Találatok a következő kifejezésre: Fiúnak lehet vagy más (27 db)

Szerintetek ha a nudista strandon két fiú, vagy két lány tehát egy azonos nemű együtt van, akkor milyen érzés lehet, vagy mások miket gondolhatnak? Illetve lehet e ilyet csinálni?

Legjobb válasz: Együtt vannak... egymás mellett? Egymás társaságában? Mert az ilyen rengetegszer elõfordul. Általában a kutya sem gondol róluk mást, mint azt, hogy haverok, __Barátok__, akik együtt lógnak, kikapcsolódnak. Ha különnemûek vannak együtt és nem fogdossák egymást, róluk sem gondolnak mást az emberek. És hogy lehet-e? Nem értem a kérdést. Miért ne lehetne két azonos nemû embernek együtt tartózkodni?

Együtt vannak... egymás mellett? Egymás társaságában? Mert az ilyen rengetegszer elõfordul. Általában a kutya sem gondol róluk mást, mint azt, hogy haverok, __Barátok__, akik együtt lógnak, kikapcsolódnak. Ha különnemûek vannak együtt és nem fogdossák egymást, róluk sem gondolnak mást az emberek. És hogy lehet-e? Nem értem a kérdést. Miért ne lehetne két azonos nemû embernek együtt tartózkodni?
én is voltam már nem egyszer nudi strandon egy haverral, és? Nudizni nem azér nudiznak az emberek h egymást nézegessék hanem mert szabadabban, kötetletlenül érzik magukat ruha nélkül.
Rossz az aki rosszra gondol. Simán csak barátok vagy barátnõk, akik eljöttek élvezni a napot.
Nincs összefüggés! Nincs két egyforma terhesség, nemtõl függetlenül.
Egyáltalán nem mérvadó, hogy más ez, mint az elõzõ. Nekem is mindegyik terhességem más volt, 2 fiam, 2 lányom van a 4 különbözõ várandósságból :)
Nekem az elsõ fiú lett. Semmi panaszom nem volt, csak a végén égett a gyomrom. Most 19 hetes vagyok, minden tünetem jelentkezett: émelygés, fáradtság, orrdugulás, gyomorégés, és már a lábam is görcsöl. Mindenki azt mondta, hogy biztos lány. A 18 hetes uh-n azt mondták, hogy fiú. :) Szóval minden terhesség más.:) Viszont a hasam alakja ugyanúgy "fiús".Jó babázást!

2 fehér patkány 1 fiú és 1 lány fehér patkány kicsinyei milyen színűek lesznek? Fehér színűek lehetnek csak vagy más színűk is lehet?

Válaszokat előre köszönöm.

Legjobb válasz: Ha a szüleik felmenõi voltak más színûek is akkor lehetnek más színûek is. Ha a felmenõik is fehérek voltak akkor semmi esélye hogy más színûek legyenek.

Ha a szüleik felmenõi voltak más színûek is akkor lehetnek más színûek is. Ha a felmenõik is fehérek voltak akkor semmi esélye hogy más színûek legyenek.
Ha mindkettõ albínó, akkor csak és kizárólag albínó kölyök születhet. Az albinizmus episztatikus hatású, minden más mutációt elnyom. Olyan még elõfordulhat, hogy az egyik fehér valójában nem albínó, hanem 2-3 hígító mutációt is hordoz. És ebben az esetben mindenféle szõrszín elõfordulhat, a szülõk genotípusától függõen. Ami történetesen egyáltalán nem állapítható meg a fenotípusból, így lutri az egész.

15 éves fiú vagyok 180 cm magas, és 75 kg. Eléggé nagyok a melleim. Ezen változtatni akarok. Esetleg valami gyúrásmóddal nem lehet eltüntetni? Vagy más ötletek?

Legjobb válasz: Ha van rajtad felesleg, akkor diétával lehet eltüntetni. Ha nincs, lehetsz genetikailag ilyen.

Ha van rajtad felesleg, akkor diétával lehet eltüntetni. Ha nincs, lehetsz genetikailag ilyen.
gyúrásmóddal nem. csak azzal no. Kell mellé étrend, aerob edzés.

Fiú Betta Sziámi Harcoshalat össze lehet tenni gurámikkal, vagy más nőstény Sziámi harcoshalakkal a párzási időszakon kívül is? Vagy csipkedni fogják az uszonyát?

Kezd? akvarista vagyok, több kiállatkereskedésben is érdekl?dtem, ez ügyben, de mind mást mondott.

