Találatok a következő kifejezésre: Fiú vagyok, szeretném kipróbálni (13 db)

Van itt olyan lány aki próbálta már vagy szeretné kipróbálni 2 fiúval egyszerre?

Aki már csinálta, annak milyen érzés volt? Nem volt fura? Egyszerre járt a két farok benned vagy felváltva vagy össze-vissza? Én úgy látom logikusnak, hogy elõször a popsiba betenni hogy egy picit táguljon, aztán a nuniba. Ti hogy csináltátok? Nem fájt? Minden okés volt, élveztétek, esetleg orgazmusa is volt így már valakinek?

Legjobb válasz: En kiprobalnam! 18/l

En kiprobalnam! 18/l
Hát aki nem próbálta még de szeretné én szivesen segítek aki meg ismerkedni szeretne az elõtte beszélgetünk aztán hajrá.
egyszer voltam két pasival, én élveztem, bár ez egy ilyen hirtelen ötlet volt, szóval nem elõre megtervezett dolog, hogy hármasban leszek valakivel... kipróbálnám máskor is, csak két pasit nehéz erre találni, akik normálisak is, meg be is jönnek
En is kiprobalnam :) de csakis olyan sracokkal, akiket jol ismerek es bizom bennuk. 20/L
Mi éppen ezen ügyködünk, csak iszonyat nehéz normális férfit találni harmadiknak...
Hát ha én ki is próbálnám max úgy hogy egyik farok a számban másik a puncimban.
Jó lenne egy olyan lány aki kipróbálná :) 24/f
A kérdező hozzászólása: Kezdek félni, hogy a barátnõm is benne lenne egyszer egy ilyenben :D Amúgy ha a barátom megfelelne neki én megengedném mert bízok mindkettõjükben. De ez most nem az a téma csak eszembe jutott :)
hahaha szájhõsök egyik se merne irni vkinek hogy hajrá ... én dugtam haverral egy lányt nem volt nagy kunszt csajok többsége semmit nem tud az ágyba.
a sok habiszti kamus tolja itt, a kommenteket azt a fele nem is nõ nemû
Én még nem próbáltam, de barátnõm szerint olyan mint a mókuskerék: mindig lesz dolga a kezednek, szádnak meg mindenednek :)
Nekem még nem volt ilyenben részem, de nagyon szívesen kipróbálnám 25/N
En mar probaltam, es hat eleg erdekes volt. Nagyon elveztem, mert ketszer annyi figyelmet kaptam, de sokkal farasztobb is volt. Azt hittem hogy meghalok :D es felvaltva csinaltak szinte vegig aztan egy kicist egyszerre is..akkor azt hittem hogy szetszakadok, szoval felvaltva jobban tetszett, de hat erdekes volt az egesz

Fiú vagyok, és szeretném fiúval is kipróbálni, ez gáz?

Nem vagyok meleg, mindig n? partnerem volt, de egyszer kipróbálnám...Most is van barátn?m, de egyszer azért kipróbálnám, hogy mégis milyen... Meleg lettem???

Legjobb válasz: Nincs ezzel semmi gond. A tapasztalat a legjobb válaszadó ilyen téren. Próbáld ki, elégítsd ki a kíváncsiságodat, és az élményeid birtokában máris jobban el tudsz majd igazodni magadon. Amúgy meg örömmel látom, hogy mégsem fajult anyázásba ez a kérdés (miután egy másik, lényegében ugyanilyen, csak épp egy lány által a lányokkal kapcsolatban feltett kérdésnél mindenki teljesen pozitívan válaszolt, de valaki felvetette, hogy ha egy fiú kérdezné ugyanezt fiúk kapcsán, nyomban mekkora anyázás lenne... nos, jó látni, hogy nem így lett). :)

