Találatok a következő kifejezésre: Fiam 11 Több alkalommal észrevettem, (1 db)

Fiam 11 éves. Több alkalommal észrevettem, hogy a nemi szervével foglaltoskodik. Nem túl korai ez?

Nem tartom ?t testileg ehhez elég fejlettnek.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem korai, a szexuális érés már bõven megkezdõdött. Fontos, hogy soha ne szidd le, hogy miért cisnálja ezt, mert csak csorbát szenved a szexuális fejlõdése. Inkább ülj le vele beszélgetni, meséld el neki, hogy mi történik vele, hogy õ is értse, és tisztában legyen vele, hogy ez normális. Tudja, hogy mellette álsz és kérdezhet tõled. Volt itt már sajna olyan 12 évestõl kérdés, hogy miért merev minden reggel a kukija? Szegény nem tudta, miért van. A te fiad ne járjon így, beszélj vele. VAgy adj neki könyvet, vagy a neten nézzetek utána, amelyik az õ személyiségéhez közelebb áll. (13 évesen már a szexen gondolkodnak, sõt sok 12 éves lány már...Sajna, de ez van, hamarabb érünk...)

Egyáltalán nem korai, a szexuális érés már bõven megkezdõdött. Fontos, hogy soha ne szidd le, hogy miért cisnálja ezt, mert csak csorbát szenved a szexuális fejlõdése. Inkább ülj le vele beszélgetni, meséld el neki, hogy mi történik vele, hogy õ is értse, és tisztában legyen vele, hogy ez normális. Tudja, hogy mellette álsz és kérdezhet tõled. Volt itt már sajna olyan 12 évestõl kérdés, hogy miért merev minden reggel a kukija? Szegény nem tudta, miért van. A te fiad ne járjon így, beszélj vele. VAgy adj neki könyvet, vagy a neten nézzetek utána, amelyik az õ személyiségéhez közelebb áll. (13 évesen már a szexen gondolkodnak, sõt sok 12 éves lány már...Sajna, de ez van, hamarabb érünk...)
A kérdező hozzászólása: ok. köszi a válszokat
Ez teljesen normális, ne szólj neki hogy láttad, felejtsd el. Ha még nem volt meg a szexuális felvilágosítás akkor már meg kéne tartani.
Erre akkor lesz testileg elég fejlett a gyerek, amikor kinõ a farka, ez pedig már jó rég megtörtént.
én hat évesen kezdtem masztizni nincs ebben semmi!!! ne aggódj!!
Én már öt éves koromban is maszturbáltam, és sok ismerõsöm is, szerintem semmi baj nincs ezzel.(Persze akkor még nem tudtam, mi az, csak jó érzés volt.) A lényeg, hogy nem szabad rászólni, egyszerûen nem kell tudomást venni róla.
Nem korai, egyálltalán.több helyen olvastam és hallotam is róla sõt még tanultam is, hogy teljesen normális dolog még akár kisebb, óvodás korban is, hogy a gyerekek felfedezik testüket, akát maszturbálnak is.Nem szabad büntudatod kelteni emiatt bennük.
Szia. Én lány vagyok, de örökké bennem él, hogy hogy leszidtak, mikor olyan 5 éves lehettem, is 'piszkáltam' ott, úgy hogy nagymamám és apukám látta. Nem voltam tisztába a dolgokkal, meg hogy ilyet nem szabad - illetve társaságban nem - mert sosem világosítottak fel. Nagyon leszidtak miatta, és ezt sosem fogom elfelejteni. A mai napig belepirulok ha önkielégítek, pont emiatt. Egy a lényeg! Ne szidd le a fiadat, mert lelki sérülést okozhat neki, akár a késõbb szexuális életébe is zavart okozhat. Világosítsd fel, hogy mi ez. Nekem az öcsém kb. ennyi idõs, anyám sosem világosította fel, egyszer kétségbeesetten nekem mutogatta, hogy nézzem mekkora lett, és hogy milyen jó ha 'piszkálja'... Elmagyaráztam neki, hogy miért, és hogy emiatt nem szabad szégyenkeznie. Nem túl korai, már egészen pici korban is csinálják a gyereket, csupán mert jó, de még nincsenek tisztába mit csinálnak. Ezért kell felvilágosítani õket a megfelelõ korban. Remélem nagyjából érthetõen írtam le.
Unokabátyám 5 éves korában beszólt anyukájának mikor hívta az anyja hogy indulnak, hogy mindjárt anya maszturbálok. És télleg maszturbált.
