Találatok a következő kifejezésre: Fiam lesz. páromnak az (14 db)

Fiam lesz. A páromnak az Alex név tetszik nagyon, nekem meg a Milo és a Miron név tetszik. Melyik passzol jobban a Horváthoz?

Legjobb válasz: Horváth Alex Miron v. Milo!!Nálunk is dilemma van, mert a férjem Attila, és szeretné ezt adni a kisfiúnknak, de nekem a Noel tetszik!!Így lesz Attila Noel:D 31hetes kismama

Horváth Alex Miron v. Milo!!Nálunk is dilemma van, mert a férjem Attila, és szeretné ezt adni a kisfiúnknak, de nekem a Noel tetszik!!Így lesz Attila Noel:D 31hetes kismama
A Horváth olyan gyakori név, hogy szinte minden passzol hozzá.. Abban gondolkozz, hogy melyik legyen elõl, mert adható több név is...majd eldöntheti felnõttként malyiket használja. Az ALEX kicsit dinamikusabb hangzású, míg a MILO kicsit lomha név minthogy a BÁLINT is eléggé bamba hangzású.. A MIRON semleges aranyos név és felnõttnek is jó, de szerintem mind a három jó. LEgyen egészséges!
Szerintem Horváth Alex ne legyen! Ismerek egy ilyen nevû borzalmas illetõt. Meg egyébként gyakoribb név is, mint a Milo vagy Miron. A Horváth Milo a legjobb (az én véleményem szerint), a Horváth Miron-ban "sok" az a 2 "R" betû, nagyon keménnyé teszi.
Nálam a Horváth Miron jön be. Ez tuti nem hétköznapi :) A két R-tõl pedig igazán férfias :) ))) Az hogy két neve legyen és majd választhat, szerintem úgysem igaz, mert nem hiszem, hogy 15-20év után majd bejelenti a családnak, hogy mától máshogy hívjatok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nekem igazán a Miron név tetszik, szívem szerint azt adnám, de még van egy kis idõ eldönteni.
Nekem a Miron Tettszik
Nekem is a Miron tetszik, de kössetek kompromisszumot, és legyen Alex is és Miron is. =) Még szerencse, hogy ilyenre is van lehetõség.

A ronda fiúk sorsa legtöbbször az, hogy vagy egyedül maradnak vagy pedig 40 évesen lesz egy párjuk, aki gyermekes és a macsó, , elhajintotta" magától?

Mert ez nekem nem kell, hogy más kölykét nevelgessem, akkor sem, ha maga az asszony tetszik és vonz szexuálisan. Egyszerűen nehéz magamat erre rávetemíteni.

Legjobb válasz: #4 hát nem igazán, én sem 'keltem' még el és nem is fogok. :D a kérdezõnek meg nem kell aggódnia, a lányok sokkal kevésbé igényesek és megértõbbek. persze nem a plázacicák, de ha neked olyan kell akkor meg is érdemled hogy egyedül maradj..