A hajlam nem azt jelenti, hogy homo, vagy biszex leszel. a kiváncsiskodástól, hogy eljuss a tettekig némi hajlam kell. Elég csak egyszer kipróbálni, de ha nincs hajlam, akkor nem jutsz tovább a gondolatnál.
Nincs ezzel semmi gond. A tapasztalat a legjobb válaszadó ilyen téren. Próbáld ki, elégítsd ki a kíváncsiságodat, és az élményeid birtokában máris jobban el tudsz majd igazodni magadon. Amúgy meg örömmel látom, hogy mégsem fajult anyázásba ez a kérdés (miután egy másik, lényegében ugyanilyen, csak épp egy lány által a lányokkal kapcsolatban feltett kérdésnél mindenki teljesen pozitívan válaszolt, de valaki felvetette, hogy ha egy fiú kérdezné ugyanezt fiúk kapcsán, nyomban mekkora anyázás lenne... nos, jó látni, hogy nem így lett). :)
Ezerszer jobb, mintha csak vágyakoznál egész életedben a srácok után, de nem mernél lépni, mert elnyomnád magadban amit érzel ... Nekem van meleg haverom, ne aggódj, vannak páran, és akiket én ismerek, tök normális srácok ... Sztem ma már ez közel sem akkora durranás, na persze idióták mindig vannak, de nem velük kell foglalkozni. Ja és bocsánat, én hetero vagyok! Csak úgy gondolom, elég nyitott hetero, aki nem ijed meg, ha egy haverja elmeséli neki, hogy meleg ...
Nem hiszem, hogy bármiféle homo hajlam kell ehhez. Én lány vagyok, sose volt "lány barátom", nem is akarok, de ha alkalom lenne, belemennék (persze, ha nem lenne barátom, mert nálam az is megcsalásnak számítana). Erõltetni nem fogom, nem vágyok rá, de egyszer élünk :) Aztán vagy gyarapodnék egy rossz emlékkel, vagy egy jóval. Szerintem még biszex hajlam se kell ehhez, nemhogy homo. Egyszerûen nyitottság és kész. Ha meg csak kipróbálás szintjén marad a dolog, akkor fõleg semmi forróság nincs benne :)
Nem lettél meleg, eleve az voltál:) Semmi gond, próbáld ki. Szerencséd van, hogy vagy annyira keméyn fickó, hogy nem tagadod a dolgot magad elött. Normális életed lesz.
nem, csak biszex
Ha valaki csak kíváncsi, nem kap kedvet ehhez csak úgy. Némi homo hajlam kell ehhez. Egyszerûen biszex a kérdezõ. Ennyi.
Én kicsit annak tartom, de egészségedre és hajrá.. ha te ezt szeretnéd...
ja és nem is biztos h meleg vagy, vannak olyan tök hetero srácok, akik évente 2x amolyan kíváncsiság-képpen kedvet kapnak fiúszexhez, nem egy ilyenrõl tudok .... amúgy meg ott van a bnõjük és élik a hetero életüket, de hát istenem ... ilyen ez a világ ... Amúgy hány éve svagy? Csak mert serdülõkorban meg egyenesen természetes is ha kíváncsiskodsz a saját nemed iránt is, közel se biztos, hogy meleg vagy.
Te utolsó válaszoló, te mekkora hülye vagy:)
Bizony, hogy nyitottság kérdése, smemi más .... na fõleg, ha nem is meleg a srác. Nézz körbe a "www.gayromeo.com" oldalon, vannak ott hetero srácok is akik csak szexet keresnek fiúval, csak bp-rõl több ezren. Dehog ybetegség! Ne hagyd magad befolyásolni ilyen idióta megjegyzésekkel, hog yfested magad és stb, az iylen ember hírbõl se ismer s emeleget se nyitott gondolkodású hetero srácot ... hagyd meg a hitében.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó válaszadó, de már nem kell...:) Ki akartam próbálni, megoldottam egyik haverommal, aki meleg...:) Közöltem vele, hogy mit akarok, és igent mondott, most értem haza tõle:) Vegyes véleményem van a dologról, nem mondhatnám, hogy rossz volt, de olyan kitûnönek sem mondanám:) Mindenesetre megérte kipróbálni 1X, elég is volt:)
hm ... hát akkor ezt is tudod milyen ... :-) Már nyugodtan alhatsz ... na látod, gondoltam én, hogy neked is van meleg haverod, én nem tudom létezik-e olyan ember aki nem ismer melegeket a környezetében, csak merthogy statisztikailag képtelenség. Na akkor kérdés lezárva ...
pfúújjj! basszus! Egészségedre!Mindjárt hányok!
Ez gáz.
Szia. Szerintem se vagy meleg csak kíváncsi. Én is ugyan ezen a kérdésen gondolkodok már egy jó ideje. ( Van barátnõm és csak én is kíváncsi lennék) Szerintem nem probléma és nem is homo dolog ha egy fiu kiváncsi 1 szer.
Üdv Ez szerintem nem gáz , csak kiváncis vagy esetleg ténylegesen bisex Amúgy én meleg vagyok és nálam az a szitu hogy most meg a lányok kezdenek érdekelni:) DE ha érdekel probáld ki de keress egy rendes srácot ne egy GAY tündért akin már fél világ átment:) sajnos nagyon sok ilyen van és ezzekel vigyáz:) üdv timon :)
Én szívesen ki próbálom veled :)
Na azért elõ jönnek itt a dolgok :-) Én is leginkább az elsõ válaszolókat nem értettem, ugyanis én total heteroszexuális vagyok, de bevallom, van nem egy meleg haverom. És ? Sõt olyan heterosexualis haverom is van, aki pusztán kíváncsiságból kipróbálta, de csak az orálszex izgatta fiúval, és a vicces az volt, amikor kérdeztem tõle utána, hogy milyen volt, még be is vallotta, hogy "állat ... jobban csinálta mint abnõm" .... én olyat röhögtem .... Csak tzudnám páran miért olyan szûkagyúak, hog yemiatt mindjárt meleg vagy bisex lenne valaki, ugyan már .., nézz kicsit körül a te köreidben is, persze nyitott szemmel ... Úgyhogy dehogy gáz ... akinek ez gáz, azzal meg mem hiszem, hogy barátkoznod kellene, ennyi az egész ... Egyszerûen nem vagytok egy hullámhosszon a gondolkodásmódot illetõen, sõt valaki ide behozta még a feszes gatyát és nõiességet is, édes jó istenem ... na páran tényleg nem láttak még meleget élõben ...
