Találatok a következő kifejezésre: Fiatalon miért meg (86 db)

Miért van az, hogy az idős férfiak fiatal lányokra buknak, a fiatal lányok meg az idős pasikra?

Legjobb válasz: Azért mert a fital fiúknak a tapasztalt nõ kell és az idõsebb pasinak meg inkább a friss hús hisz õ már "tapasztalt"Így nem kell már semmire sem tanitani.

Azért mert a fital fiúknak a tapasztalt nõ kell és az idõsebb pasinak meg inkább a friss hús hisz õ már "tapasztalt"Így nem kell már semmire sem tanitani.
Azert, mert az idos ferfiaknak van penze, de nincs puncijuk, a fiatal lanyoknak nincs penzuk, de van puncijuk....
Szerintem ezzel semmi baj. Nekem is bejönnek a még 10 évvel is idõsebb pasik. Szerintem azért van így mert egy idõsebb pasi biztonságot nyújt, legalább is azt érzem én, és, hogy tapasztaltabb minden téren és ez azért vonz. Az idõsebbeknek meg azért jönnek be fiatalabb csajok(nem mindenkinek)mert azok bele mennek örültebb dolgokba is. De szerintem ha mindketten szeretik egymást akkor nem számít a kor. Most te nem tudom fiú vagy vagy lány. Ha fiú vagy és megismernél egy csajt akit megteszik, majd végül megtudod, hogy sokkal fiatalabb mind amennyinek gondoltad, csak azért ott hagynád? Ha meg lány vagy ugyanaz a helyzet csak a pasiról tudod meg, hogy sokkal idõsebb mint amennyinek látszik. Szerintem a kor csak egy állapot. L17
Ha egymásra buknak, hol itt a probléma?
apakomplexus :D
Bocsánat: hát
hét szerintem ez nem minden esetben így van.
A kérdező hozzászólása: két külön kategóriát képzelj el
Én a helyedben nem általánosítanék.
"Miért van olyan sok fiatal tini meg huszonéves fiú, aki nem kell egy lánynak sem" Talán azért van így, mert sok a szerencsétlen, egész nap wow elõtt ülõ forever alone?
Valójában a lányok a fiúk 20%-ához vonzódnak, ez az állatvilágban is így van. 1:1 arányban születnek a hím és nõstény oroszlánkölykök, de egy felnõtt hímnek 4-6 nõsténye van. Ez úgy lehetséges, hogy a hímek 80%-a veszít, és elpusztul. Embereknél is ez van, a lányok kemény harcot vívnak a 20% JÓKÉPÛ pasiért, és a maradékot elutasítják vagy kihasználják, és utána utasítják el (lelkiismeret kérdése). Ha a 80%-ba tartozol, akkor lehet közepes-átlagos nõd, de ha van valamid, ami kell neki, és MINDENT átengedsz neki, lakhat Nálad, beoszthatja az idõdet, stb. Én azt javaslom, keress pénzt, és k_rvázz. Ezt nem fogják megérteni a nõnemû ismerõseid, és a 20%-nyi vonzó férfi sem, de nem az õ kedvükért kell csinálnod.
Ez miért baj? Neked már csak annyi a dolgod, hogy te legyél az isten aki megkapja õket.
Most csak hasamra ütöttem, érzékeltetve, hogy nem 50 az a szám :D Sorry.
*4-essel egyetértek. Magukba kéne nézniük. Persze vannak kivételek.
4. -> Moszkító, ez az 5-6 hogy jött ki a 4%pontos differenciából ?:D
Mint mondottam, mert eleve sokkal több fiú van a világon, mint nõ. 52-48% a férfiak javára az össznépességet nézve. 50 nem jut egy nõre, de minimum 5-6 igen, aki folyamatosan csapná a szelet neki. Megtehetik, hogy válogassanak, ezért hiszik magukat istennõnek. Akinek nem inge...
ez a hiszti meg ezek a számok...
Mert ku.rvák.
Ez a sok szar válasz, ami ide érkezett! Csak nevetek szinte az összesen! xD

Nem ad ki semmilyen hangot a tengerimalacom, pedig még nagyon fiatal. Miért lehet ez? Tanács?

Tenyésztõtõl vettem egy lány tengerimalacot kb.3 hónappal ezelõtt. Még nagyon fiatal és növésben van. Nagyon jól van tartva és kézhez is van szoktatva. Egy problémám van, hogy soha nem ad ki hangot (kivéve ha visszafelé simogatom a szõrét). Ez vajon miért van? Szeret nyalakodni, soha nem harap, de mégse ad ki hangot és tényleg semmit. Mit csináljak? Vigyem el orvoshoz, vagy valami tanács?