#4 hát nem igazán, én sem 'keltem' még el és nem is fogok. :D a kérdezõnek meg nem kell aggódnia, a lányok sokkal kevésbé igényesek és megértõbbek. persze nem a plázacicák, de ha neked olyan kell akkor meg is érdemled hogy egyedül maradj..
De te köcs*g ha ilyen lenézõen beszélsz a nõkrõl.. Idézem: ha nem olyan szép akkor is elkel. Szerinted mik a nõk? aukciós tárgyak? Hülye.. Te maga vagy a selejt ezzel a gondolkodásoddal. Ha változtatsz de gyorsan talán megmentheted magad, és ne irigykedj más férfiakra. AKi férfi az bárhogy néz ki bármilyen is tud szerezni nõt.
A hozzáállásod és a beteges képzeletbeli nõ iránti ragaszkodásod hamarabb okoz szerencsétlenséget a szerelmi életedben(ha lenne).
Te nagyon buta vagy :D
az a baj hogy a 'ronda' fiúk is fullextrás csajt akarnak. -.- inkább a ronda csajoknak kell ezen aggódni, nyugodj meg.
A videót pedig Sticky topic-ba kéne tenni, mert nagyon ott van :D
"Keresd a kivételeket..." Azok már rég foglaltak.
Honnan veszed?
Amíg kiderül milyen elmegy pár év. Ha a nem foglaltakra utazok túl nagy a korkülönbség.
A legtöbbnél elõ. Keresd a kivételeket...
A kérdező hozzászólása: Õ is a szegény pasit választotta volna? Nem azt látom. Hanem azt, hogy egy valamire való csinos lány soha semmilyen körülmények között nem adja lejjebb, pedig nem tett le semmit az asztalra. Nem sportolt, csak jó géneket örökölt, nem járt egyetemre, mert minek ha az apuka pénzel és vehetek belõle 5 tonna új ruhát. Na mindegy, úgysem hisz senki még ennek a videonak sem, de azért csak berakom. http://www.youtube.com/watch?v=0iyeUcFKRv4
23:58. ott a pont, ez tényleg így szokott lenni. De sebaj, mindketten hazudunk, párosan szép az élet :DDD
azt állítom, hogy a legtöbbnél elõ fog jönni a pénzkérdés. csak idõ kérdése. ha két azonos szintû kinézetû 20 éves között választhat egy átlag lány, akkor azzal jön össze akihez beköltözhet.
Mert ezek annyira abszurd hülyeségek tudnak lenni, hogy érvelni sem lehet velük szemben :D De bárki bármit ír, úgyis ezekben hisztek :) Illetve nem mondom, hogy hülyeség ez a gazdaságtanos cucc, mert nem az, de annyira le van sarkítva, hogy az katasztrófa, itt meg mindenki azt hiszi, hogy ez 99.9999%ban így mûködik a való életben is, aztán meg nyomorognak tovább egyedül... Te meg ha azt állítod magadról, hogy sikeres vagy a nõknél, de azt is, hogy csak a pénz és külsõség számít, akkor legközelebb próbálj meg olyan csajt találni, aki nem a pénzedre hajt...
érved még nem volt, csak locsogsz
Valóban nem szabad normális embernek közétek járni :) Ezt nagyon eltaláltad kérdezõ. Ha nem járnék ide, nem is tudnék... mit nem is tudnék... nem is gondolnék arra a sok f..szágra, amit össze tudtok írni. Mindenre van kifogás :) Azt, amit én enélkül az oldal nélkül még csak nem is gondolnék, nem nevezném igazságnak... De mindig ti tudjátok :D
Nem értem, miért hülyézik ilyen sokan a kérdezõt. Nincs abban semmi kivetnivaló, ha nem akarja más kölykét nevelgetni. Teljesen meg lehet érteni.
Kérdezõ, sajnos többnyire igen, hála a nõk elvárásainak. Többnyire 40 évesen jönnek rá hogy masszívan elkúrták az életüket, akkor persze már jöhetne a rendes, õszinte, megértõ pasas, de ilyenkor már csak teliberöhögik õket is, jogosan... 11:59, te is. Ment a mínusz. 12:06-nak szintén. 12:10, elértétek hogy az értelmesebb pasas így beszéljen rólatok. Nem bírod a kritikát?
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ha nem bírod az igazságot, amely aszexuálissá tesz, akkor nem kell idejárni.
20-30 között szerintem lényegtelen a korkülönbség...
20-30 között már rég nincs olyan nõ, aki normális és nem foglalt. Ha netán mégis, akkor is válogathat a pasik között, és talál sokkal jóképûbbet nálunk.
"Ha azt gondoljátok, hogy 20on túl nincs normális nõ, aki nem foglalt, mi akadályozott meg abban, hogy 24-25 éves korotokig nem kerestetek 20 körüli normális csajt?" Keresni kerestem, de mivel minden fiúnak a normális lányok kellenek, õk találtak sokkal jóképûbbet nálam.
Helike láttam már vagy 100 kommentedet, de ez az elsõ pozitív :D
Én nem adom oda magam akárkinek. Engem ki kell érdemelni :D
Igen azt tudom, nem is rólad beszéltem :)
:D nekem már volt pár, de lassan jobban örülnék ha nem lett volna
Jó, de itt a legtöbb embernek, aki a kérdéseket írja, egyáltalán nem volt kapcsolata sem. Egy részük azzal is beérné, ha egy nem prostituálttal lefeküdhetne...
a normális nõkrõl is kiderül pár év után mit akarnak. az idõ meg megy
Hát meg mondom õszintén, nem értem mit írsz, nagyon este van. :D Vezesd már le légyszi agyhalott szintre... Hátha sikerül felfognom :D
mert kijött pár év után. 3 év*3 és el is bizélték a lehetõséget nehéz felfognod?
Ha azt gondoljátok, hogy 20on túl nincs normális nõ, aki nem foglalt, mi akadályozott meg abban, hogy 24-25 éves korotokig nem kerestetek 20 körüli normális csajt?
30on túl, nem mindegy hogy eddig hány évet vettek el..
Egyértelmû, hogy ronda pasinak sosem lehet párja. Én is ékesen példázom ezt.
A kérdező hozzászólása: Vagy mindkettõt...
A kérdező hozzászólása: Vagy gazdagabbat...
Amit ti itt lemûveltek az engem aszexuálissá tesz. XDD /L
#32 megmondta a tutit.
A kérdező hozzászólása: Én sajnos a randis oldalakon is csak piacnak látom a dolgokat. Ott sokkal több a férfi, mint a nõ. Tulajdonképpen egy húspiac, amelyik pasi jobban néz ki (ha nincs képed vagy ronda, soha nem írnak vissza), az a jó hús és õ kapja a csajt. A többi meg évek múlva is ott fog fent lenni az oldalon, nulla randival.
Igen, az. Legfeljebb akkor lehet esélyed ronda fiúként, ha van pénzed.
Pedig minden ember egyéni :D
"nagyon durván tárgyiasítod a nõket" Mert nem egyénekben gondolkodom, hanem rendszerszinten. Avagy "modellezve", ahogy már említették.
Dehogynincs. Kereslet-kínálat.
Noydra, nem azért, hogy lovat adjak helike baromságai alá, de a párkapcsolatok kialakulását nagyon jól le lehet írni mikroökonómiai modellekkel.
Helike azért te is nagyon durván tárgyiasítod a nõket, a kapcsolatokat pedig nincs semmi értelme egy piac mûködési elvéhez hasonlítani...
"Szerinted mik a nõk? aukciós tárgyak?" Mondd neked az a fogalom valamit, hogy "párkapcsolati piac"?
Igen, ez így van, kérdezõ. De már számtalanszor leírtam......
A kérdező hozzászólása: Én is azt látom, hogy velem egyidõsen 25 és 30 között 10 szingli pasira jó ha jut 3-4 szingli lány. A legtöbb már ilyenkor elkel. Ha nem olyan szép, akkor is.
A kérdező hozzászólása: Az más kérdés, hogy a ronda fiúk hiába akarnak szép nõt, biztosan nem kapnak. Ellenben egy rondább lány is kap farkat, ha megmutatja a melleit.
Sok van még a 40-ig, addigra majd megszokod a gondolatot.
2.es Csajok mindig elkelnek.Ennyit errõl.
De a sok egyén kiad egy masszát, aminek kialakul egy karakterisztikája. Itt van egy pohár víz: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/11/Glass-of-.. ....szerintem ez egy pohár víz, nem állok neki atomszinten rendszerezni benne a hidrogén különbözõ izotópjait, meg molekulaszinten a hidrogénkarbonátok különbözõ származékait, meg a benne élõ egysejtû eukariótákat, hanem azt mondom rá, hogy víz. Holott tudom, hogy nem csak víz, de olyan tulajdonságokat mutat, mint a víz, a túlnyomó része víz, tehát víz.
"Ott sokkal több a férfi, mint a nõ." Nemcsak ott, a 18-30 éves korosztályban 106 férfira jut 100 nõ.
"A ronda fiúk sorsa legtöbbször az, hogy vagy egyedül maradnak vagy pedig 40 évesen lesz egy párjuk, aki gyermekes és a macsó, , elhajintotta" (jav: elhajította) magától?" Nem feltétlen. Minden ember a maga szerencséjének a kovácsa. Ez csak egy a lehetséges jövõképek egyikbõl.
Az emberek mindent tagadnak ami kellemetlen, semmivel sem néznek szembe. A halállal sem, a kihasználással sem. Azzal sem, hogy a fejedhez vágják több év után mennyit költöttél rájuk, mennyivel több lehetett volna. :D
A kérdező hozzászólása: Ja és fõleg a nõk tagadják, mert nem szeretik ezt a , , hús" szót hallani, az emancipációt akarják mindenhol erõltetni. De mikor a ronda pasi odamegy, galád módon csúnya szavakkal küldik el szinte a bitófára szegényt, hogy volt mersze beszélni velük. Itt meg osztják az észt.
A kérdező hozzászólása: 13.49 De ha ez így van, és szinte mindenki tudja, hogy tényleg így van, akkor 10 bõl 8 ember ezt miért tagadja.
Sikeres vagyok a nõknél (a síróknál sokkal sikeresebb) de elismerem: a pénz és a kinézet beszél. Ez egy húspiac ahol minél többet kér el a nõ annál boldogabb. Van néhány kivétel, de õk már általában foglaltak. :(
A kérdező hozzászólása: Csak a sikeres, másik nem számára vonzó egyének szoktak itt folyton a nyávogásról vartyogni. Eléggé lehangoló, hogy nincs bennük empátia és a tényeknek (amit a 27. ik írt) sem hajlandóak alávetni magukat.
Ti csináltatok fizetõeszközt a szexbõl a nyávogással. Ez a ti hibátok. :D
"eukarióta barátainkban nincs annyiféle meghatározó különbség, mint az emberek között" Fajon belül nincs, fajok között viszont igen.
#27: Pacsi!
Noydra válasza: "Helike azért te is nagyon durván tárgyiasítod a nõket, a kapcsolatokat pedig nincs semmi értelme egy piac mûködési elvéhez hasonlítani..." Van! "Unatkozó diákjai figyelmét akarta visszanyerni, ezért a szex és a párkapcsolatok gazdaságtanát kezdte kutatni és tanítani egy kanadai közgazdász. A kurzus népszerûségén felbuzdulva a Wall Street Journalben és más neves lapokban is megjelentek tudománynépszerûsítõ cikkei. A szex gazdaságtanát vizsgálva megtudhatjuk, mivel kovariál a szoknyahossz, hogy görbül a bránergörbe, miért van fiatalabb felesége az alacsony férfiaknak, minek a kiegészítõje a sör és helyettesítõje a pornó, hol mennyi a szex piaci ára, és miért növelte a házasságon kívül született gyerekek számát a fogamzásgátlás elterjedése. Miért nõi erõforrás a szex? A tanulmány fõbb érvei: a szexuális erõszaktevõk és a prostituáltak klienseinek döntõ többsége férfi antropológusok beszámolóiból tudhatjuk, hogy gigantikus interkulturális bunkóság a férj által felkínált eszkimó asszonyt visszautasítani (mint más, értékes ajándékot is) felmérések szerint a férfiak akarnak elõbb lefeküdni a párkapcsolatokban, de végül a nõk döntik el, õk mikor hajlandók kutatók szerint a szado-mazo szexuális kultúrában a domináns férfiak általában közösülnek a szubmisszív nõkkel, ez fordított szerepek estén szinte sosem történik meg az emberi párválasztás asszortatív, tehát általában hasonló a pár két tagja, de a férfiak mégis gyakran egy kicsit magasabb státuszúak, „mintha ezzel kárpótolnák a nõt a szexért” szinte csak a férfisportolók és -rocksztárok szoktak sportot ûzni abból, hogy lefekszenek a rajongóikkal, nõk ritkán. Szepesi Niki is más sportolókra szakosodott, Anna Kurnyikova bon mot-ja pedig így szólt: „Olyan vagyok, mint egy drága étlap: bárki megnézhet, de nem akárki engedhet meg magának.” a házasságon belüli erõszakot felmérések szerint csak a nõk tudják szexszel kiváltani, a férfiak nem (a szerzõk egyben elismerik, hogy jóval több nõ, mint férfi esik áldozatul) antropológusok szerint egyes gangek beavatási szertartásain a férfiakat megverik, ehelyett a nõk választhatják azt is, hogy mindenkivel lefekszenek, hogy, hogy nem, a férfiaknak ezt általában nem ajánlják fel A nõi erõforrás-elmélet alapvetése, hogy a szex piacán ugyanúgy érvényesek a közgazdaságtan összefüggései, mint más piacokon: az adott közösségben uralkodó szexuális normák nagyjából jelzik az ott érvényes piaci árat, melytõl persze az egyes tranzakciók bármely irányba eltérhetnek. Mindkét fél jó vásárt akar csinálni: a férfiak sok és jó szexet akarnak kapni, lehetõleg nem túl drágán, a nõk pedig minél magasabb árat szeretnének kisajtolni portékájukért." http://index.hu/gazdasag/2013/06/30/a_szex_gazdasagtana/
Könnyû azt mondani, de 106 random pasiból a 6 legcsúnyább közé simán beletartozom.
Ne legyél az a 6. :D
Ja, csak a pohár vízben az eukarióta barátainkban nincs annyiféle meghatározó különbség, mint az emberek között. Minden ember más. Na most mutass 2 különbözõ egysejtût, ugyanabból a fajból :D Szóval lehet, hogy nektek ez piac, mert van ffi, meg nõ, de ennél bonyolultabb a helyzet, mert itt bármi megtörténhet...
A kérdező hozzászólása: Ha azt vesszük, hogy 106 pasira jut 100 nõ, az nekünk régen rossz. Teszem azt, akkor 6 pasi nagyon csúnyán egyedül marad. De ha azt veszem, hogy elég sok nõ él a gazdag és családos pasi szeretõjeként, akkor még sokkal inkább rosszabb a helyzet. Plusz még ott van az is, hogy gyermekváráskor, szüléskor is akadnak halálesetek a nõknél, akkor borzongató a helyzetünk. Elkeserítõ.
Utolsóval egyetértek!