Tényleg korcsosul a világ!És én még csodálkoztam, hogy olyan sokszor viccelõdnek ezzel a fiúk!?És Úr Isten borzalom a barátom is a haverjaival!Lehet, h neki is megfordult a fejében!Neee 23/L
A kérdező hozzászólása: Nem hordok sem feszes gatyát, sem semmi ilyen dolgot, feszes alsót sem, és még a pólóm is bõ, és semmi festéket nem használok:) De mint már mondtam, a nõk izgaznak fel, a férfiak nem, csak szeretném kipróbálni. Ha nem teszem, soha nem tudom meg, hogy élvezhetõ-e...De amúgy köszönöm az eddigi válaszokat:) 11:38-as válaszoló... Nem érzem magam perverznek, fétiseim sincsenek, nem élvezném a pisi-kaki szexet sem, bár a pisi akár még bele is férhet, de nem egymás szájába..testre mehet...Undorodom az animáltól, és a pedofilíától. Szóval nem tudom, nem hiszem, hogy ezért már kapásból perverz lennék, mert többet kipróbálok, mint egy átlag ember...
ez nem gáz, ez undorító! szegény barátnõd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, jó látni, hogy ennyi nyitott ember van:) Nem tartom magam homoszexuálisnak, nem izgatnak fel a férfitestek, sem semmi ilyesmi, csak egyszerûen próbáltam már ezt-azt (3. fél, szerepjáték, anál, kikötözés, etc...) de fiúval még soha, és hajt a kíváncsiság, hogy milyen lehet... Amúgy 23 éves vagyok:)
Lehet túl perverz vagy!Kicsit fogd vissza magad!
Már miért lenne perverz? Te magadnál vagy? Akkor a legszerényebb statisztikák szerint is a fiúk 10%-a aki meleg, az mind egyben perverz is? Kicsit gondolkodj már! Egyébként meg valóban legjobb a tapasztalat, menj bele nyugodtan, félelem nélkül, nincs ebben semmi gáz, aztán majd eldõl, hogy nagyon tetszett avagy mégsem. De tényleg nem dõl össze a világ, ha netán mégis nagyon élvezni fogod ... Ha meleg vagy, hát meleg vagy ... ha meg nem, akkor is elképzeélhetõ, hogy csupán az érzelem nélküli szex vonz azonos nemûvel, ebben se te lennél azegyedüli. Csak ahogy mondta valaki, vannak nyitottabb gondolkodású emberek, aztán meg vannak, akik mindent elnyomnak magukban.
Én a kérdezõnek irtam, h perverz, mert õ valószínû nem meleg csak túlzott szexuális perverziókra hajlamos!Én nem tartom a melegeket azoknak, sõt együtt tudok velük érezni, és sajnálom is õket szegényeket, h ez van nem tehetnek ellene, õk ilyenek és nehéz saját magát is elfogadnia és másoknak is nehéz õket! De aki direkt ki szeretné próbáli az biztosan beteg! És amelegek ne haragudjanak, nem akartam megbántani õket...
figyi nézd meg a http://www.gayromeo.com oldalt, elvileg meleg srácok vannak regisztrálva, csak Budapesten is több ezren fiatalok, nézegess körül aztán egy próbát megér ha izgatja a fantáziád, ill bisexek is vannak, sõt még heterók is! sok sikert!
Miért lennének melegek? tudod te hány amúgy tök hetero srác is kedvet kap a kipróbáláshoz? Nincs itt szó betegségrõl, csupán nyitottság kérdése, fiatalabb generációkra egyre jobban jellemzõ. Figyelj mondom neked egy példát: Gimiben volt két osszttársam fiú, akinek elvileg volt bnõje, stb, de hát mit ad isten, egyszer edzés után az öltözõben csak megtörtént, elkapta õket a hév, aztán hopsss ... Na azóta mindketten családapák, tehát ennyit errõl. De azért te se vagy semmi, mindjárt a kikötözés :-))))) haláli .... Nem hiszem, hogy ne találnál partert akár erre akár arra.
Utolsónak: abszolút nem nyitottság kérdése. Akkor te egyet értesz azzal, hogy a fiatalok a trend kedvéért teszik ezt, a fiúk húznak feszes gatyát, meg festik magukat, mert néhány elmebeteg zenész ezt diktálja. Abszolút tönkre teszik az egészségüket, a feszes gatya a heréjüket nyomja el, gyerekük sem lesz és mind emellett poénból (a trend kedvéért) a saját nemükhez húzódnak, aminek súlyos következménye lehet, egy rossz és fájdalmas emlék tönkre teheti a szexuális életüket. Vagy ha valaki csak elterjeszti róla az iskolában, szüleinek, barátainak nem mossa le róla senki, hogy meleg (semmi bajom a melegekkel), meg csúfolják majd. Itt egyértelmûen a divat, a trend, hogy mindenki ezt csinálja. stb. Most lehet, hogy ez a srác tényleg csak érdeklõdik, de nagyrésze nem emiatt teszi. Korcsosul a világ és ez sajnos elfogadott és sokan még biztatják is a fiatalokat
Utolsó vagyok: én is azt mondom, ha akarja tegye meg, de nem biztatom olyanra, amit késõbb megbánhat
A kérdező hozzászólása: 00:43 Köszi az ajánlatot, de már túl vagyok rajta, 1X elég volt, majd máskor:) Utolsó... Ezt nevezem! Valaki végre jól átlátja a placcot, gratulám neked:)

