Találatok a következő kifejezésre: Fiú vagyok. ha festem a (1 db)

Fiú vagyok. Buzis ha festem a körömöm feketére?

am. fiú vagyok,rocker csak egy ideje abbahagytam mivel sokan ezt mondták rá.

Legjobb válasz: Nem értem miért vannak lepontozva azok amik azt mondják hogy buzis. Végülis az volt a kérdés hogy buzis e vagy nem.. egyébként se a haj se a köröm festése nem illik férfihoz. emohoz és csajokhoz igen.

áh dehogy buzis.igazán férfias.
nem tudom de én közeledbe se mennék te melegszendvicsevõ
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm a válaszoktam.
Szerintem is a lényeg, hogy neked is meg a barátnõdnek is tetszen! Amúgy nem maga a körömlakk a buzis, hanem az, amint elképzel az ember egy fiút, amint ezzel vacakol. Pedig hozzám nem is olyan régen kifejezetten közel állt ez a stilus, még most sincs olyan távol... a lényeg, hogy volt akkor egy fiúm, szintén ebben a stilusban. A szerencsétlen pont a kedvemért kezdte el festeni a körmét, plusz az arcát is lefolyt sminkkel, mert mondtam, hogy nekem ez mennyire tetszik. Aztán kezdtem belegondolni, hogy reggelente ott áll a tükör elõtt és ezzel foglalkozik, ahelyett, hogy értelmesebb, férfiasabb dolgokkal foglalkozna. A végén, már én is buzisnak láttam, amint elképzeltem õt a tükör elõtt:( Szerintem egy-egy koncertre fesd ki, ha nagyon tetszik, de ne sûrûn, mert elég rossz lesz a közvélemény. Tudom, mindenki azt mondja, hogy azzal nem szabad törõdni, pedig dehogynem, igenis kell. Fontos, hogy itélnek meg az iskolába a tanáraid, vagy egy vizsgakor, esetleg munkavállalásnál.
Nem értem miért vannak lepontozva azok amik azt mondják hogy buzis. Végülis az volt a kérdés hogy buzis e vagy nem.. egyébként se a haj se a köröm festése nem illik férfihoz. emohoz és csajokhoz igen.
Úristen mindenki mennyire ellene van ezt nem gondoltam volna :O Szerintem ma már a feketére festett köröm fiúknál nem b_zis, és tényleg lehet férfias - láttam már olyat :) Fessd bátran :) ha rózsaszínre vagy kékre festenéd az már másabb lenne. Bár nekem biszex fiúhaverjaim metálkékre, piros-feketére, zöldre, fehérre festik :) Egy meleg nem festi feketére a körmét :) Én lány vagyok és kigombolt férfiingben járok le a térre :DDD ( csak izlésesen, nem látszik ki semmi) hallod, szerinted mit gondolnak? :P kit érdekel.
Szerintem az egyik legfontosabb dolog: mások véleménye. Hisz tudod, hogy milyen a mai világ. Egy hajléktalannak már állást sem adnak, a mozgás sérültek már senkire sem számíthatnak (persze akinek nem ingje...) Ha végig mész az utcán, fekete körömmel, félre fésült hajjal, szénfekete szájjal és még sorolhatnám; nem biztos, hogy a legjobb véleményt alakítják ki rólad a téged megnézõk. És ez késõbb rosszallóan hat a te véleményedre magadról. Hisz az ember a körülötte levõ információkból gyûjti össze a magáról kialakuló véleményét. Az emberek többsége elítéli az