Fiúk, lányok! Van más is, akinek az a büntetése, hogy valószínűleg sosem lesz párja és eddig sem kellett senkinek sem?

Én komolyan mondom úgy érzem, ez az én egész életre kiterjed? büntetésem. Mindennél jobban vágyom egy lányra, akivel ?szintén szeretjük egymást, de épp ezért sosem kellettem még egy lánynak sem. Igaz én is hibás vagyok, mivel nem elég, hogy ritka ronda vagyok és még magas sem vagyok, de emellett kicsit antiszociális, gátlásos, félénk, visszahúzódó, csendes srác vagyok, aki csak kevés embernek nyíl meg igazán, kevés ember el?tt tud magát kibontakoztatni. Ami igazán fáj, hogy gyakran látok szerelmes párokat és elszomorodom, mert tudom, hogy engem sosem tudna egy lány sem úgy szeretni, mint mondjuk ezt vagy azt a srácot. Egyszerre örömm és egyszerre fájdalmas nézni, hogy két ember mennyire tudja szeretni egymást és ez mindig ráébreszt, hogy mire is vágyom igazán, de közben meg azt is tudom, hogy nekem ebben sosem lehet részem és valószín?leg az örök magány a büntetésem. Nem vagyok egy szent ember, sok hibám van és sok rossszat is elkövettem már az életemben és ezért is gondolom, hogy így büntet a sors, de még akár el?z? életbeli tetteimért is lehet, hogy most b?nh?döm, már, ha van ilyen.

Legjobb válasz: Most megakarod sajnáltatni magad és reménykedsz a privátokban?

Most megakarod sajnáltatni magad és reménykedsz a privátokban?
Nem szeretek negatív emberekkel lenni. Járni meg végképp. Akkor se, ha a teljes ideálom kûlsõre, él mellé okos is. Ha oesszimista, ragasztja rám a rosszkedvét akkor is. A hozzáállálon változtass.:D 16/L
A lányok a rosszfiúkat szeretik, fõ az optimizmus.
Ez egy õsrégi nõfogó trükk. Sosem értettem miért kell ekkora szinházat elõadni. Reméljük a lehetõ legkevesebb nõ fog neked bedõlni.
Ne nyervogj már.
Ne hisztizz már.
Tudod miért nem járnék veled? Pont leszarnám, hogy mennyire vagy szép, vagy magabiztos, magas, mert mind lényegtelen.Azért, mert ilyen hozzáállással rossz olvasni a kérdésedet. Ne várj senkire! Majd lesz! Persze most nem azt mondom, hogy ha otthon ülsz akkor egyszer csak ott terem egy tökéletes nõ. Hanem menj el bulizni, ismerkedni, minden. A nyitottságon lehet dolgozni, ez esetben meg is éri, egy lány a jutalom. Nekem meg az a bajom, hogy akárkivel összejövök, semmit nem érzek. Kõszívem van és úgy érzem semmi nem fog meg az eddigi pasikban. Vagy 20 ajánlatot kaptam már, de nem tudom kihasználni.
ugyan, ne foglalkozz vele. én is nagyon problémáztam emiatt sokáig, sokat, nagyon sokat. de most már azt mondom, nem érdekel, lesz ami lesz, ha eddig kibírtam eztán is kibírom, ha nem lesz más, de azért remélem, összejön egyszer. én biztos sokkal idõsebb vagyok nálad. F
Ne rinyálj!Én is rendszeresen beszopom, pedig magas vagyok és nem vagyok ronda.Van ez így.Próbálkozni kell, aztán egyszer csak lesz valaki. Nekem sem jön össze soha, mert mindig valami közbejön, hogy ha nõrõl van szó. Fel a fejjel és ne törõdj bele a magányba!
Ne keseregj. Tölds ki a kocsidon, ha nincs vegyél !.... Egyrészt jó vele száguldozni, mert érzed, hogy élsz. Ha nem rontasz sokat :-) 2. miután stapálod a kis drágát, mindent megadsz neki, és azon fog csak az agyad járni mit alakíts át.
mintha én írtam volna néhány éve, de azóta rájöttem hogy túl tökéletes vagyok.az emberek félnek velem kapcsolatba kerülni mert érzi/tudják, hogy más dicsfényében sütkérezni nemtúl kifizetõdõ.( azaz ha kikerülnek onnan akkor kiderül, hogy milyen gagyik a valóságban)
kbez van velem is csak aránylak hol nézek ki csak béna vok a csajokhoz ....
Hasonlóképpen voltam én is, de most hogy már 23 vagyok nem érdekel az egész. Már csak röhögök azon, mennyire szerencsétlen vagyok:) (Hogy tényleg senkinek sem kellettem eddig(beleértve a családomat) úgy másnak sem fogok soha kelleni. hehe) Nyugi nem sokára te is így leszel. Vagy akár változtathatsz is magadon, szerezhetnél egy kis önbizalmat, elmehetnél ismerkedni, stb.
Én is ilyen helyzetben vagyok, és szintén azért, mert alacsony vagyok és ronda. Sajnos a lányokat csak a külsõ érdekli, így eleve reménytelen helyzetbõl indulunk.
Mennyi idõs vagy, hogy ilyen tragikusan látod a dolgokat? Mert talán azt még megérteném, ha 60 fölött mondanád azt, hogy nekem már sosem lesz kapcsolatom, de így???
Egyszer mindenki megtalálja a párját. Csak mindenki máshogy, és más idõben.
Szia! Az élet néha büntetés néha nem :( Tudom mit érzel, én is szoktam párocskákat látni az úton vagy csókolózni az iskola folyosóján :( Irigylésre méltóak az már biztos! De nem biztos hogy neked igy jó de én azzal kelek fel minden reggel és azzal fekszem le hogy holnap hátha :) De sosem jön a nagy Õ Már ugy vagyok vele hogy elég ha csak dumizni tudnék egy jót egy sráccal :(( Sok szerencsét :)

Miért ilyen nehéz a magyar fiúk 80%-ának becsajozni és miért van az, hogy még a legkövérebb lánynak is hamarabb lesz párja Magyarországon, mint egy átlagos, hétköznapi srácnak?