Legjobb válasz: Vagy azért, mert félénk, vagy azért, mert nincs semmi baja, és jól érzi magát, amit viszont nem mutat ki HANGGAL :) [link] ezt nézd meg, hallgasd meg :)

Vagy azért, mert félénk, vagy azért, mert nincs semmi baja, és jól érzi magát, amit viszont nem mutat ki HANGGAL :) [link] ezt nézd meg, hallgasd meg :)
A kérdező hozzászólása: Köszi ezt már meghallgattattam vele de semmit nem reagált... De nagyon szeretem és nagyon jól el van látva :)
ha nincs kihez beszélnie, miért adjon hangot? kell neki egy társ, mert a tengerimalacok nagyon erõsen társas állatok, szükségük van fajtársra. nem is értem, hogy egy tenyésztõ hogy adhat el egyedül malacot. lányt vegyél mellé.
utolsó: igazad van, hogy társas, de! nekem egyben van a 3 tengerimalac kislányom és egyedül az "adj kaját!!" hangot hallani. :) szerintem ez tengerimalac függõ :)
Magányos, nincs kivel beszélgetnie.Nekem is 3 nõstény malacom van, de azok sokszor beszélgetnek, berregnek, kiabálnak, szóval nem normális az ha tök csöndben van.
A magány lehet az oka, ahogy már írták is. Az én malacom is egyedül van, és csak néha vinnyog, hogy éhes, meg berreg, ha a kedvencét kapja, más hangja nincs. Amikor még volt társa, "beszélgettek". Az emberrel nem kommunikálnak annyit, mint egymással. Vegyél neki társat, és majd lesz hangzavar! :)

Miért ilyen drága az élelmiszer? Mi fiatalok szívjuk meg leginkább, akiknek még magasabb a kalóriaszükségletük, mit lehet enni?

Az olyan élelmiszerek mint a sajt, hús, tejtermékek iszonyatosan magas áron kaphatóak. Mi marad ami kalória és fehérjedús? Zöldségek, liszt? Wtf? Mi a fenét lehet enni? A legolcsóbb szar sajtból is 1000 forint egy olyan adag amire azt mondhatom, hogy "igen, ma egy kevés sajtot ettem." annál kisebbre max azt mondhatom, hogy reszeltem sajtot a fehérlisztes szendvicsemre. A csirkehús is drága, a darált hús is. A tojás is szinte aranyáron van már. Mi a fenét lehet enni? :D

Legjobb válasz: Nem tudom. Én fogyni akarok, az úgy szerintem még drágább... Ha simán ehetnék, vennék egy nap mondjuk 5 kiflit, párszáz forintért, és jól van. De az egészséges, nem kalóriagazdag ételek még drágábbak. Napi 1.000,- Ft-ból nem jövök ki, ergo egy hónapban több, mint 30.000,- Ft az étel - az 50.000,-es fizetésembõl...