ilyesfajta feltünõséget. Hisz rengeteg számukra negatív személy jut eszükbe, mint a Tokio Hotel énekese, Anti Fittness Club stb. Aztán azzal is tisztában kell lennünk, hogy ez nem stílus, hanem divat. Metroszexuális férfiak vitték be ezt az életbe, s tüntették fel stílusként, amikor nyilvánvaló, hogy néhány tinédzser követte a divatot és szabadult meg a hagyományos körmöktõl. Még, ha te nem is így gondolod. (És a fekete köröm kellékeit is.) A vélemények megoszlanak: amint észrevetted a többség inkább "le emózza" a fekete körmös férfiakat. De vannak olyanok, akik épp ezt kedvelik. És persze, ha végig gondoljuk a körömlakkot, sminkeket és egyéb szépségápolási cikkeket nem a férfiak részére találták ki. A legtöbb ember véleménye: haggyuk a festéket a nõkre. És valahol jogosan. De persze jött az új fajta megnyilvánulás: metroszexualitás. Ezzel a hímnemû egyedek is szabad utat kaptak a smink pultokhoz, szépségszalonokhoz. Tehát végeredményül arra jutottam, hogy nem épp a homoszexuális emberekhez kötném a fekete körmöket, sokkal inkább a metroszexuálisokhoz. És, mint tudjuk, a metroszexuálisok az ellenkezõ nemhez vonzódnak, tehát semmiképp nem "buzis". Másrészrõl pedig sokakban saját nemhez vonzódást kelt. A kérdésedre válaszolva: szerintem nem "buzis". Persze ez nem azt jelenti, hogy számomra ez bejön. :)
Persze, szerinted, de az emberek többségének inkább imós.De te tudod.Engem érdekellne, hogy körberöhögnek-e az utcán..a barátnõd meg nem hülye.!
Hell! Én már régóta fetem a körmöm, pedig fiú vagyok. Használtam már kéket, lilát és rózsaszínt is, de a fekete a legjobb. Olyan darkos inkább, mint emós!
A kérdező hozzászólása: igen, õ egyáltalán nem hülye.. mellesleg nem is ez volt a kérdés, hogy hülye e a barátnõm vagy sem...
hát nem vagyok hülye egyáltalán:@
Szerintem igen.. A barátnöd meg egy hülye kis tini lehet...
Régebben én is rocker voltam, de sose jutott eszembe hogy fessem a körmöm. mint mondtad a zenészek között van olyan aki befesti feketére, ez igaz, de õk hírességek és õk megtehetik és senki nem szólja meg õket. mer emberekkel nem nagyon találkoznak, csak a szinpadon látják õket. te viszont egy hétköznapi srác vagy aki találkozik emberekkel. figyelj én azt mondom hogy tedd amit jónak látsz, de ha azt akarod hogy neked teccen akkor másoknak nem fog. ha meg másokra hallgatsz nem éltheted ki amit akarsz. mérlegelj. és dönts okosan;)
Eléggé buzis dolog
sztem emós akik ugy néznek ki mint a b*zik...... szal ja...b*zis....
júúj rocker vagy és gitározol... biztos jó fej lehetsz:) ) am szerintem úgy legyen fekete a körmöd, hogy kopottan...:) az rockersrácon annyira szexi:) fõleg ha gitártól kopik le^^ meg ha a hajad is hosszúú...:) ) ez a rockerség ne érdekeljen hogy egy öreg nénike vagy egy anyuka odaszól......:) )
eléggé deviáns, de ha neked és a barátnõdnek tetszik akkor kit érdekel, hogy ki mit gondol?