Legjobb válasz: De amúgy minek neked barátnõ? Ha magaddal nem vagy boldog, mellette sem leszel. Ne hazudj magadnak, max hasonlóan negatív csajt fogsz ki. A csajok nem tesznek boldoggá, osztozni lehet a boldogságon, de a másiktól várni a boldogságot önbecsapás. 24F

De amúgy minek neked barátnõ? Ha magaddal nem vagy boldog, mellette sem leszel. Ne hazudj magadnak, max hasonlóan negatív csajt fogsz ki. A csajok nem tesznek boldoggá, osztozni lehet a boldogságon, de a másiktól várni a boldogságot önbecsapás. 24F
ez milyen statisztika? ... nincs már elegetek a nyávogásból?
Cserélnél a legkövérebb lány barátjával?:D Na ugye hogy nem:DDDD
A magyar fiúk 80%-nak kicsit sem nehéz a csajozás. A magyar KISfiúk 80%-nak nehezebb maximum. És azok közül is annak aki csak sírni tud, és nem mer lépni. Szokták mondani aki mer az nyer. Ide tökéletesen alkalmazható ez a mondás. Te is ahelyett, hogy itt sírnál, tennél a cél érdekében valamit és máris barátnõvel az oldaladon feszíthetnél...
De jó, hogy a 20%-hoz tartozom :-P
Azért, mert hála a médiának, a fiatalabb generációknak halvány fingjuk sincs róla, hogy hogy kell bánni a nõkkel.
Ez azért nem igaz. Szerintem azért van sok csaj kapcsolatban, mert a kövér és csúnya lányok rámenõsek, és felszedik az átlagos pasikat. Ez az észrevételem. Én pl. karcsú vagyok, de nem rámenõs. Ezért nincs pasim. Aki meg udvarol, az nem tetszik. míg az átlagos fiúk nagy része várja a sült galambot, nem nyitottak a lányok felé. Vagy ha nyitottak, akkor rondák, alacsonyak vagy bunkók. Sok jó srác van, aki szelíd, kedves, még értelmes is, de nem áll szóba a nõkkel, vagyis bezárja magát. Aztán meg sír, ha a kövér csúnya lányok udvarolnak nekik....de õk nem tesznek semmit! Sokszor volt olyan, hogy nekem nagyon-nagyon bejött volna egy srác, bírtuk is egymást, de nem tudtam, hogy mit akar, én meg nem akartam nyomulni. Egyszer csak láttam, hogy összejött egy nyomulós ronda kövér lánnyal, miközben mindig azon sírt, h hozzá csak a kövérek jönnek, csak õk nézik meg õt... A sültgalamb - várás a jellemzõ. Esetleg mg az, ha egy fiú nagyon magasra teszi a lecet, és hozzá képest bomba nõket szólít le... hát ezt ne kommenteljem...
Aki csak nyavalyog az tényleg nem fog becsajozni
#2!: Mára ott a pálma! Mert még a legkövérebb lánynak is nunija van, nem kukija.
Én is kíváncsi lennék, hogy honnan van ez az adat és mi alapján számolták ki a százalékot. Ha ez megnyugtat, én nem kezdenék soha dagadt csajjal. Látod én is milyen g*ci vagyok és nem csak a lányok?:D
"Másrészt a mai férfiaknak sokszor gõzük sincs, hogy kell bánni egy nõvel." Bocs az általánosításért, nem írtam oda, hogy tisztelet a kivételnek. Azért van egy pár, szerencsére. :)
Hát így van sajnos. A nõk nem nagyon tudják, mi kell a férfinak. De ha meg nekik van valami bajuk, b*nak elmondani. Mi, férfiak meg találjuk ki, mégis mi a nyavalya van velük. Az ismerkedést tekintve meg szégyen, hogy ha tetszik a nõnek valaki, õ nem kezdeményez. Más kultúrákban ez bevett szokás. Az kezdeményez, akinek éppen tetszik valaki, nem várja a nõ sem a sült galambot, sem a férfi.
Ha egy nõnek tetszik valaki és igazán vonzódik hozzá, akkor egyértelmû jeleket fog küldeni. Szerintem ez tekinthetõ kezdeményezésnek. Ha egy férfi nem veszi észre ezeket a jeleket, vagy túl bizonytalan ahhoz, hogy reagáljon rájuk vagy egyáltalán elhiggye, hogy tényleg bejön a csajnak és ezért nem lép, az nem a csaj hibája.
Nem a csajé, hanem más csajoké. Manapság divat azzal szórakozni, hogy kacérkodnak, utána meg beleröhögnek az ember képébe. Ezek után kinek lenne kedve kezdeményezni?
Szerintem te most a tini, plázacicákról meg a nagyszájú, részeg, partilibákról beszélsz. Azok csinálják ezt, láttam már én is. Undorító ez a viselkedés. Az ilyenek én mindig is messzirõl elkerültem, egyszerûen taszítanak. Én az igazi nõkrõl beszéltem (lehet, hogy nem úgy kellett volna fogalmaznom, hogy "csaj" :D). Szerencsére akad még belõlük.
De egyébként meg lehet különböztetni a látszólagos kacérkodást (szívatást) a valódi vonzalmi jelektõl. Errõl beszéltem, hogy sok férfi nem ismeri fel ezeket a jeleket.
Sok férfi nem ismeri fel a vonzalóm jeleit, mert sok nõ nem tudja jól kifejezni a vonzalmát.
Az igazi vonzalmi jelek ösztönösek, tudat alatt adják õket a nõk. Észre sem veszik. Mimikák, mozdulatok. Amikor tudatosan is ad jeleket, az már egy másik szint, akkor már eldöntötte, hogy nem csak tetszik neki a pasi, de akar is tõle valamit. Viszont az ösztönös jelek nagyrészt ugyanazok minden nõnél. Én egyetlen egy pillantásából meg tudom állapítani, hogy tetszem e egy nõnek vagy nem.
Mondod te, de nem muszály elhiggyük.Sokszor van úgy hogy gondolsz egy dolgot de messzirõl sincs úgy.
Természetesen semmit sem muszáj elhinni.
Hunter, az általad említett képességhez szerintem különleges érzék és rengeteg tapasztalat kell. Azt gondolom, nem szégyen elismernünk, hogy sok férfinak nem erõssége a nõk non verbális jeleinek a felismerése.
Különleges érzék nem. Tapasztalat, az igen. Pontosan. Majdnem szó szerint ugyanezt mondtam én is. És persze, hogy nem szégyen. Sokáig én sem értettem a nõkhöz. De felismertem a hiányosságom és nem nyavalyogtam (és eszembe sem jutott, hogy a nõket hibáztassam!), hanem mindent megtettem azért, hogy fejlesszem magam. A szégyen az, ha valaki tudja, hogy nem megy neki valami, de nem tesz semmit a fejlõdés érdekében.
Ez van, nálunk még mindig a pasinak kell teperni jó esetben a csajért. Kivétel ez akkor, ha ultramegaûberatommájer vagy, mert akkor a lotyók rád fognak hajtani bármekkora gyökér is vagy. Olvastam olyat itt, aki ki volt borulva, hogy 'jajj más kultúrában a csajok is oda mennek a fiúkhoz'. Ezt nem nagyon tudom ebben a formában elképzelni, ahogy ez le van írva. Maximum olyanban, hogy arányaiban több lány próbálkozik a srácoknál. De ott sincs minden lúzer nyominak barátja. Leírom dióhéjban, hogy vezetett el az út az elsõ barátnõmhöz, hátha okul belõle valaki. Adott két jóbarát, fiatalok még 19évesek, érettségi után. Egyiküknek sem volt barátnõje, átlagosan frusztrált csávók. Legyen az egyik Pista, a másik Géza. Pista észrevette, hogy van egy kiscsaj, Juliska, aki elég jól néz ki és szünetekben mindig próbál Pistával szemezni. Géza barátjának elmondja Pista ezt a tényt, mire Géza: "Persze, majd pont téged néz vazze, ne álmodj!". Pista ahelyett, hogy meghátrált volna eme 'biztatástól', kinyomozta, hogy Juliskát Juliskának hívják és felvette vele interneten a kapcsolatot. Ott elhívta randizni és néhány alkalom után összejöttek és 2 évig boldog kapcsolatban éltek. Epilógus: Pistának azóta már a sokadik barátnõje van, Gézának azóta is csak egy, az amerikai Kézy. A történetbõl azt akarom kihozni, ha eléggé nyitott szemmel jársz a világban, akkor bármilyen átlagos Pistáról ott álmodozhat a szép Juliska, csak észre kell venni. Ha észrevetted, akkor nem szabad habozni, mert még a végén a helyi vagány legénnyel Lajossal összejönni és újra sokat kell várni a lehetõségre.
