Találatok a következő kifejezésre: Fiúnak lehet vagy (670 db)

A 28. hét óta nem tudják pontosan megmondani biztosra h fiú lesz vagy lány! Lányra tippelnek mert nem látszik semmi a lába között. A16. heti uh-on, 2 D dimenzióson 99%ban fiút mondtak, és a 20. heti uh képen is úgy néz ki h fiú. Mi lehet a gond?

nem telt már el sok id? ahhoz h látniuk kellene ott valamit?

Legjobb válasz: most aki csinálta a 16. heti uh-t amin 99% ban fiút látott megnézi még egyszer a babát. de már komolyan félek h mit fog mondani meg tud e nyugtatni vagy sem. már ezzel álmodom egész nap ezen jár az egyam. 16. hetes kora óta Balázsnak szólitjuk, és most ... nem akarok önzõ lenni az egészség a legfontosabb, és imádkozom minden nap hogy minden rendben legyen és ne legyen semmi gond a kisbabánkkal és persze velem se a szülés során. csak most ez h nem látják keserit el nagyon. persze ha lány akkor is a miénk és szeretni fogjuk, csak már mindeketten anyira beleéltük magunkat és annyira fiút szerettünk volna.

A kérdező hozzászólása: most aki csinálta a 16. heti uh-t amin 99% ban fiút látott megnézi még egyszer a babát. de már komolyan félek h mit fog mondani meg tud e nyugtatni vagy sem. már ezzel álmodom egész nap ezen jár az egyam. 16. hetes kora óta Balázsnak szólitjuk, és most ... nem akarok önzõ lenni az egészség a legfontosabb, és imádkozom minden nap hogy minden rendben legyen és ne legyen semmi gond a kisbabánkkal és persze velem se a szülés során. csak most ez h nem látják keserit el nagyon. persze ha lány akkor is a miénk és szeretni fogjuk, csak már mindeketten anyira beleéltük magunkat és annyira fiút szerettünk volna.
Elvileg gyakorlott ultrahangos jól felismeri hogy a baba kisfiú vagy kislány-e leghamarabb a 16-18 héten. De ha a vizsgálat rövid idejû, a baba úgy fekszik hogy nem mutatja akkor nem látható. Sok esetben a köldökzsínór is tréfát ûzhet. Egy 4D-s UH-n biztosan meg tudják mondani a kicsi nemét, emellett nagyon tüzetesen is meg tudják nézni és olyan szépek is.
Nálunk ugyanez a helyzet, csak nekünk a 19.heti UH-n mondták, hogy kisfiú. Azóta rejtõzködik. :(
Szia!16 hetes ultrahangon fiút mondtak, utána a baba farfekvéses lett, ezért késõbb nem lehetett megmondani a baba nemét, majd 31 hetesen lányt mondtak, és a 34 héten e párommal elmentünk 4D-re és ott 100%-ra fiút mondtak, de a dokim sem tudja:) .Szóval szégyenlõs a babám. 36 hetes kismami
Egyébként ez olyan fura, hogy a baba belszerveit tüzetesen át tudják vizsgálni (elvileg), azt meg, hogy mi van a lábacskák között, nem látják. :(
A kérdező hozzászólása: olyan gyorsan lerendezeik ezeket a vizsgálatokat hogy hihetetlen, persze biztos van rutinjuk, de azért egy kismamának jól esne sokszor ha meg tudnák nyugtatni. megfogadtam hogy ha legközelebb babát várok lesz fogadott orvosom a kórházban, és megkérem arra hogy csak akkor mondja meg mit lát ha 100%biztos benne. itt vagyunk a végén és most ezen kell aggódnom h fiú lesz vagy lány. berendezkedtünk fiúsra, minden fiús, és egy ideje nem látszik! tök beleéltük magunkat! nagyon haragszom rájuk!
Megint a 2. vagyok. Pont így vagyunk ezzel mi is. És az a legrossszabb, hogy egyre bizonytalanabbak vagyunk minden ultrahang után. Olyan rossz azt hallani a dokitól, hogy "sajnálom, talán majd legközelebb megmutatja" Nekünk Sanyika lenne, de én már megint csak Babucinak hívom pár hete, mint az elején. Mi csak bézs színben mertünk (pont ezért) babaszobát rendezni. (az szerintem kisfiúnak, kislánynak is jó) A ruhácskák is csak fehérek.
Nekem 5 ultrahangból (ebbõl 3-szor 4D) csak egyszer tudtak tippelni kislányra, a többin mindig úgy feküdt, hogy nehogy megtudjunk bármit. Baba még bent nem maradt :) úgyis kiderül :) Ne izgulj, ha sok a fiús cuccotok, és kislány lesz, úgyis hamar ki fogja nõni õket :) Meg inkább egy kislány legyen világoskékben, mint egy kisfiú rózsaszínben :) üdv, 34 h.
A kérdező hozzászólása: hát persze mostmár lesz ahogy lesz, csak nagyon beleéltük magunkat a dologba amit lehet hogy nem kellett volna, most nem lennék sik ideg miatta. többet nem hiszek a dokiknak sem az biztos. az a biztos amikor már ott tartom a kezemben és látom h ksifiú lett v kislány.

