jó, tehát kár nyugtalankodni. Boldog babázást!
Egyetértek az elõttem szólóval! Az írók meg a könyvük..Na igen...Ezután már csak az a szép amikor egy olyan védõnõt kap az ember, akinek még nincsen gyermeke és így próbál meg tanácsot adni aztán vagy bejön, vagy nem. Az én kisfiam most lesz 7 hónapos, de már elég régóta figyelget a nevére, bár van amikor hiába szólsz neki, mert valami más jobban érdekli.
A könyvek sok butaságot írnak. Kíváncsi vagyok én arra a 3 hónapos kisbabára, aki még általában hasra sem fordul, de hallgat a nevére... Beszélni még nem beszél 3 hónaposan? :-))) Én mostanában figyelem, hogy igazán hallgat a nevére, vagyis nem csak véletlenül figyel rá, hanem tényleg rendszeresen. Most 9 hónapos és egyébként egy mindenki szerint nagyon fejlett kisfiú.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, a megnyugtató válaszokat!

Kell arra figyelni, hogy amikor az autóba betesszük a babát, ne legyen nyitva egyszerre mindkét szemközti ajtó, hogy ne legyen huzat?

Legjobb válasz: Dehogy kell figyelni! Nem éri jobban a levegõ, mint amikor a szél megfújja a babád arcát. Persze a tartós huzat senkinek sem tesz jót.

Dehogy kell figyelni! Nem éri jobban a levegõ, mint amikor a szél megfújja a babád arcát. Persze a tartós huzat senkinek sem tesz jót.
Csak menet közben ne érje nagy huzat, mert esetleg bepirosodhat a szeme.

Szülés után, aha megmutatják, hogyan kell mellre tenni a babát, utána sikerülni fog egyedül is? Hogyan van helyesen mellre téve a baba? Mire kell figyelni?

Véd?n?m azt mondta, hogy vigyek a kórházba bimbóvéd?t, mert a rossz szopizástól nagyon be tud gyulladni a mell.Nektek hogyan volt ez,volt rá szükség?

Legjobb válasz: Elsõ babám szültem, 1 hétig voltam kórházban. Én szülés után kb. 1 órán belül már próbáltam egyedül mellre tenni a babám, mert olvastam, hogy minél hamarabb, annál jobb. Azt nem tudom, hogy mennyit sikerült neki szopcsizni, de már nyalogatta, ez biztos. :) Kb. 2 nap alatt bedurrant a mellem. Az egyik mellembõl hamar rájöttem, hogy hogyan kell, a másikkal elég sokat bénáztam. Azt mondta erre az adjunktus néni, hogy ez természetes, mint ahogy a jobb és bal kezünket sem egyformán használjuk. Sokszor kértem segítséget a csecsemõs nõvérektõl, õk mindig jöttek, készségesen segítettek. 1 hét alatt belejöttem, mire hazajöttünk, már mindkét mellbõl szoptattam. Bimbóvédõt nem használtam. Az 1 hét alatt a babám vérhólyagot szívott a mellbimbómra, volt hogy úgy szoptattam, hogy potyogtak a könnyeim a fájdalomtól, nem volt kellemes, de összeszorítottam a fogam és csináltam. Mikor elkezdte szopni inkább akkor fájt, aztán néhány perc elteltével csökkent a fájdalom. A lényeg, hogy minél jobban bekapja a bimbót a baba, lehetõleg a bimbóudvar tûnjön el a szájában (nekem nagy a bimbóudvarom, ha azt mind bekapta volna, valószínûleg a torkáig megy :)). Majd meglátod, hogy ahogy a kis ajkához ér a bimbód, vagy az ujjad, õ ösztönösen nyitja majd nagyra a száját, akkor kell betenni a bimbót. Hidd el, bele fogsz jönni, csak légy pozitív! :D Biztos lesznek kezdeti nehézségek, hiszen nem minden baba szopik egyformán, van amelyik egybõl tudja hogy csinálja, van amelyik ügyetlenkedik, van amelyik sosem fog. Azt tartsd szem elõtt, hogy össze kell hangolódnotok, ami idõbe telik, van akinek kevesebb, van akinek több! Könnyû, gyors szülést és boldog, hosszú szopizást kívánok!!!