Fiú vagyok, de nagyon szeretném kipróbálni fiúval is. Mit érdemes tudni erről az részéről?

Kérlek az ilyen .uzi vagy meg búza meg mittudomén dolgokat hagyjuk. Barátn?m van, boldogan élünk, mégis nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet a másik oldal. Kérlek adjatok épít? jelleg? tanácsokat - ha van egyáltalán. Köszönöm.

Legjobb válasz: Elõször is mondd el a barátnõdnek ezt. Ha még utána veled marad, akkor örülj. Ha nem... na akkor annak örülj, hogy lehetsz igazi b*zi is! Vagy kérd meg barátnõdet, hogy vegyen fel egy mûpéniszt...

Elõször is mondd el a barátnõdnek ezt. Ha még utána veled marad, akkor örülj. Ha nem... na akkor annak örülj, hogy lehetsz igazi b*zi is! Vagy kérd meg barátnõdet, hogy vegyen fel egy mûpéniszt...
Szia te szegény, eddig nem sok hasznos tanácsot kaptál, megpróbálok segíteni neked. Az hogy van barátnõd és még is ki akarod próbálni a dolgot, egyáltalán nem jelenti azt hogy meleg lennél. Az is igaz hogy sok meleg belefog egy hetero kapcsolatba csak hogy a társadalom elvárásainak megfeleljen. Építõ jellegû tanács, vagy menj el egy ilyen szórakozó helyre és ott tuti a siker, vagy társkeresõ, chat pont hu oldal, tuti találsz jelentkezõt arra hogy õk téged, de azt hogy te mást, az azért neccesebb mert mindeki ismer mindenkit és te mint új belépõ még friss húsnak számítanál. Barátnõdnek szerintem nem vagy köteles elmondani, ez az én véleményem. Halkan megjegyzem sok hetero férfi, családos, több gyerekes férfiak keresnek fel más férfiakat egy szoppantás erejéig, ezt vissza lehet vezetni egy abszolúte érthetõ okra. Nem érzék azt hogy kielégítették a feleségüket, mert ott csak a nõ szavára hagyatkozhatnak, és egy férfinál pedig teljesen látható a jel.
Kottont húzzatok ennyit tudok rá tanácsolni.
Attól mert barátnõd van még lehetsz homoszexuális. Annyit kell tudnod róla, hogy érdemes eldöntened magadban melyik nem vonz téged, és legalább a barátnõddel érdemes ezt tisztáznod.
Bocs, ha vkinél kivertem a biztosítékot, de legalább nem vagyok álszent... Utsó kettõ voltam!
Gabonatábla :D:D:D Am próbáld ki a prosztatamasszázst, kezdetnek vegyél egy vibrátort + tejszínhabot, az qrvajó seggbe. Csak az egész mutatvány elõtt alaposan xard ki magad!! A nõdnek meg finoman adagold ezt be, vagy ha már az elején látod rajta, hogy nem tetszik neki akkor tartsd titokban! Am nekem is volt egy ilyen korszakom, bár odáig sosem jutottam el, hogy rendesen pasival csináljam.. Néhanapján amikor asszony nincs több napig, és nagy a magány meg sokat jár a kezem föl le akkor rágerjedek a seggemre is, nagyobbat lehet élvezni utána! :D:D
Ja és mégvalami. Sosem jár közben a fejemben pasi, állandóan olyanok járnak a fejemben, hogy jól teletöltöm gcivel a párom nunusát, hogy már kicsurran mellette mikor tövignyomom neki, vagy elõtte õt is megtöltöm tejszínhabbal, aztán miután jól megdugtam és beleélveztem kinyalogatom belõle ;);)
Te egy gabonatábla vagy.
buzza vagy
A kérdező hozzászólása: Hol hallottad azt, hogy normális vagyok?
egy jótanács: lõdd le magad. gusztustalan vagy, 14-15 évesek azt olvassák hogy te férfi létedre sz*pni akarsz.
Hát ezt sajnos a mai világban nem tudod máshogy megoldani, csak h a bnõd háta mögött csinálod :P Egyébként meg érdemes kipróbálni, mert addig fogja b.szni a csõröd, amíg meg nem csinálod :D Egyébként nehogy azt hidd h egyedül vagy ezzel, RENGETEG fiú van, aki a bnõje mellett félrejárkál fiúkkal. Ez persze nem azt jelenti h nem szereti a bnõjét, csak van valami, amit az nem tud megadni neki :) 18 meleg F
A kérdező hozzászólása: Nekem még az sincs, hogy nem ad meg mindent, egyszerûen kíváncsi vagyok rá. A 14-15 évesek meg javaslom nézzenek Spongyabobot.
héhéhé, csávó, a spongyabobbal túlfeszítetted a húrt! én bzáztam, de egyb. tényleg benne van a pakliban hogy homokos vagy, de igazából lesz*rom, nekem is vannak problémáim, de szerencsére nem ilyen b*zisak...:D 15/F
Semmi baj! Majd éldegélsz a barátnõddel szépen néha összejössz a haverokkal egy kis orál-anál-üvegezõs-szex pókerezõs spermacsatákra. Oszt másnap boldogan elmehetsz moziba az asszonyal még össze is házasodhatsz vele, gyereketek is lehet de a haverok mindíg ott lesznek a S E G Gedben. Nincs ezzel semmi gond ez tök normális.. Grat. hozzá