Honnan lehet megállapítani a Hieroglifás ékszerteknősnél, hogy fiú-e vagy lány?

Legjobb válasz: Szerintem úgy mint a többinél és a többinél úgy tudom hogy a farok hosszúságán látni hogy fiú vagy lány mert a fiú tekinek hosszabb a farka,de kiskorában sejtelmem sincs hogy hogy lehet megnézni. Ez a farok hosszúság ez kb 13cm tõl lehet látni a különbséget

Szerintem úgy mint a többinél és a többinél úgy tudom hogy a farok hosszúságán látni hogy fiú vagy lány mert a fiú tekinek hosszabb a farka, de kiskorában sejtelmem sincs hogy hogy lehet megnézni. Ez a farok hosszúság ez kb 13cm tõl lehet látni a különbséget
a fiúnak hosszabbak a körmei és kisebb marad mint a csaj.
Ugyanúgy, mint a többi teknõsnél. Tegyél fel egy képet.

Ha egy embernek nemtudod a nemét akkor azt hogy kérdezed meg hogy "Õ fiú vagy lány? " angolul? (she-t meg he-t nem lehet mondani mert nem tudod h fiú-e vagy lány)

Legjobb válasz: Alternatíva lehet az "Is that a boy/girl?" , vagy meg lehet kerülni az egészet azzal, hogy "Who is that?", hátha érkezik valami támpont.

Alternatíva lehet az "Is that a boy/girl?" , vagy meg lehet kerülni az egészet azzal, hogy "Who is that?", hátha érkezik valami támpont.
What's the gender of that man? (..of your child, stb.) De olyat is hallottam is már, hogy Is he a he or a she?
Jó a cikk, és tényleg így van! Érdekességként: ha oktatásmódszertannal kapcsolatosan olvasol angolul, akkor általában teacher=she, student=he. Vajon miért? :-)))
hát én úgy oldanám meg, hogy: ha látom az utcán és nem tudom a nevét: "Is that a boy or a girl?" ha említ valaki egy embert egy uniszex néven: "Is Chris a boy or a girl?"


Van olyan diagnosztikai módszer amivel ki lehet szűrni a hogy a magzat fiú-e vagy lány? (az első 3 hónapban, abortusz időben)

Ez eléggé közel áll a fogamzásgátlás témához. Még elég fiatal vagyok ehhez, de már tudom hogy csakis lányt akarok, már kb elképzeltem a jövőmet, rögeszmésen lányt akarok! Õ lesz apuci kicsi lánya <3 Szerintetek a nők hányad része menne ebbe bele, hogy ha fiú akkor elvetetés van és próbálkozunk újra? És egyáltalán létezik ilyen? F

Legjobb válasz: 100%-os módszer csak a köldökzsinórvérbõl vett minta adhat, ugyanis abban benne van már az elsõ hónap után. Kromoszóma vizsgálattal megállapítható, de nem veszélytelen, okozhatja a magzat elhalását, vagy fejlõdési rendellenességét is. Ami egy elég hatékony módszer, de nem biztos, az az hogy az x kromoszómát hordozó spermiumok lassabbak de sokkal tovább maradnak életben, plusz sokkal jobban szeretik a lúgos környezetet. Szóval ha kislányt akartok, akkor ovuláció elõtt 2 nappal legyetek együtt, és ovuláció után 2 nappal, de alatta semmi képpen sem. Vannak viszont olyan nõk, akiknek a petesejtjei alapból elutasítják egyik vagy másik kromoszómás spermiumot, így csak egy féle utódot képesek nemzeni. Ez a része még nem felfedezett teljesen, és nem is bizonyított. De tény hogy sok minden befolyásolja hogy az adott utód milyen nemû lesz. Megfigyelések szerint például ha egy adott környezetben megélhetési problémák vannak, akkor sokkal nagyobb eséllyel lesz lány az utód, míg ha bõvelkednek minden jóban (fõleg friss gyümölcsök, zöldségek, vitaminban gazdag ételek) akkor fiú lesz a gyermek. Ha minden áron kislányt szeretnél, és mégis kisfiú sikerül be, majd ezt megállapíttatod egy kromoszóma vizsgálattal, és utána elveteted, akkor gondolkodj el azon is, hogy elég gyakran meddõség lesz az abortusz vége. A lelki megpróbáltatásoktól nem is beszélve. Hiszen lehet a férjed/párod örülne egy kisfiúnak is, és ha te mégis megölöd, csak mert te lányt szeretnél, ezzel akár el is veszítheted õt... Gondolkodj egy kicsit rajta, mielõtt elhamarkodottan döntenél.

