Találatok a következő kifejezésre: Fiú vagyok. ha (1899 db)

18 éves fiú vagyok. Ha nem kaptam meg az utolsó kötelező oltásomat, abból tényleg bajok lehetnek?

e akarták adni annó, de nem hagytam. Elég nagy balhé is volt, mert neki mentem az iskola orvosnak is. Tudom baromság volt. Anyámék "beadatták" nekem elvileg, papíron, ezt az oltást. Most viszont visszamentem tanulni a suliba, mert csak szakmunkásom van, és kellene az érettségi is. És most tanuljuk hogy ezek az oltások nagyon szükségesek. Mi bajom lehet ha nem kaptam meg az utolsót? 18F

Legjobb válasz: Konkrétan mi az, amit nem kaptál meg? Amúgy csak nem lesz azzal szemben védettséged, akár emlékeztetõ volt, akár sima oltás... Ne haragudj, de fiú létedre ennyire félni ettõl... 20/L

Konkrétan mi az, amit nem kaptál meg? Amúgy csak nem lesz azzal szemben védettséged, akár emlékeztetõ volt, akár sima oltás... Ne haragudj, de fiú létedre ennyire félni ettõl... 20/L
A kérdező hozzászólása: nem féltem, csak nem akartam, mert egyszerûen tiszta akartam maradni vagy mi. nah. nem tudom mi volt az, de azt tudom hogy emlékeztetõje is lett volna annak az izének. elég fejlett gyerek voltam már akkor is, nem lehetett volna engemet csak úgy lefogni, vagy belekényszeríteni, mert rendszeresen sportoltam már akkor is.
Ha addig nem volt bajod az oltásoktól, ettõl sem lett volna, szóval honnan a fenébõl is jött ez a tisztán maradás? Nem hobbiból adják. Most utánanéztem, és mellé az utolsó oltás a Hepatitis B elleni, amire még reális esély is van, hogy elkapod szexuális úton, vagy külföldi utakon, szóval gratulálok.
A kérdező hozzászólása: huh, akkor megnyugodtam, az jól gyógyuló betegség ha elkapom, és valószínûleg utána már többször nem is fogom. annyira ne edd már ezeket forrón. és azért volt a tisztán maradás, amit a mai napig pártolok, mert nekem ne keringjen mindenféle szarság a szervezetemben . . . Kár hogy kisebb gyerekként nem voltam ennyire erõs, meg talpraesett még, igazán sajnálom, hogy megmérgeztek a többivel. legalább ezzel nem. na jó azért van pár olyan dolog ami ellen jó ha van védõoltás, de nem minden szar ellen.....
Hát ez pont nem szarság... Végülis, mit neked a májad, meg az interferon kezelések. Attól, mert beoltottak az anyag meg nem marad örökre a szerveztedben, kiürül a kórokozó, a szervezeted legyõzi, csak a memóriasejteknek köszönhetõen kialakul a specifikus immunitás. Én sem oltom be magam influenza ellen, és kerülöm a gyógyszereket ha lehet, de azért ami kell, az kell. Te is érzed ezt, különben nem tetted fel volna a kérdést...
:D:d 10 év múlva is anyuci pénzén fogsz élni?
A kérdező hozzászólása: Leszarom hogy ki milyen volt 13 évesen csak ismerkeednék és nem érdekel hogy a "nagyok" mit mondanak
a kis INTJ beindult :D dzsigoló és kemény masszív srác :D azért az idõsebbeknek több tapasztalata van mint neked kicsi fiam....
Ja, baromi menõ lehetsz 13 évesen. Kis hülye...
A kérdező hozzászólása: Thx ez is nagyon sokat segitett
Tudjuk, a világgal van a baj, nem a te fejeddel:)
A kérdező hozzászólása: Nylogasd a ket labam kozottit:;)
nyalogatnám, ha lenne ott valami :D
ti sem vagytok sokkal érettebbek ha leálltok vitázni egy 13 évessel lol
Szija, én szívesen lefeküdnék veled! :D 42/F
Hát ez nagyon kemény, szakadok a röhögéstõl:D A kis pisis keményfiúnak hiszi magát.
Azt hiszed te vagy a helyi b*szd-szájba? 13 éveddel nem kérkednék, majd ha le tettél valamit az asztalra utána leszel menõ :D
A kérdező hozzászólása: Az ágyban viszint már érdekelhetlek:)
A kis menõ manó!!! :D
A kérdező hozzászólása: Wtf?
Mitõl vagy menõ? Van 200 ismerõsöd Facebookon?
*2000
Tuti egy kis nyomorék vagy!
Hát menõnek inkább manó : D
o.O szerintem ez még korai neked
A kérdező hozzászólása: Ezek nagyon hasznosak de mostmár valami ennél is hasznisabbat kérnék
Figyi, egy 13 éves fiú kb. senkit nem érdekel, max. az anyuciját, de a veled egykorú lányok inkább a 15-16 éves fiúkákra buknak.
Hallod te! TENYLEG MENO VAGY? AKKOR NEM ITT AKARNAL ISMERKEDNI. AZ IGAZABOL MENO CSAVOK NEM PAZAROLJAK AZ IDEJUKET ITT!!! Kicsit vegyel vissza a g*ci nagy arcodbol!

