Találatok a következő kifejezésre: Fiú osztálytársamnak vagy (81 db)

Ha egy fiu azt mondja h tetszem neki, de nem akar velem összejönni, csupán azért mer osztálytársa vagyok. Akkor az csak egy hülye kifogás, vagy?

Amugy 1éve vagyunk osztálytársak és volt h már majdnem összejöttünk..majd hirtelen nem beszélt velem, leveg?nek nézett majd ujra probálkozott..

Legjobb válasz: Szia! Velem is ugyan ez történt! De én azt mondom házinyúlra nem lövünk! Nekem nagyon rosszul sült el a dolog! Én szerelmes lettem az osztálytársamba...akinek szintúgy tetszettem..csak nem beszéltünk egymásnak az érzéseinkrõl! majd amikor õ bevalotta hogy szeret(rá 2 évre) akkor én már nem szerettem...elutasítottam....azóta nem tudunk kijönni egymással! Lehet h a ti történetek jobban végzõdik mint a miénk...csak óvatosan az osztálytársakkal! én azért szurkolok!

Szia! Velem is ugyan ez történt! De én azt mondom házinyúlra nem lövünk! Nekem nagyon rosszul sült el a dolog! Én szerelmes lettem az osztálytársamba...akinek szintúgy tetszettem..csak nem beszéltünk egymásnak az érzéseinkrõl! majd amikor õ bevalotta hogy szeret(rá 2 évre) akkor én már nem szerettem...elutasítottam....azóta nem tudunk kijönni egymással! Lehet h a ti történetek jobban végzõdik mint a miénk...csak óvatosan az osztálytársakkal! én azért szurkolok!
Azért csinálja ezt, mert tudja, hogy rettentõ problémás lehet egy olyan kapcsolat, ahol a felek egy osztályba járnak. És valószínûleg azért kerül, majd próbálkozik újra mert akarja is meg nem is. Mondd meg neki, hogy döntse el mit akar, lesz ami lesz.
Házi nyúlra nem lövünk.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
11-12. be azért már mûködhet a dolog mert akkor már elég komoly tud lenni, de a kérdésedbõl kiindulva ztem még nem vagy ennyi idõs szal csak rossz vége lehet. Üljetek le beszéljétek meg és hozzátok meg a fájdalmas döntést, hogy ez így nem mehet
Én az osztálytársammal járok szinte 2éve , mindketten 18 évesek vagyunk és abszolut semmi baj nincs azzal hogy egy osztályba járunk.Suli idõben érezzük, hogy kicsit túl sokat vagyunk együtt de olyankor megoldjuk és délután nem találkozunk.A másik nagyonjó dolog, hogy egyszerre kell tanuljuk, tehát nincs az hogy az egyiknek van ideje és a másiknak nincs ideje találkozni.Együtt szoktunk projekteket készíteni, segítünk egymásnak a háziban, szóval szerintem semmi gond nincs vele, a tanárok mind tudják hogy együtt vagyunk ezért mindig együtt tesznek mindenhová:P
az azt jelenti, h nem is tetszel neki annyira, mert különben nem érdekelné, h ki melyik osztályba jár... sztem felejtsd el. a sulin kívül is vannak jó faszik. én pl sose kavartam volna oszt.társsal.... fujjjj...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)

Fiu 18 vagyok. Szerelmes lettem az osztalytarsamba mit tegyek?