Azt hiszem mindkét nemre érvényes ez.A nõk se tudják, hogy kell bánni egy pasival, sok a szürke nõ aki csak annyit tud hogy lepipázza a faszit és kukra tegye a fenekét.Na kösz, erre bárki képes.
De a mai nõknek sincs halvány fogalma mi kell egy férfinek:D
"míg az átlagos fiúk nagy része várja a sült galambot, nem nyitottak a lányok felé. Vagy ha nyitottak, akkor rondák, alacsonyak vagy bunkók." Na u8gye?! Te magad mondtad. De ha egy ilyen srác itt panaszkodni mer, egybõl leugatjátok!
"ugye"
Jók a válaszok és általánosak. Akinek már sikerült az úgy is válaszol. Egy biztos szórakozó helyeken nem lehet senkit felszedni, csak szexre. Aztán attól is függ ki hol lakik, milyen a baráti köre. Magyarul eddig értelmes választ nem kapott. Egyébként függ attól is az ismerkedés, kinek mi van a fejében. Nem gond ha a mosogatólében van némi szövetállomány. Szóval nem tudom merre laksz, de sehol sem lesz könnyû. Ez minden korosztálynál gondolt okoz.
Hahaha! Tudod, aki magát ducinak hívja, az valójában egy kövér disznó, aki magát szépnek tartja, vagy mások által szépnek mondottnak tartja, az ronda mint a bûn, szóval ezek alapján ha te magadat csak egy átlagos srácnak tartod, akkor meg sem kérdezem milyen lehetsz valójában. A hozzáállásod meg olyan mint a balf.asz lúzereké. Így meg viszont sohasem lesz csajod.
A kérdező hozzászólása: # 10/14 Hallod te aztán ritka felszínes, válogatós lány vagy. Azért adhatnál esélyt a csúnya vagy alacsony srácoknak is, meg is érdemled, hogy nincs párod, de alapból nem is vagy szimpatikus, amit írtál azon gondolkozz el és nézz magadba, nem minden a külsõ. Lehet, hogy abbban a kövér lányban több szeretet van, mint benned, ebben az esetben én is inkább azt a lányt választanám. Egyébként nekem van barátnõm, egy nem túl szép, de annál nagyobb szívû lány személyében.
A kérdező hozzászólása: # 14/15 Valóban nem volt könnyû barátnõt szereznem, pedig elhiheted nem vagyok ronda srác, inkább átlagos kategória. Van nem is egy szintén átlagos külsejû haverom és többnyire nekik sincs barátnõjük ellenben csak az én osztályomban van 4 kövér lány, akinek nem is akármilyen pasija van és ez szerintem elmond valamiat a hazai lányokról felszínesség tekintetében, ellenben mi fiúk inkább nézzük a jellemet. Én is azért adtam esélyt annak a lánynak, akivel most összejöttem nem rég, mert láttam, hogy nem olyna, mint a többi lány jellemre, hanem egy igazi kincs. Tud õszintén szeretni, nem a vagyon és a külsõség a legfontosabb neki, mint a többi lánynak. Ritka az ilyen lány manapság. Tényleg vicc, hogy sok haverom egyálalán nem ronda és mégis koptatják le õket még a csúnya, kövér lányok is például. Szóval nem csak a szép lányok felszínsek, hanem úgy az összes lány 90%-ban mondjuk.
5 valaszolo! Ment a pacsi! Szinten meghagyom a duci lanyokat neked kedves kerdezo. Javul az arany :) De ahogy olvasgatom itt, azert megvannak a szintek 1.) Sose lesz csajom? 2.) Miert csak a csunya lanyoknak kellek? 3.) hogyan valtoztassam meg csajom hogy ne bantsam meg? 4.) a kovetkezo kategoria: a [email protected] jo csajom van es nem jarok fel ide sipitozoni. Jah ez nem kerdes volt :)
A 10. válaszoló nem felszínen, te vagy túl DEDÓS ÉS BUTA kérdezõ, nõlj már fel!
A saját párkapcsolatomból kiindulva. A páromnak 1 hónapnál több kapcsolata nem volt.Elõttem 2 éve pedig egyáltalán senki.Elmondása szerint futó kalandjai voltak, és próbálkozott de nem. Nos mi hogyan jöttünk össze? Kisvárdán születtem és 20 évesen elköltöztem Budapestre, itt megismerkedtem egy sráccal a neten, akivel jó baráti kapcsolatunk alakult ki, az õ legjobb barátja a párom.2 éve Horvátországba készült a banda és maradt 2 üres hely, 40 ezerért 1 hét, nem tartottam pénznek érte, így jelentkeztem, elmentem.Csak szimplán jól akartam magam érezni, hisz sosem jártam tengerparton:) itt találkoztam a párommal. Nem kellett sok, 3 nap után fellobbant a láng. Sosem tudhatod, mikor és hol talál rád a szerelem, de ha rágörcsölsz nem is fog sikerülni, persze ez nem azt jelenti, hogy ha tetszik egy lány ne próbálkozz be, csak ne erõltesd:)
nyaffnyaffnyafff jajj átlagos vagyok jajj nem szeret senki, jajj feljövök ide nyavajogni ne máááár...
Lényegében azért, mert a nõk többsége kezdeményezni nem fog, akármennyire tetszedjen az a pasi és a pasi el kell felejtse elözõ égéseit, tanuljon a hibáiból és újra és újra próbálkozzon.Ilyen a mi kis világunk.Társadalmak között van különbség, van ahol tök laza az ismerkedés és lényegtelen hogy ki szedett fel kit, mikor az eredmény a fontos, felfogás, nevelés kérdése az egész.A csajok között is sok butácska van.Mit számit ha a srác helyes de szégyellõs.Mindenki a maga természetével.Az a baj, hogy már az emberek nem keresik az igazi értékeket.Egyes külföldi országokban ez nem is téma, ha a nõnek kell a pasi, akkor szemezik, mosolyog neki, de ugyebár tudjuk hogy egyes nõknek már ez is sok.Nehogymár rizikózzon és ne viszonozza a pasi a mosolyát. Szégyenlõs srác rámenõs csajjal talál, szégyenlõs csaj meg kezdeményezõ pasival.Ennyi, mindenki amilyennek született és kész.
"# 10/14 Hallod te aztán ritka felszínes, válogatós lány vagy. Azért adhatnál esélyt a csúnya vagy alacsony srácoknak is, meg is érdemled, hogy nincs párod, de alapból nem is vagy szimpatikus, amit írtál azon gondolkozz el és nézz magadba, nem minden a külsõ. Lehet, hogy abbban a kövér lányban több szeretet van, mint benned, ebben az esetben én is inkább azt a lányt választanám. Egyébként nekem van barátnõm, egy nem túl szép, de annál nagyobb szívû lány személyében." Oké legyen ez. Te alkudj meg, de én akkor is csak olyannal akarok együtt lenni, akihez vonzódom kívülrõl-belülrõl.
Egyrészt azok a lányok, akiket sokan lekövéreznek, sokszor normálisan fejlett, csinos, 38-40-es, esetleg kicsit teltkarcsúbb 42-es méretû nõk, akik azért igencsak tetszenek egy pár pasinak, ha nem is mindenkinek. Másrészt a mai férfiaknak sokszor gõzük sincs, hogy kell bánni egy nõvel.
Szóval mákod volt, mert volt ott egy csaj akinek bejöttél. Ezt egyszerûbben megfogalmazhattad volna.