Legjobb válasz: Sziámit nõstényekkel se, kivéve ha van egy jókora akváriumod, sûrû növényzettel. Akkor lehet többet tartani belõlük, és érdemes is legalább 1 hím 4 nõstényt telepíteni. Törpe gurámikkal gond nélkül társítható.

Sziámit nõstényekkel se, kivéve ha van egy jókora akváriumod, sûrû növényzettel. Akkor lehet többet tartani belõlük, és érdemes is legalább 1 hím 4 nõstényt telepíteni. Törpe gurámikkal gond nélkül társítható.
Nálam lassan már egy éve van 2 betta nõstény egy hímmel összezárva. 50 literes az akvárium, és van benne kettõ növény. Semmi bajuk sincs, max annyi, hogy néha van egykét kisebb seb a hím úszóján, ami kb. 1 nap alatt vissza is nõ.

Fiúnak lehet csivavája vagy más apróbb testű kutyája?

Nem ciki...esetleg nem néznek t?le melegnek?

Legjobb válasz: Szerintem ne azzal foglalkozz hogy ki minek néz, egy kutya nem lehet ciki, nem tárgy az, meg nem is valami ruhadarab. De errõl azért eszembe jut hogy rózsaszín ruhácskákba ne öltöztesd mert az még a nõknél is gáz. (Na meg szegény kutya...) :D

Szerintem ne azzal foglalkozz hogy ki minek néz, egy kutya nem lehet ciki, nem tárgy az, meg nem is valami ruhadarab. De errõl azért eszembe jut hogy rózsaszín ruhácskákba ne öltöztesd mert az még a nõknél is gáz. (Na meg szegény kutya...) :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon jópofa az a másik kutya is...
Én is klee kait szerettem volna, nagyon sajnálom, h nincs ilyen Mo.-n. Sztem nézd meg a shiba inut, hasonlit a kaira. Nekem nem jön be, ha egy pasi ölében kis csivava remeg, de ez egyénfüggõ. Melegnek biztos nem néznek;)
ezaz, nekünk két yorkink van, és a csajok tapadnak a pasimra, mert ugye az egyiket õ viszi.és mindig figyelnem kell le ne maradjak!:-)
sztem ez kifejezetten szexi (lány vagyok)... most komolyan, ha látnék az utcán egy fiút kiskutyával, biztos, hogy megpróbálnék megismerkedni vele.
Miért lenne ciki?Aki azt gondolja hogy ciki ha a pasinak kiskutyája van az hülye. Lehet nyugodtan kiskutyád és ne foglalkozz hogy más mit gondol.
Vegyél pitbullt, az is kicsi kutya, és garantáltan nem fog tõle senki buzinak gondolni. Aki meg igen, arra meg ráereszted. :D
Ha jól tudom, a Növényi Norbertnak is az van. Õ azért elég férfias, nem?
Szerintem sem ciki! Miért lenne, ne törödj azzal mások mit gondolnak...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm még1* a válaszokat eredetileg Klee Kai-t /Törpe Husky/ akartam de olyat Mo.-n nem lehet vásárolni...még...sajnos
Természetesen lehet!És egyáltalán nem nézznének miatta melegnek!Ne aggódj nem ciki!
nekem is van egy baràtom és csivavàja van!!!!!!elképesztö mennyien nézik meg az utcàn(nem rossz szemmel) szerintem nagyon jo ötlet a kérdésedre:akkor ha egy làny egy hatalmas testü kutyàt vesz az leszbi?(mert a nagy kutya fiuknak valo?logikus:neeeeeem nem ciki
Miért ne lehetne. A Vivás pasinak is van. Ja bocs, õ meleg! :D Na jó, csak viccelek. Tényleg lehet. Mondjuk én csivavát nem ajánlanék, nem tudom, az olyan érdekesen nézne ki a parkban sétáltatás közben..de a Westie pl. teljesen rendben van, nagyon aranyos, és kistestû (+ olcsóbb)!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Nem vagyok híve a kutyaruháknak...
Szerintem nem ciki. Sõt a lányoknak általában a kisebb termetû kutyák tetszenek, és ezáltal jobban megy a csajozás is! Melegnek pedig csak akkor néz ki, ha úgy is viselkedik és öltözködik.
Szerintem nem ciki! Ne a mások véleményével fogllalkozz hanem a sajátoddal, és avval hogy te szeretnél e kistermetû kutyát vagy nem!
Verne: A dunai hajós
Az útvesztõ Rémségek cirkusza A ragyogás Éhezõk viadala trilógia Gone- Köddé váltak Holnap határa Metro 2033 Beavatott trilógia 10 kicsi néger Hadak útján Ne a terjedelmük alapján ítéld meg a könyveket!!! :OOOOOO

