Találatok a következő kifejezésre: Fiú vagyok szeretnék magamnak műkörmöt (1 db)

Fiú vagyok és szeretnék magamnak műkörmöt csináltatni a nyáriszünetre. Milyet csináltassak magamnak?

Annyi félét lehet már látni, de melyik a tartósabb és szebb?

Legjobb válasz: Zselé. A porcelán odakoccan és már törik is. A tippet meg nekem ledobálta a körmöm, mellesleg nem is valami szép.

Sõt, operáltasd át magad nõvé!! Te suttyó! (18/F)
szia!én csak szeretném megtudni, hogy miért?és miért csak a nyári szünetre?:)
Én csak arra lennék kiváncsi, hogy kinek tetszik ez a sok ferdehajlamú kisfiú. Mindegyik azt állitja, hogy van barátnöje és nem homokos, de én ezt nem tudom mire vélni, hogy már ugy akarnak kinézni mint a lányok. Lassan már a fiúk szoknyában és szemfestékkel fognak születni... Mi lesz velünk, csajokkal? :( Morena
Egy egyszerû mûköröm szépen állhat fiúknak is!
egy normális férfias férfi nem rohangál buzis mûkörmökkel!!!ha a pasim hazajönne kis karmocskákkal, elõször hánynék és utána kihajítanám...
Fiúk is nyugodtan csináltatnak mûkörmöt, semmi rossz nincs benne. Én a belvárosban dolgozom mûkörmösként és már hét fiú jár hozzám mûkörmöt csináltatni, hozzá teszem házasok és gyerekek is vannak, tehát semmi rosszat nem látok benne, nyugodtan csináltathatsz te is magadnak, én a tipest jobban szeretem, ennyi...
háT Lehet, .hogy jobb a zselé...csak ha nem akardo, hogy anyuci jól seggbe rugdosson közvetlen a haverjaid után, szerintem inkább felejtsd el.vagy ne menj emberek közé.nagyon kiközösítenének..hidd el.én sem írok olyanokat, hogy lõdd tarkóba magad, csak jót akarok Neked.:) de ha meg is cisnáltatod, remélem nem lesz bajod:O
de nagyon gáz a gyerek...
egyébként ti valamit félreértetek, nem az volt a kérdés, hogy jaj buzi vagyok, mi a véleményetek róla, hanem az hogy milyen körmei legyenek
Miért nem válaszol a kérdezõ? mond már meg nekünk miért kell mûköröm
öcsi én csinálnék neked oylan mûkörmöt a kedven Stihl fûrészemmel h karod se maradna te beteg szenny
Én csak ennyit mondok erre: MIÉRT?????!!!!! Emberek! Hova süllyedtek? Miért kell mindenbõl a mû? Mû haj, mû köröm, mû mell, mû s*gg. Gondolom anyuci és apuci mindent finanszíroz. Ez kell az embereknek.. Szégyen, hogy ez lett a társadalom elvárása. Nem kell mindennek mûnek lennie ahhoz, hogy igényes és ápolt legyen az ember. Örülök, hogy az én környezetemben még vannak 'valódi' és értelmes emberek, akik nem csinálnak magukból Barbie-t és Kent. Neked, Kedves kérdezõ pedig csak gratulálni tudok.
Megint csalódtam bennetek... Hihetetlen. Hogy mondhattok olyat h fejlövés? meg stb... kultúra emberek. Szerintem ez az oldal nem azért van hogy baszogassuk a kérdezõket, meg lehordjuk õket a sárga földig, hanem hogy érdemben tudjunk válaszolni nekik. Csodálkozol hogy nem válaszolt vissza a kérdezõ? Hát én se tenném... IQhajcsár. És igen, lepontozlak. Engem is lehet, nagyon nemérdekel. Kicsit elgondolkodhatnátok már azon, hogy nem kell mindjárt támadni. Felnõtt emberek vagytok, könyörgöm... Gratulálok nektek, látatlanba, gépen keresztül már agyonvertétek volna. bocs az offért Pitymag
OMÁJGÁD:D póthajat nemakarsz búza virágom?(L)
Az a baja, hogy állandóan rágja. Nekem van egy speciális szerszámom a gyógyítására, amit úgy hívnak, hogy kombinált fogó. Egy-két csavarás, egy erõs rántás és már nincs is mit rágni.
én egyetértek a 2008-06-10 13:33-al... szerintem az olyan gáz ha 1 pasi ilyet csinál...de azért elég durván fejezte ki magát az illetõ..de tény h a testeddel azt teszel amit akarsz.:D(légyszi ne pontozz le ezért...:D) 16/L
Metroszexuális=Tudja, hogy b*zi, csak mégsem akarja beismerni.
Sajnos igen, a metroszexuálisaknak nagyon bejön. (Metroszexuális = Úgy csinál, öltözködik, mint ha meleg lenne, de elvileg nem az.)
és ezt a kérdést mindenki komolyan vette? én meg voltam róla gyõzõdve, h ez csak poén lehet. manapság már tényleg csináltatnak maguknak mûkörmöt a "fiúk"?
szerintem a zselé az nagyon szar. a porcelán a király csak a körmösök szarul rakják feel, nem reszelik ki rendesen és azért potyog. de a porcelán nagyon király, ha jól van felrakva. nehéz lesz olyat találnod aki rendesen felrakja a porcelánt, mert mostanában a zselé a divat (mert az egy majom is fel tudja rakni)
az a fasza, magyarország süllyedhet még mélyebbre ?
Ha buzi vagy akkor pirosat, ha nem, akkor menj inkább úszni vagy focizni, az jobban bejön a lányoknak.Nekem már van egy fiam, de majd ha egyszer mûkörömmel jön haza, hát gyorsan összecsomagolom a cuccát az biztos.