Fiúk! Ki érzi úgy, hogy neki már nem lesz párja? Ki adta fel a párkeresést? Mi az oka és hány évesek vagytok?

Legjobb válasz: Majdnem feladtam, de most találtam valakit, akivel talán nem adom fel soha.

Majdnem feladtam, de most találtam valakit, akivel talán nem adom fel soha.
Épp hogy csak 17 lettem, de már feladtam. Olyan eszméletlenül rondának és selejtesnek teremtett meg az isten, hogy elhányom magam, ha a tükörbe nézek. Ez van, nekem ez jutott. A nagy semmi.
A kérdező hozzászólása: Lassan 23 leszek, de még sosem volt barátnõm. Talán, ha lett volna már barátnõm, akkor most jobban bírnám. El tudnám hinni, hogy van olyan lány, aki tud engem is szeretni.
soha nem szabad feladni. Lehet hogy most nincs barátnõd/feleséged/barátod/stb. , de ha majd egyszer találsz valakit, akkor nagyon fogsz neki örülni!
7-es vagyok...jó, bocsi mindenkitõl a nem túl szalonképes megjegyzésekért, na de néha olyan jól esik ilyen szavakkal levezetni a feszültséget, meg natúr káromkodni...bocsi.
Lehet, hogy neked nem jött össze az élet kedves 7-es de azért mások életét nem kell tönkre tenned a gyönyörû beszédeddel.
Én nem adtam fel, bármikor összejöhet valami valakivel, és még azt is mondták sokszor hogy helyes vagyok, jó a testalkatom...de elégge félénk vagyok lányok társaságában, ráadásul gyógyszert szedtem:emiatt felszedtem 25-30 kg-ot.Ez csak még jobban csökkenti az önbizalmam.Nincs elég bajom, az ég még ezzel a társkeresés genyóval is megb.sz.Egyszerûen úgy érzem, megb.szott az ég.
Én feladtam. Egyszerûen nekem ez nem megy, egy csajt sem tudok még leszólítani sem. Évek óta ugyanez a szitu, most màr meguntam, igy feladom. Amugy én nem tartozom az itteni sírós fiúk kategóriájába, nem is vagyok csúnya sem, egyszerûen a fejemben nincs rend, és szerintem már soha nem is lesz. Ehelyett inkább megpróbálok majd 100%osan az almomra koncentrálni, hátha az bejön.
én már feladtam. életem végéig egy kocsihoz vagyok kötve. és bármennyire is megy mindig a szöveg az erkölcsrõl meg a jószívû emberekrõl, valljuk be eleve teher egy ilyen ember hát még kapcsolatként. Balesetben elvesztettem a barátnõmet, én tolókocsiba kerültem. De 22 évesen lett elõször barátnõm majd 24 évesen ami 3 évig tartott végül de ennyi! soha ne add fel. Én is remélem h 1x kijön egy csodaszer amitõl majd fel tudok állni és a farkam is állni fog
35 vagyok. Azt hiszem ideje feladnom.
Nyafi.
nekem vannak olyan hullám völgyeim amikor néha, off...18/F
Gyerekek, nekem is lenne okom elkeseredni, de nem teszem. Ilyen felfogással soha nem is fogtok találni barátnõt. Nehéz, de próbáljatok meg pozitívak lenni, és vidámak. Ti is inkább egy életvidám lánnyal jönnétek össze, mint egy megszomorodottal, nem? Nekem se mennek úgy a dolgok, ahogy szeretném, voltak nálam is hullámvölgyek. Végre megtetszett egy csaj, persze, hogy elutasított. De van ez így. Az élet tele van meglepetésekkel, jókkal is. Tényleg próbáljatok boldogok lenni, hozzatok ki magatokból mindent, és amin csak tudtok, változtassatok, amivel nem vagytok elégedettek. És lehet, hogy egyszer csak a sarkon belebotlasz egy lányba... :)
a sógorod OMG
sógorod :)
A sógorod, bármilyen furcsa. Mire gondoltál?
Sógorod.
sógorod, mi más lenne? hány éves vagy kérdezõ? (jesszus)
Anyósod!
A nagyapád lesz, te eszes.
Sógorod lesz, de ezt az anyósod is megmondta volna neked.
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok , lehet most butának tûntem ezzel a kérdéssel nem is kicsit tudom de már bekavarodtam hogy ki kicsodám lesz
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) nem hittem semmit csak már bezavarodtam hogy ki kicsodám valahogy sohasem tudtam ezeket a családtagi megnevezéseket :/ bekavarodok
A kérdező hozzászólása: a barátom öccsének én leszek a sógornõje .Én azt szeretném megtudni hogy az öccse ki lesz nekem?
Ilyenért kár kérdést kiírni, kérdezd meg a sarki fûszerest és hamarabb válaszol.

Félek, hogy lovaglópóznál nehéz leszek a páromnak, pedig ő nagyon szereti azt. Hogy helyezkedjek? Fiúk, volt már olyan hogy a párotok rosszul helyezkedett és nehéz volt nektek?

78 kg vagyok, ? 90.

Legjobb válasz: miközben csináljátok, úgyse arra fog figyelni;) max a végén megjegyzi, h kicsit zsibbad a hátsó része... én sem vagyok nádszálvékony, mégis majdnem mindig úgy csináljuk, és sosem panaszkodik a párom, h nehéz lennék.

miközben csináljátok, úgyse arra fog figyelni;) max a végén megjegyzi, h kicsit zsibbad a hátsó része... én sem vagyok nádszálvékony, mégis majdnem mindig úgy csináljuk, és sosem panaszkodik a párom, h nehéz lennék.
Én 56 kg vagyok (162 centi), szóval nem hiszem hogy nehéz lennék a páromnak, meg elég erõs is :) De a 78 kg se sok, fõleg ha magas vagy, akkor ideális :)
A kérdező hozzászólása: Õ nagyon szeretné, meg én is, csak ettõl félek. Örülök, hogy 55 kg vagy, én mondjuk csontváznak néznék ki annyival. De gondolom nem 180 centi vagy?:)
én 55 vagyok hehe:D.de, ha õ szereti, ha lovagolsz akk no para akk biztos jó és ne gondolj másra.
A kérdező hozzászólása: "am meg foggyá' lee" am te m tan.meg hely.ír és ne röv.besz. :) ))
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem az, hogy beleülök, csináltam már mással, csak vele félek. De most már talán kevésbé:)
ha a pasid gyenge akkor biztos am meg foggyá' lee
És amikor õ van felül a 90 kilójával? Téged sem zavar. Nem az a lovaglópóz, hogy beleülsz, mint a karosszékbe, Nyugi, meglátod, jó lesz.
Szex közben úgysem nehézkedsz rá annyira, hogy nyomd, mert mozogsz. Szerintem nem fogja zavarni a súlyod.
A szalmakazal sem nyomja szét az egeret.;) Szóval, ne félj.
Én ugyan csak 70 vagyok, de nekünk se probléma ez soha. A nyakába nem tudna kapni, de szex közben ez nem zavaró.
A fenéket nehéz. Eleve nem rajta ülsz, hanem lovagolsz, szóval a testsúly a te lábaidon lesz leginkább. Ráadásul a srácnak nem a hasára ülsz rá, és a csípõjét nem tudod annyira szétnyomni... No para :)
Én meg már valami 120-150kg-os testsúlyt vártam. :D Hogy a francba lennél nehéz neki? Egyébként a lovaglás nem abból áll, hogy ráülsz, ugye tudod? Onnantól meg már eleve nem az egész testsúlyoddal nehezkedsz rá, tehát már csak emiatt sincs okod félni...
az 50kg se egészséges!:) és szerintem ne parázz!:)
A kérdező hozzászólása: Dehogy átlagos:( Körülöttem mindenki 50 kg. Bár magas vagyok, szóval 50 kg nem is szeretnék lenni. Mindegy, nem ez a lényeg, fogytam már 10 kg-t, most 70 kg a cél, de egyelõre ezzel a súllyal élek és a barátom is ezzel szeret, csak én aggódok...
78kg az nem sok:) szerintem az átlagos testsúly;)
Csináljátok hátulról a fiú megfogja a fenekedet két kézzel széthúzza annyira hogy hozzáférjen a puncidhoz te meg a fenekedet tedd minél feljebb úgy hogy a párod pénisze jó pozícióba legyen így jó lesz. csá!

