Találatok a következő kifejezésre: Fiú vagyok szeretnék (636 db)

15 éves fiú vagyok szeretnék izmosodni.171 centi vagyok 62 kilo. Alapbol izmos vagyok egy a baj hogy 2 éve kb felhiztam vagy 8-10 kilot, igy a háj eltakarja. Szerintetek a lenti edzéstervem jó? és kb mennyi idő?

-5-8 km futás heti 4-5ször -napi 8szor 30 felülés/hasprés -napi 100 fekv? (10szer 10) -->karra majd kés?bb akarok csak annyira nem foglalkozom vele inkább a kocka has érdekel -este 7 utén nem eszem semmit már, szerintetek mit egyek, mit csináljak még vagy másképp és mennyio id? lesz mondjuk egy 4 vagy 6 kocka? nem body builder akarok lenni csak simán izmos...?

Legjobb válasz: neked valami testképzavarod lehet vagy csak simán összekevered azt hogy valaki izmos vagy valakin csak a normál izma látszik amit a jó isten termetet rá. az nem izmos akinek kevés a testzsírja és kilátszik a kis izomzata,/husa/ te sem lehetsz izmos 62kilóval 171cm-esen. bocs hogy ezt mondom de ha valaki azt mondaná nekem hogy 171cm és 62kiló én megkérdezném tõle hogy, ÉS JÓ CSAJ? nem kell azt hinni hogy egy kis edzéstõl már body builder leszel vagy lehetsz,bár az tény hogy sokan azt hiszik hogy csak edzés vagy kox kérdése az egész. hát a nagy büdös lóf aszt. a tanácsom az hogy edz,és táplálkozz ahhoz megfelelõen hogy izmos légy, mondjuk 80kilósan már jó tested lehetne,csak légy türelmes mert az izomépítés nem egy gyors folyamat de megéri elkezdeni mert formálja a lelket is./jó irányba/

neked valami testképzavarod lehet vagy csak simán összekevered azt hogy valaki izmos vagy valakin csak a normál izma látszik amit a jó isten termetet rá. az nem izmos akinek kevés a testzsírja és kilátszik a kis izomzata, /husa/ te sem lehetsz izmos 62kilóval 171cm-esen. bocs hogy ezt mondom de ha valaki azt mondaná nekem hogy 171cm és 62kiló én megkérdezném tõle hogy, ÉS JÓ CSAJ? nem kell azt hinni hogy egy kis edzéstõl már body builder leszel vagy lehetsz, bár az tény hogy sokan azt hiszik hogy csak edzés vagy kox kérdése az egész. hát a nagy büdös lóf aszt. a tanácsom az hogy edz, és táplálkozz ahhoz megfelelõen hogy izmos légy, mondjuk 80kilósan már jó tested lehetne, csak légy türelmes mert az izomépítés nem egy gyors folyamat de megéri elkezdeni mert formálja a lelket is./jó irányba/
Tízmillióötszázhatvanhétezernégyszáznegyvenkettõ perc múlva. Kétlem, hogy "alapból" izmos lennél a 60 kilóddal.
Szerintem kezdjél el valamilyen küzdõsportot pl.krav maga, wing chun kung-fu, stb.
Kocka hasra ami nekem bevált nagyon az a lábemelés Lényege:lefekszel a földre, megemeled a láb a földtõl egy ökölnyi távolságra és tartod, majd felemeled és LASSAN leengeded. Tudom nem hangzik nehéznek de kb 100 at megcsinálsz minden nap max. egy hónapon belül látszani fog az eredménye. A gyakorlat után MINDÍG NYÚJTSD KI A HASAD!.
szia 17 lány vagyok mirõl szeretnél beszélgetni?
Férfi vagy és vegetáriánus? Na ne bassz fel...
A kérdező hozzászólása: És kihagytam, hogy ÉRTELMES válaszokat köszönöm....
Nyár végére vegaként 1, 1.5 kg izmot saccolok maximum. Vega étrendhez nem értek sajnos.
Most vagy brutálisan sok növényi fehérjét viszel be, ami közel sem olyan tápértékû, mintha mondjuk csirkemellel tömnéd magad, vagy kénytelen leszel tejsavófehérjét venni. A ch bevitellel nem lehet gondod, rizst meg ilyeneket nyomsz úgyis gondolom. A 15-16-17% szép és jó, de nem tudjuk mennyi most, mert lehet 17 is (soha nem marad ennyi ha erre tömegelsz), és lehet 10 is.


17 éves fiú vagyok szeretnék szeptembertől valamilyen küzdősportot űzni melyiket lenne érdemes a boxot vagy a k1-et?

Melyik ér többet az utcán? Lenne még esély hogy profi lehessek ha kitartó vagyok és van hozzá tehetségem erőm, állóképességem van .

Legjobb válasz: Nagyon gyakran tesznek fel olyan kérdést, hogy egyes küzdõsportok közül melyik ér többet az utcán. Ez három dologtól függ: 1. Milyen szinten mûveled az adott sportot? 2. Milyen szinten harcol õ? (ha feltesszük, hogy nincs semmi fegyver) 3. Testtömeg, magasság, izom, erõ, szóval a két fél egymáshoz viszonyított "nyersanyaga". Egyébként az a legfontosabb különbség, hogy az ökölvívásban nincs rúgás. Döntsd el te, melyik tetszik jobban. Ajánlom a youtube-ot.