Miért van az hogy ha ásítok vagy kinyitom a számat fáj az állkapcsom? Nem roppan nem kattan csak fáj. Hozzáteszem fiú vagyok ha valaki rosszra gondolna. Szóval mitől lehet?

Legjobb válasz: állkapocsizületed begyulladt. nem rágóztál sokat mostanában? esetleg megmutathatnád egy gnaetológusnak, lehet hogy nem jól záródik a két fogsor, és emiatt alakult ki.

állkapocsizületed begyulladt. nem rágóztál sokat mostanában? esetleg megmutathatnád egy gnaetológusnak, lehet hogy nem jól záródik a két fogsor, és emiatt alakult ki.
Álkapocsizület probléma lehet, mihamarabb orvos, mert egy idõ után elkezd baromira fájni, de csak néhány pillig, aztán néhány percig stb. stb..
Igen még most korai stádiumában érdemes foglalkozni vele mert csak rosszabb lesz.

Semmire nem megyek azzal a lányoknál, hogy magas (188cm) fiú vagyok, ha ronda a fejem?

Legjobb válasz: Nem vagy valami magas sõt inkább alacsonynak mondanálak.

Nem vagy valami magas sõt inkább alacsonynak mondanálak.
Sok magas, ronda pasi van. Mint ahogy sok alacsony, ronda csaj. Szinte lényegtelen, milyen magas vagy, ha egy quasimodo vagy egyébként.
Nem is merik ezek a méreteket hol lenne ez alacsony.
A kérdező hozzászólása: szerinted beveszi valaki, hogy egy gimis osztályban 13 legalább 188centis fiú van:) érdekes, az én osztályomban a legmagasabb voltam.még a többi 1000 diák közül se tudnék 5 magasabbat mondani...
hát öreg én is ennyi centi vagyok és ha már csak a 30-fõs osztályomat nézem 8(20fiú) ebbõl 12 magasabb nálam :)
Dehogy vagy alacsony. :D Szívatnak. :D Én ugyan magasabb vagyok kicsit, de a 188 is magasnak számít. Nem hiszem, hogy ez az oka annak, hogy nem jössz be nekik. Kisugárzásodnál keresgélj.
A kérdező hozzászólása: 188cm mióta alacsony?állítom kis törpék írogatják ezt.nagyvárosban élek, de ritkán találkozok nálam magasabb emberrel...
Szerintem is elég alacsony vagy. De úgyis túl sok fiú van...
A kérdező hozzászólása: te hol élsz?
elõzõ vagyok: Az nem csodaszer, ha magas vagy. Mindegy hány centi vagy... A lényeg, hogy jó fej legyél és ennyi. A normális csajok erre buknak, a többi meg a pénzedre és akkor tök mindegy hogy nézel ki.. csak legyen lóvéd. Szóval inkább önbizalomra gyúrj és próbálj igényesen kinézni, légy ápolt és természetes.

13éves fiú vagyok. Ha megnyomom nagyon fáj a jobb mellbimbóm, de semmi elváltozást nem érzek a balhoz képest. Mitõl lehet?