Szerintem nem b*zis. Egy pár dolog magamról. Tizenhét éves vagyok, fiú, van barátnõm, emellett én olyan szabadidõs cuccos vagyok, a szívem pedig rocker. Feketére van festve a körmöm 15 éves korom óta folyton. Barátnõmnek nagyon tetszik, akinek meg ne a hátam mögött pofázzon hanem jöjjön ide és mondja a szemembe. Szinte mindegyik ismerõsömnek tetszik, és lám a csajoknak is :D Barátnõm 1 évvel fiatalabb mint én 2 éve vagyunk együtt. Engem nem nagyon b*ziznak le, de hát mindenkinél másképp jön ki. Szerintem nem baj ha festeted magad. Én is azt csinálom.
Inkább röhejes.
AHA.IGEN.
nekem nagyon bejön :D lány, 15
AAAAA :O Végre egy hím, aki nyit a fura dolgokra! xD Nekem nagyon bejön *o* Mondjuk én lány vagyok, de nekem is mindig fekete :D Szerintem fesd, ha másért nem, lehet hogy valakinek ezzel sikerül elcsavarnod a fejét, utána jobban megismer és lesz belõle valami :D Nekem mondjuk naggggyon tetszik.
Ha rocker vagy nem :)
Egy igazi rockerben nem merül fel ilyen kérdés.
Nekem nagyon bejön ^^ igaz, én pont az a fajta vagyok, aki nem tudja mi az a normális, de nekem akkor is tetszik :D
Buzzzis
HORMÁÁÁÁÁÁR VAGY!
Néhány elõttem szóló: Én fekete körömlakkot használok, és egyáltalán nem vagyok emós -.-" Amúgy bocsi, de sztem nem áll jó fiúnak a fekete körömlakk, bár ha neked tetszik, de sztem nem valami férfias 17/L
Lassan már csak ruha alatti határ van a fiuk és lányok között XD egyébként meg sem lehet külömböztetni... vagyis de.. a lányok több szivacsot dugnak a melltartójukba :) Szóval köröm... háát... szerintem eléggé az. már bocsi... Ha egy lány sokat ad magára... szedeti már égen földön a szõrét meg a karmait élesiti... akkor nehogy eldugd a körmeid :) manikürözd csak szépen és mutasd hogy szép és tiszta ^^
szerintem egyáltalán nem buzis mivel igaz hogy a metálegyüttesekben is festik a körmüket.. és azok is fiúk szal..
A körömfestés nõies dolog. Éppen ezért emeli be ezt sok más nõies dologgal együtt néhány szubkultúra a férfiak szokásai közé, de ettõl még nem lesz férfias, úgyhogy jogos, ha buzisnak titulálják.
Igen!
A kérdező hozzászólása: nemvagyok emós. sosem voltam és nem is leszek. de am. metál együttest nem láttatok még , hogy szinte mindenkinek festve van a körme?
Szerintem nem buzis, inkább olyan mesterkélten darkos-emós. Mondom ezt szintén rockerként, nekem sosem jutna eszembe fiúként lakkozni a körmöm, fõleg nem feketére. A lányok nézzenek ki lányosan, a fiúk nézzenek ki fiúsan, szerintem, bár lehet, ezzel a véleménnyel nem leszek túl népszerû ebben a metroszexuális világban.
A kérdező hozzászólása: okés meggondolom. köszönöm a válaszokat.
Nem teljesen mindegy ki mit mond? Az emberek semmit nem néznek jó szemmel ami eltér a megszokott dolgoktól. Ha neked tetszik fesd nyugodtan, szerintem jól néz ki.
A kérdező hozzászólása: de csak a bal kezemen festettem..mivel gitároztam.
