Találatok a következő kifejezésre: Fiam lesz. páromnak (42 db)

SZJG! Mi történik Haller-al h Máday lesz Reniék osztályfőnöke? A fiuknak lesz pár beírásuk ez idő alatt? A énekhez (dalocskához) mit fog szólni Máday?

Legjobb válasz: Haller megbetegedik és ezért lesz egy ideig Máday az osztályfõnök :) Arra nem emlékszem, hogy beírást kapnak e ez idõ alatt, de asszem Máday nem veszi túl jó néven azt a dalocskát :))

Haller megbetegedik és ezért lesz egy ideig Máday az osztályfõnök :) Arra nem emlékszem, hogy beírást kapnak e ez idõ alatt, de asszem Máday nem veszi túl jó néven azt a dalocskát :) )
Minden úgy van, amit az elõttem lévõ írt, csak azzal egészítem ki, hogy többen kapnak beírást, sõt a legdurvább az, hogy még Gábor is kap, aki mellesleg nem is balhés...:)
hallernek a veséjével lesz valami

Ha egy zöld katalin papagáj párnak fiókái lesznek, várhatóan milyen színűek lesznek? Csak zöld jöhet szóba?

Arra gondolok hogy milyen párokat kell összetenni az egyes színek "kikeveréséhez"...

Legjobb válasz: Nem biztos, ez a szülõkre meg a nagyszülõkre is vissza vezethet, lehet hogy a zöldbõl egy másik szín fog kijönni.

Nem biztos, ez a szülõkre meg a nagyszülõkre is vissza vezethet, lehet hogy a zöldbõl egy másik szín fog kijönni.
Nem elég a fenotipust látni, ismerni kell a genotipusát is a madárnak. Vagyishogy a két zöld (amúgy többféle zöld van, és külön szabályok vonatkoznak rájuk) madárnak milyenek voltak a szülei. Két hordozó madárból, ha ugyanazt hordozzák, akkor lehet vegyes színû fészekaljad. Itt van egy kis alap a leírás alján: http://www.idre.hu/index.php?option=com_content&view=article..

Normális ha úgy érzem/látom hogy a párom majd csak akkor döbben rá hogy fia lesz/hogy apa lesz majd ha megszületik a baba?

Volt valakinek ilyen tapasztalata? Egyébként már van egy 20 éves lánya el?z? házasságból.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez valahol természetes a férfiaknál,hisz mi már a kezdetektõl érezzük a picurt, egyek vagyunk vele, de õk ezt még nem élik meg.Csak miután kézbe fogták, átölelték a gyermeküket.Akkor tudatosul bennük az, hogy "apa lettem".

Szia! Szerintem ez valahol természetes a férfiaknál, hisz mi már a kezdetektõl érezzük a picurt, egyek vagyunk vele, de õk ezt még nem élik meg.Csak miután kézbe fogták, átölelték a gyermeküket.Akkor tudatosul bennük az, hogy "apa lettem".
Szerintem is ez lehet amit az elõttem lévõ írt. Egyébként nekem császárral született a kislányom, tele voltam gyógyszerekkel. Mikor másnap megmutatták a babámat, csak néztem, és szégyen ide vagy oda, nem éreztem azt hogy anya lettem. Nekem is fel kellett fognom h mi történik. 3 nap kellett ahhoz hogy anya legyek, azóta mint a tigris úgy védem és harcolok érte, az életemnél is jobban szeretem!!!!
Szia! Sajnos az én Párom is ilyen, így nem is érintette meg komolyan, hogy az 5. hónapba lépve meghaltak bennem az iker Gyermekeink. A 2. UH-tól (hetente volt) már láttam rajta változást, de szerinte akkor az "igazi", ha megfoghatja, addig csak "szinte sperma" volt... Sok boldogságot: Anita
Párom 26volt án 18 mikor kiderült h babánk lesz.terhesság alatt keveset lehetett velem, külföldi melo miatt, mikor irrhon volt nem fogdosta a pocakom stb....7 honapos a Fiunk és imádja, naponta elmondja neki h mennyire szereti:) nekem is idö kelett h anyának érezzem magam.3 hét.lehet a fiatalságom miatt.
nálunk ez ugy volt hogy terhes vagyok, nem örülsz? jah dehogy nem de nem látom a focit amióta rugdos és aput is lerugta :D azóta igy megy : hadd fogjam meg , naaa kérlek pihenni szeretnék most ne fogdosd :D ugyhogy azóta teljesen rám van kattanva. de értsd meg ha még nem ugy örül neki, hisz õ sok sok mindent nem érez amit te.
Sziasztok! Mi újság a Babáddal és a Pároddal? Hogy vagytok? Üdv.: Anita


Fiam lesz. A páromnak az Alex név tetszik nagyon, nekem meg a Milo és a Miron név tetszik. Melyik passzol jobban a Horváthoz?