Legjobb válasz: a hormonok okozzák. a fiúkban is vannak nöi nemi hormonok, most korodból adódóan jól össze vannak kuszálódva a hormonok valószinüleg emaitt van. Ha nem mulik 1-2 hét alatt esetleg mustas meg orvosnak, de valószinüleg ártalmatlan dolog.

a hormonok okozzák. a fiúkban is vannak nöi nemi hormonok, most korodból adódóan jól össze vannak kuszálódva a hormonok valószinüleg emaitt van. Ha nem mulik 1-2 hét alatt esetleg mustas meg orvosnak, de valószinüleg ártalmatlan dolog.
Minek nyomogatod?
Részben jót mond az elsõ. Kicsit korábban léptél a kamaszkorba, ezt a hormonok váltják ki. A hormonok nincsenek összekuszálódva , ez butaság.Az is az hogy ez 1-2 hét alatt elmúlik .Lehet még a bal melledben is , babszem nagyságúra szoktak fejlõdni .Nálam közel 1 évig is eltartott.Ne nyomkodd, igyekezz megvédeni az ütésektõl . Most kezd a férfias jelleg kifejlõdni nálad.Eléggé korán érõ vagy .Az 1 es választ olyan írhatta , aki nem élte meg ezt a helyzetet /nõ/ vagy férfi, akin ez a dolog nehezen jött ki .Normális ez a fiúknál .
Mert hülyék, nem kell velük foglalkozni.
igy van kit érdekel más véleménye? engem nem ennyi :)
Szerintem ilyenkor már szinte mindenki jár valakivel, csak valakinek komolyabb valakinek meg nem :) Lehetnek ennyi idõsen is szerelmesek nincs ezzel semmi probléma részemrõl.
Nem 14-15 éves szerelemmel van probléma hanem hogy mivel már ilyenkor szerelmesek utána következik a szex amihez még éretlenek (mind agyilag és testileg)
b*sszus, ha 14 éves vagy, szerelmes vagy, jársz valakivel, nem biztos, hogy le is fekszel a sráccal. egyébként meg, a 16 évesek, akik olyan lányokat ri*ancoznak, akik járnak valakivel, de még nem feküdtek le, szerintem ne szólaljanak meg, mert van közöttük olyan, aki már rég nem szûz, és az az 1-2 év igazán nem sok.(kinek nem inge ne vegye magára) és ha vasalod a hajad, és szeded a szemöldököd, mert akarsz valahogy kinézni már rég p*csa vagy.. MAGYARORSZÁG, ÉN ÍGY SZERETLEK!
Attól hogy egy 15 éves lány sok children of distancet hallgat amibe másodpercenként elhangzik a szerelem szó aztán meg összejön 1 csávóval aki megdugja NEM LESZ SZERELMES.
Ja, csakhogy hetente másba szerelmesek és úgy váltogatják a pasikat mint más az alsónemûjét, az nem állja meg a helyét... Énis 14 évesen jöttem össze a barátommal, mégsem lettem leribancozva, azóta is együtt vagyunk. 16L
A kérdező hozzászólása: Nem saját tapasztalat mielõtt kapnám az alázást :) csak így sok lánnyal beszéltem aki mondta és nem értem ezt hogy mért kell õket lehurrogni
A kérdező hozzászólása: Na tehát az ilyen reakciót nem értem egyáltalán?! Mindenki érzi hogy mikor szerelmes és ha szerelmesek akkor nem hiszem hogy az ággyal kezdik...én sem ott kezdtem..

Randi végén hogy kell elbúcsúzni, (fiu vagyok) ha tetszik a lány?

Legjobb válasz: Attól is függ meddig jutottatok randi közben. Az arcára simán adhatsz puszit mindenképp, de ha már csókolóztatok is randi közben akkor meg egyértelmû hogy elbúcsúzáskor is.