Elsõ babám szültem, 1 hétig voltam kórházban. Én szülés után kb. 1 órán belül már próbáltam egyedül mellre tenni a babám, mert olvastam, hogy minél hamarabb, annál jobb. Azt nem tudom, hogy mennyit sikerült neki szopcsizni, de már nyalogatta, ez biztos. :) Kb. 2 nap alatt bedurrant a mellem. Az egyik mellembõl hamar rájöttem, hogy hogyan kell, a másikkal elég sokat bénáztam. Azt mondta erre az adjunktus néni, hogy ez természetes, mint ahogy a jobb és bal kezünket sem egyformán használjuk. Sokszor kértem segítséget a csecsemõs nõvérektõl, õk mindig jöttek, készségesen segítettek. 1 hét alatt belejöttem, mire hazajöttünk, már mindkét mellbõl szoptattam. Bimbóvédõt nem használtam. Az 1 hét alatt a babám vérhólyagot szívott a mellbimbómra, volt hogy úgy szoptattam, hogy potyogtak a könnyeim a fájdalomtól, nem volt kellemes, de összeszorítottam a fogam és csináltam. Mikor elkezdte szopni inkább akkor fájt, aztán néhány perc elteltével csökkent a fájdalom. A lényeg, hogy minél jobban bekapja a bimbót a baba, lehetõleg a bimbóudvar tûnjön el a szájában (nekem nagy a bimbóudvarom, ha azt mind bekapta volna, valószínûleg a torkáig megy :) ). Majd meglátod, hogy ahogy a kis ajkához ér a bimbód, vagy az ujjad, õ ösztönösen nyitja majd nagyra a száját, akkor kell betenni a bimbót. Hidd el, bele fogsz jönni, csak légy pozitív! :D Biztos lesznek kezdeti nehézségek, hiszen nem minden baba szopik egyformán, van amelyik egybõl tudja hogy csinálja, van amelyik ügyetlenkedik, van amelyik sosem fog. Azt tartsd szem elõtt, hogy össze kell hangolódnotok, ami idõbe telik, van akinek kevesebb, van akinek több! Könnyû, gyors szülést és boldog, hosszú szopizást kívánok!!!
Amikor mellre teszed és nagyon fáj, akkor biztos, hogy rosszul van a szájában a bimbó. Ilyenkor ki kell venni és újra próbálni. Ha 38-szor, akkor 38-szor. Érezni fogod majd, ha jól van mellre téve, mert akkor csodálatosan masszírozza a nyelvével a bimbót, és nem fáj. Ha viszont rajtad hagyod, amikor rosszul kapta be, és tûröd a fájdalmat, akkor ezzel a kisebesedést és a szoptatás késõbbi sikerességét kockáztatod. Sok sikert!
Hónap végén 1 éves a fiam, még mindig szoptatom. Sosem használtam bimbóvédõt, állítólag nem jó, csak ha nagyon muszáj. Fájt eleinte amíg a bimbó kicsit megedzõdött, de kibírtuk, utána teljesen fájdalommentes lett. (nekem kb 2 hónap). A mellbimbó alsó holdudvarához kell tenni a baba alsó ajkát, ha a bimbóval megcirógatod a száját, kinyitja, határozottan jó mélyre betolod a mellbimbót, hogy szinte a teljes holdudvar a szájában legyen. Így nem dörzsöli a bimbó hegyét a szájpadlása, mert az hátrébb van. A Pampers csinált róla egy videoösszeállítást, nem tudom, le lehet-e tölteni valahonnan. Van benne egy animáció ami nagyon jól megmutatja. Sok sikert!
És a bibmóvédöd nehogy használd! Ostoba védönöd van, hogy ezt tanácsolta!
Nekem sose fájt a szoptatás! Már az elejétöl kezdve jól kapta be, ezért semmilyen fájdalmam nem volt! Arra figyelj, hogy az egész bimbóudvart is bekapja. És igen, ha érzed, hogy fáj, akkor ki kell venni a szájából és ujara próbálni, addig, amig már nem fáj. Nem is értem, hogy mások miért hagyják, hogy kisebesedjen a bimbó! Normális esetben ez nem következik be, ez rossz szopási technikára utal, amit nem szabadna hagyni! 1 éve szoptatok, csak akkor szokott fájni, amikor néha ráharap a fogaival, de még most se sebes és nem fáj.
A kérdező hozzászólása: Köszike mindegyikõtöknek, remélem sikerül is szopiztatni a picit, és hamar belejövünk:) )
szí=szív
Cirógasd meg a baba szája körül a mellbimbóddal, ki fogja nyitni a száját és határozottan dugd be neki, amíg csak lehet. Minél jobban bekapja, annál jobb. Ha fáj, akkor nem jól kapta be, ha szépen van a szájában és rendesen szí is, azt rögtön érezni fogod a pocidban, mert a termelõdõ oxitocin egyrészt segítí a tej ürülését, másrészt viszont segít összehúzni a méhedet és az picit fájni fog. Ne kezd rögtön bimbóvédõvel és az elején ne szoptass túl sokáig, inkább többször tedd mellre. Én sajnos "okosabb" voltam a szülésznõknél és hiába mondták, hogy így az elején max 10 perc egy cici én még ráhúztam egy kicsit, annyira örültem az egésznek, így már másnap tiszta seb volt a mellem és elõ is kellett venni a bimbóvédõt :( Mondjuk nekem icipici mellbimbóm van, valószínûleg egyébként is ez lett volna belõle.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi mendkettõtöknek, sokat segítettetek:)
Talán azért "hagyják mások" , mert nincs olyan tökéletes mellük mint neked és egyébként sem oly tökéletesek mint te. De azért talán így is megérdemlik, hogy szoptassanak, nem?