Nem tudom. Én fogyni akarok, az úgy szerintem még drágább... Ha simán ehetnék, vennék egy nap mondjuk 5 kiflit, párszáz forintért, és jól van. De az egészséges, nem kalóriagazdag ételek még drágábbak. Napi 1.000, - Ft-ból nem jövök ki, ergo egy hónapban több, mint 30.000, - Ft az étel - az 50.000, -es fizetésembõl...
Több mindentõl is függ az élelmiszer ár (mint ahogy mindené). Egyrészt az ár 1/5-e megy az államkincstárba, hogy azok is tudjanak kaját venni, akik nem dolgoznak. További pénzek is mennek, hiszen a kereskedõ és a termelõ is adózik. Ki kell fizetni a szállítást is, mert nem a Tescoban termelik meg a krumplit és az üzemanyag árak is igen magasak. De jobb ha kezdesz hozzászokni, mert a termõ területek fogynak az igény pedig nõ. (Szemét kínaiak is húst akarnak enni!) Mire öreg leszel valószínûleg harcolni kell a vízért és a kajáért. Húst meg addig egyél, amíg van. Nyáron jártam az óceán túl partján és ott jöttem rá, hogy nem az élelmiszer a drága (és a rezsi se), hanem mi keresünk keveset. Odaát ha bementél egy Marketbe, pont ugyan annyiba került a kenyér, a felvágott, a csokoládé, mint nálunk. A fizetések meg legalább 2-3 szorosa a miénknek. :( Hogy csináljak? Nem tudom. Az biztos, hogy a városi és megyei adó együtt 11% volt a termékeken és nem 27%.
Egyél zöldségféléket, aminek éppen szezonja van, az olcsó, laktató és egészséges!!!!
Elöször is NEM hússal kelleme jóllakni, mert egyáltalán nem egészséges. Másodszor egyáltalán nem drága az élelmiszer, ha csak annyt eszek, amennyire szükséged van és nem tömöd magad pukkadásig. Harmadszor meg Európában Magyarországon a legolcsóbb az élelmiszer, úgyhogy máshol még sokkal rosszabb a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Sportolj inkább, ha van idõd.
3-as azért ezt így nem jelenteném ki, hogy rosszabb a helyzet. igen lehet hogy Mo-n olcsóbb az élelmiszer, máshol drágább... de a keresetet is vedd számításba... Németországban 450 1 kg kenyér ( ami ehetõ is) de ott megkeresed a 400ezret nevetve TAKARÍTÓKÉNT!
2 okból: - mert Magyarországon a rendszerváltás óta szisztematikusan kinyírták az élelmiszeripart, és ma már rengeteg olyan dolgot importálunk, amit régebben mi állítottunk elõ. Az élelmiszerek jó 70%-a import , amiben természetesen a szállítási költség és egyebek is benne vannak, x ezer-száz kilométerrõl, ebbõl adódóan drágább. A magyar gazdaságok eltünedezésével felütötte a fejét az a jelenség is, hogy a magyar termékek megdrágultak, mivel kisebb mennyiségbõl kellett ugyanazt a bevéltelt kihozniuk, ezt csak az árak emelésével tudták elérni. - a fidesz és a különadóik; ebbõl talán a legviccesebb a rezsicsökkentés - mindenki számára ismeretes, hogy a cégek számára nõ a rezsi és nem csökken, ezt pedig az adott termékeken, lásd élelmiszer verik le.
"Harmadszor meg Európában Magyarországon a legolcsóbb az élelmiszer" Ilyen banális hülyeségeket ne írj már, amikor fél Oroszország meg Románia is Európa része. Arról nem is beszélve, hogy sok EU-s országban pl. Németo., Ausztria, bár a húsok némileg drágábbak, a tejtermékek, zöldségek, gyümölcsök lényegesen olcsóbbak. Így példának kedvéért ugyanaz a vaj, amit én itt a Lidl-ben 1 euróért veszek meg, otthon 400 ft, sõt már kicsit több is. Több mint 100 ft különbség RENGETEG egy ilyen kis összegnél.

Az a mai fiatalok miért nem becsülik meg a szüzességet?

Például a fiúk nem becsülik meg azt, ha elvehetik egy lánynak a szüzességét. A lányok meg minél el?bb el akarják veszteni. :/

Legjobb válasz: Neveltetés és Média! Ez az oka mindennek. A szülõk hanyagul "nevelik" a gyerekeiket, a média meg befolyásolja õket.