Mindenkinek joga van azt csinálni, amit akar! Ha neki ez tetszik, hát nyugodtan hordjon. Ez egy szintben van a fülbevalós pasikkal, ha azokat elfogadták, akkor ezzel sem lesz probléma. A kérdezõnek pedig annyit, hogy inkább zselés tipet tetess fel, az sokkal tartósabb és kisebbre reszeltesd, akkor nem lesz annyira feltünõ. ("lol.-)egy lány)
Ewan McGregor már a Trainspottingban megmondta, hogy pár száz év, és nem lesznek férfiak és nõk. Mindenki homoszexuális lesz. Lehet, hogy nem is kell hozzá pár száz év?
Szerintem cseréljetek telefonszámot is aztán közösen lõjétek tarkón magatokat. Az ilyen lelki nyomorékokra nincs szüksége az országnak. Egy tizenéves fiúnak lehene nagyobb problémája is, mint hogy milyen mûkörmöt csináltasson magának. Ez nem normális. Ezen gondolkoztatok már? Uram Isten! Fiúk vagytok, a mûköröm lányoknak való. Persze én vagyok a szemét náci, meg koncervatív, meg az én kurva anyámat. Pontozzatok le, az élet titeket pontoz le. Azon gondolkoztatok már, hogy hova jut az ország pár év múlva, ha ilyenek a mai fiatalok? Mert a jövõ a ti kezetekben van, csak kurvára leszarjátok, mert a mûköröm fontosabb. Fel kéne ébredni! Remélem 100 esetbõl 1 ilyen van, de az egészséges akkor is a nulla lenne.
Szija! Én egy 19 éves fiú vagyok és már próbáltam a zselés mûkörmöt. Nekem nagyon bevált! Én a körömrágás miatt használom és azóta sikerült megállnom, hogy a körmömet rágjam. Amúgy szép és tetszetõs, ajánlom mindenkinek!
Baszki, ezt nem hiszem el. 50 év, és kihalnak a férfiak :-( Vegyél fel rózsaszín szoknyát wazze, az trendy lesz a mûkörmödhöz. Hülyegyerek. Anyád lennék, addig ütnélek, amíg mozogsz.
lehet lepontozni, de a harmadik válaszolóval értek egyet :P
http://www.ssp25.com/images/usmc/gallery/50cal%20Raufoss%20s.. Ezt tudom ajánlani. Hátulól. Tarkón. Szégyen...
A zselé a legstrapabíróbb. Azt én is tudom ajánlani.
"Mindenkinek joga van azt csinálni, amit akar!" Persze. Csak azért tudni kéne hol a határ. nagyon nem tetszik nekem ez a mai fiatal hozzáállás. Egyébként nem mindenhez van jogod. Pl. az ilyen elbaszottakat ha véletlenül szájbataposom, akkor megbüntetnek. Pedig csak gyakorlom a jogaimat. Persze én nem kaptam liberális nevelést, lehet velem van a baj? Nem hiszem.
zseléset tudom ajánlani..strapabíró! bár a porcelán szebb! anyunak porcelán van, a bátyámnak pedig zselés mûköröm
beteg hülyegyerek....szoknyát, epilátort meg szempillaspirált ne vegyek neked?anyád hol van h nem veszi észre h majomkodsz?
Tajgetosz, könyörgöm, vezessék már be :(
Hülye buzi. Azé kell a nyáriszünetre, mert az iskolában féltél, hogy kiröhögnek. Szerintem még a jó édesanyád is kifog röhögni. Tényleg lassan kihalnak a férfiak...
Én szerény véleményem szerint az tudom Neked javasolni, hogyha fiú vagy, annak érzed magad és azt is szeretnéd, hogy a környezeted és a veled kapcsolatba kerülõ emberek is annak tartsanak, akkor HAGYD MEG A MÛKÖRMÖT A LÁNYOKNAK. Nem akarok olyan drasztikusakat beírni, hogy lõdd tarkón magad, meg ilyenek, és elhiszem, hogy ma nagyon trendi ez a metroszexuális túlzásokbaesés, de sokkal inkább egy jól ápolt, hagyományos, normális férfikéz lenne az, ami megtestesítené azt, hogy férfi vagy, de nem az az õsmaszkulin, közhelyes "egy fokkal szebb az ördögnél" típus. Még annyit, hogy én nagyon modern és haladó gondolkodásúnak tartom magamat, sokmindent elfogadok a változásokból, de ez a férfi smink, férfi mûköröm, férfi harisnya stb stb annyira a nemi identitászavarral küzdõ transzvesztitákra emlékeztet. Elérendõ cél, hogy közéjük soroljanak be? Ne feledjük: az elsõ benyomást embertársainkra a külsõnkkel tesszük.
Mûkörömöt ne szerintem.. Vanank dolgok, amik férfiasak, és vannak, amelyek nõiesek, a mûköröm nõies... Viszont ha csúnyák a körmeid, menj el simán manikûröztetni. Egyik ismerõsöm körmös, és vannak férfi vendégei, akiknek lereszeli a körmét, lepolírozza, meg ilyenek, abszolut nem buzis, attól igényesnek fog látszani a kezed, de a mûkörmöt felejtsd el.
figyi! van olyan körömstúdió, ahol a fiúkat is szívesen látják és legalább hasznos tanácsokkal látnak el.
Micsoda szégyen, hogy ma pl. a nõk nadrágot hordanak... Na és emberi jogaik is lehetnek! Ezek után nem csoda, ha mindenféle deviancia irányába megy a világ. Amúgy tényleg a zselés a jobb, de ne legyen túl hosszú vagy színes.
francia hosszú hegyeset, és tetess bele RÓZSASZÍN porcelánvirágokat...ne, meg egy kis csillámot;)
Zselé. A porcelán odakoccan és már törik is. A tippet meg nekem ledobálta a körmöm, mellesleg nem is valami szép.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik a legjobb sminkeltávolító?