Szerintetek vajon kevés lehettem vagy más gond lehet? (21 éves fiú)

Tegnap egy közös baráti kör által ismert lánnyal töltöttem az estét. Régebben is néha napján találkoztunk mint jóbarátok, illetve talán több is volt mivel néha erősen utalt rá hogy nagyon szimpatikus vagyok neki, meg volt olyan is hogy elképzelt-e hogy milyen lehet velem a sex. Aztán tegnap este velem töltötte az éjszakát, de nem ugy sikerült minden ahogyan szerettem volna. Õ volt nekem az első, neki volt több fiúja már. Igazából mikor meglátta hogy milyen "mérettel" rendelkezem kb elröhögte magát,(kérdeztem tőle, hogy nagyon kicsi-e azt válaszolta rá hogy normál...) illetve maga a szex is számára semmi volt mivel nem érzett semmit(próbáltuk előlről és hátulrol is), igaz én se nagyon éreztem semmit, így a merevedésem is alább hagyott, nem beszélve a folyamatos számomra sértően ható hogy "mélyebbre dugd mert nem érzem". Eléggé kínos volt számomra ez a helyzet, hogy úgy mond megaláztak. Nem tudom hogy most a méretemmel lehet-e gond ami 15cm hosszú és kb 4cm vastag. Először szüknek éreztem a lányt, mivel alig fért fel egy újam is de utána mintha már teljesen kitagáult volna már, legalább is sex közben nem éreztem én se semmit. Kérném hogy csak normális és értelmes válaszokat adjatok, mert most nagyon tanácstalan vagyok illetve a kevéske önbizalmam is elszállt ami volt eddig.

Legjobb válasz: Egy r.bancal volt dolgod...

Egy r.bancal volt dolgod...
Küldjél neki postán egy pick szalámit és egy diszkrét üzenettel: gazdálkodj okosan.
korotok?
Nem veled volt a gond szerintem. Tényleg átlagos a méreted, de az átlag nem baj. Az átlag a normális. A jelenlegi társadalomban az átlag az ciki, kerülendõ, de ne essél bele ebbe a propagandába. A jelenlegi partnered valószínûleg túl tág volt, vélhetõen nem genetikai okokból fakadóan, hanem nagy valószínûséggel annyian jártak már benne, vagy az elõzõ partnere-szerelme- párkapcsolata "vastagabb" fiúval történt, így az úgynevezett harangozó effektussal szembesültél, azaz túl tág volt a péniszedhez képest. DE! Mivel neked õ volt az elsõ tapasztalatod, ne vonjál le belõle messzemenõ következtetést a saját testedre nézve. Butaság lenne... ilyet ne tegyél. A másik írod, hogy: "Elõször szüknek éreztem a lányt, mivel alig fért fel egy újam is de utána mintha már teljesen kitagáult volna már, legalább is sex közben nem éreztem én se semmit." Elõször azért lehetett szûk, mivel még nem jött izgalmi állapotba, ekkor azonban amikor már izgalmi állapotba jött, hirtelen kitágult. Azaz izgalmi állapotba tudtad hozni, szóval nincs baj veled (alapból is kiszemelt, szóval nem vagy "defektes"), csak talán õ jobban tágult mint kellett volna. "én se nagyon éreztem semmit, így a merevedésem is alább hagyott, nem beszélve a folyamatos számomra sértõen ható hogy "mélyebbre dugd mert nem érzem"." Nah igen.... mint mondtad õ volt az elsõ partnered. Nos elsõre nem tud szinte senki sem megdugni egy lányt annyira, hogy az legyen élete eddigi legjobb élménye (vagy legalábbis kicsi a valószínûsége). Feltételezhetõen nem sejtette elõre, hogy te még szûz vagy. Így õ az elõzõ fiú(k)ról tudott véleményt általánosítani. Persze közben beszélt, és motivált, ami nem éppen volt szerencsés kimenetelû. Az elsõ alkalomkor nagy a nyomás, a bizonyítási vágy, hogy te FÉRFI vagy, te nagy KANI vagy, és te minden NÕT megkapsz, és félkézzel kielégítesz, de ez nem így van. Az emberek az elsõ alkalomkor esetlenek, tudod mint a járásnál, elesnek, megbotlanak, imbolyognak, senki nem lesz egybõl sprinter..... ugyanígy a szexnél is tapasztalat kell, és idõvel, megfelelõ számú gyakorlásnál lehet majd a nagybetûs CSÕDÖR az ifjú titán. Szóval itt még lehetséges, hogy a méreted is megfelelõ lett volna, de a szorongás, a folyamatos beszéd miatti bizonyítási vágy (késztetés), zavar miatti merevedés csökkenés, a szerszám használati ismeretlenség okozta a fõ problémát. Én biztos vagyok benne, hogy ha újra csináljátok majd mondjuk 6 év múlva, akkor úgy meg*****, hogy sírva fakad. Addig is gyakorlat kell, és az önbizalmadat ne hagyd, hogy ez az esett befolyásolja. Ne szorongj, persze tudom én könnyû ezt mondani. "mélyebbre dugd mert nem érzem" Erre még annyit reagálnék, hogy nem mélyebbre kell dugni, (ez nem egy mélytengeri szonár) a hüvely elsõ 5-10 centiméterénél vannak gazdagabban ideg végzõdések. Ezután nem igazán vannak. Így nyugodj meg, kitudod elégíteni ha megfelelõ technikát alkalmazol ( ugye nem csak péniszed van, hanem nyelved, meg ujjad is), csak ahhoz tapasztalat kell, még ha nem is ezzel a leányzóval szerzed meg.
"Szerintem már átmentek rajta vagy 20-an." Vagy talán az elõzõ kapcsolatában a pasinak nagyobb volt, mint a kérdezõnek? :) Pláne ha hosszabb kapcsolatban volt vele, akkor amiatt lehet tágabb, nem azért, mert átmentek rajta egy csomóan...
A kérdező hozzászólása: Nem kamu sajnos a kérdés, nagyon tönkre tette azt a kevés önbizalmamat is ami volt. Mert egyébként alapállapotban valóban nem tul nagy a szerszám kb 9cm, igaz merev állapotban sem mondanám túl nagynak szerintem ezért is mértem le egyszer vonalzóval hogy megtudjam mennyi is az annyi...
#8-as: Mi utal rá hogy kamu?
kamu kérdés :)
én szerintem meg csak simán beletrafáltál ebbe a nõbe. rosszkor voltál rossz helyen....rossz embernek dugtad be...szerintem.
Szerintem már átmentek rajta vagy 20-an. Az meg hogy kinevette hoyg neked 15cm-es vagy arra nem is írok semmit... (14 cm az átlag kb.)
A kérdező hozzászólása: A lány 20 éves volt, eléggé magasak vagyunk mindketten kb 190cm-er.
ja :D:D:D na, de a csaj hány éves volt?
#1-es: "Szerintetek vajon kevés lehettem vagy más gond lehet? (21 éves fiú)"
nem hiszem el hogy van ilyen cefet ribizli a világon.Ha tapasztaltabb miért nem segít ?