Neveltetés és Média! Ez az oka mindennek. A szülõk hanyagul "nevelik" a gyerekeiket, a média meg befolyásolja õket.
mert csak az élvezet számít. :D
nagyon sajnállak ha ilyen társaságban nevelkedsz..akiket én ismerek azok teljesen normálisak de ha közelebbit akarnék mondani, elárulom hogy én megbecsülöm a barátnõmét nem is kényszerítem bele a szexbe
Nem minden fiatal gondolkodik így. Ne abból szűrd le, amit itt látsz. A média befolyásához annyit, hogy aki nem hagyja magát, azt nem lehet elrontani. Nekem például soha eszembe nem jutott, hogy a szexuális életemmel bármely formában is dicsekedjek. Ez csak rám és a páromra tartozik. Engem teljesen hidegen hagy, hogy ki mikor veszíti el a szüzességét és neki mennyit jelentett. Az a felháborító, ha ezt publikálja is.
nadehát ezaz... ne add oda minden szembejövõnek, épp ezt írtam hogy félre fogjátok érteni. becsüld meg, de nem ad okot a büszkeségre, és ez nem egy lóverseny, hoyg meddig tudod megtartani, ahogy az sem hogy mikor tudod elveszteni.
Az is a megbecsülésbe tartozik, ha azzal veszti el valaki, akit szeret, és szereti.
én a macsakámal vesztettem el (szegény berci):s
Mert számomra semmi jelentõsége nincs, csak zavaró hatása van.
Szüzesség nem létezik, nem lehet "elvenni" olyan értelemben. De most, hogy így él az emberek fejében, hogy elveszünk valamit, máris valami oltári nagy dolognak tûnik. Hívjuk inkább elsõ alkalomnak. Oh, és utána tudod mi fog megváltozni? A nagy büdös semmi, ugyanaz a pu.nci/fa.sz lesz ott, mint ami addig volt.
Szerintem nem leszel több se kevesebb egy hártyától. Hülyeségnek tartom ezt a nagy szüzességi lázat. Én ezt úgy mondom, hogy még nem volt semmilyen szexuális kapcsolatom és egyenlõre nem is hiányzik. 14/L
szerintem meg mindenki maga dönti el, nincs köze senki másnak más szüzességéhez! Kapjátok be gyíkok, én leléptem!
Én 15 vagyok(pár hónap múlva 16)de még egyáltalán nem szeretnék lefeküdni a barátommal. Nem érzem magam érettnek hozzá :/ mondjuk tényleg fura, mert vannak ismerõseim, akik már 13-14 évesen elveszítették a szüzességüket. De nem értem, ha én nemsokára 16 éves fejjel nem érzem magam késznek rá, akkor 13 évesen hogy akarhat bárki is bármit? :/
A kérdező hozzászólása: nem azt értem a megbecsülés alatt, hogy legyen 50 éves koráig szûz egy ember... de akkor sem kéne az elsõ buliba tök részegen elveszteni mert, hogy minek a szüzesség nekem.?!
Kedves szamóca van aki értékeli és ezt hadd döntse el az. Megértjük a nem szûzeket is, hogy már leszarják ezt a dolgot, de van aki megbecsüli. Aki már elvesztette annak fáj, hogy nem tudják megbecsülni és ezért hülyeségnek tartja ahogy te is teszed.
"Ami nem kézzel fogható, az nem fontos." Ez a mai fiatalok nagy részének az Élet.
szerintem nem abból indulnak ki, hogy mijük van, hanem abból indulnak ki, hogy mijük nincs.Ha a szûz lány azt mondja, hogy nekem még nem volt sexuális élményem
A kérdező hozzászólása: lehet úgyis élvezni, hogy közben megbecsülöd a dolgot.
Lehet legtöbben nem értékelik, de nincs olyan, hogy ne értékelje valaki. Még olyan lány is van aki egy fiú szüzességét értékeli. Nem mindenki mindent bele, fûvel-fával.
"Például a fiúk nem becsülik meg azt, ha elvehetik egy lánynak a szüzességét." -Azért, mert a legtöbbje vadul akar szexelni és a szûz lányoknál meg figyelni kell erre-arra pl. hogy ne fájjon neki stb. " A lányok meg minél elõbb el akarják veszteni. :/" -Igen, ugyanis ettõl õk 'menõbbnek' érzik magukat, hogy "juj én már 14 évesen szexeltem a szomszéddal..!" Én egyébként nem akarom hamar elveszteni, várni akarok minimum 17 éves koromig. :) Üdv: 14L
16:19-nél a pont:) Ez igaz.
Mert nincs mit megbecsülni rajta. A fiúknak fõleg nem. Bár a barátnõm nagyon örült neki, hogy nekem õ volt az elsõ (22 évesen), de én jobban örültem volna, ha jópár évvel hamarabb történik meg.
hát én megbecsülöm, 15 vagyok és szûz, bár szerintem ez nem nagy szám, mert nálam pl alap.
de mert...mit becsüljek azon? ez ugyanúgy versennyé válna, mint hogy ki mikor veszíti el. ez az egész szexualitás szerintem nem errõl kéne szóljon... érted, most azon megy verseny hogy "hudejo, 14 vagyok és már szexeltem" szerinted meg az lenne az optimális hogy "uh de faja, 17 vagyok, és még megõriztem a szüzességem". Nem az lenne a normális, hogy ha akkor veszítenéd el amikor ott van a lehetõség azzal az emberrel akit szeretsz? miért lennék büszke rá hogy szûz vagyok vagy sem? ez rám tartozik, meg a pasimra. becsüljem meg és rágjam évekig a kefét, mert szexhiányom van, csak mert hudejoszüzesség? és ez egyáltalán nem jelenti hoyg mindenkivel össze kell feküdni, meg hogy nem odafigyelni, mert tudom hoyg ezt fogjátok belõle kiforgatni...
28 éves vagyok. Középiskolában volt egy osztálytársam, akinek listája volt, hogy hány fiúval feküdt el. Õt akkoriban k**vának hívták. Ma meg az a trendi, hogy minél elõbb és minél több pasival. Nagyot változott a világ.

Fiatalon miért jelenhetnek meg lilás-kékes visszerek a lábon?

