Találatok a következő kifejezésre: Fiú osztálytársamnak vagy szerelmes belém (3 db)

Fiú osztálytársamnak tetszek vagy szerelmes belém. Egy kicsit nyomul, de nagyon aranyos, de csak barátként tudom elképzelni. Mit csináljak, mit mondjak neki?

Legjobb válasz: hát mondd meg neki,hogy aranyos tole,hogy probál neked udvarolni,de te nem szeretnél most senkivel osszejonni,a suli most a legfontosabb neked,és nincs kedved/idod most a fiukra,és egyébként sem tudnál rá valoszinuleg ugy nézni mint egy fiura,csak mint barátra...szerintem megfogja érteni,bármit is mondasz neki

hát mondd meg neki, hogy aranyos tole, hogy probál neked udvarolni, de te nem szeretnél most senkivel osszejonni, a suli most a legfontosabb neked, és nincs kedved/idod most a fiukra, és egyébként sem tudnál rá valoszinuleg ugy nézni mint egy fiura, csak mint barátra...szerintem megfogja érteni, bármit is mondasz neki
Egyetértek, de ne keress kifogást. Mondd meg neki, hogy kedveled, aranyos, bírod, de mint barátot, mint párt nem tudod elképzelni. És az osztályon belüli kapcsolat sajna sokszor nem végzõdik kellemesen-saját tapasztalat-. Lehet, ezek után kicsit visszafogottabb lesz veled, mert nem esik neki jól a visszautasítás, de lehet, nagyon jó barátok tudtok majd lenni.
Csak õszintén! :)
Szerintem össze van zavarodva.Kérdezd meg miért csinálja ezt veled...
Nem vagy te még szerelmes abba a fiúba hidd el nekem. Majd olyan 3 év múlva rájössz milyen érzés az. Osztálytárssal meg ne kezdj, régi hiba.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat

14éves fiu vagyok szerelmes vagyok az osztálytársamba és nem tudom h ő is belém mit tegyek? Honnan tudjam hogy ő is így érez e?

Legjobb válasz: mondjuk felteszed a gykorikerdesek.hu-re a következõ kérdést Édes [alany neve] szeretsz engem [a te neved]?

mondjuk felteszed a gykorikerdesek.hu-re a következõ kérdést Édes [alany neve] szeretsz engem [a te neved]?
Ha szokott nézni minden ok nélkül. Tehát úgy értem hogy pl. a tanár tartja az órát és te észreveszed hogy néz. Akkor valószínû tetszel neki. Egyébként beszélgess vele, hívd el valahová.
A kérdező hozzászólása: szoktunk sétálgatni hétvégén
A kérdező hozzászólása: na ja cs nem zavar?
Elmentek sétálni, egyszer csak megfogod a kezét, magadhoz húzod, a szemébe nézel, és a következõ egyszerû monológot letolod neki: - Figyelj, tök jókat beszélgetünk, meg sétálgatunk, nagyon tetszel nekem. Aztán vérmérsékletedtõl függõen lekapod, vagy a gyerekesebb, de 14 évesen talán még elfogadhatót kérdezed: - Nem akarsz járni velem? Aztán ha majd idõsebb leszel akkor jöhetnek a komolyabb szövegek, pl ûrmérnöknek tanulsz az egyetemen, a MIR-re mész szakmai gyakorlatra két hónapra, meg elmeséled milyen súlytalanságban lebegni, bármi. Majd belejössz.
Uccsó, nagyon Barney-s duma :D Kérdezõ: ha sétálgattok sokat, meg jól elvagytok, akkor alapból kedvel. Egy a lényeg: ne ajtóstul ronts a házba! Mellesleg vannak öreg praktikák, mint pl megkérdezni a bnõjét. De a legjobb tényleg az, ha a sarkadra állsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!