Legjobb válasz: Horváth Alex Miron v. Milo!!Nálunk is dilemma van, mert a férjem Attila, és szeretné ezt adni a kisfiúnknak, de nekem a Noel tetszik!!Így lesz Attila Noel:D 31hetes kismama

Horváth Alex Miron v. Milo!!Nálunk is dilemma van, mert a férjem Attila, és szeretné ezt adni a kisfiúnknak, de nekem a Noel tetszik!!Így lesz Attila Noel:D 31hetes kismama
A Horváth olyan gyakori név, hogy szinte minden passzol hozzá.. Abban gondolkozz, hogy melyik legyen elõl, mert adható több név is...majd eldöntheti felnõttként malyiket használja. Az ALEX kicsit dinamikusabb hangzású, míg a MILO kicsit lomha név minthogy a BÁLINT is eléggé bamba hangzású.. A MIRON semleges aranyos név és felnõttnek is jó, de szerintem mind a három jó. LEgyen egészséges!
Szerintem Horváth Alex ne legyen! Ismerek egy ilyen nevû borzalmas illetõt. Meg egyébként gyakoribb név is, mint a Milo vagy Miron. A Horváth Milo a legjobb (az én véleményem szerint), a Horváth Miron-ban "sok" az a 2 "R" betû, nagyon keménnyé teszi.
Nálam a Horváth Miron jön be. Ez tuti nem hétköznapi :) A két R-tõl pedig igazán férfias :) ))) Az hogy két neve legyen és majd választhat, szerintem úgysem igaz, mert nem hiszem, hogy 15-20év után majd bejelenti a családnak, hogy mától máshogy hívjatok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nekem igazán a Miron név tetszik, szívem szerint azt adnám, de még van egy kis idõ eldönteni.
Nekem a Miron Tettszik
Nekem is a Miron tetszik, de kössetek kompromisszumot, és legyen Alex is és Miron is. =) Még szerencse, hogy ilyenre is van lehetõség.

Pénteken lesz egy fesztivál érdemes lenne ott ismerkednem fiúkkal ha pár napja szakítottam? 18/L

Nem volt egy hosszú komoly kapcsolat, mégis teljesen magam alatt vagyok nagyon hiányzik és a lehetõ leggyorsabban túl akarok rajta lépni, nem akarok rá gondolni. Biztos rengetegen lesznek és lenne rá alkalom de nem tudom jót tenne e szerintetek?

Legjobb válasz: Ismerkedni lehet, de csak óvatosan

Ismerkedni lehet, de csak óvatosan
A kérdező hozzászólása: hogy értve óvatosan?
igen csak ne ess túlzásba
ötlet nincs csak egy tanács vigyázzatok a különleges nevekkel
Nekem ilyen nevû ismerõsem vannak amiket elõtte sose hallottam: Maya, Imelda, Artemisz. Mondjuk ezek pont lány nevek, de ezek is különlegesnek számítanak. Nekem viszont a különleges az inkább ezekben az esetekben furcsa. Most hogy már ismerem õket más nevet nem tudnék elképzelni, de amikor elõször meghallottam inkább röhögtem rajta.
Nálunk pont az volt a szempont, hogy ne legyen különleges neve....csak hátránya lesz belõle , nem elõnye , és ettõl még nem lesz különleges, egyedi valamiben a gyereketek...én úgy vagyok ezzel, ha kitûnik valamiért a többiek közül az olyan dolog legyen amiért valamit le is tett az asztalra, amiben jó vagy egyedi , de az Ö érdeme legyen :) nem bántani, vagy kritizálni akarlak Titeket, a Ti döntésetek, csak gondoltam megosztom veletek a véleményemet.
Ne foglalkozz a sok hulye eloitelettel, nyugodtan valassz kulonleges nevet. En szemelyszerint jobban kedvelem a ritkabb, egyedi neveket, dehat kinek mi?. :) Nekem fiunevek kozul legnagyobb kedvenc az Uzor, ill. tetszett meg a Konrad is.
Amik számomra különlegesek és szívesen nevezném így a gyerekem: Bonifác, Hunor, Nimród, Dusán, Edvin, Levente, Olivér, Pál.
A szülõk exhibicionizmusának a kivetülése a "különleges" név. Csak hátrányba kerül vele a gyerek.
Géza, Béla, Józsi... ezek manapság elég különlegesek :D a "különleges" nevek (vagyis cigány nevek) meg elég elcsépeltek
Nálunk a Boldizsár, SZilárd, Bertalan voltak versenyben. Boldizsár lett végül a fiunk.
Én innen fogok választani. Nálam szempont, hogy csak magyar nevek jöhetnek szóba, ezen az oldalon pedig rengeteg van háromnegyedérõl nem is hallottam még. Ott jelöli, hogy melyik anyakönyveztethetõ, melyik eredeti magyar név és melyik származtatott. A naptárban néztem én is de nemigazán tetszik egyik sem. Ezek elég különlegesek. [link]
Itt az összes anyakönyvezhetõ fiúnév, van benne nagyon sok ritka: [link] Szerintem szánjátok rá az idõt, hogy elolvassátok és kiírjátok, ami külön nektek tetszik, aztán összevetitek a listáitokat.
Zágon?
A naptárral az a baj, hogy egy csomó név nincs is benne.
Konkrét ötletet nem szeretnék mondani, de leírom mi hogy választottunk. Mivel karácsonyhoz nagyon közel születik a fiunk, arra gondoltunk hogy a né vnapja legyen távolabb. Leültünk a férjemmel egy naptárral, és májustól szeptemberig végignéztük, melyek azok a nevek amik mindkettõnknek tetszenek, és a vezetéknévvel is jól hangzanak. Kb. 10 ilyen volt. Ebbõl már viszonylag könnyen kiválasztottuk az igazit :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szépen mindenkinek.. Bajban vagyok ezzekel a nevekkel :S talán apja nevét fogja kapni?!?! Zsolt...?! Nem tudom még..