Nagyon gyakran tesznek fel olyan kérdést, hogy egyes küzdõsportok közül melyik ér többet az utcán. Ez három dologtól függ: 1. Milyen szinten mûveled az adott sportot? 2. Milyen szinten harcol õ? (ha feltesszük, hogy nincs semmi fegyver) 3. Testtömeg, magasság, izom, erõ, szóval a két fél egymáshoz viszonyított "nyersanyaga". Egyébként az a legfontosabb különbség, hogy az ökölvívásban nincs rúgás. Döntsd el te, melyik tetszik jobban. Ajánlom a youtube-ot.
Az az igazság, hogy erre hamarabb kellett volna hogy rágyere! Ezt arra értem, hogy Te valamilyen küzdõsportot szeretnél ûzni! Lehet hogy megvan hozzá a tehetséged, az állóképességed, valamint az erõd, de nem 100% az esély arra, hogy Te bármilyen küzdõsportban még kimagasló versenyeredményeket érj el! Minden esetre én a K1-et ajánlom, mert az valamivel többet ér az utcán! Kitartó munkával elérheted mégis azt, amire vágysz! Jó edzéseket kívánok Neked!
szerintem a thaiboy, mert én is azt ûzöm és rengeteg cigány megvertem, de szinte minden küzdõ sport jó csak kitartónak kell lenni! :)
Én a boxot ajánlom, mivel ott sokkal többet tanultok védekezni, ellenben a k1-ben fájdalomtûrés van, és az utcán többre mész azzal, ha kitérsz az ütések elõl. Viszont ha verekedni akarsz, inkább a K1, mivel ott kevesebb a szabály, a lábadat is használhatod és keményebb, mivel a boksz bizonyos szempontból inkább harcmûvészet, és sokkal szebb is, mint a K1.
*és keményebben küzdötök. egy szó kimaradt :D

Egy fiatal 14éves fiú vagyok Szeretnék nyár elejére kocka hasat Lehetőleg 6kockát Már az alapok rendesen megvannak Küzdősportolok, de nem tudom eldönteni, hogy fogyózak-e vagy mit tegyek?

58kg és 175cm magas vagyok Fogyozni ha kell írjatok tippeket miket egyek (ételneveket) és ha még dolgozni rá akkor hogyan?

Legjobb válasz: Nem kell fogyózni,egyél rendesen.Ebben a korban még olyan az anyagcseréd mint egy Porsche 911-es.Hasazz minden nap szorgalmasan és meglesz az eredménye.

Nem kell fogyózni, egyél rendesen.Ebben a korban még olyan az anyagcseréd mint egy Porsche 911-es.Hasazz minden nap szorgalmasan és meglesz az eredménye.
Azért nem mindenkinek
A kérdező hozzászólása: és milyen hasizom feladatokat hajtsak végre? a megszokottat? hasprés, lábemelés, bicikli ?
A kérdező hozzászólása: halottam olyant is, hogy minden nap, de olyant is, hogy minden második nap kell, hogy az izomszövet kötödjön (?) most melyik az igaz? vagy a hatásosabb ?
Na figyelj!Én is ugyanígy voltam.ezt csináld meg minden nap komolyan. néha tarthatsz pihenõnapot:http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 ez hat kockát eredményez , és nekem meg is lett. És ha már látod, hogy kzdessz kockásodni, és jól bírod, akkor keress rá a 2. részére, az egy kicsit erõsebb .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, de még mindig nem értem, hogy minden nap ? vagy minden második nap csináljam ?

'4 éves fiú vagyok. Szeretnék fogyni, hogytudnék? (lent)

14 fiú vagyok 175 cm, 87 kg Hasból szeretnék fogyni. Mit ajánlatok?:D 1 hónap alat menyit tudok és hogyan?:)

Legjobb válasz: sportot tudom ajánlani ilyen korban, meg diétát, kerüld az édességeket, zsíros ételeket stb. inkább salátaszerû dolgokat egyél, és ha valami édesre vágysz akkor valami gyümölcsöt egyél. ha meg megkívánsz valami üdítõt akkor gyümölcslé, vagy limonádé, lehetõleg minél kevesebb cukorral.

sportot tudom ajánlani ilyen korban, meg diétát, kerüld az édességeket, zsíros ételeket stb. inkább salátaszerû dolgokat egyél, és ha valami édesre vágysz akkor valami gyümölcsöt egyél. ha meg megkívánsz valami üdítõt akkor gyümölcslé, vagy limonádé, lehetõleg minél kevesebb cukorral.
szerintem a háziorvosoddal kéne ezt megbeszélnetek. Õ adna tanácsokat.Közel 90 kilónál már nem igazán kéne futni mert nagyon megterheli az izületeidet.
te vagy az Bálint?XDDDDDD
Nem semmi önkritikád van, annyira azért nem lehetsz kövér, hogy 14 fiú vagy :DDD Háziorvos vagy iskolai védõnõ még nem javasolt semmit? Ne itt a neten tájékozódj, mert itt akárki írhat mindenféle hülyeséget, amit ha elkezdesz csinálni, káros is lehet az egészségedre! Menj orvoshoz, õ majd segít összeállítani egy étrendet és valami sportot is javasol.