100%-os módszer csak a köldökzsinórvérbõl vett minta adhat, ugyanis abban benne van már az elsõ hónap után. Kromoszóma vizsgálattal megállapítható, de nem veszélytelen, okozhatja a magzat elhalását, vagy fejlõdési rendellenességét is. Ami egy elég hatékony módszer, de nem biztos, az az hogy az x kromoszómát hordozó spermiumok lassabbak de sokkal tovább maradnak életben, plusz sokkal jobban szeretik a lúgos környezetet. Szóval ha kislányt akartok, akkor ovuláció elõtt 2 nappal legyetek együtt, és ovuláció után 2 nappal, de alatta semmi képpen sem. Vannak viszont olyan nõk, akiknek a petesejtjei alapból elutasítják egyik vagy másik kromoszómás spermiumot, így csak egy féle utódot képesek nemzeni. Ez a része még nem felfedezett teljesen, és nem is bizonyított. De tény hogy sok minden befolyásolja hogy az adott utód milyen nemû lesz. Megfigyelések szerint például ha egy adott környezetben megélhetési problémák vannak, akkor sokkal nagyobb eséllyel lesz lány az utód, míg ha bõvelkednek minden jóban (fõleg friss gyümölcsök, zöldségek, vitaminban gazdag ételek) akkor fiú lesz a gyermek. Ha minden áron kislányt szeretnél, és mégis kisfiú sikerül be, majd ezt megállapíttatod egy kromoszóma vizsgálattal, és utána elveteted, akkor gondolkodj el azon is, hogy elég gyakran meddõség lesz az abortusz vége. A lelki megpróbáltatásoktól nem is beszélve. Hiszen lehet a férjed/párod örülne egy kisfiúnak is, és ha te mégis megölöd, csak mert te lányt szeretnél, ezzel akár el is veszítheted õt... Gondolkodj egy kicsit rajta, mielõtt elhamarkodottan döntenél.
Elméletileg kivitelezhetõ, de gyakorlatilag csak olyan esetekben csinálják meg, ahol az egyik szülõnek olyan betegsége van, ami csak egy bizonyos nemi ágon öröklõdik. Egyéb esetekben nem, ugyanis etikai problémákat vet fel. Plusz: nem hiszem, hogy találnál ilyen nõt... A fogamzás idõpontjával való játszadozás segíthet ebben... tudományos tény, hogy ha peteérét megelõzõen pár órán belül van szex, akkor nagyobb arányban születnek fiúk, ha 4-5 nappal elõtte, akkor nagyobb arányban lányok. Ugyanis a "fiúk" gyorsabbak, a "lányok" hosszabb ideig élnek. De ez is csak arányaiban igaz, tehát nem egyértelmû a képlet. Illetve már azt is kimutatták, hogy a fogamzás elõtti 2-3 hónapban fogyasztott ételek befolyásolhatják a gyermek nemét. http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=1003 Valamint befolyásolhatja a nõ hüvelyének kémhatása: http://www.femina.hu/gyerek/igy_valaszthatod_meg_leendo_gyer..
Én azonnal dobnálak, ha te nem a közös gyerekünket várnád, hanem csak apuci kicsi lánya érdekel, apuci kicsi fiát meg elhajítanád! Szerintem a nõk sehányad része. Maradj inkább egyedül!
Jesszusom, te beteg vagy...
Az emberi önzés nem ismer határokat. Vagy infantilis vagy, vagy pszichiátriai eset vagy pedig aberrált. Komolyan azt gondolod, hogy találsz olyan nõt, aki adott esetben sorra gyilkoltatja meg egészséges fiú magzatait, csak hogy végül megszülje apuci kicsi lányát? Õszintén remélem, hogy nem. Nagyon-nagyon remélem. Hol élsz te? Kínában? Vagy Spártán? Az eszem megáll.
Szerintem igen, bizonyára létezik nõben is egy ilyen beteg állat, mint amilyen te vagy... De a gyerekvállalás nem így mûködik, hogy eltervezel valamit, és ha az nem úgy lesz, egybõl "gyilkosság". Ha nem fog jól tanulni apuci kicsi lánya, akkor õt is megölöd 8 évesen és nekiálltok egy újabb babaprojektnek? Õszintén remélem, meddõ vagy, és soha az életben nem sikerül nemhogy kislányt, de kisfiút sem nemzened! Senki nem érdemel ekkora büntetést, hogy te legyél az apja.
szerencse, hogy apád nem így állt hozzá. kínában meg a 9. hónapban is csinálnak abortuszt szóval ne az legyen nekünk a mérce...
A kérdező hozzászólása: Amúgy igazatok van, önzõség... 3 gyerekbõl csak lesz egy lány is legalább, meg ezeket a külsõ tényezõket figyelembe veszem majd hogy nagyobb eséllyel szülessen lány. És igen elég fiatal vagyok ehhez a kérdéshez, de jó tudni hogy azért vannak ilyen módszerek is. A köldökzsinórosról hallottam már, meg azt is hogy veszélyes kicsit, szal az sztornó akkor.
Nõjél még egy kicsit, öcsém. Akkor majd megjön talán az eszed, és rájössz, hogy a gyerekvállalás nem plázakérdés: bemegyek a boltba, és a 38-as sötétkék Denimet megveszem, de ha csak 38-as fekete lewis van, akkor nem kell... Szerintem az elsõ randid kezd ezzel rögtön, és meglátod, mennyi lány megy bele. Köttesd el inkább a spermavezetéked, és fogadj örökbe egy kislányt!!
A kérdező hozzászólása: aszem a kínaiak variáltak ezzel, és most sok a férfi ott, de nem tom a részleteket.
A kérdező hozzászólása: tom nem normális, de túlságosan is lányt akarok! külsõ szemlélõként ez brutálisnak tûnhet
A kérdező hozzászólása: jah hát megúsztam :D Kínába már akkor is? nah az már brutális egy kicsit. Jó addig amíg egy sejthalmazról beszélünk nem baj, de egy fejlett magzat már más