Ez legalább nem lenne olyan sablonos program, mint amit a fiúk általában csinálnak... :D
Egy normális férfi még csak véletlenül sem gondol ilyenekre.
Én is hasonló képen vagyok ezzel, vagyis szeretném kipróbálni.
Minek kéne mindent megosztani a barátnõvel?? Amúgy hát sztem próbálkozz inkább valami társkeresõn, és komolyan írd le hogy csak ez édekel és barátnõd van meg minden csak õszintén. Sztem lesz rá jelentkezõ.
A kérdező hozzászólása: Az ilyen elmaradt ötödik óráról tornazsákkal hazaérkezõ búzázó kis csicskák meg inkább nézzék meg apu eldugott pornókazettáját...
A kérdező hozzászólása: Nem is tervezem megosztani vele, bár egyszer poénból szóba került a dolog, és akkor azt mondta, hogy hát azért azt megnézné, hogy... hát most hogy ebbõl mit szûrjek le... De alapjáraton nem hiszem, hogy megosztom ezt vele.
A kérdező hozzászólása: Sokszor maszturbálok, de egyetlen egyszer sem jutott eszembe nekem sem, hogy közben pasira gondoljak. Bevallom igaz, nem nevezném magam túl egészségesnek nemi téren, mert már talán túl nyitott is vagyok az új dolgokra, de lényeg a lényeg, hogy pasira sosem élveztem és nem is fogok. És igazából kereshetnék másik nõt is, ha annyira kielégítetlen lennék, de mégis egyszerûen érdekel a dolog. Ilyesmi szórakozóhelyre azért nem akarok menni, mert inkább olyannal próbálnám ki, aki szintén csak kóstolgatja a dolgot, nem nagyon akarok belefolyni mindenféle véresaranyeresseggbeélvezõskinyalós dologba...
hát te egy búzatábla vagy :(
Az én hozzáfûznivalóm annyi lenne hogy eszedbe ne jusson a barátnõddel megosztani ezt!!!! Annak szakítás lenne a vége mert a lány egybõl magát okolná...Legalábbis én ennyit hallanék belõle: Meleg lettem melletted.
Én voltam már párszor pasival és szerintem nagyon kellemes. Védekezni kötelezõ! Annyiban elõnyösnek tartom a biszexualitást, egy kis fûszer nem árt a levesbe ;)
A kérdező hozzászólása: Nem is a seggbedolog vonz (sõt, talán az egyáltalán nem), inkább csak a szopás része... mármint hogy milyen lehet valaki mást leszopni.
"Nekem még az sincs, hogy nem ad meg mindent, egyszerûen kíváncsi vagyok rá." Hát én konkrétan a f.szra gondoltam :P Azért azt megnézném, õ hogy adja meg :D 18 meleg F
Nem ciki, meleg.
ha nekem ilyen vonzalmam lenne, levágnám a fejemet egy rozsdás babuszkardal
Ha a szomszéd Gábor akarja kipróbálni, hát hajrá. Ha a pasi, az már gáz. Biszex vagy, ennyi az egész.
Még jó, hogy nem egy lányon akarod kipróbálni a cumizást. Ez a vágyad akkor kielégítetlen maradna (ha nem pl az ujját esetleg...) :)
A kérdező hozzászólása: De tényleg semmi! ;)
semmi buzulás
undoritó és homár
ha ki akarja próbálni...nos, akkor egy nagy búzagyerekrõl van szó. Ennyi.
biszex vagy.. soha nem jutna eszembe kiny*lni egy lányt :D L20
A kérdező hozzászólása: Ahogy mondod, semmi buzu.lás! :D
TÚL SOK A PORNÓ! De hogy egy klasszikust idézzek: "csak kiverjük egymásnak, de semmi buzulás!"
Tök mindegy, akinél felmerül ez, annál tudat alatt van valami, amit ki kell deríteni. Alapjában pszichés oka lehet, de az is, hogy ilyen szempontból vonz a saját nemed.
A kérdező hozzászólása: Fontos, hogy alapból a lányokat szeretem, azokat nézem meg mindig, ma is sok sexy lányt láttam; ) Fiúkkal mást nem tudnék elkepzelni, csak ezt:$
*pasim
Örülök, hogy segíthettem. :D
Nem vagyok profi a b*zi ismerkedésben, de szerintem próbáld meg Debrecenben.
én pár honapja vok fent GYIK-ende akárhány b*zis kérdést láttam mindegyikdebrecen és környéke... szóval vagy ugyanaz a kazán írogat vagy tényleg MO-ra keletrõl jön a melegfront...
irj privit és megbeszélhetünk egy találkozot Üdv SP voltam
én is mindig debrecenit vettem észre... :D
Ez nem homár ismerkedõs oldal, fiacskám.
gratulálok
XDD lol 1. jobb kedvem lett áá.:D
Nem inkább koraérett 18 hónapos?!?! Ha meg b.zi vagy, akkor sürgõsen takarodj el a szülõvárosomból!!! >:(
Fúj, ez undorító!
bármilyen randi oldalon.....:P
Primitív idióták :) Gaypoint.hu pl. ;)
chat.hu fiúk egymás között szoba