Babát várok, I. típusú cukorbeteg vagyok. Mire kell figyelnem? Volt valaki hasonló helyzetbe? Diétánál mire kell figyelni?

Legjobb válasz: Javaslom a következõ weblapot: http://egeszseg.keva.hu/ Kiválóan mûködik, itt kérdezhetsz bármit, és korrekt válaszokra számíthatsz.

Javaslom a következõ weblapot: http://egeszseg.keva.hu/ Kiválóan mûködik, itt kérdezhetsz bármit, és korrekt válaszokra számíthatsz.
Én is 1-es típusú cukorbeteg vagyok. Augusztusban született a kislányom, aki teljesen egészséges. Nagyon szigorúan tartottam a diétát, a HAB1C-m végig 5 körül volt. Nem terhesen ennél sokkal rosszabb szokott lenni. Minden nap teljes profilt csináltam, de akár 10-szer is mértem a cukrom. Nagyon sokszor kellett menni a diabetológiára is. Ha még nem voltál a diabetológusodnál, akkor minél hamarabb menj és szólj neki, hogy terhes vagy. Nekem beiktattak azonnal egy 2. utóvacsorát, egyébként ugyanazt a diétát kellett csinálni, mint terhesség elõtt. Az inzulinomat csak a 30. hét környékén kellett emelni. 39+0-ig tudtam kihúzni, akkor programozott császárral szültem (elvileg lehet simán is, de nálam más probléma is volt, ami nem a cukorral függ össze). Én javaslom neked, hogy ha lehet, menj táppénzre minél hamarabb, mert nagyon sok vizsgálatra kell menni, illetve a diétát is dokkal jobban tudod tartani otthon. Ahol én szültem ott már 35-36. hét környékén be kellett feküdni.

Fogyókúránál tényleg nagyon oda kell figyelni a hüvelyesekre? A bab pl nagyon hízlal? és a borsó, sárgaborsó? A sárgarépa miért tilos?

Legjobb válasz: Fogyókúránál tényleg oda kell figyelni a hüvelyesekre. Nem tipikusan diétás ételeket lehet belõlük készíteni. Magas a szénhidrát tartalmuk. 10 dkg átlagosan kb 330-340 kcal-t tartalmaz. Tehát magas a tápértéke, egy bármilyen zöldséghez vagy gyümölcshöz viszonyítva. Viszont nagyon egészséges, mivel sok fehérjét is tartalmaz. Heti 1-2 alkalommal fogyaszthatod, de ne napi rendszerességgel. A sárgarépa viszont csak 40 kcal-t tartalmaz. (10 dkg) Ebbõl szinte bármennyit ehetsz. Ráadásul kiváló béta-karotin forrás.