Fiúk, lányok! Páromnak születésnapja lesz egy hét múlva, viszont nincs pénzem, de van már ötletem, amihez segítséget kérek tőletek?

Szóval van egy olyan ötletem hogy csinálok neki egy díszdobozt, amibe különböző kézzel gyártott kuponokat fogok beletenni, amit bármikor beválthat tőlem, például: 30 perc ingyenes hátmasszázs, bármilyen vacsora elkészítése, 5 óra GTA-zás anélkül hogy piszkálnám és ilyenek. :) Vannak még ötleteitek hogy milyen kuponokat gyártsak neki? Jöhet szexuális tartalmú is, de lehetőleg ne csak az :) (Mind a ketten 25 évesek vagyunk)

Legjobb válasz: "5 óra GTA-zás anélkül hogy piszkálnám és ilyenek" Ez vitt mindent :DDD Miért nem olyan kuponok hogy milyen szex...:P

"5 óra GTA-zás anélkül hogy piszkálnám és ilyenek" Ez vitt mindent :DDD Miért nem olyan kuponok hogy milyen szex...:P
"5 óra GTA-zás anélkül hogy piszkálnám" XDD pff... Õszintén szólva aranyos gondolat, de valahogy még sem az igazi, ha csak úgy hétköznap kérné tõlem, akkor is megtenném neki bármelyiket, hisz szeretem... szóval kéne valami plussz extra.
Nekem van "Addig szophatsz amíg akarsz." "Le is nyelheted." "Csináljuk popsiba." És csak ilyenek és ehhez hasonlók semmi GTA meg masszázs de fõleg nem vacsora. Így aztán megírod a csajod meg akármit húz azzal csak nyertél. :)
3-as szerintem a kérdezõ a lány és szerintem sokkal jobb a masszázs, meg a vacsora is...
4-es: Ne már ez tényleg a lány most komolyan a lány. A lánynak mióta kell ilyen eszeveszett dolgokon gondolkodni lefekszik az ágyra átköti magát valami masnival oszt csõ "Boldog szülinapot drágám." Mit kell ezt túlkombinálni. Ha még bónuszpontot is akar akkor meg hoz sört meg pizzát. Ennyi. (3-as voltam)
1óra szexy ruhában való takarítás 5óra sörözés a haverokkal sms/telefonhívás nélkül
A kérdező hozzászólása: Tök jó fejek vagytok, köszi az eddigi válaszokat! Aranyosak a kommentek is, fõleg a hármasnak az õszínte férfias vallomása majd utána a visszafogott válasza :) Utolsó, neked köszi a jó ötleteket! (igen lány vagyok :P)
Na most mi. Hát istenem melléfogni is tudni kell. :) Van még 1 ötletem 1 éjszaka amikor azt csinál amit akar. Persze 2 élû fegyver mert mi van ha kocsmázni akar és nem mondjuk hihetetlenül perverz dolgokat kérni tõled amit eddig még nem csináltál vele...... :) Mondjuk az is kérdéses hogy vajon melyiknek örülnél jobban..... Na jó azt hiszem ebbe ne menjünk bele. Már az elsõ hozzászólásommal úgyis kibontakoztam. :) (3-as voltam)

Fiúk, lányok! Van más is, akinek az a büntetése, hogy valószínűleg sosem lesz párja és eddig sem kellett senkinek sem?

Én komolyan mondom úgy érzem, ez az én egész életre kiterjed? büntetésem. Mindennél jobban vágyom egy lányra, akivel ?szintén szeretjük egymást, de épp ezért sosem kellettem még egy lánynak sem. Igaz én is hibás vagyok, mivel nem elég, hogy ritka ronda vagyok és még magas sem vagyok, de emellett kicsit antiszociális, gátlásos, félénk, visszahúzódó, csendes srác vagyok, aki csak kevés embernek nyíl meg igazán, kevés ember el?tt tud magát kibontakoztatni. Ami igazán fáj, hogy gyakran látok szerelmes párokat és elszomorodom, mert tudom, hogy engem sosem tudna egy lány sem úgy szeretni, mint mondjuk ezt vagy azt a srácot. Egyszerre örömm és egyszerre fájdalmas nézni, hogy két ember mennyire tudja szeretni egymást és ez mindig ráébreszt, hogy mire is vágyom igazán, de közben meg azt is tudom, hogy nekem ebben sosem lehet részem és valószín?leg az örök magány a büntetésem. Nem vagyok egy szent ember, sok hibám van és sok rossszat is elkövettem már az életemben és ezért is gondolom, hogy így büntet a sors, de még akár el?z? életbeli tetteimért is lehet, hogy most b?nh?döm, már, ha van ilyen.