23 eves lany vagyok,tudom hogy a megjeleno lilas-kekes visszer a combon es a terdhajlatban orokolheto,de ez megiscsak tulzas hogy ilyen fiatalon,ilyen csunya legyen a labom,nem vegzek allomunkat,leginkabb nyaron zavar,amikor szivesen vennek fel szoknyat,elegge szegyenlem.Hallottam,hogy letezik lezeres kezeles,amivel eltuntetik ,mennyibe kerulhet?Termeszetes modon kezelni nem lehe,ugye?

Legjobb válasz: haliho barátnõm 18 éves, és neki már most olyan durván látszanak, h nem hord rövid ruhát (ami sztem butaság...) másfelõl anyukám 42 éves és azt mondta neki is világ életében látszottak. most huzatta ki a visszereit, mert neki fájtak is..meg olyan munkát végez h sokat mászkál. de ez 2 hónap kiesést jelent az életébõl... ugyh sztem ha nem fáj ne törödj vele

haliho barátnõm 18 éves, és neki már most olyan durván látszanak, h nem hord rövid ruhát (ami sztem butaság...) másfelõl anyukám 42 éves és azt mondta neki is világ életében látszottak. most huzatta ki a visszereit, mert neki fájtak is..meg olyan munkát végez h sokat mászkál. de ez 2 hónap kiesést jelent az életébõl... ugyh sztem ha nem fáj ne törödj vele
Ne szégyeld, hanem menj érsebészhez!Minél késõbb mész, annál több helyen kell az ereket kivenni, vagy megszüntetni.Létezik lézeres kezelés, de ha már annyira látszik hogy szégyelled, akkor már ez nem lesz megoldás.Még lehet injekciós kezelés, vagy mûtét.Egyiktõl sem kell félni, a mûtét is csak 1 napos amíg nem szabad lábra állni, utána viszont kötelezõ sokat járni.A mûtétet követõen 2 nap múlva dolgoztam.Természetes módon csak a gyulladást lehet kezelni.Ha nem magánorvoshoz mész, akkor ingyenes.A hideg idõszakban csinálják csak!

Miért van az, hogy megnézek egy filmet és látom benne, hogy van egy fiatal lány meg egy fiú és tökre rám jön a hiányérzés, vagyis, hogy jó lenne nekem is egy barátnő?

Én tényleg próbálok egyedül is boldog lenni, de mégsem megy, az a baj, hogy míg nekem túl sok lány tetszik, addig én a nyáron is csak egy lánynal csókolóztam, taliztam, mert atöbbi el sem jött a talira vagy már egy kép alapján elkönyvel rondának, pedig hát az csak egy kép. Nem értem én a csajokat sokszor. :D Tudom, hogy nem vagyok egy álompasi, de annyira ronda sem lehetek, ha már volt dolgom több lánnyal is, meg neveztek már helyesnek is, bár inkább a jellemem szokták bírni nagyon úgy tapasztaltam. :D

Legjobb válasz: Nem tudom de velem is ez van :(

Nem tudom de velem is ez van :(
Nézz inkább Freddy Krõgert :)
Igazából, nekem még nem volt kapcsolatom, én úgy vagyok vele hogy amirõl nem tudok, az nem fáj :D. Tudom jól magamról hogy nem lenne türelmem hozzá. Elég sok dolgot építgetek magam körül és nem akarok róluk lemondani. Úgy vagyok vele, ha túl vagyok mindenen akkor nyugodt szívvel vágok bele bármibe. Pedig összeakartak már velem jönni nem egyszer, megfordult a fejemben hogy jó döntés volt-e visszautasítani ezeket, de már nem rágódom rajtuk, csak teszem a dolgom. Valahogy majd alakul... 18/F
Pont azért van ez mert vágysz egy barátnõre a kérdésedben benne van a válasz. :) Én ezért nem nézek mostanában filmet mert nekem is rossz. :D L
itt Szirmán hallom a búcsú hangját, pedig nem tom hány utcányira van és nem tudok nem arra gondolni hogy tök jó lenne elmenni egy lánnyal, de most nincs senki :/ haverjaimat meg vagy nem érdekli vagy nem érnek rá, de legfõképp csórók
:( ez olyan szomi, de velem is ez szokott lenni néha, csak én leányka vagyok , nem is az a baj, hogy nem lenne fiúm , mert lehetne , csak szerintem manapság már a fiúk is félõsek, a legalábbis a 16-18 évesek, az idõsebb korosztály meg nem hiszem , hogy 17 éves lányokra hajtana ...a külsõmmel nincs baj, sõt... rengetegen megbámulnak, mondjék, hogy szép vagyok ... de vagy nem kellenék komoly kapcsolatra vagy tényleg besza*ik és nem mernek leszólítani..nem mintha én amúgy mernék közeledni... interneten sokkal könnyebb...
Legközelebb kevesebb Twillight-ot nézzél.
Te örülj neki hogy ilyen vagy, ez még a jobbik eset. Én pl, ha látok 1 boldog párt(nem film valóságról beszélek) vagy 1 nõcsábász pasas, akinek mennek a dolgok legszívesebben a nagykést a hátába vágnám..
mit érzel pornó nézés közben? :D
Én is mindig így érzek a romantikus filmek nézése közbe. Szar érzés az biztos :D
Megoldás: Nézz akció filmeket romantikus helyett.
Megnézted a Szerelmünk lapjait tegnap délután az RTL-en?