Van egy osztalytarsam akivel baratok vagyunk 3 eve de par hete rajottem ,hogy szerelmes lettem bele.Ezzel kapcsolatban megkértem a barátn?jét,hogy kérdezze meg egy olyan csajos beszelgetes kozben,hogy bejovoke neki a lany azt monta,hogy bejovok neki de mikor probalok el?ben kozeledni feleje jol kijovunk,de mikor sms-t irok sosem ir vissza es par napja mar egyre tavolodunk egymastol.Masok szerint osztalytarsal osszejonni rossz dontes mivel ha rosszul sul el akkor mindig talalkozni fogunk,de 100% szeretem ha lehet felesegul is vennem maj 6-7 ev mulva:P

Legjobb válasz: Mi a [email protected] akarsz azon kívül még hogy élõben jól tudtok beszélgetni? Sok nyomorult szerencsétlen amiatt van ki, hogy SMS-ben, MSN-en jól tud beszélgetni, élõben pedig nem. Úgyhogy ennek csak örülhetsz szerintem. Eltávolodtok egymástól? Kevesebbet beszéltek? Akkor beszéljetek többet. Csak rajtad múlik hogy mennyit keresed a társaságát, fõleg ha osztálytársak vagytok. Nem rossz osztálytárssal összejönni, ne hallgass azokra, akik ilyet mondanak. Ne úgy indulj neki a kapcsolatnak hogy biztos szakítás lesz belõle, vagyis biztos rossz lesz ha szakítás után találkoztok minden nap, mert simán nem fogtok szakítani és kész.

Mi a [email protected] akarsz azon kívül még hogy élõben jól tudtok beszélgetni? Sok nyomorult szerencsétlen amiatt van ki, hogy SMS-ben, MSN-en jól tud beszélgetni, élõben pedig nem. Úgyhogy ennek csak örülhetsz szerintem. Eltávolodtok egymástól? Kevesebbet beszéltek? Akkor beszéljetek többet. Csak rajtad múlik hogy mennyit keresed a társaságát, fõleg ha osztálytársak vagytok. Nem rossz osztálytárssal összejönni, ne hallgass azokra, akik ilyet mondanak. Ne úgy indulj neki a kapcsolatnak hogy biztos szakítás lesz belõle, vagyis biztos rossz lesz ha szakítás után találkoztok minden nap, mert simán nem fogtok szakítani és kész.
Te is? Én is! Hétfõn hívom el randizni :D
B*szd habosra.
basszus miért kell ezt meg azt meg amazt kérdezgetni... állj oda elé jóember, férfi vagy... Édes Isten... ha teszem fel eggyütt vagytok , másik tag leszollítja a csajt te meg csak néznéd ? mai fiatalok...

Hogyan bizonyítsam be az osztálytársaimnak, hogy nem vagyok szerelmes az egyik fiú osztálytársamba?

Az egyik osztálytársam folyton az én és a fiú monogramát írja a cuccaimra.És nem hiszi el,hogy nem tetszik ...csak mert pirulok(de ez nem jelent semmit.Én egy pirulós lány vagyok)És még a többiek és kételkednek bennem....

Legjobb válasz: Ne foglalkozz velük!

Ne foglalkozz velük!
Ha látják rajtad, hogy nem érdekel, akkor leszállnak rólad.
nem kell foglalkozni vele, abbahagyják különben is már csak 1 hét és vége, N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!Ment a zöld kéz! ;)


Szoval> 16 eves lany vagyok. Van egy fiu osztalytarsam es baratok is vagyunk. Nekem nagyon tetszik a fiu . De nem tudom, ha tetszek e neki. Segitseg? !

Par jel, amit eszrevettem rajta : -mikor a szemembe nez melyen nez bele, es tobb masodpercig is szemezunk es mosolyog. -sokszor kotekedik valahogy velem -mikor kotekedek en, akkor altalaban megszoritja erosen a csuklomat. Miert? (1) -mikor egyedul vagyunk ketten, van mikor tudunk normalisan beszelgetni, de van mikor olyan feszult az egesz. O nezi a szemem, neha egy-ket szot szolunk, es van amikor feszt beszelgetunk. -mikor a buszon mellette vagyok, a korlatot az ujjaival kapargatja, vagy "dobol" az ujjaival. Miert? (2) -mikor mellettem all, altalaban szembe all velem es eleg kozel. -mind avval, bosszant, hogy elkoltozok mert tenyleg elkoltozok egy par het mulva, es mar parszor mondta hogy ne menjek el, mert "hianyozni" fogok neki. a hianyozni szot altalaban pedzi. Valyon mit jelentenek ezek? Tetszek neki vagy nem? Es hogy tudnam en neki kimutatni, hogy nagyon tetszik nekem? Kerlek adjatok NORMALIS valaszokat.