15-éves fiu vagyok. Szeretnék össze jönni egy lánnyal. De hogyan csináljam? Tehát pl bókoljak neki vagy mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha meg akarod ismerni, és úgy beszélgetsz vele, és nem úgy, hogy össze akarsz vele jönni, az segíthet.

Ha meg akarod ismerni, és úgy beszélgetsz vele, és nem úgy, hogy össze akarsz vele jönni, az segíthet.
Ha nem tudod, akkor inkább még ne csinálj semmit.
Add önmagad az a legtutibb legyél határozott magabiztos a csajok az olyan srácokat szeretik :P Ne legyél bunkó de ne is nyald ki a seggüket kell nekik egy kis izgalom h ne legyenek biztosak a dolgukban :D Am nem hülyeség amit az elsõ írt a leitatás már nekem bejött :D 16/F
Udvarolj. És ne dõlj be ilyen bugyuta "itasd le"-típusú válaszoknak. Kísérd haza, beszélgess vele, vigyél neki virágot. Elcsépelt? Igen. Minden pasi ezt mondja. De minden lány erre vágyik.
1. vagyok a viccet félretéve a csajok a vezér hímeket szeretik, ezt hozta a evolúció, iylenek az ösztöneik. persze mondják hogy az aranyos cuki fiút akarnak, de nem igaz. légy laza, ha bókolsz, tedd úgy, ne úgy, hogy " jajj te vagy a legszebb a világon"
itasd le
Beszélgess vele, add önmagad, ne legyél bunkó, és de sok lány szereti a kedves cuki fiúkat, de az is jó ha a kettõ között leszel, rendes vicces de semmi képpen nem bunkó.sok sikert
Mosolyogj rá sokat, köszönj neki, nevettesd meg, próbálj vele szemkontaktust tartani, beszélgess vele.:) Egy lánynál ezek nagyon sokat jelentenek.De pl.engem kifejezetten zavar ha mondjuk egy fiú rondán beszél, beképzelt, gyerekes, nyámnyila stb...Szóval ezeket hanyagold.A féltékennyé tevést meg az ilyen marhaságokat meg végképp, mert ezekkel épp az ellenkezõjét érheted el. ;)
23:21-nek! Nekem spec az alfa hím nem egyenlõ az alkoholistával :S :D Kérdezõnek: Sztem legyél óvatos, és közhelyesen tényleg ne kapkodj! Kicsit humorizálj, legyél kedves de határozott meg nemtom... engem még nem akartak felszedni :'( :D

13 éves 60 kg 173 cm magas fiú vagyok szeretnék kockás hasat milyen gyakorlatokat végezzek hogy a leghamarabb kockás legyen?

pontos edzéstervet vagy étrendet is mondhattok!

Legjobb válasz: felülés,hasprés,lábemelés ennyi ezeket csináld minden este

felülés, hasprés, lábemelés ennyi ezeket csináld minden este
Ha zsír van a hasadon akkor tökmindegy mennyit edzel hasra, mert a zsírtól nemfog látszódni. csinál az edzések mellé areob edzést is akkor jó lesz.

13 Éves fiú vagyok. Szeretnék ismerkedni, hogy legyen barátnőm minél gyorsabban. Hogy csináljam?

Kérnék segítséget,tippeket,trükköket,hogy hogy csinájam el?re is! Köszönöm

Legjobb válasz: Kezd azzal, hogy nõj fel!

Kezd azzal, hogy nõj fel!
13 évesen inkább lego-zz
Tanulj.
Minél gyorsabban? Minél gyorsabban várj még 3 évet!
Leülsz a töri, magyar, matek, fizika, kémia könyveid elé tanulsz, hogy jó jegyeid legyenek menj minnél faszább iskolákba legyen egy sok kittyót fizetõ munkád aztán annyi csajod lehet amennyit csak akarsz.
Kicsit még fiatal vagy ahhoz, hogy trükközz. Elsõre felejtsd el, hogy "minél gyorsabban" - és tényleg nõjél fel. Középiskolában már elkezdhetsz ismerkedni (azért még ne az elsõ napon szólítsd le a lányokat).
Kérdezõ! Én 13 éves fiú vagyok.vannak néha sikereim. Amit ajánlok: Találd meg az osztályodban a legk*rvásabb, legperverzebb lány osztáytársaid, és épülhet be a csapatukba! Engedd, hogy bizalmukba fogadjanak! Aztán lehet hogy az egyik csajnak megtetszel.ennyit tudok segíteni.
Ezt hívják információáradatnak.
Nem hiszem, hogy a súlyod, magasságod és életkorod korlátozna a választásban..:D LG Optimus L3 Samsung Galaxy Y ZTE Blade Samsung Galaxy Mini Ezeket találtam a kínálatban, ami nagyjából fiataloknak való.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!