Fogyókúránál tényleg oda kell figyelni a hüvelyesekre. Nem tipikusan diétás ételeket lehet belõlük készíteni. Magas a szénhidrát tartalmuk. 10 dkg átlagosan kb 330-340 kcal-t tartalmaz. Tehát magas a tápértéke, egy bármilyen zöldséghez vagy gyümölcshöz viszonyítva. Viszont nagyon egészséges, mivel sok fehérjét is tartalmaz. Heti 1-2 alkalommal fogyaszthatod, de ne napi rendszerességgel. A sárgarépa viszont csak 40 kcal-t tartalmaz. (10 dkg) Ebbõl szinte bármennyit ehetsz. Ráadásul kiváló béta-karotin forrás.
Szerintem a szénhidrátokon kívül más nem hizlal.

Hogy bírják a babák a repülést? Mire kell figyelni egy 15 hónapos babánál? Mit kell tenni, hogy ne fájjon a füle?

Kisfiam elég aktív és két és fél órás repül?útra készülünk... fogalmam sincs hogyan érhetném el, hogy au ölünkben maradjon... Kérlek írjatok tapasztalatokat, tanácsokat. Köszi

Legjobb válasz: Az un kinetózis-szédülés, hányinger, utazás közben- inkább 2 éves kortól kamaszkorig jelentkezik. A csecsemõ, pici gyerek általában jól viseli a repülõutat. Elõfordulhat azonban hányinger náluk is , tehát vigyetek magatokkal a hosszú útra hányáscsillapító kúpot, amelyet azonban 6 óránként adagolhattok, amennyiben a kicsi nyûgössé válna, netán öklendezni kezdene. A füldugulás, fájdalom kivédhetõ, ha fel és leszállásnál sokat nyelünk. Ha szopizik még a babád, meg is szoptathatod ekkor, vagy itass vele vizet addig amíg nem kerül egyenesbe a gép. :http://repulonfulfajas.ucoz.hu/index/a_panaszok_eredete/0-8 Jó utat nektek!

Az un kinetózis-szédülés, hányinger, utazás közben- inkább 2 éves kortól kamaszkorig jelentkezik. A csecsemõ, pici gyerek általában jól viseli a repülõutat. Elõfordulhat azonban hányinger náluk is , tehát vigyetek magatokkal a hosszú útra hányáscsillapító kúpot, amelyet azonban 6 óránként adagolhattok, amennyiben a kicsi nyûgössé válna, netán öklendezni kezdene. A füldugulás, fájdalom kivédhetõ, ha fel és leszállásnál sokat nyelünk. Ha szopizik még a babád, meg is szoptathatod ekkor, vagy itass vele vizet addig amíg nem kerül egyenesbe a gép. :http://repulonfulfajas.ucoz.hu/index/a_panaszok_eredete/0-8 Jó utat nektek!
Ja, a babát is megmotozták utána!!!!!!
Én most utaztam a 9 hós lányommal, 3 órás repülõút volt.Felszállás elött még kint a váróban megcsináltam neki a kajáját és pont amikor a kifutópályáról elkezdett felemelkedni a gép odaadtam neki, hogy nyeljen és ne duguljon be a füle és fájjon neki.Én vittem neki netbookot a kedvenc meséivel-amit repülõmagasságban használhatsz-kis fejhallgatóval neki és azt nézte egy 10 percig és elaludt.Az oda utam nagyon szerencsés volt, nem volt tele a gép így a mellettem levõ helyeket szabadon hagyták és letudtam tenni gyereket aludni-végig aludta az utat, nagyon jót aludt ahogy a gép rázta.:) Tehát, itatni kell le és fel szállásnál vagy tápi vagy víz csak nyeljen egyfolytában.Játékot vigyél neki, ami lefoglalja-szerencsés vmit beújítani.Pelus szett, könnyû takaró, réteges öltözködés.Hány órás út?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Malévval utazunk, de nagyon remélem, hogy szerencsésebbek leszünk:) Velem lesz a férjem is, így valamivel talán könyebb lesz, de mégis attól félek a legjobban, hogy nem fogom tudni egy helyben tartani... Mindenesetre vettem neki új könyveket, mert nagyon szereti a könyveket lapozgatni, de fogalmam sincs még mi lesz....
Szia! Mi múlt hónapban voltunk Törökországban 21 hós kisfiammal, 2, 5 óra repülés + 2 óra transzfer, ráadásul az én fiam is egy örökmozgó sajtkukac, aki fél a nagy hangoktól, úgyhogy be voltam parázva rendesen. Malévvel mentünk, full tömött volt, 3. sorban ültünk visszafelé, de lehetett hajtani a karfát. Nem aludt el sajnos, viszont meg sem kottyant neki az út, végig játszott, eszegetett, nem volt egy szájgörbítés sem. Arra készültem, hogy majd flangálhatok a gépen vele, de nem kellett azt sem, az ölünkben tornázott csak kicsit. Én tettem a kézipoggyászba pár új játékot: pici traktorokat, autókat, könyveket, rágcsálni valókat és amikor láttam, hogy kezd nyûglõdni, elõkaptam neki valamit, ami megint lekötötte kis idõre. Simán ment minden, én voltam csak kikészülve, úgy izgultam már elõre, meg végig, pedig kár volt. Jó utat nektek is!:)
Mi is pár hete repültünk egy évesünkkel. Odafele kicsit nyûgösebb volt mivel álmos volt. Ráadásul egymás után készer bekakilt. :-) Kicsit [email protected]ügy volt átpelenkázni mivel nem lehetett fölhajtani a karfát. De megoldottuk. Itattam etettem is közbe, szeretett volna járkálni a gépen de hát ugye nem igazán lehet. Aztán leszállás elõtt 20 perccel végre elaludt. Hazafele már sokkal jobb volt vele, este volt és aludt. De semmi extra nem volt, ahhoz képest ahogy féltem tõle.