Szerintetek mit tegyek? Nem vagyok meleg de szeretném kipróbálni két fiúval milyen.

Legjobb válasz: én sem vagyok hetero csak mindig a nõk járnak az eszemben

én sem vagyok hetero csak mindig a nõk járnak az eszemben
Nem, te tényleg nem vagy meleg. Forró vagy.
Szerintem olyan meleg vagy, hogy még a ház is lángol...jó lenne hívni a tûzoltókat:DD
Pici fiam, te olyan meleg vagy, hogy kézzel vasalsz...
Homokvihar közeleg.
A kályha hozzád képest mélyhûtõ.
mert az ember kíváncsi :)
én meg meleg vagyok, de állandóan arról fantáziálok hogy kipróbáljam 2 nõvel!:D ez miért van?xD
hogy ti mekkora perverzek vagytok válaszolók
Próbáld ki...(szerintem meleg vagy:)
Egybõl kettõvel, egy már nem is elég?! Azt még te nem vagy meleg?!
a csajoknál van h kiprobálnák de csak sok v smemi nagyon komoly de ha fiu vagy akkor FUUUUUUJ..... FUUUUUJ.... FUUUUUUJ!!!!!! FORRROOOO VAAAGY!!
15 évesen még egy kis csicska vagy, ne próbáld ki
Tényleg ne, rámehet egy jó élet. Én 21 voltam mikor elõször téptem, ma sincs diplomám, pedig lehetne, és kellene is. Füvem sincs. Bakker...
Nemlessz semmi bajod! De ennyi évesen még nekapj rá, de felnõtt korodban inkább ezt válaszd mint a cigit és az alkoholt mert egézségesebb!
probáld :) xd nagyon jo lofog magad érezni , nembaj ha 15 vagy ...én 13 vok és semmi bajom nincs pedig már laassan függö vok xd
probáld :) xd nagyon jo lofog magad érezni , nembaj ha 15 vagy ...én 13 vok és semmi bajom nincs pedig már laassan függö vok xd Mèg jo hogy a fû nem okoz fügösèget!