Legjobb válasz: Most megakarod sajnáltatni magad és reménykedsz a privátokban?

Most megakarod sajnáltatni magad és reménykedsz a privátokban?
Nem szeretek negatív emberekkel lenni. Járni meg végképp. Akkor se, ha a teljes ideálom kûlsõre, él mellé okos is. Ha oesszimista, ragasztja rám a rosszkedvét akkor is. A hozzáállálon változtass.:D 16/L
A lányok a rosszfiúkat szeretik, fõ az optimizmus.
Ez egy õsrégi nõfogó trükk. Sosem értettem miért kell ekkora szinházat elõadni. Reméljük a lehetõ legkevesebb nõ fog neked bedõlni.
Ne nyervogj már.
Ne hisztizz már.
Tudod miért nem járnék veled? Pont leszarnám, hogy mennyire vagy szép, vagy magabiztos, magas, mert mind lényegtelen.Azért, mert ilyen hozzáállással rossz olvasni a kérdésedet. Ne várj senkire! Majd lesz! Persze most nem azt mondom, hogy ha otthon ülsz akkor egyszer csak ott terem egy tökéletes nõ. Hanem menj el bulizni, ismerkedni, minden. A nyitottságon lehet dolgozni, ez esetben meg is éri, egy lány a jutalom. Nekem meg az a bajom, hogy akárkivel összejövök, semmit nem érzek. Kõszívem van és úgy érzem semmi nem fog meg az eddigi pasikban. Vagy 20 ajánlatot kaptam már, de nem tudom kihasználni.
ugyan, ne foglalkozz vele. én is nagyon problémáztam emiatt sokáig, sokat, nagyon sokat. de most már azt mondom, nem érdekel, lesz ami lesz, ha eddig kibírtam eztán is kibírom, ha nem lesz más, de azért remélem, összejön egyszer. én biztos sokkal idõsebb vagyok nálad. F
Ne rinyálj!Én is rendszeresen beszopom, pedig magas vagyok és nem vagyok ronda.Van ez így.Próbálkozni kell, aztán egyszer csak lesz valaki. Nekem sem jön össze soha, mert mindig valami közbejön, hogy ha nõrõl van szó. Fel a fejjel és ne törõdj bele a magányba!
Ne keseregj. Tölds ki a kocsidon, ha nincs vegyél !.... Egyrészt jó vele száguldozni, mert érzed, hogy élsz. Ha nem rontasz sokat :-) 2. miután stapálod a kis drágát, mindent megadsz neki, és azon fog csak az agyad járni mit alakíts át.
mintha én írtam volna néhány éve, de azóta rájöttem hogy túl tökéletes vagyok.az emberek félnek velem kapcsolatba kerülni mert érzi/tudják, hogy más dicsfényében sütkérezni nemtúl kifizetõdõ.( azaz ha kikerülnek onnan akkor kiderül, hogy milyen gagyik a valóságban)
kbez van velem is csak aránylak hol nézek ki csak béna vok a csajokhoz ....
Hasonlóképpen voltam én is, de most hogy már 23 vagyok nem érdekel az egész. Már csak röhögök azon, mennyire szerencsétlen vagyok:) (Hogy tényleg senkinek sem kellettem eddig(beleértve a családomat) úgy másnak sem fogok soha kelleni. hehe) Nyugi nem sokára te is így leszel. Vagy akár változtathatsz is magadon, szerezhetnél egy kis önbizalmat, elmehetnél ismerkedni, stb.
Én is ilyen helyzetben vagyok, és szintén azért, mert alacsony vagyok és ronda. Sajnos a lányokat csak a külsõ érdekli, így eleve reménytelen helyzetbõl indulunk.
Mennyi idõs vagy, hogy ilyen tragikusan látod a dolgokat? Mert talán azt még megérteném, ha 60 fölött mondanád azt, hogy nekem már sosem lesz kapcsolatom, de így???
Egyszer mindenki megtalálja a párját. Csak mindenki máshogy, és más idõben.
Szia! Az élet néha büntetés néha nem :( Tudom mit érzel, én is szoktam párocskákat látni az úton vagy csókolózni az iskola folyosóján :( Irigylésre méltóak az már biztos! De nem biztos hogy neked igy jó de én azzal kelek fel minden reggel és azzal fekszem le hogy holnap hátha :) De sosem jön a nagy Õ Már ugy vagyok vele hogy elég ha csak dumizni tudnék egy jót egy sráccal :(( Sok szerencsét :)

Miért ilyen nehéz a magyar fiúk 80%-ának becsajozni és miért van az, hogy még a legkövérebb lánynak is hamarabb lesz párja Magyarországon, mint egy átlagos, hétköznapi srácnak?