Legjobb válasz: Szzem igen énis ezeket csinálomxd

Szzem igen énis ezeket csinálomxd
kb.velem is igy van, szerintem tetszel neki menj es oleld meg, mond meg h szereted!!
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt ;)
A kérdező hozzászólása: meg fogadok valaszokat :D
Az más, hogy szereti-e vagy tetszik neki. kérdezõ: Ha annyira bejön neked és amúgy is kettesben vagytok olykor, akkor van bõven lehetõséged. 1/ te is jelezz neki, simogasd a kezét, öleld át 2/ ha tényleg ennyire tetszik neked és szerinted te is neki, akkor egyszer kísérjen haza vagy mittudomén, egy megfelelõ helyen és idõben ne puszival köszönj el tõle, hanem csókold meg! Ebbõl biztosan minden ki fog derülni, de a fentiek alapján azért jó esélye van annak, hogy Valami van.

Tetszik egy fiú de a barátnőmmel jár . Nem akarom megsérteni a lányt de nem tudok élni a fiú nélkül, és ez azért kínos mert osztálytársak vagyunk mind a hárman . Szerintetek mit kéne hogy tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem tudomásul kellene venned, hogy nem lesz minden a tiéd, ami megtetszik. Szokj hozzá a gondolathoz. Ugyanis vannak dolgok, amik a másik emberé. Például a párkapcsolatban is vannak idegen vagy magánterületek, ami azt jelenti, hogy oda ne lépj!

Szerintem tudomásul kellene venned, hogy nem lesz minden a tiéd, ami megtetszik. Szokj hozzá a gondolathoz. Ugyanis vannak dolgok, amik a másik emberé. Például a párkapcsolatban is vannak idegen vagy magánterületek, ami azt jelenti, hogy oda ne lépj!
Olyan nincs, hogy nem tudsz valaki nélkül élni, akivel ráadásul semmi kapcsolatod nincs. Csak behergeled magad. Fejezd be! Ez a fiú tabu, és kész.
Ajánld fel nekik a polyamory kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kicsit kemény válaszokat de én csak úgy értettem hogy nagyon tetszik és mostanába kezd a fiú érdeklõdni irántam és én még csak tini vagyok szóval nem hiszem hogy lenne belõle egészen házaságig elnyúló dolog is :)
Baszasd meg magad vele ha szétrakod mdgkapod!

Hogy viselkedjek vele? 13/L vagyok, es van egy fiu osztalytarsam, akivel nagyon joban vagyok..

Megosztjuk minden problemankat, titkunkat egymassal, minden nap sokat beszelunk msn-n, de o nekem nem tobb mint barat. Lehetseges az ilyen? Hogy viselkedjek vele az iskolaban?

Legjobb válasz: úgy, ahogy eddig. nekem is voltak fiú barátaim, és olyan is aki piszkált minket, de nem kell velük foglalkozni. Azért, mert idõsebbek lettetek, nem kell, hogy eltávolodjatok egymástól. 22/l

úgy, ahogy eddig. nekem is voltak fiú barátaim, és olyan is aki piszkált minket, de nem kell velük foglalkozni. Azért, mert idõsebbek lettetek, nem kell, hogy eltávolodjatok egymástól. 22/l
miért ne lenne lehetséges

Fiú osztálytársamnak tetszek vagy szerelmes belém. Egy kicsit nyomul, de nagyon aranyos, de csak barátként tudom elképzelni. Mit csináljak, mit mondjak neki?