Fiatalok! Miért divat az nálatok hogy nem vesztek fel még akkor sem ha hideg van?

Tudom, nem mindenkire igaz ez, vannak kivételek.

Legjobb válasz: csakhogy a sapka nem divatcikk, legalábbis 90%-ban nem

A kérdező hozzászólása: csakhogy a sapka nem divatcikk, legalábbis 90%-ban nem
A sapka védelmi szerepet tölt be. Ennek elsõsorban télen van jelentõsége, hiszen a hideg nem tesz jót a fejbõrnek, nem is beszélve arról, hogy a legtöbb hõt a fejünkön keresztül veszítjük. A fejbõr megfázása elõsegíti a korpásodást, a hideg miatt pedig a hajszálakat tápláló vérerek összehúzódnak a fejbõrön, romlik a hajhagymák anyagcseréje: ez pedig hajhulláshoz vezet. A sapka tehát nem csak egy divathóbort.
én egy gyönyörû báránybõr usankát hordok sarló kalapács sapkarózsával:) 16/F
Mert az olyan ciki, nem találok olyat ami menne az egyéniségemhez meg a szerkómhoz és nincs aki jó tanácsot adjon.Kerek az arcom és semmi nem tetszik, talán a baseball sapi de abból meg k...a drága ami menõ.
A kérdező hozzászólása: Bocs, ez kimaradt: A sapkáról van szó. :)
Utálom a sapkát. :P
Hmmm.Nem tudom, az egyik barátnõm éppen még az osztályteremben is sapkát hord, de szerinte azért , mert az menõ és jól néz ki.. Valaki az is szintén ismerõsöm õ azt mondja "a sapka gyerekes és széttúrja a hajad" Én így a kettõ között vagyok :)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz!!
... mert folyton elveszítem ... mert nem fér rá a copfomra ... mert nem találtam olyat ami tetszik de fõleg az elsõ...

Szerintetek miért akarom hogy az exem megerőszakoljon? Pedig még fiatal vagyok, de mindig elképzelem ahogyan megüt, és erőszakoskodik, pedig még nagyon fiatal vagyok (nő)

Legjobb válasz: Ez egy fétis (biasztofilia) nyilvánvalóan valami régi trauma rossz élmény miatt alakult ki...amennyiben tudod normális keretek között tartani a ti kettõtök dolga párotokkal mit csináltok a hálószobában és milyen szerepjátékot játszotok. (18 felett/ amíg senkinek nem esik bántódása) Azonban ha nagyon fiatal vagy/durva ez a vonzódás javaslom pszichológus/lelki tanácsadó felkeresését aki segít megtalálni a szokatlan vonzódás okát, és feloldani az esetleges traumaélményt.

Ez egy fétis (biasztofilia) nyilvánvalóan valami régi trauma rossz élmény miatt alakult ki...amennyiben tudod normális keretek között tartani a ti kettõtök dolga párotokkal mit csináltok a hálószobában és milyen szerepjátékot játszotok. (18 felett/ amíg senkinek nem esik bántódása) Azonban ha nagyon fiatal vagy/durva ez a vonzódás javaslom pszichológus/lelki tanácsadó felkeresését aki segít megtalálni a szokatlan vonzódás okát, és feloldani az esetleges traumaélményt.
mennyire nagyon fiatal is pontosan? amúgy menj el egy orvoshoz.
10es vagyok. Bántottak téged valaha fizikailag?
Esetleg Damu Rolandra.irj rá fészen
A kérdező hozzászólása: utolsónak: de valamiért szeretném ha így zaklatna, ha elhívna este és bántani akarna, de persze jól összevesznénk, õ elkapná a hajam stb
Sokan fantáziálgatnak olyanról, hogy durvábbak velük szex közben, de sokaknál megmarad ezen a szinten és a valóságban nem tetszik nekik. Ez teljesen normális
A kérdező hozzászólása: konkrétabban nem a szexre vágyok, hanem arra hogy ráncigáljon, stb
huppsz akkor nagyon fiatal vagy nem szóltam semmit :) Menj babázni az oldal 18+
Aztaaaaaa! Te akár megsütnéd és meg is ennéd a farkát vacsorára, paradicsommal sajttal , sonkával szalonnával kisütve mi? Öntetnek meg lelocsolnád az ondójával is mi?
A kérdező hozzászólása: nem raktak a seggem alá mindent, átlag család vagyunk, és 15 alatt
Nem vagy nagyon fiatal?
mert a szüleid mindent a segged alá raktak, és fogalmad sincs az élet értékeirõl
Beteg vagy, de mindegy, majd valaki örül neked.
A kérdező hozzászólása: nem