Legjobb válasz: De amúgy minek neked barátnõ? Ha magaddal nem vagy boldog, mellette sem leszel. Ne hazudj magadnak, max hasonlóan negatív csajt fogsz ki. A csajok nem tesznek boldoggá, osztozni lehet a boldogságon, de a másiktól várni a boldogságot önbecsapás. 24F

De amúgy minek neked barátnõ? Ha magaddal nem vagy boldog, mellette sem leszel. Ne hazudj magadnak, max hasonlóan negatív csajt fogsz ki. A csajok nem tesznek boldoggá, osztozni lehet a boldogságon, de a másiktól várni a boldogságot önbecsapás. 24F
ez milyen statisztika? ... nincs már elegetek a nyávogásból?
Cserélnél a legkövérebb lány barátjával?:D Na ugye hogy nem:DDDD
A magyar fiúk 80%-nak kicsit sem nehéz a csajozás. A magyar KISfiúk 80%-nak nehezebb maximum. És azok közül is annak aki csak sírni tud, és nem mer lépni. Szokták mondani aki mer az nyer. Ide tökéletesen alkalmazható ez a mondás. Te is ahelyett, hogy itt sírnál, tennél a cél érdekében valamit és máris barátnõvel az oldaladon feszíthetnél...
De jó, hogy a 20%-hoz tartozom :-P
Azért, mert hála a médiának, a fiatalabb generációknak halvány fingjuk sincs róla, hogy hogy kell bánni a nõkkel.
Ez azért nem igaz. Szerintem azért van sok csaj kapcsolatban, mert a kövér és csúnya lányok rámenõsek, és felszedik az átlagos pasikat. Ez az észrevételem. Én pl. karcsú vagyok, de nem rámenõs. Ezért nincs pasim. Aki meg udvarol, az nem tetszik. míg az átlagos fiúk nagy része várja a sült galambot, nem nyitottak a lányok felé. Vagy ha nyitottak, akkor rondák, alacsonyak vagy bunkók. Sok jó srác van, aki szelíd, kedves, még értelmes is, de nem áll szóba a nõkkel, vagyis bezárja magát. Aztán meg sír, ha a kövér csúnya lányok udvarolnak nekik....de õk nem tesznek semmit! Sokszor volt olyan, hogy nekem nagyon-nagyon bejött volna egy srác, bírtuk is egymást, de nem tudtam, hogy mit akar, én meg nem akartam nyomulni. Egyszer csak láttam, hogy összejött egy nyomulós ronda kövér lánnyal, miközben mindig azon sírt, h hozzá csak a kövérek jönnek, csak õk nézik meg õt... A sültgalamb - várás a jellemzõ. Esetleg mg az, ha egy fiú nagyon magasra teszi a lecet, és hozzá képest bomba nõket szólít le... hát ezt ne kommenteljem...
Aki csak nyavalyog az tényleg nem fog becsajozni
#2!: Mára ott a pálma! Mert még a legkövérebb lánynak is nunija van, nem kukija.
Én is kíváncsi lennék, hogy honnan van ez az adat és mi alapján számolták ki a százalékot. Ha ez megnyugtat, én nem kezdenék soha dagadt csajjal. Látod én is milyen g*ci vagyok és nem csak a lányok?:D
"Másrészt a mai férfiaknak sokszor gõzük sincs, hogy kell bánni egy nõvel." Bocs az általánosításért, nem írtam oda, hogy tisztelet a kivételnek. Azért van egy pár, szerencsére. :)
Hát így van sajnos. A nõk nem nagyon tudják, mi kell a férfinak. De ha meg nekik van valami bajuk, b*nak elmondani. Mi, férfiak meg találjuk ki, mégis mi a nyavalya van velük. Az ismerkedést tekintve meg szégyen, hogy ha tetszik a nõnek valaki, õ nem kezdeményez. Más kultúrákban ez bevett szokás. Az kezdeményez, akinek éppen tetszik valaki, nem várja a nõ sem a sült galambot, sem a férfi.
Ha egy nõnek tetszik valaki és igazán vonzódik hozzá, akkor egyértelmû jeleket fog küldeni. Szerintem ez tekinthetõ kezdeményezésnek. Ha egy férfi nem veszi észre ezeket a jeleket, vagy túl bizonytalan ahhoz, hogy reagáljon rájuk vagy egyáltalán elhiggye, hogy tényleg bejön a csajnak és ezért nem lép, az nem a csaj hibája.
Nem a csajé, hanem más csajoké. Manapság divat azzal szórakozni, hogy kacérkodnak, utána meg beleröhögnek az ember képébe. Ezek után kinek lenne kedve kezdeményezni?
Szerintem te most a tini, plázacicákról meg a nagyszájú, részeg, partilibákról beszélsz. Azok csinálják ezt, láttam már én is. Undorító ez a viselkedés. Az ilyenek én mindig is messzirõl elkerültem, egyszerûen taszítanak. Én az igazi nõkrõl beszéltem (lehet, hogy nem úgy kellett volna fogalmaznom, hogy "csaj" :D). Szerencsére akad még belõlük.
De egyébként meg lehet különböztetni a látszólagos kacérkodást (szívatást) a valódi vonzalmi jelektõl. Errõl beszéltem, hogy sok férfi nem ismeri fel ezeket a jeleket.
Sok férfi nem ismeri fel a vonzalóm jeleit, mert sok nõ nem tudja jól kifejezni a vonzalmát.