Gáz ha fiú vagyok és szeretném kipróbálni a férfitangát?

Legjobb válasz: Ha az én pasim lennél, akkor kicsit furán néznék rád. Amúgy meg ha neked az tetszik és a barátnõd/vagy a jövendõbeli barátnõd majd elfogadja és tetszik neki, akkor nincs akadálya.

Ha az én pasim lennél, akkor kicsit furán néznék rád. Amúgy meg ha neked az tetszik és a barátnõd/vagy a jövendõbeli barátnõd majd elfogadja és tetszik neki, akkor nincs akadálya.
Kipróbálni szerintem kilehet....úgyse fogod többet felvenni.
Sok nõ és sok pasi tartja szexisnek ha egy görbe estén elõkerül egy férfi tanga. Ha minden nap ilyet akarsz hordani az ciki, de ha az a szándékod hogy a bnõdnek bohockodj benne, vagy lejts neki, az jó, abba nincs semmi rossz.
Sztem buziss...LE LEHET P0ONTOZNI CSAK A VELEMENYEM!!!!!!
sztem jó fej lehetsz
Ha most mi azt írjuk, hogy gáz, nem fogod hordani? Ha neked tetszik, és a párodnak, miért ne hordanád? Ha pedig véleményre vagy kiváncsi, szerintem röhejes, és az én számomra undort is kelt. De ez csak EGY vélemény.
már miért lenne az? boratnak is volt olyan =)
Szerintem gáz.
ha jó kis formás hátsód van semmi gond:D
Az en ex pasimnak volt egy...hat tudod egy hetig rohogtem rajta pedig tolem kapta... Szerintem sokkal szexibb egy kis, tapados pamutgatyo....
ömmm nem:D de akkor úgy vedd fel hogy a hátsú vékony része legyen elõl:) az tuti bejön a csajoknak:) legalábbis nekem biztos:)
Szerintem nagyon gáz...Buzis. Nyugodtan pontozzatok le.

Fiú vagyok, de szeretném kipróbálni a nylonharisnyát. Nekem adni fognak az eladók a szaküzletben?

Hell! Ádám vagyok 16 vok és már régóta szeretném kipróbálni a nylonharinyát, hogy milyen érzés hordani, mennyire kényelmes. eddig anyu harisnyáit hordtam, de mostmár sajátot is szeretnék. A harisnya szaküzletben az eladón? adni fog nekem is olyen nylon harisnyát, amit szeretnék?

Legjobb válasz: véleményem szerint ugyanannyi joga van a fiúknak nejlonharisnyát hordani, mint a lányoknak boxeralsót! én lány vagyok és használok boxeralsót, tehát akkor a fiúk is vehetnek fel nejlonharisnyát, ma már nincsenek nemi határok az öltözködésben!!!