Szerelmes, de nem akar elvenni. Miért? 8 éve vagyok együtt a barátommal, ő 24 éves. Azt mondja ő szeret, de még nincs erre felkészülve, mert fiatal. Viszont 8év után tudnia kéne, hogy én vagyok-e az igazi

Õ életem szerelme, de ha nem kéri meg a kezem, tovább kell hogy lépjek.Ezek szerint nem szeret eléggé?Nem akarom elpocsékolni a fiatalságom, h aztán 5 év múlva elhagyjon, és 30 évesen ott leszek egyedül.

Legjobb válasz: Hát azzal én sem értek egyet teljesen,hogy aki már 15-16 éves kora óta együtt van a párjával nem lesz hosszú életû a kapcsolata.Én pl nagyon sok ilyen párt ismerek,hogy 15éves koruk óta együtt vannak a mai napig már 25-30 éves házasok és a mai napig imádják egymást,sõt irígylésre méltó a házasságuk!Köztük vannak a szüleim is! Viszont tényleg van olyan is,hogy bizonyos idõ elteltével rájönnek arra az ilyen párok akik korán megismerték egymást,h még "nem élték ki magukat"(nem csak szex terén) Szerintem ez 50-50%,mert van aki már egész fiatal korában megtalálja az igazit.Lehet hogy ez most hülyén hangzik,de ha tényleg szeretitek egymást akkor pl neked miért olyan fontos az a papír és pl neki mit dominálna már az a papír?Ezzel sokat nem segítettem,de ha valóban szeret akkor idõvel elfog venni meglátod!Együtt éltek már?Mert mondjuk ha már együtt is éltek akkor tudhatná h szinte már olyan mintha házasok lennétek,akkor meg nem kellene már félnie!