Attól is függ meddig jutottatok randi közben. Az arcára simán adhatsz puszit mindenképp, de ha már csókolóztatok is randi közben akkor meg egyértelmû hogy elbúcsúzáskor is.
Szerintem, ha már nem elsõ randi, akkor már próbálkozhatsz a csókkal is (ha az elsõn nem történt meg). De persze ha elsõ randi, és jól érzitek magatokat, akkor is nyugodtan köszönhetsz szerintem azzal :) (Nem hiszem, hogy a lány elmenne randizni veled, ha nem tetszel neki, szóval csak ügyesen :) )
megcsókolhatod simán.úgyis látod rajta ha nem
szerintem állj vele szemben, közel hozzá, fogd meg a kezét, és lassan közeledj hozzá. ebbõl tudni fogja, hogy mit akarsz, és hogyha õ még nem akarja, akkor úgy se hagyja, ha meg igen...
A kérdező hozzászólása: Én elköszönésre gondoltam, hogy majd hívlak? vagy hogy?
Szerintem igen lehet úgy, hogy majd hívlak, de szerintem azért azt is próbáld neki mutatni, hogy tetszik neked :) Pl: szájra puszi vagy valami.

Fiú vagyok, ha azt mondom h túlóra, kinek mi jut eszébe?

Nagyon aktuális a dolog. Aki ugy gondolja beszélhetünk erröl a vmiről.

Legjobb válasz: Munkahelyen munkaidõn felül teljesített munkaórák.

Munkahelyen munkaidõn felül teljesített munkaórák.
túlóra= focimeccsen hosszabítás
A kérdező hozzászólása: Van erõ a gyerekben...
Romelu lukaku most ált be dicsak!
Óóó te mit keresel ebbe a kategóriába?
A kérdező hozzászólása: 12-es nyert! vki beszelgetni arrol?
3D-s szemüveg vagy szigetelõ szala?Esetleg focimez.
"ha azt mondom h túlóra, kinek mi jut eszébe?" Hogyhogy nem nyert? Nem az a kérdés, te mire gondolsz, hanem, hogy mi. Amúgy piros-kék, akkor Mass Effect!
Bayern - Chelsea
A kérdező hozzászólása: nem!
Csepel?:o
A kérdező hozzászólása: Nem nyert.Segitek:piros-kék.
Munkaidõt meghaladó munka.. :) Errõl akarsz beszélgetni? Gec* ennyire unatkozol? :o
A kérdező hozzászólása: Illetve 4-es.
A kérdező hozzászólása: 3-as se.
A kérdező hozzászólása: 2-es se nyert.
Kefélés a fõnökkel? :D
A kérdező hozzászólása: Nem nyert 1-es.
A kérdező hozzászólása: Lemaradtal 19-es.

Hogyan tudnám elhinni, hogy helyes fiú vagyok, ha már az alkohol sem tudja ezt előhizni belőlem, mert olyan sok lány rondázott le?

Sziasztok! Részeg módban: Régebben még a pia határásra elhittem, hgy helyes vagyok és próbáloztam csajoknál, de akkor is csak a nem vonzó lányok smároltak velem, a szépek közül meg csak az, aki szintén olyna részeg volt, mitn én. Józan módban: Próbálkoztam neten, meg szeméylyesen is, de a lányok közül csak egy kevés volt, aki legalább dumálgatott velem, de nekik fura mód mindnek volt pasija és nem kamuzták mert láttam a sok közös képet fészbukon, persze voltak, akik hazzudták, hogy van pasijk, de ők még beszélgetésre sem voltak hajlandóak velem, egyből elküldtek egy szebb világba. Aztán voltak lányok, akik kedves módon csúfoltak, hogy ronda vagyok, nagy orrom van, nyomi vagyok, vagy csak úgy kinevettek, ahogy megláttak, mert már próbálkoztam be náluk. Nem tudom miért nem találok olyan lányt, akivel együtt kölcsönös lenne a testi vonzalom is legalább, mert rájöttem, hogy bizony a külső igenis számít, hiába kamuzzák sokan, hogy nem az a lényeg. Nekem nincs sok igényem külsőt nézve, ez a szerencse, de a lányoknak nem tudtam eddig megfelelni, úgy tapasztaltam. Így semmi önbizalmam, szorongva, lelki roncsként próbálkozom lányoknál meg így is élem az életem. Folyton a szomorúság, hogy ennek a csajnak sem vagyok jó a külsőm miatt, meg ennek sem. Tiszta szívás, fogalmam sincs hogy tudnék jól kijönni és végre megtalálni a párom, ha ennyire utálnak a csajok a testi adottságaim, pofám, alkatom miatt.

Legjobb válasz: írtál 1000 szót, de egy képet se adtál. fordítva kelett volna, és hallgatnia véleményeket.

