Találatok a következő kifejezésre: Fiú vagy yorkshire (3 db)

A yorkshire terrier kutyám 5 hónapos 1 kg 8 dkg súlyú. És fiú vagyok. Szerintetek gáz egy fiúnak Yorkshire terrier? Vagy ha ennyi kiló és 5 hónapos az szerintetek megfelel? És nem gáz hogy Yorkshire terrier kutyát sétáltatok?

Legjobb válasz: Hát ne haragudj meg, de szerintem gáz. Egy férfi legyen férfias, ebbe beletartozik, hogy nincs yorkija, nincs rózsaszín pólója, nem jár szoliba stb. Múltkor is találkoztam egy szolis, felfújt "szépfiúval" aki a bichonját sétáltatta, mikor utolértük õket a kutyámmal páni félelemben ölbe kapta a pamacsot, hát kinevettem, kicsit rosszul érintette a dolog :D Én teljesen ki vagyok attól, hogy mostanában a férfiak nagy százaléka cicafiú és lányos dolgaik vannak. Teljesen el fognak tûnni a férfiak vagy mi van?? :/

Hát ne haragudj meg, de szerintem gáz. Egy férfi legyen férfias, ebbe beletartozik, hogy nincs yorkija, nincs rózsaszín pólója, nem jár szoliba stb. Múltkor is találkoztam egy szolis, felfújt "szépfiúval" aki a bichonját sétáltatta, mikor utolértük õket a kutyámmal páni félelemben ölbe kapta a pamacsot, hát kinevettem, kicsit rosszul érintette a dolog :D Én teljesen ki vagyok attól, hogy mostanában a férfiak nagy százaléka cicafiú és lányos dolgaik vannak. Teljesen el fognak tûnni a férfiak vagy mi van?? :/
Nem gáz. Csak ne úgy sétáltasd, mint egy macskát, hanem mint egy kutyát. Ez a legtöbb embernek, köztük magukat macsó férfiaknak tartó férfiaknak is óriási nehézségeket okozó feladat. A legtöbb ember nem is képes rá. Szóval a séta minõségén sok múlik. Bizonyos tekintetben egy yorkit nehezebb jól sétáltatni, mint egy berni pásztort. Ha neked sikerül, az nem gáz, hanem a hozzáértõk szemében nagyon is tiszteletre méltó. A nem hozzáértõk meg ne érdekeljenek.
Akkor minden kutya, aminek a szõrzetével kozmetikushoz kell járni és rendszeres ápolást igényel "nõcis" kutya?
A kérdező hozzászólása: Szóval igen elég bizonytalan voltam mint amit leírtam hogy a "pláza cicáknak" ez a kedvencük.Szerintem attól egy kutya nem lesz "nõcis" hogy kozmetikába, fésülgetni kell.Most ezzel az akarod mondani hogy minden hosszú szõrû kutyát akit vinni kell kozmetikushoz az lányos?Én úgy gondolom ha a kutya meg van tanítva bizonyos dolgokra és nincs elkényeztetve akkor az nem gáz.Illetve ha valaki kozmetikushoz viszi az csak arra vall hogy szereti a kutyusát.És amit írtak elõttem hogy attól függetlenül nem kell 40 kilós kutyát venni mert az "menõ"
Ja és még valami. Mint már írtam nem az a baj, hogy kistestû, hanem, hogy konkrétan a szõr fésülgetõs, kozmetikába hordós, valóban nõcis kutya.
Igazából te nem voltál biztos a dolgodban, én csak leírtam a véleményem ami negativ volt az tény, de hát gondolhattad, hogy nem lesz mindenki pozitiv egy ilyen témában.
Kedves kérdezõ! 5 mondatból 2 ugyanaz a kérdés volt, hogy gáz-e. Ebbõl érzõdik, hogy igencsak bizonytalan voltál. Na most, hogy zömmel azt válaszolták, hogy nem gáz, így önigazolást nyertél és most már nagyobb az önbizalmad is. Ha szerinted az szomorú, hogy az szerintem nem férfi aki rózsaszín pólóban jár, meg szolizik és yorkija van, a 3 közül bármelyik akár külön külön is az azt jelenti, hogy akkor nem csak a yorki témával érintettelek érzékenyen. Aki tényleg férfiasak, azok olyan véleményen vannak mint én és minden bajuk lenne ha rózsaszín pólóban kellene végigmenniük az utcán és kiröhögnének ha szoliba küldeném õket :)