Az igazi vonzalmi jelek ösztönösek, tudat alatt adják õket a nõk. Észre sem veszik. Mimikák, mozdulatok. Amikor tudatosan is ad jeleket, az már egy másik szint, akkor már eldöntötte, hogy nem csak tetszik neki a pasi, de akar is tõle valamit. Viszont az ösztönös jelek nagyrészt ugyanazok minden nõnél. Én egyetlen egy pillantásából meg tudom állapítani, hogy tetszem e egy nõnek vagy nem.
Mondod te, de nem muszály elhiggyük.Sokszor van úgy hogy gondolsz egy dolgot de messzirõl sincs úgy.
Természetesen semmit sem muszáj elhinni.
Hunter, az általad említett képességhez szerintem különleges érzék és rengeteg tapasztalat kell. Azt gondolom, nem szégyen elismernünk, hogy sok férfinak nem erõssége a nõk non verbális jeleinek a felismerése.
Különleges érzék nem. Tapasztalat, az igen. Pontosan. Majdnem szó szerint ugyanezt mondtam én is. És persze, hogy nem szégyen. Sokáig én sem értettem a nõkhöz. De felismertem a hiányosságom és nem nyavalyogtam (és eszembe sem jutott, hogy a nõket hibáztassam!), hanem mindent megtettem azért, hogy fejlesszem magam. A szégyen az, ha valaki tudja, hogy nem megy neki valami, de nem tesz semmit a fejlõdés érdekében.
Ez van, nálunk még mindig a pasinak kell teperni jó esetben a csajért. Kivétel ez akkor, ha ultramegaûberatommájer vagy, mert akkor a lotyók rád fognak hajtani bármekkora gyökér is vagy. Olvastam olyat itt, aki ki volt borulva, hogy 'jajj más kultúrában a csajok is oda mennek a fiúkhoz'. Ezt nem nagyon tudom ebben a formában elképzelni, ahogy ez le van írva. Maximum olyanban, hogy arányaiban több lány próbálkozik a srácoknál. De ott sincs minden lúzer nyominak barátja. Leírom dióhéjban, hogy vezetett el az út az elsõ barátnõmhöz, hátha okul belõle valaki. Adott két jóbarát, fiatalok még 19évesek, érettségi után. Egyiküknek sem volt barátnõje, átlagosan frusztrált csávók. Legyen az egyik Pista, a másik Géza. Pista észrevette, hogy van egy kiscsaj, Juliska, aki elég jól néz ki és szünetekben mindig próbál Pistával szemezni. Géza barátjának elmondja Pista ezt a tényt, mire Géza: "Persze, majd pont téged néz vazze, ne álmodj!". Pista ahelyett, hogy meghátrált volna eme 'biztatástól', kinyomozta, hogy Juliskát Juliskának hívják és felvette vele interneten a kapcsolatot. Ott elhívta randizni és néhány alkalom után összejöttek és 2 évig boldog kapcsolatban éltek. Epilógus: Pistának azóta már a sokadik barátnõje van, Gézának azóta is csak egy, az amerikai Kézy. A történetbõl azt akarom kihozni, ha eléggé nyitott szemmel jársz a világban, akkor bármilyen átlagos Pistáról ott álmodozhat a szép Juliska, csak észre kell venni. Ha észrevetted, akkor nem szabad habozni, mert még a végén a helyi vagány legénnyel Lajossal összejönni és újra sokat kell várni a lehetõségre.
Azt hiszem mindkét nemre érvényes ez.A nõk se tudják, hogy kell bánni egy pasival, sok a szürke nõ aki csak annyit tud hogy lepipázza a faszit és kukra tegye a fenekét.Na kösz, erre bárki képes.
De a mai nõknek sincs halvány fogalma mi kell egy férfinek:D
"míg az átlagos fiúk nagy része várja a sült galambot, nem nyitottak a lányok felé. Vagy ha nyitottak, akkor rondák, alacsonyak vagy bunkók." Na u8gye?! Te magad mondtad. De ha egy ilyen srác itt panaszkodni mer, egybõl leugatjátok!
"ugye"
Jók a válaszok és általánosak. Akinek már sikerült az úgy is válaszol. Egy biztos szórakozó helyeken nem lehet senkit felszedni, csak szexre. Aztán attól is függ ki hol lakik, milyen a baráti köre. Magyarul eddig értelmes választ nem kapott. Egyébként függ attól is az ismerkedés, kinek mi van a fejében. Nem gond ha a mosogatólében van némi szövetállomány. Szóval nem tudom merre laksz, de sehol sem lesz könnyû. Ez minden korosztálynál gondolt okoz.
Hahaha! Tudod, aki magát ducinak hívja, az valójában egy kövér disznó, aki magát szépnek tartja, vagy mások által szépnek mondottnak tartja, az ronda mint a bûn, szóval ezek alapján ha te magadat csak egy átlagos srácnak tartod, akkor meg sem kérdezem milyen lehetsz valójában. A hozzáállásod meg olyan mint a balf.asz lúzereké. Így meg viszont sohasem lesz csajod.
A kérdező hozzászólása: # 10/14 Hallod te aztán ritka felszínes, válogatós lány vagy. Azért adhatnál esélyt a csúnya vagy alacsony srácoknak is, meg is érdemled, hogy nincs párod, de alapból nem is vagy szimpatikus, amit írtál azon gondolkozz el és nézz magadba, nem minden a külsõ. Lehet, hogy abbban a kövér lányban több szeretet van, mint benned, ebben az esetben én is inkább azt a lányt választanám. Egyébként nekem van barátnõm, egy nem túl szép, de annál nagyobb szívû lány személyében.