Most jövünk az ultrahangról és ott azt mondta a doki elég egyértelmű, hogy fiú . Most vagyok 17. hetes és 2 napos! Az, hogy fiú lesz 100% vagy az is lehet nem látta jó még ilyen fiatalon?

Legjobb válasz: Elméletileg jóllátta már, de nem szabad 100%-ra venni semmit sem , mert nehogy csalódj, de ha ennyire biztos a doki gondolom tudja mit látott. szerintem a következõ uh-n is kérdezzrá, hogy még akkor is mondják mit látnak..és akkor már tuti lehet.

Elméletileg jóllátta már, de nem szabad 100%-ra venni semmit sem , mert nehogy csalódj, de ha ennyire biztos a doki gondolom tudja mit látott. szerintem a következõ uh-n is kérdezzrá, hogy még akkor is mondják mit látnak..és akkor már tuti lehet.
A 4D-s ultrahang elég pontos szokott lenni, de tényleg érdemes a 90-99%-nál megmaradni, amíg meg nem látta a baba a napvilágot. Nekem egyébként a 13. héten, normál ultrahangon mondta a doki, hogy látszik az a kis bizonyos, és lám, 4 és fél éves a fiam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Mi annyira kislányra készültünk ! Megdöbbentünk amikor a doki mondta , fiú. Persze az a lényeg , egészséges legyen !!!! Folyamatosan kislányra gondoltunk és kislánnyal is álmodtam . Akik jósoltak nekem , kislány jött ki !
szia...a régi joslatok szerint aki lánnyal álmodik annak fia lesz.és igy forditva
Nekem anno lányt mondtak végig, és megszületett Ádám. Most 36 hetes terhes vagyok, a nõgyógyászom azt mondta fiú (19 hetesen), 4d-s uh. is azt mondták (26 hetesen) de nem merem 100%-ra venni. Amúgy lányt jósoltak és ingáztak nekem is.Majd ha kibújik meglátjuk. A lényeg hogy egészséges legyen!!:)
A kérdező hozzászólása: Hát igen , ennyit a jóslatokról :) Tényleg az a lényeg egészséges legyen ! Hisz nálunk a családban volt Dawn kóros és emiatt el is mentem integrált tesztre , aminek az eredménye még nem jött meg , de az ultrahangon minden szuper volt !!!!
Szia! Én írtam, hogy a 13.héten már látták a kisfiamat. Terhességem elõtt kislányt szerettem volna és nagyon jó volt a 8 hónap, hogy rá tudtam hangolódni arra, hogy kisfiú lesz (elõtte el sem tudtam képzelni). Ma már vissza nem cserélném semmi pénzért. Legyen sok örömötök benne!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ !!!