A kérdező hozzászólása: Ja és elnézést nem az utolsónak Küldtem azt amit írtam hanem a 11:40-es kommentelõnek az utólsó elõtti, elõttinek:DD
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó kommentelõ.Szerintem nem ott dõl el a férfiasság hogy milyen kutyája van valakinek meg hogy szolizik e vagy nem.Bennem azért merült fel a kérdés mert a sok "pláza cica" a yorkikat kis táskában sétáltatják, de így belegondolva ha jól van megnevelve akkor nincs is vele semmi baj.Elég szomorú hogy szerinted az nem férfi aki kistestû kutyával, rózsaszín pólóba jár.Meg ahogy írták a kutya az kutya, nincs nõies férfias kutya.Tegnap egy csajszit láttam Amerikai Bulldoggal. És gratulálok hogyha neked itt nyílvánúl meg a férfiasság.
A kérdés valószínû azért merült fel benne, mert az emberek elõítéletesek, már a yorkikkal is, hát még akkor, ha fiúnak, férfinek van. Egy férfi legyen férfias, ebben igaza van az egyik válaszolónak, engem is az agyvérzés kerülget, amikor cicanadrágba öltöznek meg hasonlók, szinte már nõnek, de nem attól lesz férfias, hogy milyen kutyája van. Mindenki válasszon olyan kutyát, ami hozzá illik, nem divatból kell kutyát választani, mert az "áll jól" meg olyan férfias, utána meg kiderül, hogy egyáltalán nem hozzá való, aztán megkeserítik egymás életét. A súlya attól függ, hogy mekkora a kutya, meg te látod, hogy kövér-e vagy soványabb, de szerintem így látatlanban jó.
Mitõl nõies kutyák?Gondolom tisztában vagy vele, hogy a yorkikat mire alkalmazták régen. Nálunk is van egy nagy kigyúrt pasi egy yorkival, nem kapkodja fel, ha jön egy másik kutya, sõt vizsgája van a kis yorkinak.Nincs felöltöztetve a kutya télen ruhákba, semmitõl nem lett nõiesebb a szememben az a férfi.
Most õszintén...szerinted véletlenül merült fel a kérdezõben a kérdés? Nem. Azért mert van alapja. Nem pont a kutya mérete a lényeg. Lehet kiskutyája egy pasinak, lehetne akár foxi, jagd, jack russel stb. De ne yorki, meg bichon könyörgöm...Nagyon fel tudom húzni magam, amikor arról van szó, hogy egy férfinak nõies dolgai vannak. Nem akarok senkit megbántani, de nem tudom visszafogni magam. Bocsánat.
Szomorú, hogy a férfiasság nálad a kutya méretében jelenik meg. Abszolút nem gáz, ha yorkit sétáltatsz.Attól nem leszel tökösebb, hogy egy rotit viszel és attól sem leszel kevesebb, ha yorkik :)
Egyáltalán nem gáz, ha normálisan neveled. Legyen szófogadó, és akkor senki egy rossz szót nem fog szólni. Én legalábbis imádom, ha egy pasinak kistestû kutyája van, és látom, hogy szereti, és foglalkozik vele. Nem kell csak azért nagytestû kutyát választani, mert az menõbb. 28/L
Nem gáz, a lányok szeretik a kutyákat ;)
Az exemnek fiú létére bolognese kutyusa van, és imádja a cicáit. Már miért lenne gáz? Nincs olyan, hogy fiús vagy lányos kutya. Sõt, szerintem kifejezetten vonzó amikor a fiúk dédelgetik a csöpp kis kutyájukat. Érzõ lélekre vall.
A kérdező hozzászólása: Ezt én se értem hogy attól miért lenne "nõcis":D

Fiú vagy lány yorkshire terriert válasszak, ha panelban lakok?

nem tudom h melyik lenne a jobb. Akinek fiú yorkia van az azt mondja h fiút, a tenyészt? pedíg azt h lány válasszak, mert a fiú mindenhová odavizel, és nem nagyon lehet róla leszoktatni... De a lány pedíg tüzelni fog...