Legjobb válasz: hát mondd meg neki,hogy aranyos tole,hogy probál neked udvarolni,de te nem szeretnél most senkivel osszejonni,a suli most a legfontosabb neked,és nincs kedved/idod most a fiukra,és egyébként sem tudnál rá valoszinuleg ugy nézni mint egy fiura,csak mint barátra...szerintem megfogja érteni,bármit is mondasz neki

hát mondd meg neki, hogy aranyos tole, hogy probál neked udvarolni, de te nem szeretnél most senkivel osszejonni, a suli most a legfontosabb neked, és nincs kedved/idod most a fiukra, és egyébként sem tudnál rá valoszinuleg ugy nézni mint egy fiura, csak mint barátra...szerintem megfogja érteni, bármit is mondasz neki
Egyetértek, de ne keress kifogást. Mondd meg neki, hogy kedveled, aranyos, bírod, de mint barátot, mint párt nem tudod elképzelni. És az osztályon belüli kapcsolat sajna sokszor nem végzõdik kellemesen-saját tapasztalat-. Lehet, ezek után kicsit visszafogottabb lesz veled, mert nem esik neki jól a visszautasítás, de lehet, nagyon jó barátok tudtok majd lenni.
Csak õszintén! :)

Sokat gondolok egy fiúra, és furt csak ő jár az eszembe. Ha meglátom ideges leszek és elakad a szavam, nem sokat beszélgetünk/bár osztálytársak vagyunk/. Mi történik?

Észrevettem,hogy sokat néz,és van,hogy találkozik a tekintetünk,vajon Tetszem neki?De nem mer odajönni hozzám és sajnos én sem merek,de nem neki kéne kezdményezni,elvileg a fiúk szoktak!!De vele más, mint a többi fiúosztálytársammal, velük normálisan el tudok beszélgetni,de Vele más a helyzet,Vajon miért érzem így? magam sem tudom,

Legjobb válasz: szerelmes vagy

szerelmes vagy
Mi az a furt ?
Mit furt?
A kérdező hozzászólása: Furt csak Rá gondolok.
A Furt német szó, "gázló"-t jelent. Gázló van a fejedben? :-O Menj orvoshoz, komolynak tûnik...
A kérdező hozzászólása: jolvan, akkor SOKSZOR!, /így jó??/
furt:D inkább legyen sokszor:D szerintem beszélgess vele.sokszor az segít a legtöbbet.

Ha az egyik fiú osztálytársam velem aranyosabban, kedvesebben viselkedik, akkor tetszhetek neki, vagy legalábbis szimpatikus vagyok neki?

Velem szokott beszélgetni, viccel?dni, padtársak is voltunk tavaly. Megfigyeltem, hogy más lánnyal nem viselkedik így, beszélget velük is, de nekem mosolyogva válaszol a kérdéseimre, meg úgy érzem, hogy tényleg velem szívesen beszél. Nekem nem tetszett eddig, de ahogy egyre többet beszéltünk, egyre jobban elkezdett érdekelni ez a fiú. Jelentenék neki többet, vagy csak egy jó barátot? Van barátn?je, kb 5-6 hónapja. Reménykedjek benne, hogy lesz köztünk valami, vagy "nézzek" más fiú után?

Legjobb válasz: inkább csak barátod akar lenni 15/f nekem is van hasonló helyzet

inkább csak barátod akar lenni 15/f nekem is van hasonló helyzet
Szerintem ha van barátnõje, akkor nem hiszem, hogy többet szeretne veled barátságnál, véleményem szerint csak a barátod akar lenni, minél elõbb felejtsd el, mert késõbb sokkal jobban szenvedsz majd miatta.
Ne kerülj a barátzónába!
Szerintem össze van zavarodva.Kérdezd meg miért csinálja ezt veled...
Nem vagy te még szerelmes abba a fiúba hidd el nekem. Majd olyan 3 év múlva rájössz milyen érzés az. Osztálytárssal meg ne kezdj, régi hiba.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!