3 hónapos babám megfázhatott, csupa takony szegény mire kell figyelnem mit tegyek?

Alig tud aludni mindig bedugul neki, használok nekivaló orcseppet, fiziológiás sóoldatot, de nem vittem orvoshoz mert úgy látom más baja nincs. Most voltunk el?tte két nappal akkor még nem volt semmi. Egyik napról a másikra jött. mindig nekem kell elaltatni mert nem hagyhatom most sírni mert akkkor újra jön az orrszívós precedura.... úgy sajnálom.

Legjobb válasz: nasopax orrspray ha már a tengervizes oldat nem használ meg orrszívás és még valami én most vettem elõszõr BABY LUUF BALZSAMOT (bárcsk már elõbb rátaláltam volna) nagyon jó a babák hátát kell vele bekenni reggel és este és utána fél órára jól betakargatni hogy melegen legyen nekünk 3 kenés után használt pedig mi az ovis náthát kaptuk el

nasopax orrspray ha már a tengervizes oldat nem használ meg orrszívás és még valami én most vettem elõszõr BABY LUUF BALZSAMOT (bárcsk már elõbb rátaláltam volna) nagyon jó a babák hátát kell vele bekenni reggel és este és utána fél órára jól betakargatni hogy melegen legyen nekünk 3 kenés után használt pedig mi az ovis náthát kaptuk el
A legfontosabb, hogy jól szívd ki az orrát, mert õ még nem tudja kifújni, és ilyenkor rámehet a tüdejére, vagy a fülére. Az orrszívó porszívó kicsit szadistának tûnhet, de még mindig jobb, mint a szövõdmények.
Elsõ válaszolónak: a Baby Luuf Balzsamot lehet 4 hónapos babánál is alkalmazni??
Köszi, le is szaladok a gyógyszertárba érte, a picinyem megfázott és nehezen múlik el neki, köhög és nagyon folyik az óra, szívogatom neki de nehezen javul. Semmi mást nem javasolt a dokinéni, viszont már nagyon sajnálom.
Képzeljétek, a pici lányom megint náthás, 1 hete gyógyultunk ki…Ismét elvittem orvoshoz és könyörögtem hogy ne csak orrcseppet írjon fel. Megmutattam neki a BABY LUU-Fot és szigorúan megtiltotta hogy használjam 1 éves korig mert van benne kámfor és nem szabad. (a harmadik válaszoló vagyok) 5 hónapos kislány anyukája.
2 hónapos kórtól irják hogy használható
Cseppents a nózijába anyatejet.Feloldja a váladékot és még tudja is mi ez ezért nem sír tõle(az enyém se sír érezte az ízét, hogy az a hami)jó sûrûn, óránként 2-3 csepp


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!