véleményem szerint ugyanannyi joga van a fiúknak nejlonharisnyát hordani, mint a lányoknak boxeralsót! én lány vagyok és használok boxeralsót, tehát akkor a fiúk is vehetnek fel nejlonharisnyát, ma már nincsenek nemi határok az öltözködésben!!!
Nem muszáj 'szakboltban' venned. Tecsóban, Cora-ban, ilyesmi helyeken is árusítanak. Ott meg aztán tényleg nem fogja a pénztáros megkérdezni, hogy kinek veszed. :)
Miert kellene az "ilyen"embert kitiltani?-ha egyaltalan ezt akarta irni a 2. valaszado? Ha Adam szeretne kiprobalni a nylonharisnyat, akkor probalja ki, akar hetero akar nem!Persze hogy adni fognak Neked harisnyat a szakuzletben!Ha zavarban lennel mondd az eladonak hogy az anyukadnak vagy a baratnodnek veszed!Ennyi!
Akkor kezdem érteni, hogy miért írják ki sokszor, hogy "nõi melltartó". Gondolom van férfi is. arrgghh...
//elõttem szólóhoz: igen ugyanolyan joga, csak nem gusztusa. Nézd, ha elég bátor vagy ahhoz hogy ne nézzenek hülyének azért mert anyád harisnyáját hordod, akkor ne mond azt hogy egy vásárlás egy boltban gondot okoz. Be mész, meg mondod hogy ilyet szeretnél, olyat szeretnél, mutassa meg, és megveszed.
Bizti fog adni, de mi a fenének neked nylonharisnya? Ha fázol ott a pamut, ha nem akkor....
az a baj, hogy a harisnyanal megakadtatok..nem ott a baj.. hanem a 16! eves kisfiunal.. harisnyat akar huzni? tanga nem kell hozza? fiatalok olyan szinten elindult a tranfesztitizmus, hogy mar nem birom higgadt aggyal kovetni... am, hozzad 16 eves csak annyit fuznek, attol, hogy a ferde barataid kiprobaltak es ujjongva mondjak tapsal kovetve hogy hurra, erzem hogy visszafele no a farkam ahogy tapad rajtam a harisnya... szerintem gondolkodj el, es ha neked nins ilyen kicsavart vagyad a harisnya fele, akkor monddj le rola... udv, egy kislany
az ilyen embereket kéne innen kitaltani...
elég furcsa hogy 16évesen ilyenen jár az eszed és nem a csajokon, gondolkozz csak el rajta!!!anyukádat nem látod titokban sírni???katasztrófa!!!!
én az ikertestvérem (hugom) harisnyáit hordtam télen a suliba vagy korcsojázáshoz a tóra. volt neki nejlonharisnyája is, én azt is kipróbáltam, nekem bejött. Sokkal tovább hordhatod õsztõl tavasz végéig, nem fog rád melegedni, ne félj tõle, csak számít az a plusz egy réteg, ennyi! Az eladók pedig biztosan adnak, mivel már több férfi vásárlójuk van általában, mint nõ!
Csak bátran tedd azt, nyugodtan elégitsd ki igényeid és ne foglalkozz ki mit gondol, ha a komfort érzésedhez szükséges hord bátran tiszta szivbõl.Én szintén azt teszem, és még azt is elmondhatom nem egy üzletben vásároltam már úgy, hogy magamnak kértem.A hozzá állás maximálisan pozitiv. Egyébként már rengeteg férfi nylonharisnyát lehet kapni.
Jo egy kicsit fura, de amugy szerintem nem neznenek hulyenek, mert gondoljak h a baratnodnek veszed. A baratom nagyon szereti rajtam a harisnyakat, es volt ugy h megajandekozott vele, vagy az edesanyjanak kellett vegyen. Ne neztek ezert hulyenek., . Na de a tampont ne probald ki:) ) azert mar biztos h megneznenek, es ha nonek veszel azt az mar ciki
Inkább nylonharisnyát vegyél fel, mert szerintem a jégeralsó borzalmas ronda! Ráadásul a jégeralsó nem is melegít annyira, bebújik alatta a hideg. Egyébként is: Ki a fene látja, mi van a nadrág alatt??? Ne foglalkozz vele, vegyél fel olyan ruhát, amilyen tetszik neked, akár férfi, akár nõi!
A kérdező hozzászólása: eddig csak pamutot hordtam, de nagyon kíváncsi vagyok a nylonra!
A kérdező hozzászólása: csak szeretném kipróbálni, már több barátom vett fel és nekik nagyon jók a tapasztalataik
Fognak adni, mert el kell adniuk és ez bevételt hoz. De mondjuk elképzelhetõ, hogy pár kellemes percet fogsz szerezni nekik ezzel. Amúgy én pasasként tök jól elvagyok nõi köcölék nélkül is. Nem festem magamat, nincs szoknyám, harisnyám, mûkörmöm. És jól érzem magamat így is.
Legalább hosszú a hajad?
Valószínûleg anyukádnak se engedték kisfiú korában, hogy koszorúslánynak öltözzön, és ez súlyos pszichológiai torzulást okozott nála. Küldd el pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni a traumát, és akkor meg fogja engedni.
Legyél betonkoszorús. Az nemtõl független.
Öltözz be kisbabának, s mond a menyasszonynak Anyú, Anyúúú, Anyucikáááám, ne menj a cúna bácihoóóóóóz!
A kérdező hozzászólása: De nekem teszik s a menyasszony, az uncsitesóm is megengedte, de anyukám attól fél, hogy a rokonok megbotránkoznak.
benne van a neveben "koszorusLANY". Nem koszorusfiu.
A kérdező hozzászólása: nem feküdtem még le senkivel, 15 vagyok
Arra az egy alkalomra nyugodtan felveheted. Nem lesz bajod tõle.
Maradi az anyukás. Valld be neki, hogy már sokszor szexeltél idegen bácsikkal pénzért. Biztosan mehetsz koszoruslánynak.
A kérdező hozzászólása: vállig érõ világos barna hajam van
Nekem van egy csomó meleg barátom, szóval az én esküvõmre jöhetsz koszorúslány ruciban, õk is abban lesznek. :D Csak elõtte igyunk majd egy sört, hogy mégse egy vadidegent hurcoljak magammal a szertartásra. ;)
A koszorúslányosdi a lányoknak való...
Nem tudtad, hogy terhes travik nem lehetnek koszorús lányok??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!