Legjobb válasz: Nekem fiú kutyám van (nem yorki) és nem pisil be ha rá van szoktatva hogy kint pisiljen. Ha viszont elõfordul hogy bepisil, mikor már fickósodni kezd, hát az iszonyat büdi. Az igaz hogy mindenhova odapisil, hiszen területet kell jelölni és nincs mese, azt nem tudod megértetni vele, hogy ne csinálja mert automatikus. És önkielégít. Bár nem tudom a lánykutyák csinálják-e, de az én kutyám folymatosan a párnát gyömöszöli. A lány tüzel, de az sztem nem olyan vészes. Évente 2x, és pár napig csöpögtet.

Nekem fiú kutyám van (nem yorki) és nem pisil be ha rá van szoktatva hogy kint pisiljen. Ha viszont elõfordul hogy bepisil, mikor már fickósodni kezd, hát az iszonyat büdi. Az igaz hogy mindenhova odapisil, hiszen területet kell jelölni és nincs mese, azt nem tudod megértetni vele, hogy ne csinálja mert automatikus. És önkielégít. Bár nem tudom a lánykutyák csinálják-e, de az én kutyám folymatosan a párnát gyömöszöli. A lány tüzel, de az sztem nem olyan vészes. Évente 2x, és pár napig csöpögtet.
Nekem yorkim van és fiú!Nem tudom, hogy kinek mit csinál, de nekem még soha nem pisilt be a lakásba.Egyszer volt rajta eddig a fickósság, az mondjuk egy nehéz pár nap volt, mert állandóan tömött valamit.Aztán hirtelen lehiggad, és újra egy tünemény.Én azért választottam fiút, mert a lány kutyáknál ha elõfordul emlõ daganat, vagy ivartalanítod, többe kerül, mint a fiú kutyáké.
Szia! nekünk lány yorkink van panelbe.Pont most tüzel, nem csöpög, nincs vele baj.Viszont a yorkikat legyen fiu vagy lány, elég nehéz szobatisztaságra nevelni.Nekünk le van téve kutyapelenka, és arra végzi a dolgát.mert csak egyszer tudjuk vinni sétálni.nekünk bevált, és nem büdös!

Holnap hozzuk el párommal a leendõ kutyánkat a tenyésztõtõl, egy fiú yorkshire terriert, de még nem vagyunk biztosak a nevében, szerintetek a Krisztián jó név lenne neki?

Legjobb válasz: nem lenne jó név neki mert túl hosszú, és a mássalhangzó tömörülés van benne, a kutya nem tudja megjegyezni. bõvebb leírás a jó kutyanévrõl: [link]

nem lenne jó név neki mert túl hosszú, és a mássalhangzó tömörülés van benne, a kutya nem tudja megjegyezni. bõvebb leírás a jó kutyanévrõl: [link]
Mi lett a neve? :)
Ha ragaszkodtok a Krisztiánhoz legyen Krisz/Chris a neve.
Nagyon hosszu ez a név, probálj meg kb 2 szotagnál maradni igy könnyen megtanulja a nevét.
Max, Mexx (meksz), Roger, Roro, Milano
Mire kimondod lemegy a nap. XD Meg úgy is krisznek vagy krisztinek lesz becézve, de az meg nõi név. Én is a személyiségre utaló nevet adnék neki, ami kizárólag két magánhangzós. Pl az én szuka kutyám nagyon flúgos, ezért Crazy lett a neve. Amúgy a tk.ban Alyssa van de nem jó hívónévnek.
Szerintem ha hazaviszitek a személyisége alapján könnyebb lesz dönteni. Még nem volt kutyám, de akármilyen állatom is volt, az elõre elgondolt név sosem volt megfelelõ, mindig rá kellett jönnöm, hogy az adott állat pl. egyáltalán nem Bellás, hanem Zsófis.
A kérdező hozzászólása: Igen külföldrõl vesszük, de biztosan tenyésztõ
Egy kis off: külföldrõl veszitek? Csak mert még soha nem hallottam Magyarországon ilyen yorki kennelrõl. Biztos tenyésztõ az illetõ, és nem szaporító?
A kérdező hozzászólása: Nehuzel Maximiliano Rogger a törzskönyvezett neve
Mi a törzskönyvezett neve? Írd le és adunk tippeket :)
A kérdező hozzászólása: Ben lett a neve. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!