Hát ha lány lennél akkor még jól van hogy feketére fested a körmöd de hogy fiú létedre...csatlakozom az elõttem szólóhoz eléggé buzis
A kérdező hozzászólása: nemtudom, csak nem teccik ha az utcán odakiabálnak vagyvalami.
A kérdező hozzászólása: hát jaja, de végül is õk csak a hangulatért és az emberek kedvéért. Mert nem hiszem , hogy õk az utcán ugy járnának..:)
nem tudommennyire buzis de az antifitnes club festifeketére a körmét! fekete köröm=emo nem mondom hogy te az vagy de ezt jelenti
Hell. Nem vagy emo, ha fested a körmödet.A goth-ok is festik a körmüket.Manson is festi a körmét.Utcán is.Mindenhol.Miért foglalkoztat más véleménye?Engedd el magad, lazíts, és a saját stílusodat alakítsd ki.Még ha hozzátartozik a körömfestés, akkor is.Ha meg beszólnak...akkor....Na ez már rád tartozik.Úgy intézed el õket, ahogy akarod.:D
Lehet, hogy nem az, de annak nézik.Ha te el tudod viselni, hogy a környezeted, még akiket nem ismersz (fõleg azok) melegnek nézzenek, és kiröhögjenek, akkor hajrá.Ne haragudj, nem bunkóságból írtam, nem akartalak megbántani, de szerintem hülyeség, hogy jaj ne foglalkozz ezzel meg azzal, azlrt van egy határ a fiúk, és a lányok között.Mostanság inkább tûnik el ez a határ, ami elég sajnálatos.Nem tudom hány év múlva már nem lesznek pasik..:( Szerintem ne fesd ki a körmöd feketére.Hagyd meg a festegetést a barátnõdre.Csak megérti, hogy nem akarsz imónak tûnni.De persze, nem csak az imók festik a körmüket, mert a rockerek meg a mittudomén kik is.Hát persze, csakhogy az emebrek nagy részének a fekete körömrõl inkább az emo jut az eszébe mint a rocker.:)
a barátom is festi a körmét, mégsem buzi!!!
Szerintem nyugodtan fesd a körmeidet...és ne foglalkozz másokkal.. :) "Egy embert nem a mások által kialakított vélemények határoznak meg"
Szerintem nyugodtan fesd ki!!!Nehogy már mások mondják meg hogy hogy nézz ki.
Szerintem ha tényleg nagyon rockeresen öltözöl és önbizalommal viseled akkor nem buzis. Sõt talán páran még bátornak is tartanak érte. Am sztem úgy nézne ki a legjobban ha kifestenéd és utána mikor megszáradt dikerk koptatnád. Az lezser lenne és nem olyan igényes mint mondjuk egy homokos.
Szerintem buzis...én sem bírnám elviselni így a pasim. Ha egy pasas csak emos-ságból, vagy "menõsségbõl"körmét festi sminkeli stb magát azt én elléggé gáznak tartom. Hiszen külsõleg lassan már nem kezd különbözni a nõktõl.
Ha nekem ilyen pasim lenne valószínûleg otthagynám.(Boccs de nekem ez a véleményem.)
Sztem nem buzis, jah és nem csak az ilyen mû emósok festik feketére a körmüket, mint pl Anti Fitness Klub, hanem pl Billy Joe is és a Green Day többi tagja is szal....
Szerintem nem buzis.Nekem is teccik;)
Döntsd el, hogy jobban tetszik-e a fekete köröm, mint amennyire zavar, ha beszólnának.
Én Fiú vagyok és nem rocker:P..Szerintem buzis..De ha neked tetszik miért foglalkozol más véleményével???