A kérdező hozzászólása: # 14/15 Valóban nem volt könnyû barátnõt szereznem, pedig elhiheted nem vagyok ronda srác, inkább átlagos kategória. Van nem is egy szintén átlagos külsejû haverom és többnyire nekik sincs barátnõjük ellenben csak az én osztályomban van 4 kövér lány, akinek nem is akármilyen pasija van és ez szerintem elmond valamiat a hazai lányokról felszínesség tekintetében, ellenben mi fiúk inkább nézzük a jellemet. Én is azért adtam esélyt annak a lánynak, akivel most összejöttem nem rég, mert láttam, hogy nem olyna, mint a többi lány jellemre, hanem egy igazi kincs. Tud õszintén szeretni, nem a vagyon és a külsõség a legfontosabb neki, mint a többi lánynak. Ritka az ilyen lány manapság. Tényleg vicc, hogy sok haverom egyálalán nem ronda és mégis koptatják le õket még a csúnya, kövér lányok is például. Szóval nem csak a szép lányok felszínsek, hanem úgy az összes lány 90%-ban mondjuk.
5 valaszolo! Ment a pacsi! Szinten meghagyom a duci lanyokat neked kedves kerdezo. Javul az arany :) De ahogy olvasgatom itt, azert megvannak a szintek 1.) Sose lesz csajom? 2.) Miert csak a csunya lanyoknak kellek? 3.) hogyan valtoztassam meg csajom hogy ne bantsam meg? 4.) a kovetkezo kategoria: a [email protected] jo csajom van es nem jarok fel ide sipitozoni. Jah ez nem kerdes volt :)
A 10. válaszoló nem felszínen, te vagy túl DEDÓS ÉS BUTA kérdezõ, nõlj már fel!
A saját párkapcsolatomból kiindulva. A páromnak 1 hónapnál több kapcsolata nem volt.Elõttem 2 éve pedig egyáltalán senki.Elmondása szerint futó kalandjai voltak, és próbálkozott de nem. Nos mi hogyan jöttünk össze? Kisvárdán születtem és 20 évesen elköltöztem Budapestre, itt megismerkedtem egy sráccal a neten, akivel jó baráti kapcsolatunk alakult ki, az õ legjobb barátja a párom.2 éve Horvátországba készült a banda és maradt 2 üres hely, 40 ezerért 1 hét, nem tartottam pénznek érte, így jelentkeztem, elmentem.Csak szimplán jól akartam magam érezni, hisz sosem jártam tengerparton:) itt találkoztam a párommal. Nem kellett sok, 3 nap után fellobbant a láng. Sosem tudhatod, mikor és hol talál rád a szerelem, de ha rágörcsölsz nem is fog sikerülni, persze ez nem azt jelenti, hogy ha tetszik egy lány ne próbálkozz be, csak ne erõltesd:)
nyaffnyaffnyafff jajj átlagos vagyok jajj nem szeret senki, jajj feljövök ide nyavajogni ne máááár...
Lényegében azért, mert a nõk többsége kezdeményezni nem fog, akármennyire tetszedjen az a pasi és a pasi el kell felejtse elözõ égéseit, tanuljon a hibáiból és újra és újra próbálkozzon.Ilyen a mi kis világunk.Társadalmak között van különbség, van ahol tök laza az ismerkedés és lényegtelen hogy ki szedett fel kit, mikor az eredmény a fontos, felfogás, nevelés kérdése az egész.A csajok között is sok butácska van.Mit számit ha a srác helyes de szégyellõs.Mindenki a maga természetével.Az a baj, hogy már az emberek nem keresik az igazi értékeket.Egyes külföldi országokban ez nem is téma, ha a nõnek kell a pasi, akkor szemezik, mosolyog neki, de ugyebár tudjuk hogy egyes nõknek már ez is sok.Nehogymár rizikózzon és ne viszonozza a pasi a mosolyát. Szégyenlõs srác rámenõs csajjal talál, szégyenlõs csaj meg kezdeményezõ pasival.Ennyi, mindenki amilyennek született és kész.
"# 10/14 Hallod te aztán ritka felszínes, válogatós lány vagy. Azért adhatnál esélyt a csúnya vagy alacsony srácoknak is, meg is érdemled, hogy nincs párod, de alapból nem is vagy szimpatikus, amit írtál azon gondolkozz el és nézz magadba, nem minden a külsõ. Lehet, hogy abbban a kövér lányban több szeretet van, mint benned, ebben az esetben én is inkább azt a lányt választanám. Egyébként nekem van barátnõm, egy nem túl szép, de annál nagyobb szívû lány személyében." Oké legyen ez. Te alkudj meg, de én akkor is csak olyannal akarok együtt lenni, akihez vonzódom kívülrõl-belülrõl.
Egyrészt azok a lányok, akiket sokan lekövéreznek, sokszor normálisan fejlett, csinos, 38-40-es, esetleg kicsit teltkarcsúbb 42-es méretû nõk, akik azért igencsak tetszenek egy pár pasinak, ha nem is mindenkinek. Másrészt a mai férfiaknak sokszor gõzük sincs, hogy kell bánni egy nõvel.
Szóval mákod volt, mert volt ott egy csaj akinek bejöttél. Ezt egyszerûbben megfogalmazhattad volna.