írtál 1000 szót, de egy képet se adtál. fordítva kelett volna, és hallgatnia véleményeket.
Ugyan, fel a fejjel, csak nem lehet olyan nagy a gond. Biztosan megtalálod majd az igazit, csak kitartónak kell lenni. Egyébként hány éves vagy?
nézd, a plasztikai sebésznek is élnie kell valamibõl...
Rám azt mondják az vagyok, de én ezt régebben nem tudtam elhinni. Most már eltudom, sõt el is hiszem :) (köszi csajok), de most meg már full mindegy.
A kérdező hozzászólása: De itt mos tnem is a farokméretem a gond, nem is emiatt kell paráznom, sokkal inkább az arcommal van bajuk a lányoknak, meg, hogy nem vagyok egy nagy darab vadállat.
"...hogy ronda vagyok, nagy orrom van, nyomi vagyok..." Valamelyik régi szexrõl szóló könyvben, talán a Káma Szútrában olvastam, hogy az orr mérete és a péniszméret közt összefüggés van :) Kivétel persze ha zsidó vagy, mert ott nagy részüknek nagy az orra, de nem függ össze a méreteikkel. Szóval, ettõl talán elhiheted, hogy jó vagy. Csak juss el az ágyig és akár az is kiderülhet, hogy az egyik legjobb vagy :D
igyál többet..
Akkor most rágyújtok.
juhhú én is ronda szingli fiú vagyok! pacsit!:D
jaja ez engem is érdekel

Üdv! 15 éves fiú vagyok. Ha pszichológus szeretnék lenni, ahhoz milyen szak kell?

És hol van ilyen egyetem? Melyik tantárgyból kell emelt szinten tanulnom (akár most)?

Legjobb válasz: orvosi, utána szakosodsz

orvosi, utána szakosodsz
Én hallottam róla jót is, rosszat is.Inkább az elméletre mennek rá (az is Tudományegyetem) és sok a kognitív pszichológia, legalábbis ezt mondják akik ott végezték a BA-t.
A kérdező hozzászólása: Köszi de én szegedi vagyok. Az itteni szak milyen?
A felvételinél megúszhatod a bioszt, ha mondjuk magyar-törivel jutsz be.Az egyetemen viszont elég sok lesz a bioszos tárgy és elég kemények...élettan, anatómia , neurológia. Budapesten a Károlin, ELTE-n, Pázmányon (Piliscsaba) van pszichológia szak, ezek közül a Károlit és a Pázmányt ajánlom ha a szakma gyakorlati része érdekel és effektíve betegekkel, emberekkel akarsz foglalkozni.Az ELTE-t max akkor ha kutatni vagy tanítani akarsz.Oké, hogy jó nevû iskola, de nem túl gyakorlatias a képzés, nem véletlenül Tudományegyetem ugye :) pszichológus hallgató
A kérdező hozzászólása: Ó hálám
Az elsõ válaszoló butaságot írt, a pszichológiát bölcsészkaron tanítják, és független az orvositól. A pszichiáter az, amihez szükséges az orvosi diploma. http://www.felvi.hu/felveteli/szakok_kepzesek/szakkereso Ha ide beírod a pszichológiát, akkor kihozza, hogy hol tanulhatod, és tájékozódhatsz egy kicsit a szakról magáról is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Csak mert magyart és a németet meg a törit szeretem, csak a reáloktól fosok... 430 az soknak számít? Máshova mennyi kell átlagosan?
11. osztálytól mehetsz faktra (csak gimikben). Mindenképpen emeltezned kell magyarból vagy egy idegennyelvbõl (általában az angolt, németet, franciát esetleg oroszt fogadják el) vagy töribõl esetleg matekból. Budapesten az ELTE-n van ilyen szak. De máshol is van csak én ezt találtam, mert ez egy elég jó hírnevû suli. Idén 430 pont kell a bejutáshoz. Szóval ez lebegjen a szemed elõtt. Én is pszichológus akartam lenni, szóval ezért tudom hogy mi kell hozzá. Csak nem lett meg a kellõ mennyiségû pontom hozzá.
A kérdező hozzászólása: Akkor kebaszott biosz is kell? Azt már most el kell kezdeni?
A kérdező hozzászólása: Aha

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!