Az igazság az, hogy ebben a korban ez a foglalatosság nem feltétlenül szexuális indíttatású. Mi felnõttek ezt nehezen értjük meg, mert saját élettapasztalatunk alapján, teljesen normálisan ez jut eszünkbe elõször. A szakirodalom szerint ezek a gyermekek szeretetéhesek, gyötrõdnek valamiért. Mindenképpen próbálj minnél több figyelmet szentelni a fiadnak, beszélgetni vele, mert valamit hiányol az életébõl. Semmiképpen nem szabad megszidni azért, amit csinál! Hidd el, ez nem testi fejlettség kérdése, már óvodásoknál is gyakran találkoztam a jelenséggel. Szóval, szerintem fontos megérteni, hogy ez a dolog egy 11 évesnél nem valószínû, hogy a szexrõl szól, és ebben a tudatban próbáld kideríteni, hogy mi a gond. (Sokat segíthet, ha biztosítod róla, hogy Te minden körülmények között nagyon szereted Õt.) Sok sikert!
Eléggé elszomorító volt az a 11 éves kisfiú, aki nem tudta, hogy mitõl van merevedése minden reggel, teljesen kétségbe volt esve.A kislány, aki 12 évesen már le akart feküdni a barátjával, az meg már egynesen túlzás volt.A te fiadnak egyiket sem ajánlom.Legyen a kettõ között, tudja mit csinál, de azt is hogy mit nem szabad.Ha jól számolom olyan 5-es lehet a fiúcska.Nyugi, nálunk az egyik 3os kisfiú még meséli is az iskolában, hogy miként foglalatoskodik a nadrágjában.Még a tanárnak is.Nyugii
Szerintem teljesen normális, hogy ebben a korban érdeklõdik a teste iránt vagy épp vannak vágyai és azokat próbálja kielégíteni. Én már itt olvastam olyat is, hogy valaki 12 évesen a szexre készül. ... Egy szülõ sosem fogja érettnek tartani a gyerekét a szexhez, max. 60 évesen. :) De attól õ tudja, hogy mit érez, mire vágyik. Addig jó, amíg magával foglalatoskodik, nem pedig magára a szexre vágyik már. Gondolj arra, hogy milyen fontos az, hogy egy pasi megismerje a szexet, megtanulja kontrolálni magát, mert ez elengedhetetlen a pérkapcsolatban. Ehhez viszont gyakorolnia kell. Hunyj szemet a dolog fölött, mintha nem is tudnál róla. Te sosem maszturbáltál? A férjed sem? :) Én 6 éves koromtól végeztem önkielégítést. Ebben nincs semmi.
Egyeteértek. Bár "csak" középiskolás lányvagyok, voltak már felvilágositó órák, meg régebben is rengetek könyvet olvastam. és akár hiszed akár nem a kiscsecsemõk is csinálják. szinte minden korosztály piszkálja a nemi szervét. fiúk-lányok egyaránt. nem kell agódni, amit a srác csinál az teljesen normális. amit a leginkább okos döntésnek lehetne mondani egy vagy több könyv. ami értelmesen leirja, hogy mi is történik. vagy az iskolához kéne fordulni, hogy szervezzenek felvilágositást. és ezt sem hiszem hogy a két nemnek külén kéne. mert a lányik vagy fiúk is szeretnék néha tudni, hogy hogyan is mûködik a másik. a beszélgetész (tapasztalatból mondom) nem jó megoldás, ciki neki, és ugy nem nagyon érdekli a gyerekeket.
ha ez megnyugtat, én mûáûr ovodás koromban azt tettem. :-) csak mert jó volt. :-) szeritnem ne szolj rá, ez teljesen normális amit csinál.
Ne aggódj az én fiam 8 éves, és sokszor látom, hogy piszkálja a kukacát. Õ még nem igazán érti, és van, hogy meg is mutatja, hogy "mekkora lett". Nem szoktam rászolni, apja tanácsára-meg amúgy sem tenném. Nem szabad rászolni, vagy "megbüntetni" érte-mert lelki sérülést okozhat, ami nagyobb korára kihat.
Nem korai. Az én fiam 12 lesz, elég jó viszonyban vagyunk, sokmindent elmesél és sokat beszélgetünk, mondjuk a szex témát egy az egyben nem érinti, de célozgat olyan dolgokra, mirõl beszélnek a többiekkel és hát néha meglepõdöm, milyen sokat tudnak... nem feltétlenül értik a dolgok mûködését, ezért mindenképp beszélgetni kell velük. Nem erõltetve, de meg lehet találni az alkalmat... pl egy szép nõ képe az újságban... Sok sikert!
Nem durva az egy kicsit hogy te ezt észrevetted?Biztos kellemetlenül érezhette magát.És egyébként szerintem még késett is a dologgal a kisfiúk hamar elkezdenek foglalkozni a nemi szervükkel.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményetek erről a videórol?

Www. Youtube.com/watch? V=JtDLLd7GOXE&feature=youtu. Be

diablo3,videó,számítógép,informatikus,szórakoztatás

7

Szerintetek most mit csináljak?