Van egy osztálytársam. Természetesen fiú. Év eleje óta jó viszonyban vagyunk/tényleg haver barátság/. Lehet, hogy mást is érzek iránta, mint szimpla barátság. Megmondjam neki?

Hetedikesek vagyunk.

Legjobb válasz: Kölcsönös szimpátia esetén mond meg. A fiukat(szerintem) igen nem zavarja, ha egy lány kezdeményez, sõt még örülnek is neki.

Kölcsönös szimpátia esetén mond meg. A fiukat(szerintem) igen nem zavarja, ha egy lány kezdeményez, sõt még örülnek is neki.
én nem mondanám meg neki, a helyedben, mert ha negatív választ kapsz, utána ugyanúgy mindennap találkoztok stb. stb.. inkább utalgatnék rá..
vagy mondd el, és még az is lehet hogy összejöttök. de azért csak óvatosan, mert ha netán õ nem úgy érez irántad mint te iránta, megromolhat a viszonyotok, és lehet a barátságotokra is hatni fog.

Volt egy fiu akinek tetszettem és ö is nekem de vágdostam a kezem és ö ezért azt mondta h nem lehet köztünk semmi. Ez volt a valódi ok vagy más? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én se hiszem, h összejönnék olyan lánnyal, aki vagdossa magát, mert annál tuti nem stimmel vmi.

Én se hiszem, h összejönnék olyan lánnyal, aki vagdossa magát, mert annál tuti nem stimmel vmi.
Én kb mérget vennék arra hogy ez az igazi ok. Ugyanazon a véleményen vagyok mint az elõzõ válaszoló. Én sem jönnék össze egy csajjal aki ilyet csinál. :) Nem arra utal hogy ép elméjû, talpra esett, érett személyrõl lenne szó. És nem bántásból :)
emós p*csa vagy nincs ezen mit szépíteni. Menjél pszichológushoz, szedj antidepresszánsokat, és lépj ki végre az igazi Világba!
A kérdező hozzászólása: cöh...-.-*
Szerintem is a vagdosás volt a valódi oka, de hát majd kinövöd.
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!