Világos Labrador kislány mellé szeretnénk egy feketét is! De lányt vagy fiút? Ez a kérdésem. Nem szeretnénk "házasítani" őket, de attól még lehet, hogy fiút kellene. Vagy mégsem?

Legjobb válasz: 2 szuka nagyobb eséllyel jön ki rosszul, mint egy szuka meg egy kan, de sztem ez jórészt nevelés kérdése, az én szukáim sose verekednek. Pláne a labrador nem egy gyilkológép. Én szuka-párti vagyok, kedvesebbek, könnyebben kezelhetõek, de pl. az ivartalanításuk jóval nagyobb rizikó és többe is kerül.

2 szuka nagyobb eséllyel jön ki rosszul, mint egy szuka meg egy kan, de sztem ez jórészt nevelés kérdése, az én szukáim sose verekednek. Pláne a labrador nem egy gyilkológép. Én szuka-párti vagyok, kedvesebbek, könnyebben kezelhetõek, de pl. az ivartalanításuk jóval nagyobb rizikó és többe is kerül.
A kérdező hozzászólása: Köszi! De gyerünk, többiek is! :) Kell az infó, mert nincs tapasztalatunk.
Ha van köztük pl. egy- két év korkülönbség, akkor gond nélkül kell mennie. Persze neked kell továbbra is a fõnöknek lenni és nem elhanyagolni az elsõ kutyát, mert amiatt szoktak a legtöbb konfliktusok lenni, ha hozol egy új kutyát vagy szülsz egy gyereket. Mielõtt hazahozod az újoncot, elõtte 2-3 héttel csökkentsd le a foglalkozásokat a régivel. Ha hazahozod utána együtt játszatok, fésüld, sétáljatok, hogy erõsítsd a kapcsolatot köztük :)
Ha mind a kettõ ivartalanítva lesz (és gondolom nem akarsz utánuk évente adót fizetni szóval megéri) akkor teljesen mindegy.
Lényegtelen. A jellemet nézd, akármilyen nemût is választasz. Hát én már láttam nem egy olyat, hogy domináns szuka és domináns kan ugyanolyan durván tépték egymást, mint két domináns kan. Nálam pedig három szuka van, boldogságban, békességben. :) És simán elvannak még több szukával (van, hogy csatlakoznak még be). A kutya személyisége sokkal meghatározóbb. Vagy két megadó kutyád, vagy egy domináns és egy megadó kutyád legyen, és akkor lesz majd kevés energia-befektetés az összeszoktatás.
szerintem ivartalanicsd az egyiket és vegyél kant!

Csaj vagyok és szinte minden fiú kihasznál és dob. A baj velem lehet? Vagy esetleg nincs olyan fiú ki ne verne át?

A korom miatt sokszor lenéznek viszont az osztálytársak nagyon komolynak gondolnak... Én is komoly dolgokat várnák el egy kapcsolattól de sajna nem mindig így alakul. Nemet és kor kérnék..(Szívesen ismerkedek bárkivel..)

Legjobb válasz: Bszki, 13 évesen ne pasizz!