Detoxba kerültem 14 évesen, 5 napig kórházban feküdtem, és másfél hétig hiányoztam a suliból. Mindenki kérdezi, hogy hol voltam, miért nem jártam suliba, de nem merem elmondani nekik. Lehet, hogy már így is tudják mert pár lány a buliba már biztos szétkürtölte.. Rosszul érzem magam ez miatt. Mit mondjak az embereknek, hol voltam másfél hétig? Az orvosok pedig nagyon gorombák voltak velem, szidtak, hogy hogy csinálhatok ilyet.. Ez is rosszul esett most depressziós is vagyok kicsit.

20

Minek nézi anyám vissza folyton az előzményeimet, ti szoktátok?

elég idegesítő,hogy folyton nézi a netes előzményeimet én sem szoktam más dolgaiban piszkálni...

21

Mit tegyek, ha anya lecsúnyázott? 16/L

Persze nem szószerint: még XY is szebb nálad, a szépséged párosul a kedvességeddel. A szívem törik össze ilyenkor. Nem is ismertem a nagymamámat akitől állítólag ezeket a ''csodálatos'' géneket örököltem. Az alakom nagyon jó, de az arcom tényleg nem a legszebb.

17

Hogy mondjam el anyának, hogy le szeretnék feküdni a barátommal?

Sziasztok!
17 éves lány vagyok, 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. Anyával már beszélgettünk a fogamzásgátlásról, szexről (kb. 10 éve folyamatosan), de most, hogy le szeretnék feküdni a barátommal...valahogy nem tudom, hogy mondjam el neki :( Nem arról van szó, hogy ne engedné meg...csak egyszerűen cikinek érzem.
Tudnátok adni tanácsokat??

21

Lányok, fiúk - hogy tetszenek ezek a zenék? :-D

http://www.youtube.com/watch?v=jDuDoZPs5-k

Ebből 3 elég régi zene, 2 viszonylag újabb. Nyilvánvaló, hogy a szöveget nem értitek, de magáról a zenéről mi a véleményetek? A videó sem lényeges, tudom, hogy közönségesek.:D

11

Elengednéd a 15 éves lányodat a Balatonra?

A legjobb barátjával (23), a fiú egyik haverjával, és annak barátnőjével. A lánnyal együtt sportolnak, csapattársak. Egy éjszakát maradnának.

12

Mit gondoltok erről? Hogyan kezelnétek a helyzetet?

Ugyanabba a gimnáziumba jelentkeztünk a barátaimmal, és külön kértük, hogy egy osztályba kerüljünk. Most kaptuk meg a felvételis leveleket, és az a helyzet, hogy a társaságból 3 ember az egyik osztályban van, a többi 5 pedig a másik osztályban, köztük a legjobb barátnőm is. Az új osztálytársaimat még nem ismerem, és a baráti körből a két emberrel, akivel oszt.társak vagyunk inkább csak haveri a kapcsolat. Elég rosszul érzem magam, mert nem kerültem egy osztályba a legjobb barátnőmmel, és azért is, mert ő a társaság nagyobbik részével van. Nekik tök jó, együtt lesznek minden órán, én meg mehetek hozzájuk szünetekben. Emiatt nyilván nem szakad meg 8 évnyi barátság, de nagyon rosszul érint, hogy így alakult. Mit kéne tennem? Hogyan fogadjam el?

14

Ti mit szólnátok, ha a 16 éves lányotok egy 23 éves fiúval összejönne?

Én vagyok a lány, elég megbízható vagyok, sosem voltam buliban, soha nem ittam alkoholt, és jól tanulok. A tanulás mellett csak sportolok, és komoly szándékaim vannak a továbbtanulással. Természetesen szűz vagyok, és ezt meg szeretném őrizni egy ideig. Van egy kedves 23 éves fiú, akivel egy ideje már szimpatizálunk egymással. Találkozgatunk, beszélgetünk. természetesen előtte letisztáznám vele a szabályokat, és nem bújnék vele ágyba egy jó ideig az is biztos. Ha ennek ellenére is elfogad, akkor belemennék a kapcsolatba. Nem vagyok naiv lányka, de benne megbízom. Eddig ő az egyetlen fiú, akiben megbízom. Sok vele egyidős, vagy velem egyidős fiú próbálkozott már, de mindet elutasítottam, mert nem bíztam bennük. Nem vagyok sexéhes, sőt, kifejezetten undorodom tőle.

Ti akár szülőként, vagy kívülállóként mit szólnátok ehhez? Megértem, ha nem tetszene nektek, de kérlek normális hangnemben válaszoljatok. Valamint történeteket is meghallgatnék, akik ennyi idősek voltak, mint mi.

32

Ti ütöttétek már meg a gyereketeket?

Szerintem erősen túllihegett kérdés ez a személyiségi mizéria.

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!