Találatok a következő kifejezésre: Fiú osztálytársamnak vagy szerelmes belém. Egy (2 db)

Fiú osztálytársamnak tetszek vagy szerelmes belém. Egy kicsit nyomul, de nagyon aranyos, de csak barátként tudom elképzelni. Mit csináljak, mit mondjak neki?

Legjobb válasz: hát mondd meg neki,hogy aranyos tole,hogy probál neked udvarolni,de te nem szeretnél most senkivel osszejonni,a suli most a legfontosabb neked,és nincs kedved/idod most a fiukra,és egyébként sem tudnál rá valoszinuleg ugy nézni mint egy fiura,csak mint barátra...szerintem megfogja érteni,bármit is mondasz neki

hát mondd meg neki, hogy aranyos tole, hogy probál neked udvarolni, de te nem szeretnél most senkivel osszejonni, a suli most a legfontosabb neked, és nincs kedved/idod most a fiukra, és egyébként sem tudnál rá valoszinuleg ugy nézni mint egy fiura, csak mint barátra...szerintem megfogja érteni, bármit is mondasz neki
Egyetértek, de ne keress kifogást. Mondd meg neki, hogy kedveled, aranyos, bírod, de mint barátot, mint párt nem tudod elképzelni. És az osztályon belüli kapcsolat sajna sokszor nem végzõdik kellemesen-saját tapasztalat-. Lehet, ezek után kicsit visszafogottabb lesz veled, mert nem esik neki jól a visszautasítás, de lehet, nagyon jó barátok tudtok majd lenni.
Csak õszintén! :)
Szerintem össze van zavarodva.Kérdezd meg miért csinálja ezt veled...
Nem vagy te még szerelmes abba a fiúba hidd el nekem. Majd olyan 3 év múlva rájössz milyen érzés az. Osztálytárssal meg ne kezdj, régi hiba.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!