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Színezett, nem csillámos, matt ajakápoló?

Sziasztok!

Ajakápolót keresnék, ami matt hatású, de van egy kis színe.
Sajnos bevásároltam egy epres labelloval legutóbb, ami úgy fénylik és úgy tele van csillámokkal, hogy a sarkora is állhatnék vele. Ezt szeretném elkerülni a következő beruházásnál.
Valami ötlet?
Köszi szépen!

3

Hogy sminkeljem magam a hétköznapokra?

16 éves vagyok, kék mandulaformájú szemem van a bőröm meg zsíros...milyen sminket ajánlotok hétköznapra? :)

2

FONTOS! SZEM ALATTI KARIKÁK ELFEDÉSÉRE HASZNÁLATOS ALAPOZÓ!?

Erre az alapozóra nemrég bukkantam rá.--> Nem tudom lehet-e kapni nálunk, tehát gondolkodom azon is hogy megrendeljem. Sajnos már régóta küszködöm sötét szem alatti karikákkal, valószínű túl vékony a bőrréteg a szemeim alatt, semmi sem használt eddig, még csak nem is halványodtak. Eléggé lehangol, mivel sokszor áttetszőnek látom még alapozón keresztül is (Vichy Dermablendet használtam, ami amúgy is kifogyóban van de nem venném meg újra), valamint mindig korrigálni kell, úgyhogy rendesen meggyűlik vele a bajom. A belinkelt alapozón nagyon elcsodálkoztam mert még halványodást is ígér a jó fedőképesség mellett. Az ára abszolút elfogadható, de a krémmánia oldalán olvasható összetevők igencsak ijesztőek:
tele van parabénnel és minden mással amik nagyon is károsak...
csak hogy már mióta keresnék egy jó alapozót 5 ezernél többet nem is tudnék rászánni :( még a La Roche Posay alapozón gondolkodtam, barátnőm azt problémás bőrre használta, és jól fedett de hát nem tudom... meg itt 4 árnyalat közül lehet választani és nem tudom melyik lenne a jó, fehér bőröm van de ahhoz sem jó a túl világos alapozó, sőt a lila karikák eltüntetésére főként sárgás árnyalatokat ajánlanak hogy kompenzálja a színét( a paletta alapján a 3-as árnyalat)
Ha valaki írna valami hasznosat vagy tapasztalatot azt megköszönném!!!

2

Mi a különbség a helix fülbevaló és fülpearcing között? Csináltatni szeretnék de félek, hogy egy akupunktúrás pontot találnak el és rámegy az egészségem.

A fülbevalónál vékonyabb a lyuk, hamarabb gyógyul?

7

Érdemes szerintetek újravásárolni ezt a korrektort? Egyáltalán ti mennyire tartjátok be a szavatossági időt?

Megvettem ezt a korrektort: Sajnos itthon vettem észre hogy csak fél év a szavatossági ideje, és szerintem tuti nem fogom tudni elhasználni ennyi idő alatt. Imádom de szerintetek érdemes lesz fél év múlva újabb 1000 forintot kiadni egy újabbra? Pláne hogy a régit akkor meg dobhatom ki pedig szerintem kb még félig tele lesz. :S
Már egy hónapja használom - és mivel pattanásokra kell csak - így még csak a teteje van megkapargatva.
Mi lesz így a szavatossági idő lejárásig :S Egyáltalán mi történik egy korrektorral ha lejár? Azt tudom hogy sehol se javasolják hogy lejárt termékeket használjunk.

1

Mi kell ahhoz hogy otthon is készíthessek magamnak tartós manikűrt?

Gondolok itt olyanra,hogy uv lámpa, és ezehhez még mi kell? Pl adott egy körömlakk, és azt szeretném ha tartósan megmaradna a körmeimen,ne kopjon le a kiázástól.

4

Tényleg ennyire fáj a fültágítás csigával?

eddig csak fülbevaló volt a fülemben, nemrég megvettem a legkisebb csigát, és bele "tuszkoltam". Hihetetlenül fájt, alig akart átmenni,épphogy csak egy kis része ment bele, aztán mikor kivettem vérzett is, szerintem föl is dagadt egy nagyon kicsit. Barátnő is eddig csak fülbevalót hordott mást nem, és ő is berakott egy csigát, de ő lazán fájdalommentesen áttolta egyből a 3mm-t.. az én fülem nem bírja ennyire, vagy tényleg így erőből kell beletolni, s utána jobb lesz?:))

3

Kb.1 hónapja lyukasztották ki a fülem. Normális, hogy még mindig fáj?

4

Magenta színű ruhámhoz ajánlanátok sminket?

kövekkel van díszítve, így én gondoltam ezüst-rózsaszínre vagy csillogó rózsaszín és ezüst. Küldenétek linket, ha tudtok ? :) nem igazán szoktam magam sminkelni, tehát olyan extrémre nem gondoltam, de azért lehessen látni.

0

Milyen egy igazi férfias parfüm?

Érdekelne milyen egy igazi férfias parfüm, mint amilyet az igazi tehetős és sikeres (gazdag) férfiak használnak.
Esetleg konkrét modellt is írhattok! :D

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!