Bszki, 13 évesen ne pasizz!
Ha mindent megadsz és megteszel nekik akkor hamar megunnak és kidobnak.
Még jó hogy 13 évesen nem csinálsz ilyesmit...
A kérdező hozzászólása: Az elején komolyan vesznek de mondjuk a 3.-4. hónap után már megváltoznak és én repülök..
Mert még nagyon fiatalak vagytok.
fiatalok*.
A kérdező hozzászólása: 16-17 éves fiú??
Általában még õk sem olyan érettek.
Igen, a legtöbb nem, de vannak kivételek. Kérdezõ, azt ne mond, hogy te még nem dobtál senkit :) Viszont jó, hogy nem vagy facebook p*csa...
A kérdező hozzászólása: Tudom de én úgy gondolom hogy az ember akkor csinál dolgokat amikor érettnek gondolja magát.. Nyáron én is lazulok, és nekem is vannak határaim... PL:Én nem használok sminket, facebookon nem cserélem a képem naponta, nem pucsítok egész nap a tükörbe...
Az idõsebb fiúk valószínûleg úgysem fognak komolyan venni, úgyhogy inkább várj egy kicsit a pasizással. Mindenáron ne keress valakit, csak ha tényleg sikerül összeismerkedned egy rendesebb fiúval.
15 évesen se a pasizás a legfontosabb, nem hogy 13 évesen :) Nõj még egy kicsit :)
A kérdező hozzászólása: A csapattársaim tanácsára nem fogok... Õk is mondják hogy inkább 15 és a fölöttiekkel és ezt is szoktam. De a mi sulinkba különösen hülyék a fiúk pedig az ország 13. legjobb gimije
Hát ne csodálkozz hogy a veled egykorú fiúk semmi komolyat nem akarnak.
A kérdező hozzászólása: 13 vagyok de focizok és ott mondjuk 16-17-nek kezelnek és ez kihat a sulira is.Meg a szüleim is ilyenek, õk is a mikor beszélnek velem akkor azt mondják hogy 15 éves vagy!
Hány éves vagy?
Hát azért kétoldalú a dolog, szóval neked is jobban oda kellene figyelnek hogy kivel kezdesz. Egyébként hány éves vagy? 22/f.
Neked kéne szigorúbban megválogatnod, hogy kivel ismerkedsz és hogyan. Beszélgess a szüleiddel, ha nem tudsz, akár szakemberrel, hogy ne ragadj bele az áldozat-szerepkörbe.
A te korosztályodban lévõ fiúk már csak ilyenek.

Babat szeretnenk es ha ovu elott es ovukor is sexelunk akkor inkabb fiu lesz? Vagy ez "hulyeseg"h ovukor csak fiu lehet? Valakinek lett kislany ovu sex utan?

Legjobb válasz: Igazából ez a módszer sem biztos. Ha biztos lenne, mindenki használná, és tudatosan lehetne befolyásolni a gyerekek nemét. Ugyan növeli az esélyeket, de ha egy lány életképesebb, akkor a leányka fog beérni a célba. Itt ugye arról van szó, hogy a fiúcskák gyorsabbak, de hamarabb pusztulnak, míg a leánykák lassabbak, de szívósabbak. Általában. De ugye "sokan" vannak, akiknél becsúszik 3., 4. gyerkõcnek is egy azonos nemû, hiába trükköznek. Szerintem, ez teljesen véletlen. Az nyer, aki életképesebb. :)

Igazából ez a módszer sem biztos. Ha biztos lenne, mindenki használná, és tudatosan lehetne befolyásolni a gyerekek nemét. Ugyan növeli az esélyeket, de ha egy lány életképesebb, akkor a leányka fog beérni a célba. Itt ugye arról van szó, hogy a fiúcskák gyorsabbak, de hamarabb pusztulnak, míg a leánykák lassabbak, de szívósabbak. Általában. De ugye "sokan" vannak, akiknél becsúszik 3., 4. gyerkõcnek is egy azonos nemû, hiába trükköznek. Szerintem, ez teljesen véletlen. Az nyer, aki életképesebb. :)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszt.mar van egy kisfiunk, akit szerintem ovukor hoztunk ossze.es volt 2 vetelesem amkiet ovu elott csinaltunk, nemtudom ez befolyasolhatta a vetelest h lehet lany lett volna csak nem eleg eros?!nemtudom
Nekem kislányom van és pár nappal ovu elôtt volt az esemény.
Nekem is lányom lett pár nappal ovu elõtt volt sex.... Esetleg próbáljatok meg ovu napján együtt lenni, még mindig jobb két kisfiú mint egy sikertelen terhesség. Sok sikert.

Lány vagy fiú lehet a tekim?

http://kepfeltoltes.hu/121111/SAM_4772_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: deszéép:) szerintem fiú:)

deszéép:) szerintem fiú:)
Ilyen korban nem állapítható meg
Elég férfias!!

Shasta az mindenképpen fiú név vagy lehet lánynak is?

Legjobb válasz: Én lány Shasta kutyát ismerek,így fiúban nem is tudom elképzelni...:-)

Én lány Shasta kutyát ismerek, így fiúban nem is tudom elképzelni...:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!