Hát azzal én sem értek egyet teljesen, hogy aki már 15-16 éves kora óta együtt van a párjával nem lesz hosszú életû a kapcsolata.Én pl nagyon sok ilyen párt ismerek, hogy 15éves koruk óta együtt vannak a mai napig már 25-30 éves házasok és a mai napig imádják egymást, sõt irígylésre méltó a házasságuk!Köztük vannak a szüleim is! Viszont tényleg van olyan is, hogy bizonyos idõ elteltével rájönnek arra az ilyen párok akik korán megismerték egymást, h még "nem élték ki magukat"(nem csak szex terén) Szerintem ez 50-50%, mert van aki már egész fiatal korában megtalálja az igazit.Lehet hogy ez most hülyén hangzik, de ha tényleg szeretitek egymást akkor pl neked miért olyan fontos az a papír és pl neki mit dominálna már az a papír?Ezzel sokat nem segítettem, de ha valóban szeret akkor idõvel elfog venni meglátod!Együtt éltek már?Mert mondjuk ha már együtt is éltek akkor tudhatná h szinte már olyan mintha házasok lennétek, akkor meg nem kellene már félnie!
a házassági anyakönyvi kivonat jelenti számodra a megváltást? nem értelek
Én nem hiszek abban, hogy az emberek összejönnek 14-15 évesen, és aztán majd örökké együtt lesznek. Szerintem ha elvesz ha nem, 30 évesen egyedül fogsz maradni. Nem akarok rosszindulatú lenni, de ez a véleményem, és fõleg azért, mert voltam a te cipõdben csak 5 évvel... Már most mutatkoznak a konfliktusok, késõbb ez csak kiélezõdik. 21/L
Még tényleg fiatal, én sem mondanék 25 évesen igent a páromnak, mégha 8 éve vagy még több éve szeretnénk egymást.Sajnos bármi jöhet, a válás meg elég hosszadalmas és bosszús lehet.
Mi az hogy elvenni? Így akarod bebiztosítani magad? Szar ügy!! 8 év után tudja is!!! Hogy nem te vagy az igazi. Nem 5 év után akar ott hagyni hanem most fog.
Mert szemét. Ez van. Néha ráfaragtok, most is ez történt. Felejtsd el.
Én értelek, énis ezt tenném. Mármint, ha tényleg nem tudja ennyi idõ alatt eldönteni, hogy én vagyok-e neki az igazi, akkor valoszinüleg nem én vagyok... akkor minek rabolni egymás idejét? 8 év az nagyon nem kevés! Értemén a "nem a papír számít" elv hirdetõit is, de számomra ez nagyon fontos, és ha a páromnak nem, ezegy olyan dolog ami szakítást indokol. Õ tudja, hogy te ezt szeretnéd?
az elõttem válaszolónak teljesen igaza van!!!
hát ez a "fiatalon összejövünk és együtt maradunk" dolog ember és kapcsolatfüggõ. nekem rokonaim már 15 évesen összejöttek, most 7 éve, hogy együtt vannak. és nincs semmi baj, boldogok. de van egy haverom, akik szintén összejöttek 16 évesen, de 27 évesek voltak, hogy el is váltak. szerencsére gyerek még nem volt. szóval ez ember és kapcsolatfüggõ. az viszont, hogy nem akar elvenni, nem biztos hogy azt jelenti, hogy nem szeret. lehet, hogy anyagilag most úgy érzi, még várjatok. de az is lehet, hogy most így is jól megvagytok, akkor minek az a papír? talán ha szervezel neki egy romantikus estét vagy hétvégét, egy üveg pezsgõ, vagy bor kíséretében nyugodtan, megértõen beszélgess el vele, hogy mi a terve, mit szeretne, és ha a közeljövõben nem akarja megkérni a kezed, akkor miért nem? de persze ne ess neki, éreztesd, hogy te csak kíváncsi vagy és szeretnéd tudni, hogy õ mit akar. hidd el, akkor biztosan megtudjátok beszélni. lehet, hogy csak meglepinek akarja. nem tudhatod. mindenképp beszélj vele, ne hagyd el, ne is gondolkodj ilyenen ennyi év után. persze, ha azt mondja, hogy fél, mert nem biztos, hogy téged akar vagy ilyesmi, akkor viszont érdemes elgondolkodni, hogy tovább lépj. de én azt javaslom, hogy szépen, nyugodtan, megértõen beszélgessetek el errõl, mert ez fontos dolog, komoly döntés. 28/L
Ez egy baromság, hogy akkor biztos nem szeret eléggé. Miért pont az a normális szerinted, hogy ideje megkérnie a kezed? Az õ döntése miért nem számít? Nem értem a magadfajtákat; ha egy boldog kapcsolatban élsz, mi az istenért kell azon hápogni, hogy ha nem kér meg, tovább kell lépned.. ez ökörség. Bár, ha rákényszeríted, akkor meg õ fog lelépni.. Amúgy 30 évesen sem állna meg az élet, ha épp egyedül lennél. Ha te igazán szeretnéd õt, elfogadnád -akár nehezen is- hogy neki ez korai. Mi értelme lenne egy olyan házasságnak, ami összejön, mert TE azt akarod, aztán pár év múlva elváltok és õ joggal érvelhetne azzal, hogy õ megmondta.. Ha viszont te a fiatalságod elpocsékolásának tartod azt, hogy boldogok legyetek együtt, de egyelõre papír nélkül, akkor jobb lenne, ha tényleg mást keresnél.. 23N
Igenis létezhet olyan, hogy valakik 14-15 évesen összejönnek és együtt maradnak életük végéig. Pont tegnap olvastam itt valamelyik kérdésnél egy válaszban, hogy 33/35 évesek, 19 éve együtt vannak, abból 12 házasságban, 2 szép gyerekük van, de még most is imádják egymást és pl. naponta szexelnek. Szerintem nem arról van szó, hogy nem szeret eléggé, csak valóban fiatal még. Sajnos benne van a pakliban, hogy meglát mást, de ez mindig benne van mindenkinél. Próbáld vele megbeszélni ezt a dolgot, hogy pontosan miért is nem akar még elvenni, hogy mit ért azon, hogy még fiatal ehhez. Konkrétan kérdezz rá, hogy azért mondja- e, mert arra vár, hogy esteleg meglát egy "jobbat", mert akkor valóban nincs értelme tovább várnod rá Neked sem. De lehet, hogy csak attól fél, hogy ha most összeházasodtok, akkor már jönnek is a gyerekek, és akkor vége a fiatalos éveinek, nem járhat el ugyanúgy szórakozni, haverokkal lenni stb...
Inkább te nem szereted !!! Ha szereted akkor esküvõ meg lakodalom nélkül is szeresd. Azt hiszed ha elvesz akkor soha nem hagyhat el. Elég kis buta vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!