Te milyet használsz? Általában tus+szempillaspirált használok és vettem essence sminklemosót, de nem sokat ér :/ Esetleg valami "házi csodaszer"?

5

Az Escada moon sparkle parfümnek fűszeres illata van?

Rendeltem neten a fent említett női parfümöt,elvileg eredeti.A leírásában egy virágos-gyümölcsös illat van,tehát egy édes illatra számítottam,de megszagolva nekem kicsit fűszeres-férfi arcszesz illata van,kicsit emlékeztet a Kenzo parfümre ami hasonlóan fűszeres..Ennek tényleg ilyen illata van,vagy átvertek?

0

Tudnátok ajánlani ugyanilyen színű rúzst?

http://data1.whicdn.com/images/80666077/large.jpg

4

Le kell szedetnem a mukormom, ha a kormom belilult, mert racsuktam az ajtot?

A koromagynal lila egy csikban...

4

Elől nincs szemöldököm és ahol van ott is elég halvány és ritka! szemöldökporral szoktam megcsinálni de elől sehogysem tudom úgy megcsinálni hogy természetes legyen! Tudtok esetleg valami ötletet adni hogyan tudnám természetesebben megcsinálni?

3

Melyik a legfehérebb alapozó amit lehet a DM-ben kapni?

0

Valaki aki ebay-ben jártas segítene?

Szóval vettem ebay.hu-ról terméket..vagyis ezt:

4

Más se tudja szemceruzával kihúzni a szemét?

9

Milyen színű smink illik fekete-piros táncruhához és menyasszonyi ruhához egyben? Szalagavatóra?

1

Tudnátok nekem linkelni egyszerűen és otthon elkészíthető körömmintákat?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!