Fiúk, lányok véleményeket légyszi! Ha egy pasi azt mondja, hogy még pár hétig távol lesz tőlem, át akarja gondolni a kapcsolatunkat, mit jelent?

Neki van más, de nem szereti, fél viszont lépni, hogy mért, nem tudja megmondani. Azt mondja sokat jelentek neki. Elment pár hétre és azt mondta átgondolja a dolgokat. Szokott írni sms-t, stb. Viszont én ált. kérdezgetem válasz sms-ben, hogy nem is hiányzom neki, stb? Erre nem ír. Õ azt szokta mondani az ilyenekre, nem akar veszekedni, de fontos vagyok neki.

Legjobb válasz: Sajna mást nem tudsz csinálni, mint kivárod azt az idõt. Ilynekor arra gondolok, hogy már nem akarja igazán a kapcsolatot. Remélem nem így lesz.

Sajna mást nem tudsz csinálni, mint kivárod azt az idõt. Ilynekor arra gondolok, hogy már nem akarja igazán a kapcsolatot. Remélem nem így lesz.
szerintem egyszerûen nem meri megmondani, hogy ennyi volt. Neki kényelmes lenne ha te mondanád, hogy vége.
Én a helyedben nem keresném pár napig. Aztán felhívnám, és igen vagy nem válasz elé állítanám. (igen esetén a másik nõvel MINDEN kapcsolatot meg kell szakítania)
Nézd: egy ötsoros kis beírásból nehéz messzemenõ következtetéseket levonni; én leírtam, ami elsõnek eszembe jutott. VÉLEMÉNYEKET kértél, nemde? Ennek ellenére tudomásul vettem, amit nekem címeztél, és nem tartom kizártnak, hogy a fiú komolyan gondolta, amit mondott. Ebben az esetben viszont ha azt mondja, hogy még pár hétig távol lesz tõled, mert át akarja gondolni a kapcsolatotokat, akkor az azt jelenti: még pár hétig távol lesz tõled, mert át akarja gondolni a kapcsolatotokat. Ez is egy lehetõség, és akkor nincs mirõl beszélni: várj türelemmel. Üdv! Zsoel (26)
Gondolkozz azon, hogy a saját viselkedésben talált-e vmilyen problémát, pl. féltékenység, hiszti...stb. Valami oka biztosan van, ha gondolkodnia kell a kettõtök kapcsolatán. Írod, hogy van láthatáron egy másik lány, akit nem szeret, akkor miért van? Próbáltátok közösen megbeszélni a dolgaitokat? Kinek mi az, ami tetszik, és mi az, ami nem? Mennyi ideje jártok? Ha fontos lennél neki, akkor nem próbálkozik másnál. Nem kellene hívnod/sms-ezned pár napig, ha hiányzol, jelentkezni fog, ha nem el kellene felejtened.Tudom, hogy ez nem könnyû, de én nem várnám meg azt az sms-t, melyben szakít velem. Sajnálom, hogy csalódás ért!
Miért kezdesz egy olyan pasival akinek van valakije? Nem félsz, hogy veled is ugyanezt fogja csinálni, mint a jelenlegivel? Amúgy meg miért nem írja, hogy hiányzol neki, ha azt tudja mondani, hogy fontos vagy neki?
Érzésem szerint ez tipikus példája annak, amikor egy férfi két vasat tart a tûzben (vagy stílszerûbben fogalmazva: egy vasat tart két tûzben) Azért "fél" lépni, mert a két lány - és járulékos alkatrészeik - több, mint az egy, és egyiket sem akarja elveszíteni (de aligha a belsõ értékeitek miatt). Ez így nagyon kényelmes, hogy neked azt mondja: igazából nem szereti a barátnõjét, fontos vagy neki stb., de "nem akar veszekedni" (magyarul hagyd õt békén, amikor éppen nem kíván meg; ezért nem ír vissza, mert esze ágában sincs komolyan összejönni veled). A barátnõjét meg alkalmasint éppen az ellenkezõjével hülyíti: veled nincs semmi komoly kapcsolata, csak haverok vagytok, õt szereti stb. Sajnos ez így mûködik: a férfiak általában szeretnek háremet gyûjteni maguk köré, a nõk viszont teljes mértékben birtokolni akarják a férfit. Szóval szerintem lépj ki ebbõl a másodhegedûs szerepbõl, mert neked itt gyaníthatóan nem terem babér. Megpróbálni a fiút elhódítani szerintem nem sok értelme van, mivel az általad leírtak alapján valószínûleg eléggé ragaszkodik a barátnõjéhez (ez az "átgondolom a dolgot" egy nagy vaker duma), te meg csak a fent leírtak miatt kellesz neki. Hagyd faképnél (attól legalább sérül egy kicsit az egója), és keress egy kedves, rendes fiút, aki tényleg csak téged fog szeretni (hidd el, akad ilyen is). Üdv! Zsoel (26)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Itt is az a helyzet, hogy biztosat a bizonytalanért. Én folyamat szekálom, hogy mikor tud már dönteni, mert így mindenkinek rossz. Igaza van az utolsó hozzászólónak, hogy nem kéne írnom neki pár napig, véglis tegnap sem írtam és õ rámírt. Csak hiányoltam azt, hogy kedveseket írjon. Én értem, hogy folyamat melózik, megy, stb. csak nekem több kell. :(. Õ azt mondta, még amikor folyamat együtt voltunk, hogy velem akar lenni, még szex nélkül is, mert velem érzi legjobban magát. De akkor mért nem tud lépni? /erre azt mondta, ha nem veszekednék folyton, lehet már tudott volna.../
A kérdező hozzászólása: Zsoel! Az egész egy barátságból indult, és "sajnos" ez lett. Nem csak a szex miatt van velem, ezt biztosan tudom... fõleg, hogy ha veszekszünk, egyikünknek sincs kedve... amúgy 24 órából 10-et min. együtt vagyunk és komolyan mondom, senkivel sem voltunk így meg. Egyikünk sem :S
A kérdező hozzászólása: Jólvan. Köszi! :)
A kérdező hozzászólása: Megmerné mondani, ha ennyi lett volna. Amúgy nemrég hívott és mondta, hogy hiányzom neki, és azért nem tud soxor visszaírni, mert pakolnak, mennek, stb... szóval azért örülök neki, hogy nem csak egy jóbarát már, hanem annál sokkal több :)
Ne dõlj be, mellé duma. Az embernek arra van ideje, amire akarja. Egy SMS bármikor belefér, egy hívás fõleg. Csak lehet, hogy romlik a sansz a másiknál, melegít kicsit Téged is.

Most 15 éves vagyok és 75/A-s melltartót hordok ez átlagos? Vagy még ugy is fognak pár évig nőni akkor az elég lesz majd a fiúknak?

Legjobb válasz: Mindenkinek mások a méretei és mindenki máskor éri el a végleges testi formáját, hogy úgy mondjam :D. Nekem 15 évesen már 75/c-s volt a mellem, s most, 16 évesen is ugyanekkora. Szerintem az átlagos nõi mellméret az olyan 75/B körül mozog.