Fiúk! Ki érzi úgy, hogy neki már nem lesz párja? Ki adta fel a párkeresést? Mi az oka és hány évesek vagytok?

Legjobb válasz: Majdnem feladtam, de most találtam valakit, akivel talán nem adom fel soha.

Majdnem feladtam, de most találtam valakit, akivel talán nem adom fel soha.
Épp hogy csak 17 lettem, de már feladtam. Olyan eszméletlenül rondának és selejtesnek teremtett meg az isten, hogy elhányom magam, ha a tükörbe nézek. Ez van, nekem ez jutott. A nagy semmi.
A kérdező hozzászólása: Lassan 23 leszek, de még sosem volt barátnõm. Talán, ha lett volna már barátnõm, akkor most jobban bírnám. El tudnám hinni, hogy van olyan lány, aki tud engem is szeretni.
soha nem szabad feladni. Lehet hogy most nincs barátnõd/feleséged/barátod/stb. , de ha majd egyszer találsz valakit, akkor nagyon fogsz neki örülni!
7-es vagyok...jó, bocsi mindenkitõl a nem túl szalonképes megjegyzésekért, na de néha olyan jól esik ilyen szavakkal levezetni a feszültséget, meg natúr káromkodni...bocsi.
Lehet, hogy neked nem jött össze az élet kedves 7-es de azért mások életét nem kell tönkre tenned a gyönyörû beszédeddel.
Én nem adtam fel, bármikor összejöhet valami valakivel, és még azt is mondták sokszor hogy helyes vagyok, jó a testalkatom...de elégge félénk vagyok lányok társaságában, ráadásul gyógyszert szedtem:emiatt felszedtem 25-30 kg-ot.Ez csak még jobban csökkenti az önbizalmam.Nincs elég bajom, az ég még ezzel a társkeresés genyóval is megb.sz.Egyszerûen úgy érzem, megb.szott az ég.
Én feladtam. Egyszerûen nekem ez nem megy, egy csajt sem tudok még leszólítani sem. Évek óta ugyanez a szitu, most màr meguntam, igy feladom. Amugy én nem tartozom az itteni sírós fiúk kategóriájába, nem is vagyok csúnya sem, egyszerûen a fejemben nincs rend, és szerintem már soha nem is lesz. Ehelyett inkább megpróbálok majd 100%osan az almomra koncentrálni, hátha az bejön.
én már feladtam. életem végéig egy kocsihoz vagyok kötve. és bármennyire is megy mindig a szöveg az erkölcsrõl meg a jószívû emberekrõl, valljuk be eleve teher egy ilyen ember hát még kapcsolatként. Balesetben elvesztettem a barátnõmet, én tolókocsiba kerültem. De 22 évesen lett elõször barátnõm majd 24 évesen ami 3 évig tartott végül de ennyi! soha ne add fel. Én is remélem h 1x kijön egy csodaszer amitõl majd fel tudok állni és a farkam is állni fog
35 vagyok. Azt hiszem ideje feladnom.
Nyafi.
nekem vannak olyan hullám völgyeim amikor néha, off...18/F
Gyerekek, nekem is lenne okom elkeseredni, de nem teszem. Ilyen felfogással soha nem is fogtok találni barátnõt. Nehéz, de próbáljatok meg pozitívak lenni, és vidámak. Ti is inkább egy életvidám lánnyal jönnétek össze, mint egy megszomorodottal, nem? Nekem se mennek úgy a dolgok, ahogy szeretném, voltak nálam is hullámvölgyek. Végre megtetszett egy csaj, persze, hogy elutasított. De van ez így. Az élet tele van meglepetésekkel, jókkal is. Tényleg próbáljatok boldogok lenni, hozzatok ki magatokból mindent, és amin csak tudtok, változtassatok, amivel nem vagytok elégedettek. És lehet, hogy egyszer csak a sarkon belebotlasz egy lányba... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!