Mindenkinek mások a méretei és mindenki máskor éri el a végleges testi formáját, hogy úgy mondjam :D. Nekem 15 évesen már 75/c-s volt a mellem, s most, 16 évesen is ugyanekkora. Szerintem az átlagos nõi mellméret az olyan 75/B körül mozog.
ó b.ki ha ez lenne a gondom.... én pont kissebbet akarak :D de amúgy nyugi mert megnõnek 100százalék. a pasiknak meg hidd el, mindegy mekkora
Hát igen a mell 20 éves korig is nõhet.Mégjó én 15 vagyok még megse jött így a melleim is elég kicsik.
Nekem 75/B vagy néha 80/B.És 14 vagyok.
Hát öcsém nem tudom hogy ki volt az a barom állat aki szerint 16 éves korig nõ a mell, de az bizony még 18-20 éves korig bõven nõ... van akinek 17-18 éves koráig A-s aztán emg megnõ... én is 15 vagyok, és sose sajnáld ha kicsi a melled egyik osztálytársamnak konkrétan akkora mint 1-1 emberfej...õ nagyon szexinek hiszi, de hidd el hogy nem az!
én is 15 vagyok, és 75/a-s nekem is. Hát én is remélem hogy valamennyicskét azért még fog nõni, de azért az, hogy "elég a fiúknak" elég érdekesen hangzik. Mindenkinek más tetszik, aki a nagymellû nõkre bukik, az általában csak AZT akarja tõlük..
neparázzál még nõ. 15 évesen én még melltartót sem hordtam, mert 75A-s mellre baromi hülyén nézki, és felesleges is. most 24 vagyok, azóta kicsit megnõttek már.....
Elsõ válaszolónak igaza van: a B kosaras mell az átlagos. A mell kb. addig nõ, amíg be nem áll a menstruációs ciklus. tehát úgy 15-16 éves korig, bár attól is függ, hogy mikor jött meg elõször.
A kérdező hozzászólása: Okés:P köszönöm!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Nöstény vagy hím vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszoakat!
A kérdező hozzászólása: és az utolsó kommentelõnek üzenem hogy lány..mért szereinted mi vagyok??o.o
nekem nem lenne elég:D

Párom 11 éves fia nem akar járni iskolába, ebben az évben még csak egy hónapot járt összesen. Mi lesz ennek a vége?

Az orvos ad neki igazolást így nincsenek igazolatlan órái. Ugye nem fogják megszüntetni a családi pótlékot? Az anyuka neveli.

Legjobb válasz: Azért a helyzetrõl sokat elmond, hogy a legnagyobb gondotok ezzel, hogy elveszítitek a családi pótlékot emiatt...

50 igazolatlan óra után elvész a csp. De osztályozó vizsga, illetve megbukás szempontjából lényegtelen, hogy igazolt-e a hiányzás.
Azért a helyzetrõl sokat elmond, hogy a legnagyobb gondotok ezzel, hogy elveszítitek a családi pótlékot emiatt...
Mi.az hogy ne akar?!?! A gyerek meg nem tudja hogy igy tonkreteezi a nemtanulassal az eletet, viszont a SZULO igenis tudja, hogy ebbol kesobb baj is lehet..!!
50 igazolatlan óra után veszik el a csp-t, viszont, ha túl sokat hiányzik, osztályozó vizsga lesz a vége, ha pedig nem sikerül neki, megbukik. De az is megvan, hogy max hány tárgyból enged az adott iskola osztályozót, tehát, ha túl sokból kellene, automatikus az évismétlés.
Fel kell az orvost is jelenteni, a gyereket meg bentlakásos iskolába iratni.
A gyereket nem ártana mentális betegségekkel foglalkozó szakemberhez vinni. A háziorvossal beszélsz, és kérsz ilyen beutalót.
Évismétlés lesz belõle, hiába igazolja, bizonyos hiányzás fölött évet fog ismételni. Mellesleg minden reggel bekísérném az iskolába, ha kell két marha nagy pofon kíséretében, nehogy már egy 11 éves taknyos mondja meg a szabályokat. Ja és az alap, hogy haverok, tv, sztg, telefon nincs, mert gondolom ezekkel jól el van otthon egész nap.
"Összesen hárman járnak egy osztályba" Lehet, hogy a tanárnak ekkora tömegben fel sem tûnik, ha egy-két tanuló hiányzik...
8-as válaszíró "alegnagyobb gond ezzel hogy elveszítitek a családi pótlékot" A válasz 100%-ban helyes.Szerintem ez aválasz kb.30%-ban helyes! MIVEL ITT A LEGNAGYOBB GOND:BUTA MARAD A GYEREK, ÉS MILYEN JÖVÕJE LESZ?!
És mégis milyen jövõt képzeltek el a gyereknek? Így van, neveljétek rá arra, hogy ki lehet bújni a kötelességek alól, ha épp nincs kedve...
250 tanóra hiányzás után osztályozót kell tennie, , , van egy határ ahonnan azt sem lehet... Ha napi 5-tel számolunk... Az 50 nap az 1, 5 hónap hiányzás...nem nehéz összeszedni!!!!!
15: Mert miért ne akarna járni olyan helyre valaki, ahol szeretik, ahol neki jó? Te miért nem tudsz többet a párod gyerekérõl, hogy miért nem akar járni? Még sose kérdezted meg?:-o Hogyhogy 3-man járnak egy osztályba?:-o
"Ugye nem fogják megszüntetni a családi pótlékot? " Azt szerintem már rég... Vagy folyamatba van. És nevelhetnétek rendesen azt a gywreket.
Gratulálok, neveltek még egy naplopó senkit. Talán amíg nem késõ normális iskolába kéne íratni, mondjuk egy osztállyal lejjebb. Egy 11 évesnek 5 éve minden hétköznap iskolába kéne járni, akkor rontották el amikor elõször megengedték hogy otthon maradjon mert "nincs kedve" menni. Másik iskolába, tiszta lappal kéne kezdenie.
21-es: talán próbáld meg elovasni és értelmezni amit írtam, ha nem megy szótagolva, akkor betûzve.
A kérdező hozzászólása: 1. A gyerek eltérõ tantervû osztályba jár ezért van csak három tanuló az osztályban. 2. Az anyja neveli a gyereket!
Ti agybetegek vagytok vagy mi?
10 igazolatlan után hívni kell a szülõt, 50 után a gyámhatóságot köteles értesíteni az iskola, de jól írtám az elõttem írók is... ha ennyire nem akar menni akkor átvinném másik suliba!
Már ne is haragudjatok, de ha tanár lennék, én se foglalkoznék egy olyan gyerekkel, akinek az anyja fizet az orvosnak azért, hogy "legálisan" lóghasson a gyerek. Most a tanárnak fontos, hogy iskolába járjon a gyerek, vagy az anyjának? Nehogy már egy tanár menjen a gyerek után, amikor be van etetve, hogy szegény gyerek állandóan betegeskedik...!
A kérdező hozzászólása: Ha be is megy az iskolába az órákra nem mindig szokott. Eltérõ tantervû osztályba jár.
A kérdező hozzászólása: Nem az én gyerekem hanem a páromé. Az orvos minden alkalommal mikor igazolást kell írni a gyereknek kap 2000 forintot, akkor minek foglalkozna vele. Amúgy nincs otthon számítógép sem telefon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
És az orvosnak ki adja a pénzt, hogy a gyereknek legyen igazolása? Az anyja? Én a helyetekben minden nap elkísérném az iskolába, ha nem akar felkelni, ha kell akkor pizsamában, kézenfogva vinném el az osztályáig. Akkor aztán igazán ciki lesz neki, és legközelebb majd meggondolja, hogy vagy felkel idõben és összekészül, vagy úgy viszem ahogy van.
Ha így folytatja a gyerek, elõbb vagy utóbb az iskola értesíteni fogja a gyámhivatalt. Azok meg majd szépen vizsgálódni kezdenek, és az hagyján, hogy meg fogják vonni tõletek a csp-t, de a gyámhivatal eléggé "haragszik" az ilyen dolgok miatt és még pénzbüntetésre is számíthattok...
A kérdező hozzászólása: Visz igazolást és amúgy sem egy szuper iskola, a tanárok semmivel sem foglalkoznak.
Iskolát kell váltani, de legalább osztályt, valami nem jó a gyereknek EBBEN az iskolában... azt nem lehet tudni, melyik tanárral vagy gyerekkel van baja? Bántják?
A kérdező hozzászólása: Összesen hárman járnak egy osztályba, nem hiszem, hogy bántanák. Szerintem egyszerûen nem akar menni.
Persze, hogy nem akar, egy büdös kölök. Két pofon reggel azt irány az iskola. Ha nem ment be alapos verés. Másnap majd bemegy.
a tantárgyaknak 2/3-át ott kell lennie. sztem épp határeset, hogy meghúzzák, de 1 év már semmi. jövõre legyen magántanuló, általánosban nekem is volt olyan osztálytársam aki nem szeretett suliba járni, de szépen otthon tanult.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!